kvällkväll

har precis duschat, min syster börjar bli lite sjuk i huvet.. haha. jag står i duschen och duschar så fridfullt, så rusar hon in, tänder ljus och drar ner på lampan. och säger att det är bra för själen, det såg ut såhär:

har gjort lite matteläxa också med mammi. nu sitter jag,pappa och mamma bänkade i tvsoffan och kollar på hockey, hv-linköping,1-1. hv hv hv! :D
p.s imorgon är jag,sarah&lisa lediga från skolan och vi åker till plusgymnasiet istället, fixar inför modevisningen då ja. så vi hörs imorgon eftermiddag eller kväll för ska va med sarah efter. puss!

kvällkväll

har precis duschat, min syster börjar bli lite sjuk i huvet.. haha. jag står i duschen och duschar så fridfullt, så rusar hon in, tänder ljus och drar ner på lampan. och säger att det är bra för själen, det såg ut såhär:

har gjort lite matteläxa också med mammi. nu sitter jag,pappa och mamma bänkade i tvsoffan och kollar på hockey, hv-linköping,1-1. hv hv hv! :D
p.s imorgon är jag,sarah&lisa lediga från skolan och vi åker till plusgymnasiet istället, fixar inför modevisningen då ja. så vi hörs imorgon eftermiddag eller kväll för ska va med sarah efter. puss!

LOST AND INSECURE


mamma

jag har världens finaste mamma. hon ger mig mest stöd och hjälp i hela mitt liv. det finns ingen som jag älskar så högt som jag älskar min mamma. hon hjälper mig i alla situationer, vad det än gäller. hon är den underbaraste och bästa personen i mitt liv. utan min mamma, skulle jag aldrig klara mig. hon får mig att stå upp och leva fast jag inte orkar. hon är en stor del av min glädje och lycka.
jag älskar dig mamma

I found a million ways to say I love you, sing a million songs to make you smile. but I can't tourn back time - it's impossible

det är jag som har förstört allting för både mig själv och andra. jag skulle aldrig ha sagt hur jag kände. för det var det som fick allt detta att börja, det var det som fick de till ett helvete.

hej tja tjena hallå 
orkade trotts huvudvärk och grov förkyldning gå till skolan idag iallafall. trodde inte det först. 
hehehehe jag hatar min dumma bästa pojkvän<3<3<3
var inte med på gympan iallafall, låg och sov på läktaren istället och lyssnade på musik, det var skönt. en chans att tänka lite. på schemat idag står det läxor, matte och svenska..

tomtar är livet!

att ha uppsvullna ögon och mysiga kläder på sig en måndag är livet..


.

jag vet inte riktigt vad jag ska säga.. eller göra. jag vet inte vem eller vad jag ska tro på.
jag kan inte säga att jag vet allt. för det vet jag inte om jag gör. men jag hoppas att jag vet mer än du iallafall.
och vadå? ska man inte säga vad man känner?
vill inte förlora någon av er det vet ni va? livet är sånt här. har lärt mig att saker och ting förändras.och jag får väl leva med att bli utbytt ibland och att kanske bli flyttad till en annan plats. och kanske tillochmed ligga stegen bakom. och antagligen får jag också leva med skitsnacket du säger till mig. du får väl tro att det är så då. att jag har haft det så jävla lätt, att jag inte vet någonting osv, jag får leva med att du tror det. för jag tänker inte berätta något du inte redan vet. varken vad som har hänt mig eller någon annan. eller allt som händer och pratas mellan mig och henne, för jag tycker inte du har med det att göra - inte alls faktiskt.

äntligen klart!

jo mycket slit blev det ju, haha!
och älskling har skickat cirka hundra sms, dock står det samma på alla. det är för att han retas för att jag inte kan svara antagligen. och för att han vet att jag stör mig grovt på det. ungjävel!<3
plus att jag har en bästis med en jävla humor, HAHAHAHAHAHAHAHA <3<3
nu ska ni få bilder på rummet.
förut så var det första man såg när man kollade in i mitt rum detta:
 
och här stog sängen:

med tvn framför sig.
datorn stog i hörnet, vänster om tvn och min hylla:

och så garderoben stog (om man står vid sängen) vänster om dörren:

 den vita dörren är intill mina föräldrars rum, vänster om den står ju sängen ni vet.
nu ser mitt rum ut såhär:
det första man ser:

sängen och sängbordet och tvn:
 tvn har jag bara vridigt på lite, annars står den precis som förut


garderoben står på samma ställe som ni kan se

blev mycket mysigare nu tycker jag!

