nyårsafton!

yes, sista dagen på detta året! skönt ändå o kunna ta nya tag nu. o försöka komma över allt som hände detta året.
funderar på något nyårslöfte iår..? typ som att lova mig själv att inte göra saker jag vet att jag kommer ångra, inte göra saker som jag inte vill, ta tag i skolan på allvar nu när jag börjar åttan o får betyg o så. tar nog dom, haha!
ni får bilder o uppdatering imorn,det lovar jag. men säger ingen tid för vet inte hur länge jag sover, haha:)
ha en riktigt bra nyårsafton nu mina vänner och ha riktigt kul och försök få en så bra start på året som möjligt!♥


tjenixen tjena hejsan

sitter på petras rum,med hennes dator och pratar med henne!
kom hem runt halv nio ifrån sarahparah! vart en mysig dag, på slutet bara låg vi och pratade och lyssnade på musik. och låg helt tysta o bara lyssnade. sånt jag kan göra med bara henne♥
dagens låt är coldplay - see you soon
haft i ansiktsmaskt och pratat med petra ett tag nu, mysigtmysigt. syster!
bilder från jag var hos sarah
 sååå snygga är vi, hahaha  nej
just nu ser jag ut såhär med mitt snygga hår och snygga nya pyjamas shorts jag fick av mammi igår, så söta så!
 HAHAHAAHAHA

hos sarah!

är hos sarah just nu, skulle egentligen bloggat imorse och lagt in lite bilder,men vårat internet har inte funkat sen igår kväll! jippie :C pappa får fixa det ikväll!
iallafall,mitt hår blev bra efter färgningen igår kväll, ganska mörkt i hårbottnen dock,men det gör ju inget.
vi var med sara förut också, men hon tog 15.15 bussen hem,skönt att träffa henne igen och prata igenom massa saker♥
vi hörs ikväll om mitt internet funkar då!
sista riktiga dagen på 2009 idag, shit det har verkligen gått fort, otroligt fort :o
puuuusss

ja det finns så mycket måste att vara bra på det man kan, och mitt i allt så ska man vara sann

sitter med färg i håret! dock bara utväxten blir färgad, och dock är det chockladbrunt,vilket mitt hår inte är egentlige,men passade på ändå när petra färgar sitt hår nu.
hehe! får se hur det blir, antaligen helt konstigt med förhållande till resten av mitt hår, men det får bli så, hahaha. jag är ju sjuk:)
hörs sen, puss!


varför uppdatering blev så sent idag...

var för att självaste amanda tröttast byman vaknade inte förens klockan stog 14:00! fattar det inte själv faktiskt, men dock hade jag ju bestämt mig för att sova halva denna dagen för att jag är så trött, eller var så trött. inte så trött längre, haha!
snart ska jag dammsuga lite, sen gå och duscha. och kanske gör jag som sarah idag, rensar garderoben? jo alltså det behövs ju, hehe.
vi hörs senare. PUSS♥


jo alltså nu kommer bilder!


måste byta dator, denna funkar ju fan inte!!! :@
 
VI DREV MED PERUKEN
 det handlar om att bjuda på sig själv! :)
 fint

den dagens köp blev, en ny kajal, tre t-shirtar, en tjocktröja och en grå vanlig tröja.
tack för helgen! love♥


hemma nu!

riktigt trött och utslagen är jag, haha. men det ska man ju vara iallafall någon gång på lovet!det hör ju till det, jag har haft riktigt kul med sarah&lisa, men är för trött för att lägga in massa bilder nu, för då måste jag gå till stora datorn, så hoppas det är okej att jag gör det imorn förmiddag istället?:)
gårdagen: lisa sjöng riktigt bra i kyrkan, så fin är hon! efter hon hade sjungit, så följde vi med henne hem, vi satt och pratade om allt mellan himmel o jord på hennes rum, både väldigt seriöst och riktigt oseriöst! så mycket skratt blev det med, sen åt vi tacos, sen gick vi ut en stund, bara gick en sväng. kom in och frös, pratade och fixade oss för sängen, haha och sen gick vi och la oss runt tolv, somnade typ två.
idag! vi hade satt larm på klockan nio, men det gick ju som det gick, en timme senare stog vi på benen haha! vi skulle egentligen med 11.06 bussen till stan, men åkte istället med lisas föräldrar in halv tolv typ. men vi gick inte med dom. så gick vi upp på a6 och gick runt där, hittade massa saker, bland annat så träffade vi på dennis och hans syssling hampus, och så skämde vi ut oss på mcdonalds, hahahahah fy va vi skrattade, samtidigt som vi dog av pinsamhet! så vi bestämde oss för att ta med våran mat o sätta oss i trappan mittemot namsi  och äta, och det gjorde vi. dennis&hampus var med oss resten av dagen, vi åkte ner till stan, o sen tog vi 16:40 bussen hem, somnade, det var skönt! kom hem, vad annat än att jag är utelåst? kall, trött och en telefon som jag ska lämna tillbaka och kräva pengarna tillbaka för, den dampar sönder och är seg så jag vet inte vad.
nu kollar jag på hockey med mammi och beundrar mina nya kläder.
PUSS!

jag undrar vad som hände, vi som skrattade nyss


hade riktigt kul igår med sarah jonathan felix och pontus! jag sov hos sarah inatt, väldigt mycket skratt!♥

hemma nu iallafall, vart det ett tag, har duschat,ätit och ska fixa mig mer nu och sen drar jag till sarah igen och vi tar sen 17:25 bussen till skärstad kyrka och kollar när lisa ska sjunga! sen följer vi med henne hem och sover hos henne, dagen efter sen åker vi tre tillsammans in till stan. så bilder och uppdatering får ni måndag kväll typ! kika in då, puss!


KVÄLLSPLANERNA

tar 17:25 till kax, är med sarah, jonathan,felix och pontus. sen antagligen 22.22 hem, vet inte. hörs ikväll eller imorn, pusssss! :)


yeeeeeeey

kom hem från en stund sen ifrån stan, vart där med pappa! vi åkte tidigt imorse för jag var en aning ivrig till att köpa mobilen! och det gjorde jag med, den är fin. dock fanns den inte i blått kvar,så fick bli grå. men den är fin iallafall, like it! :)
fick även med mig en volumaster till håret, riktigt bra. inte mycket mer händer idag vad jag vet, blir väl till att leka lite med min nya telefon och testa volumastern, vet dock redan att den funkar bra, det var en sån dom använde på mig till modevisningen ;)
hade bra, poss
 och  
:))))


sett ut såhär under julfirandet

 

såhär såg jag ut på julafton. tights från carlings, petras glans linne från h&m och koftan var julklapp från petra, och sen i håret hade jag hanna's rosett diadem!
juldagen, jag såg ut såhär!:
(riktigt dålig bild!)

allt mitt hår hade jag satt över på ena sidan med hjälp av hårnålar,
sen hade jag på mig mammas volanglinne och under det en svart vanlig kjol och sen tights.
:D

bilder från den tjugotredje♥


vi står för att vi är snygga fula! :D


nu är julen över!

inte bra inte bra, gillar ju jul :(
men iallafall, julen 09 har vart riktigt bra, tycker själv att jag har fått mer än vad jag förtjänade av mina föräldrar, dom är världens bästa! imorn ska jag och pappa in till stan och så ska jag köpa ny mobil, funderar på den där sony ericssonen som jag velat ha ett tag, dom har satt ner priset på den nu när det är rea till 700, men kanske hittar någon annan, vet inte.
har nu 3250 kr i kontanter och sen 950 sammanlagt på presentkort! nice ju. fick 3000 av mina föräldrar, samt flera andra fina&bra saker, mamma&pappa♥

amanda är en glad tjej!:D

puss!


julen är snart över!

julen kanske redan är över för vissa av er, men jag firar jul både på självaste julafton och juldagen, så igår (julafton) var vi hemma hos en av mina mostrar med hela min mammas familj, med andra ord, mina kusiner,mostrar och morföräldrar. mysigtmysigt, min släkt är otroligt rolig ibland :)
fick massa fina saker, orkar inte skriva allt, haha,men är riktigt nöjd med julafton, och idag kommer min pappas familj, så vi ska fira jul igen :)
skriver ikväll antar jag, puss hej!
 

jag önskar att du får, allt det där som du vill åt


ligger i min säng i mörkret och pratar med lite folk på msn och lyssnar på underbar musik, väldigt skönt och tidsfördrivning
ska massera syster hanna nu som har ont i ryggen :( puss!