så vacker är jag idag.. hehe puss

första advent


förra året, när det var första advent la jag in denna bilden också.fast då var det bara ett exemplar av bilden. fast det var heller inte på denna bloggen, det var på min förra.
men ja i vilket fall! glömde nämna att det är ju faktiskt första advent idag. det ända som fattas är snön, sen är det en perfa första advent! :)
senare sen, efter maten,[ligger och väntar på att den ska bli klar, magen kurrar!] så ska jag upp och möblera om i mitt rum, före och efter bilder kommer om ni vill ha det.

KRAM


sarah!

ring mig när du ser detta, puss

sarah!

ring mig när du ser detta, puss

my gift is my song and this one's for you, and you can tell everybody this is your song


gissa vad? jag mår sämre.. -.- är det inte typiskt? kan nästan inte prata idag heller :(
ska se om jag orkar möbblera om i mitt rum idag, isåfall är det de jag ska göra idag
hoppas ni mår bättre än mig, puss!

sista inlägget för dagen. ganska onödig uppdatering


har ont i min arm nu, aj aj. det har mamma och pappa med. det gör väldigt ont faktiskt, kan knapt röra den :(
förkyldningen har blivit värre under dagen, snörvlar som en åsna..
legat och kollat på dexter nu med mam&pap. systrarna är inte hemma.
mamma&jag har tagit fram julstrjärnor. vi har alltid problem med att sätta ihop dom, när vi var klara var dom lite sönder sådär hahaha! :)
nu ska jag gå och lägga mig och sova. tar datorn med mig ända till sängen för att ligga och lyssna på musik, somnar alltid bättre då.
godnatt på er,hörs imorgon bitti

yeeah

spotify, föräldrar med humor&matlagning är livet :))))))))

visst ja.. fredagens outfit!


dom nya brallzen!♥ hahaha fult ord

baby all I want for christmas is you

trotts att jag mår lite dåligt idag så följde jag med mamma och pappa till stan. så direkt efter förra inlägget så gick jag och duschade, fixade mig och så.
vi var först i huskvarna,för mamma skulle in och hämta en sak på sitt förra jobb. då kommer folk från vårdcentralen och "raggade" folk att vaccineras. dom hade fått så mycket vaccin, så det var inga åldersgränser eller något annat och det var ingen där så vi fick gå och vaccinera oss. trodde först jag skulle svimma. men det gick bra. hatar sprutor! inte ont i armen än, men antagligen kommer väl det, hehe.

mammi var snäll och köpte grejs till mig. lösnaglar, dream mousse (världens bästa foundation mousse) pyjamas byxor, sjukt söta, och vit t-shirt med något tryck på.


nu sitter vi här och kollar på hockey!´hv hv hv hv hv hv hv hv hv hv hv hv hv hv

godmorgon 28 november



det börjar dra ihop sig till första advent, jul och det mysiga! fortfarande har vi tyvärr ingen snö.. vad är det här!? men ja..vi får väl vänta och se!
mår inte så bra idag. kan knappt prata och har sjukt ont i halsen och lite feberkänsla. men jag tänker inte bli sjuk! inte en chans!det orkar vi inte med.
hejdå!

tv kväll

har kollat på idol och nu kollar jag och pappa på cirkus möller och jag väntar på att idol ska börja igen och pappa väntar väl på att få byta kanal. haha!
mariette var bäst ikväll som vanligt. :))
pusshej, och godnatt


syster


ligger i soffan som en slö en med hanna här och kollar på barnprogram,(fast jag har hörlurar på mig och lyssnar på musik med. kent,håkan,mellisa horn, lasse lindh, coldplay, u2. dom allra bästa är det ♥)vilket liv vi har! vi har precis sjungt Lips! ungefär som singstar är det. alla i min familj sjunger dåligt men jag sjunger nog ändå hemskast! hes och ont i halsen har jag idag också..
idol idag då! vem ska vinna egentligen? tove eller mariette tycker jag. dom är gudomliga verkligen! svårt för att bestämma mig vem jag tycker ska åka ut? dom 4 som är kvar är ju bara bra sångare, men jag antar att svenska folket kan välja, haha.
puss

redan den tjugosjunde november. ändå ingen snö,det suger!