hatar spotify reklam, bara så ni vet

tjenixen tjena hejsan
har gjort allt nu förutom att duscha&torka golvet. orkar inte torka golvet. men duscha ska jag göra snart.
förövrigt måste jag tillägga att jag hatar folk som umgås med dom dom snackar skit om och säger att dom hatar. jag menar vafan? man väljer ju vem man vill va med, man umgås ju inte med någon man hatar, och någon som man aldrig har sagt något gott om. men man kanske tycker att det är bättre att fejka att man gillar den, och vill va med den hela tiden? jo men det är ju verkligen en bra grej, håller ni inte med mig?

hej

jag just nu

godmorgon kära bloggläsare!
dagen innan julafton idag, hur känns det? känner ni som jag, att ni blivit som ett litet barn igen som bara vill att denna dagen ska gå jättefort? aja,så är det med mig iallafall. för att få denna dagen att gå lite snabbare har jag planerat hela! iallafall fram till 6 någongång. nu ska jag ta en alvedon för jag har blivit väldigt förkyld,hes och har huvudvärk,det får en alvedon fixa!
sen ska jag ta bort mitt svarta nagellack och måla dom lite finare, haha. sen ska jag bädda min säng,damma mitt rum, sen är det nog dags för mat! dammsuga ppe och nere våningen (den allra nedesta våningen får hanna-lat faktiskt ta!) , sen ska jag kanske torka golvet, duscha, och sen har väl antagligen dagen runnit iväg! vi får väl se hur det blir, jag uppdaterar  under tidens gång :)
'puss!

jullov äntligen! å underbart ♥

först vid klockan åtta idag blev det upp till kyrkan, lyssna på prat&sång. luwig tog sönder bänken. det blev ett stort hål i, hahaha. stackarn, men va vi skrattade! efter kyrkan ner till klassrum och våran klass hade paketleken, mycket kul faktiskt, men tyvärr blev jag utan paket, haha, ingen tur i spel :( och linus h blev glad över mina prinsess plåster han lyckades få,hoppas han använder dom väl! haha
sen slutade vi och jag åkte in till stan med robin, köpte julklapp till han och vi gick runt bara. mycket trevligt för att vara ärlig :)
sen bytte vi våra julklappar och jag fick denna söta av han:
 och detta söta kortet, som det stog snälla saker på. :)

jag såg ut såhär när jag gick:

nu ser jag ut såhär:

why so seriös?


kväll&musik = tankar

jag fattar inte varför jag alltid blir så känslig på kvällen, jag behöver bara mörker och fin,mysig,sorglig,underbar musik och allt bara släpper, jag släpper omgivningen och bara låter allt gå igenom mitt huvud, tänker igenom allt jag inte riktigt hunnit med att tänka igenom. jag drar slutsatser,bestämmer mig för saker - som jag vet jag aldrig håller, jag bestämmer mig för att lämna allt och bara tänka framåt, fokusera på folk som faktiskt är värda min uppmärksamhet och energi, och jag bara tänker.
jag borde sluta bry mig, och bara glömma allt. jag borde vara starkare än såhär. jag låtsas som om jag inte bryr mig, jag vill inte bry mig och jag försöker att inte bry mig. men ändå vet jag ju att jag gör det, så himla mycket. det är alltid något som påminner mig. jag borde inte hålla på såhär. jag känner inte att du är värd energin jag lägger ner på detta, det bara är så. nu ska jag sluta bry mig, och jag tänker inte sluta försöka - tills jag når mitt mål, tills jag slutat bry mig. för det har du gjort, du har slutat bry dig.

lät du henne komma närmre, var hon vackrare än mig? ja det finns dagar som jag tänker mer på henne än på dig


hej! kom nyss hem ifrån sarah. vi slutade ett idag, riktigt skön skoldag! rolig också för den delen, dock tittade vi på en dålig film, polar expressen, hahaha, animerad dålig jul film på 1 timme och 40 minuter, jag och tom satt och garvade åt när dom sjöng, haha :)
jullov imorn, fyfan så skönt! dock får jag bara julkänsla på kvällen.. hehe. men som vanligt så kommer dom här två dagarna innan gå jättesakta.. hehe!
nu ska jag ner och duscha och sen välja kläder till imorn, vad kan man ha på sig i kýrkan? gunilla sa att vi skulle vara hyffsat fin klädda.. å, inte min grej.. bara när jag känner för det.
ska in till stan med robin imorn med. så ingen uppdatering förens mot kvällen imorgon. ni får lite cp bilder på mig och sarah sen. puss!♥


nu är det jul igen


mysigt mysigt

ändrade planer!


hittade en söt bild på mig och sarah sen vi var i motala första gången detta året. vid påsk. vi var där i somras också. så mysig stad! älskar att vara där, själv med bästa♥
blev ingen sarah idag, hon kunde inte fick hon reda på sen för hon ska julstäda.rätt härlig grej att höra ändå, julstäda. jul!:D har faktiskt också städat idag, hela övervåningen. ikväll ska vi sätta upp granen också, kanske dom flesta redan har gjort, haha. vi brukar alltid göra det dagen innan, men mamma jobbar sent på onsdag. så det blir idag istället! bilder och så får ni ikväll då, hehe.
poss!


Tears stream, down your face, I promise you I will learn from my mistakes

ska va med sarah idag tror jag? ja det ska jag :)
snön ligger fortfarande kvar på  marken som tur var, troligtvs har vi för en gångs skull på några år snö på julafton.det är bra! jag la in en bild på bdb, och frågade vem som tycker att jag ska ha blondt hår och vilka som tycker att jag ha ha mörkt som nu typ. konstigt nog är det fler som tycker blondt..

men jag vill inte färga tillbaka till blondt. tror jag inte iallafall,eller alltså jag vet inte. några sa att jag skulle ha ljusbrunt/brunt, 4 st sa det. men jag vet verkligen inte..
får la tänka på't! :)
poss


see you soon

godmorgon, vaknade för en stund sen. vill ni höra en av dom finaste låtarna jag vet?
 
så himla underbar verkligen! ♥

look at the stars, look how they shine for you

det är något fel med denna datorn, så den förstörde alla bilderna när jag la in dom i datorn :(((
dock blev vissa av bilderna faktiskt rätt coola.


det var några, ni får fler vid andra tillfällen!

en idiot som jag

allt jag kan tänka på är hur vi kunde tappa allt
det krävs en idiot som jag
för att smpa nått sånt här
du är det bästa som har hänt
en idiot som jag
vi sa vår kärlek den klarar allt
älskling du ljög och jag ljög för vår kärlek klarade inte allt
godmorgon! eller goddag. sitter och fryser och lyssnar på musik. alltså om ni undrar vad det är som dröjer så med bilderna så är det för att hanna inte orkar leta fram sladden, jag ska göra det.....typ nu.
puss
åå vilka roliga inlägg!!!!! ):

godkväll

ne,ni får bilder imorgon. åkte till kaxholmen med sarah 17:20,var hos pontus med pontus,jonathan,sarah&my! :)
kom hem för en stund sen, kollar på tv och sen ska jag sova.
puss!

9 månader exakt


och längre blev det inte..
18 april - det var längesen jag hade varit så glad som jag var den dagen, underbart. det blev du och jag.
23 Oktober - vi båda låg och grät som åsnor i timmar, vi hade bestämt oss för att ta en paus. den pausen var hemsk, vi smsade hela tiden. om hur mycket vi saknar varandra och allt.
27 oktober - jag åkte till dig på kvällen, var så jävla nervös. och när du sa att du ville att vi skulle bli tillsammans igen, blev jag så glad. och sen dess har det vart så himla bra mellan oss. tills för en vecka sen ungefär, då vi utan anledning halvt ignorerade varandra, förstod inte varför, men allt var så konstigt.
18 december - slut.
jag har varit så himla lycklig med dig felix, det har jag verkligen varit. och jag är så glad för tiden jag har haft med dig. du är en underbar männsika. hoppas du hittar en bättre än mig. jag älskar dig♥

ibland är det bara för mycket för mig ibland är det bara helt fel. skulle vart nånting på en helt annan plats skulle vart en helt annan stans

18 december, snart julafton:)
bra skoldag idag, snöbollskrig, myllning,skratt, julmusik i hemkunskapen, kul grupp arbete på spanskan, och bra vänner♥

nu är jag ensam hemma, lyssnar på fin, mysig,sorglig musik och pratar i telefon med sarah bästavän!
just nu vill jag bara gråta, rakt ut och så mycket. jag är sjukt förvirrad, över allting verkligen.. fy.. :'(
hejdå
P.S har tagit bilder, laddar upp dom sen, måste lägga in dom i den  stationära datorn.