den där saken med elevrådet idag sög. vi skulle ju sitta och säga att det nya skolan är jättebra för det var en annan skola där, som ställde frågor och så. skit surt. det slutade efter att vi hade ätit typ, så det slutade runt halv tolv, det skulle hålla på till två sa dom ju :o :(
så jag och sarah fick gå tillbaka till våran klass. ha egetarbete&språk. på eget arbete satt jag jämte victor. mycket skratt där! haha :))
och på rasten så hade jag och sarah lite fajt, vattenkrig, mohaha, så vi fick se ut som två slickade katter med svart under hela ögonen resten av dagen, vackert! bästa vän<3

skönt som bara den nu med helg! behövs verkligen! pusss


godkväll


kom hem för cirka en halvtimme sen. vart i stan med sarah som sagt. köpte julklapp till hanna&mamma och världens snyggaste jeans till mig själv från bikbok.
hanna slog en brödpåse i mitt öga, det gjorde jätte ont faktiskt    aj trodde jag skulle bli blind.
ja bra dag. tack sarah som gjorde den och tack min klass som gav mig dom flesta skratten idag.
angelica, hoppas du hittar din nyckel!
puss!

vad är meningen?


ja.. vad är meningen med att se ut såhär? det ser ju rent ut sakt förjävligt ut!en toffs längst ner på vardera ben för att man ska hålla byxorna tajta kan jag väl förstå, och det är inte riktigt katastrof på det. men detta är ju att gå till överdrift och det ser ju bara så jävla dumt ut. vad är det snygga med det hela? jo,det finns inget snyggt med det! detta är en kanske 9-10 årig kille som jag såg i jönköping. dom flesta ser ut såhär nu för tiden och det ser ju hemskt ut. vart är världen på väg? toffsar på benen, bandanas på benen fan upp till låret, skruvat och allt. det är ju hemskt.. och just såhär som  han på bilden har gjort ser ju riktigt dumt ut, sjukt fult att ha det såhär. jag känner för att klippa sönder alla toffsar dom äger. toffsar ska vara i håret och ingen annan stans!
kan inte bara svenska idiot folket fatta det någon gång!!? det är ju sorgligt att se folk se ut såhär.. att dom inte skämms!
dom fattar tydligen inte hur många haters dom har

lite senare!


har precis duschat.och gjort varma hallon till mig och syster hanna, så sitter och äter det till glass och kollar på harry potter fortfarande. riktigt gott! hanna är sjuk, hoppas hon inte smittar mig!
ska ringa sarah senare och så hur det blir med stan imorgon :)

tjena mors!


bästa klassen eller vad? vann hela trippelbollen, underbart! ;)
dagen blev mycket roligare än vad jag trodde, sjuor.. ni är bäst<3
har precis ätit. kollar på harry potter med mina systrar, ska ner och duscha nu istället, en aning fräscht. heeeeh puss!


godmorgon klockan 20 över 7!

hej, godmorgon. sitter här i gympakläder och behöver inte stressa allt. vaknade sju, redan ätit och så. inget mer att fixa,borsta tänderna bara.har ju som sagt trippelbolll idag. självklart vinner vi! ;)
men det jag tänkte säga var att jag kanske inte kommer bli vaccinerad mot svininfluensan. för vaccinet är snart slut, och jag ska ta nästa vecka egentligen. men antagligen blir det inte så :(
aja, vi hörs runt 3-4, pusshej!
mitt hår börjar bli brunt igen :(( som tur var så ska jag och sarah färga och fixa vårat hår nästa helg. alltså inte den som kommer nu, utan den efter. längtar! :D

under dessa dagar har jag på ett ungefär hunnit:

äta massa glass
 ätit kladdkaka med sarah på ikea
sarah var busig och snygg

vandrat med sarah från jönköping stan till huskvarna esplananaden

tagit kort på en hel del tändstickor

kollat på fajt. ahahahaha

varit med älskling som är bäst
 haft solen i ögonen när jag har kollat på film
 film
 fajtat med hanna. isbitar innanför tröjan & byxorna glasyr&diskmedel i håret :)))
 blivit fotad av pappa när jag har varit som snyggast.inzooom på högsta nivå gillas ju?
 sett ut såhär
mer bilder imorgon.. arg mamma! :(

äntligen!

äntligen är mitt dataförbud slut! underbart ;)
så ni kommer få en hel del bilder nu när jag har lagt in en hel del av petras skit på ett usb minne så att jag får lite plats till mina bilder. så ska jag lägga in dom och så :))))
sarah har lagt den bästa kommentaren idag. vi hade so läxförhör. carina (lärare) hade precis stått och berättat att vi skulle ha läst i boken hemma. 10 minuter senare så är det en fråga sarah inte kan. då drar hon denna "fick man kolla i boken sa du?" och börjar öppna boken, så himla dum är hon, hahahah! :D
heeeejjdååå, bilder kommer i ett eget inlägg ;)

ändrade planer om morgondagen..

ååå va jag hatar när allt bara ändras hela tiden!
vi ska inte till plusgymnasiet imorgon, det blir nästa tisdag istället för hanna är sjuk. fan :(

hos sarah parah!

får egentigen inte vara här.. haha! men har man föräldrar som jobbar så märker dom ingenting ;)
ska dock ha utvecklingssamtal idag. hehe.. kul!!!!!!! :D
imorgon så slipper jag,sarah&lisa skolan! :D eller jag och sarah ska ha vårart so prov först, och sen åker vi in till plusgymnasiet, vi ska ju vara med i en modevisning den 10 december. och imorgon så ska dom testsminka oss och sånt, fixa fram kläder och annat! ni får bilder på det en annan dag.. mitt dataförbud är förhoppningsvis klart snart!:DDDD
hejdå puss
ooooo so sexy!

hos sarah parah!

får egentigen inte vara här.. haha! men har man föräldrar som jobbar så märker dom ingenting ;)
ska dock ha utvecklingssamtal idag. hehe.. kul!!!!!!! :D
imorgon så slipper jag,sarah&lisa skolan! :D eller jag och sarah ska ha vårart so prov först, och sen åker vi in till plusgymnasiet, vi ska ju vara med i en modevisning den 10 december. och imorgon så ska dom testsminka oss och sånt, fixa fram kläder och annat! ni får bilder på det en annan dag.. mitt dataförbud är förhoppningsvis klart snart!:DDDD
hejdå :*
ooooo so sexy!

ja.. som sagt!

som sarah sa,haha.. söta unge! så har jag data förbud och har det fortfarande egentligen, men dom märker inget! fått nytt tangentbord på min laptop nu,det kostade fatiskt bara 403 kronor,så pappa gav mig det. snällt<3
ni kommer få massa bilder från dagarna jag inte har uppdaterat. är verkligen ledsen för att det blir såhär dålig uppdatering,jag ska skärpa mig på alla håll och kanter. promise! :))
hoppas inte ja har tappat alldeles för många läsare nu.. antagligen har jag det, men ändå. var med felixälskling idag. du är bäst!
ha det bra mina vänner, puss!


HEJHEJHEJHEJHEJ

amanda tänker med bakgården så hon har dataförbud denna veckan det är därför hon inte gjort några inlägg, vet inte när det "slutar".
amanda gillar hår under armarna och mango i örat. men det fick jag inet säga.
så säg inte det. hihihihihiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii jag är jävligt seriös men man ska ju bjude på sej själv!!
/SARAH AHLBERG, http://sarahahlberg.blogg.se


så...hur ser jag ut idag?

jo, såhär: [sjukt fula bilder]
 + en svart kofta med dragkedja och luva på det!


okej lördag

okej.det blev ingen mer uppdatering igårkväll, internet cepade sig som vanligt här..
men iallafall, idol! tur att eddie åkte ut. nästa fredag måste Reza ut. Hon kan ju varken prata svenska eller engelska. hon valde helt fel låt när hon inte kan uttala engelskaspråket. som vanligt var Mariette och Tove bäst av alla! någon av dom måste vinna!