självförtroende

är det bara jag som ibland, vissa dagar kan känna mig fulare än andra dagar? och ibland, vissa dagar kan känna mig så himla dålig. på allt verkligen. en sån där dålig dag, då man bara känner att vilken sekund som helst,kan man bara bryta ihop. jag hade lite så igår, jag kände mig bara gråtfärdig, så dålig kände jag mig. jag kände att jag inte dög, inte på något i skolan, inte för någon, och inte på något. såna dagar har jag ibland, och då blir det verkligen inte bättre när någon frågar varför man gör si eller varför man gör så. självklart vet dom ju inte när jag har såna dagar, så jag klandrar inte någon för något. jag bara skriver av mig. ingen behöver ens kommentera detta. och det värsta som finns sånahär dagar är när folk ska protestera mot det man säger. om jag säger "fan va ful och dålig jag känner mig" så blir det på något sätt inte bättre av att någon säger "nej du är jättesöt jag lovar!!" för då känner jag bara att dom säger så för att vara snälla, så jag får det till bara skitsnack.
självförtroende är en jobbig grej tycker jag. jag har absolut inget bra självförtoende. jag har aldrig haft det. jag har alltid haft dåligt självförtroende och jag kan inte bygga upp det. för jag känner att jag verkligen inte har någon talang, att jag inte är bra på något. att jag är jobbig och ful, och bara ivägen. och mina närmaste vänner vet om det, fast dom kanske inte tänker så ofta på det. och det dåliga med mig är att jag också trycker ner mig själv rätt ofta när det gäller mitt självförtorende, när jag ser mig själv i spegeln, när jag ser mig själv på bild så ger jag kommentarer till mig själv. jag säger "fan va ful..!" och jag går på det. när jag gör något och ´någon kanske säger att det är bra eller liknande, så nekar jag bara, blir sur och säger "nej det var det inte."  och jag går på det också. jag går alltid på vad jag själv säger till mig. jag kan sitta och bara klaga över mig själv, min insatts till något, mitt utseende och allt annat som har med mig och göra. och jag vet inte varför jag går på det jag själv säger, det är ju så jävla dumt att göra det. jag snackar skit till mig själv men jag tycker ändå att det jag säger är så himla rätt. å jag blir så arg på mig själv..


HÄRLIGT ATT INLÄGGET BARA FÖRSVINNER!!



jag hade skrivit ett hy!ffsat långt inlägg och sen bara försvinner det! jag tänker inte skriva om allt, så jag bara kortfattar!
det är iskallt ute nu för tiden, men imedatt det är snö ute, känns det okej ändå!
ingenting speciellt händer idag.
igår var jag med pontus efter skolan och sarah var med en stund också. när sarah hade gått hem och pontus hade missat sin buss så gick vi hem till mig, kollade i gamla skolkataloger och skrattade hysteriskt åt detta:
 HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!

imorgon är det fredag, skönt som attan! nu är det bara slappt i skolan, kollat på film på alla svenska och engelska lektioner denna veckan också. och på musiken kollar vi med på film, så det är jätteskönt och inte särskilt mycket jobb sådär heller. 9 månader med felixpelix imorgon med♥

jag idaG:

POSSHAJ

äntligen lite julkänsla!

första riktiga snön har kommit,vilket betyder snöbollskrig i skolan haha riktigt kul faktiskt! och som förra året så är jag och sarah allas pricktavla och jag bellade 4 gånger på typ en kvart, haha :) en kul skoldag har det varit, fast att tisdagar brukar vara jobbiga. och på spanskan har vi projektarbeten i grupper, är med sarah victor h och dennis, haha roliga människor! och på ica har dom hängt upp en hink med bananer i som man kan ta, och den lyckades jag och jocke välta ut. hahaha!♥

sitter och äter pizza (usch) och kollar på one tree hill, rätt bra faktiskt.
posshaj!


tjockisdag med sarah,angelica&tilda!

ja.. en redig tjock dag! vi har ätit chips, kollat på film, legat i min säng och pratat och lyssnat på musikt. lamt ju, men kul och skön start på veckan!♥

igår var jag med felix, vi myste&kollade på grännalucian, mysigtmysigt♥

känns som det var något jag skulle göra imorn, men vet inte vad och tror inte det var något speciellt heller. o nej, det fanns ingen riktig anledning till att jag inte bloggade igår, orkade bara inte. trött. och tack tom för nattunderhållningen denna helgen, trevligt trevligt :)

posshaj!

jag igår:
 felix skrev på min hand. klickbara bilder!
jag idag:   


tänkte bara meddela..

jag orkar inte blogga idag. vi hörs imorgon. puss!

kväll ju


godkväll. ligger och lyssnar på musik och pratar med emma,tom&jonathan och om tre helt olika saker. jag&tom sitter och berättar saker för varandra som vi inte vet om varandra, rätt kul faktiskt. jag&emma sitter och pratar om självförtroende, sånt är nyttigt att prata om. och jag&jonathan pratar om bara allmäna saker, om att han har bytt nummer tillexempel. haha helt onödigt men ändå snackar man om det.
inte fått något gjort idag, hehe..
imorgon ska jag träffa felix, vi ska mysa & kolla på gränna lucian♥
godnatt till er som ska sova nu och posshaj!

meet me halfway

tjenatjollahopp
snacka om seg lördag. typ inte gjort ett skit, mamma&pappa kommer hem snart, dom har vart och kollat på hockey. hv - färjestad och självklart vann hv med hela 7-1!:D
ligger och taggar ingenting alls med lite party musik. hört black eyed peas nya? meet me halfway

van vid att lyssna på spotify ju, bra kvalite där. annat mot youtube. fan kass ljudkvalite!
poss haj!

DRA MUSEN ÖVER BILDERNA SÅ ÄR DET BILDTEXT!

ROBINGLADE VICTORJONATHAN SOM ALLTID ÄR HAN VILLIG ATT VARA MED PÅ KORT! NOOOOT :(LJUSSTAKESARAH & ROBIN IN ACTIONVICTOR &ROBINEDDIE MED FLER VAR OCKSÅ MED LITEROBIN SARAH OCH JONATHAN IN ACTIONSARAH GULL FLYGER

YEAH

suddiga och dåliga bilder som sagt! haha men stå ut vafan:)
DRA MUSEN ÖVER BILDERNA SÅ ÄR DET BILDTEXT
LISA ÖVAR ÖVNINGSARAH ÖVAR ÖVNINGEN OKÄND MODELL BÖRJAN!SARAH GUMMAN
OKÄNDHAHAHA JAGPETRA PLUTTJANNIE HETTE HON TROR JAGJAG NUMMER TVÅOKÄNDOKÄND ÄNNU EN GÅNG
DET VAR LITE FRÅN MODEVISNINGEN, POSS

lördaaaaaaaaaaaaaaaaaaaag


goddagens! just haft ansiktsmask på mig, för andra gången denna veckan. det är skönt.känner mig så ren efter :)
idag blir det förmodligen bara en vilo dag! sjukt trött -.- kanske tar en promenad sen eller något. blir ensam hemma senare, mamma&pappa ska på hockey, petra i stallet&hanna i göteborg. hmm.. vad ska man göra då? :p
hehehehe puss!

halloj!

förlåt för dålig uppdatering, men det har vart fullpackade dagar det senaste!
i torsdags var det ju modevisningen då ju. gick till skolan till halv 12 och sen bussen in till kfum, blev sminkade, fixade och allt sånt. lite stressigt vart det ju, men det gick bra! träffade på trevlige tom där inne också! :)
det var faktiskt riktigt roligt, men det var nervöst som bara den! haha, men allt gick väldigt bra. dock har jag inga bra bilder än, min mamma fick ta kort.. hon är ju inte mästerfotografen så hon visste inte riktigt att hon skulle ta med blixt, haha gull:))
men johannes fotade med sin systemkamera,så ska be han skicka bilder!
igår, fredag! skolan först&sen var jag med robin,jonathan,sarah&victor resten av dagen&kvällen. fast victor stack runt nio och då kom joakim istället. vi kollade på lussekuppen, var på lussediscot (TABBE FÖR HELA SLANTEN!!)
kom hem kvart i tolv, dödstrött&ont i fötterna så gick direkt upp och la mig.
bilder kommer i ett eget inlägg!

JAG TROR ATT LIVET JUST HAR BÖRJAT OCH DET BLIR VAD JAG GÖR DET TILL


så himla meningslösa blir alla inlägg en sån här dag. legat och lyssnat på musik och haft ansiktsmask och pratat med mamma & försökt få tag på sarah är vad jag har gjort sen senast jag skrivit. och ätit har jag också gjort! kul liv..
längtar till imorgon väldigt mycket faktiskt. modevisning&det ju. ser fram emot det! men orkar egentligen verkligen inte gå till skolan på morgonen innan vi åker in dit. vi skulle egentligen ta halv 11 bussen in, men vi ska inte ta bussen förens halv 12 istället. så morgondagen ser ut såhär!: sovmorgon en stund. börjar kvart i nio, har svenska, handledar tid,bild,mat&sen drar vi. så blire plusgymnasiet och kfum resten av dagen! :D

(varför har det blivit såhär mellan oss för?varför sa vi föralltid när vi vet att vi ändå inte klarar av att hålla det för att det alltid kommer saker emellan? såhär har det blivit förut. att vi aldrig gör något längre tillsammans,att vi knappt pratar. det verkar som att vårat hopp om att försöka hålla ihop är helt över, och det är det nog också, känns inte som att det är något att ens försöka med igen för fjärde gången. det är ju värdelöst, för vi fixar det inte ändå. vi får acceptera det.. tyvärr)

JAG SKA SAKNA DIG IMORGON

hej. kom hem för en stund sen, gick hem från skola. sjukt ont i huvudet fortfarande, och mår illa. så nu blir det att kolla på filmer och vila upp mig för morgon dagen! annars har skolan vart rätt bra idag!
 bokjäveln jag måste läsa i läxa. den ska vara klar nästa torsdag.. fan!

tjollahopp!

hej. kollar på hockey och pratar med mamma&hanna!
har nästan precis kommit från duschen, innan det var jag ute med jocke&lisa. satt i gympahallen,kollade på småbarns bandy fast vi kollade inte så mycket, vi satt och tjötade mest´, haha. kul liv.
har haft en fruktansvärd huvudvärk idag..! trodde jag skulle dö
bläblä. torsdag är det dags för modevisningen!tar bussen in typ halv 11 och är där resten av dagen, själva modevisningen börjar klockan 7, men jag lovar. tiden innan behövs verkligen! det är ju inte bara vi 3 precis.. hehe! kommer hem runt nio antagligen, kanske blir uppdatering då eller dagen efter. yeye, puss!
p.s min klass är bäst när det gäller att hoppa trampet! hahaha sjukt kul

tjennaaa!

kollar på ullared med mor min, och min lille far som nyss kom hem också! Ullared är något av det roligaste programmet som finns, det finns så sjuka o konstiga människor i världen alltså. det var en som varit med om att någon hade tagit henes vagn. hon hade gått där över en halv dag och så tar någon vagnen. hur surt är inte det!?få börja om från början, fy va arg jag hade blivit. haha! :)
jag har inte särskilt mycket att säga just nu, haha hejdå


JAG HAR LOVAT DEN HÄR GÅNGEN - ATT JAG SKA GE ALLT JAG SÄGER ATT JAG HAR


jag saknar våran iva blick och att alla känslor var på liv och jävla död

Måndag hallo
igår kom aldrig jonathan, för han fick inte sen :( så jag och sarah gick en stund med felix,lisa,robin&victor istället! kulkul. jag och sarah var rätt mogna, vi satt i brandbilen och allt sånt trevligt♥
idag var det skola, precis som varje jävla måndag, det suger ju lite sådär. men måndagar är rätt sköna ändå ju. vi går ju bara till kvart i två på måndagar!:)
jag har sån himla julkänsla! bara snön som fattas och sen skulle jag tro att det var bara några dagar kvar! har slått in alla julklappar, och sånt är alltid underbart, för då får jag sån julkänsla. och julskyltning var det ju igår med, och sen lucia i kyrkan på fredag morgon och allt annat mysigt som är nu. underbart!
skolan dödar mig! imorn har vi so läxförhör, ska ha läst tre sidor. det gör jag sen. och så är det svenska läxa att läsa i boken till imorgon med då. jag gjorde inte det förra veckan heller, så jag är på sidan 70 typ och ska ha läst till sidan 115 till imorgon.. är det inte självklart att jag glömmer boken i skolan? så det gör jag också till nästa tisdag.. -.- fan va mycket det blir att läsa då!:( och så har vi engelska prov på onsdag,vet inte riktigt på vad så vet inte om jag har något att öva på? tror inte det!
hehe, pusssss

ALLT SOM ÄR BRA MED MIG, HAR JAG FÖRMÅGAN ATT GLÖMMA BORT

julskyltningen med sarah&jonathan snart!
lite bilder från igårkväll och bilderna på mig är från idag, haha

goodmorning


ligger i soffan, ska snart ner och duscha. senare i eftermiddag ska jag på julskyltningen med saripari :) dom lottar ju ut gränna lucian då också. angelica&evelina är två av deltagarna, hoppas någon av dom vinner, jag håller på er! ;) mm ja, inte mycket mer händer idag.
ska nu ner och duscha, föna håret, klä på mig, sminka mig&fixa håret och känna mig som en människa igen! hehe,puss!

seg lördag


nee, det blev inget tomtar&troll för mig. dåligt väder och varken jag eller mamma orkar. så istället får jag bestämma maten ikväll. men då är ju frågan. vad vill jag ha? haha.. har inte en aning!
snacka om lugn och seg lördag. fast att jag har vart på lite halvdåligt humör och haft huvudvärk. men det är ju då det är skönt att ta det lugnt!
pusshej

puss


sjukt ont i huvudet har jag idag, haft det sen sekunden jag vaknade.. irriterande som bara den! :(
men antar att det blir bättre senare. när mamma kommer hem tvingar jag med henne till tomtar&troll med mig! pappa också om han inte måste jobba i badrummet :)
nu ska jag slå in lite julklappar och fixa det sista till en julklapp. hemliiiis :)

mors

ligger i sängen och lyssnar på musik och smsar med Sarah&Tom! orkar verkligen inte flytta på mig, vill lägga här hela dagen i min egna värld och inte behöva göra någonting, och bara släppa omvärlden.
så fruktansvärt trött är jag, fortfarande efter förra veckan antagligen, hade enorma sömnproblem, har inte sovit ifatt det än. men aja..
vet inte vad jag ska göra idag, vad ska ni göra idag? kanske blir tomtar&troll i eftermiddag, hehe.

puss!

bild som verkligen inte hör till inlägget eller något, la bara in den för att jag ville ha en bild, hehe


WESTLIFE

ligger i soffan och kollar på idol (ovanligt..) och det gamla goa bandet Westlife spelade live där, och dom spelade lite av några låtar och jag kan varenda mening i varenda låt. minns så väl när jag,petra och hanna var stora fan av westlife, spelade sönder våra cd's med westlife på ständigt och sjöng med väldigt glatt, fast att man var så liten så man inte kunde uttala orden. och jag minns alla låtar fortfarande och kan dom alla. hahaha gulligt

älskling har nyss åkt :(

vart med felix idag då, som ni kanske fattar♥ hehe. vi drygade oss, myste och kollade på film, Titanic, hehe jag började gråta lite.. :)
skolan var seg, var verkligen inte pepp för skoldagen jag hade framför mig när jag vaknade i morse. men som vanligt så har jag ju vänner som förgyller den, på ett alldeles speciellt sätt allihopa♥

jag tycker att världens bästa uppfinnig för tillfället är; spotify, älskade spotify!

 hehe, mysbild på mig och felix<3


torsdag yeah! en dag närmare helgen :DDD

inte för att jag peppar något speciellt i helgen,för det händer inget särskilt, men grejen med helg är alltid nice ju! :)
idag var det skola först.. fy va skoltrött jag är! efter åkte jag,sarah&lisa in och provade ut kläder till modevisningen, och jonathan följde med också. förlåt för allting jonathan<3
sen åkte vi hem med 17:10 bussen, proppad buss. mysigt med närkontakt med främlingar ju!
kvällen blir spenderad framför dator&tv, hv nu ju. och så ska jag gå och duscha i pausen. puss!
 marsmellow's och oboy är ju livet!

onsdag!

hoppades på torsdag när jag vaknade i morse, men nee då :(
efter skolan idag var jag med victor d! och sarah var med en stund också. vi satt på biblioteket, var på konsum/ica, och var i gympahallen. victor åkte hem med halv 6 bussen och då gick jag hem.
jaa,måste göra lite matte kanske och läsa klart sidorna i boken ja.. som egentligen var till igår, heh!
puss
har inte tagit någon bild på mitt hår idag. lovar en imorgon! :)))

oj då

var på plusgymnasiet idag då med Lisa&Sarah. kul hade vi iallafall! :) efter gick vi på stan och sen hem. då åkte jag och sarah hem till mig och vi klippte lugg och färgade håret!:o  så ja.. :))

bilder: rätt så seriösa bilder och så ju!



 innan vi färgat håret
 jag ser förjävlig ut på denna bilden, och mitt hår ligger helt slickat. sjukt fint! haha ne, en bättre bild kan ni få imorgon på min färg&så.
 s
sarah - hanna - jag - petra
<3


RSS 2.0