vaknade nio idag,vet inte varför. gick upp och åt frukost,duschade,tog på mig kläder,fönade håret,fixade allt och vipps så är jag klar alldeles för tidig. haha!
jag och sarah åker till stan med 1 bussen idag.
sen kommer man hem runt sju, äter och myser lite och sen är det dags för den enormt tråkiga söndagen igen! :( och sen en ny skolvecka fylld med prov och läxor som vanligt.. puss

godkväll mina kära vänner

har precis ätit, sitter vid köksbordet och är väldans avundsjuk på petras nya dator som är stentuff! nu är denna ruttna saken min, hihi. om det finns garanti kvar så ska vi byta tangentbordet, men antagligen blir det inte så. och jag känner inte för att lägga ner en miljon kronor på det. [okej, lite överdriv men är man en fattig tonåring som jag, så känns det som att det är så mycket pengar för mig, haha!]
har pratat med sarah också, vi har bestämt oss för att vi ska förändra vårat utseende under jullovet, håret och så. jag ska kanske klippa lugg [oj, vet inte om jag vågar riktigt :o] och så ska sarah göra sånt också. göttans som bara den *tummen upp!*
om 40 minuter blir det Idol! någon som vet vad det är för tema ikväll?nae, inte jag heller. haha.
uppdatering sen under idol tittandet, heeejs!

freeeeeeedaaaaaaaag!

jag är arg på mitt liv just nu och jag är så jävla arg på att fan alla är sjuka! denna veckan har varit den absolut tråkigaste veckan på länge, iallafall efter skolan. jag har bara legat som en fet jobbig jävla deg i soffan och bara varit äcklig och fet! och jag blir så himla arg på det! aaaaaaa!!!
men imorgon! ska jag till stan med sarah, ifall hon får. hon är frisk nu!:))))))  och jocke ,victor och linus var tillbaka i skolan idag och felix är också rätt frisk vad jag vet, angelica och robin också. så alla börjar bli friska, härligt :DD
vi hade hemkunskapsprov idag, det gick inte bäst..
PUSSSHEJ


16:16 och jag är trött som om klockan vore 21:20


ännu en seg dag. grattis till mig som har ett så kul liv nu när alla är sjuka!
skolan var skön för vi är fortfarande så få och då blir det så att alla är samlade, alla sitter och pratar tillsammans och så. fast dock börjar jag sakna allt roligt folk som är sjukt.
hörs kanske senare. pussen!


ps. sarah!

jaha men jag brukar ha lite synlig tandkräm då, lite sådär rinnande...grr
ne men amanda vem vill se ut som 60 när man är 13!?
sarah, det är du som alltid ser så äcklig ut när du borstar tänderna lilla vän!
jodu., alla vill.......förutom du fuling................... :))))

I SKOLAN

sitter och har data i skolan. har dom nya bärbara datorerna. sitter mellan linus H och pontus, halva klassen sjuk fortfarande! (y' krya på er allihopa!
detta är sjukt segt för alla kommer inte in på sin inlogg..så det lär inte bli någon normal data lektion idag heller.
jag och pontus mår fortfarande bra. vi är dom enda av dom som va i helgen som inte blev sjuka. härligt härligt. har dock lite huvudvärk idag, men inte så farligt.
jaja, data tommy är grym! puss hej! :D

SARAH!!!!!!!!

Anonym om godmorgon på ett ungefär:
vad har du i munnen?:O
vet din julklapp nu; NIVEA ANTI RYNK KRÄM!!!!
haha bara sköja


HAHAHAHAHAHAH sarah sarah sarah.. du är allt för störd!
för er andra som faktiskt också undrar vad jag har i munnen så är det min tandborste. sarah, folk är lite fräshare än dig och faktiskt borstar tänderna :jj
käften.. bara för att jag blir äldre och inte du!:j

godmorgon på ett ungefär

Vaknade nyss, sovit en stund i soffan. ligger fortfarande kvar här som en jävla deg.. skolan idag var kul på vissa ställen. men vi är fortfarande så få i min klass. idag var vi nio sjuka och elva i skolan. tvärtom igår :o kanske redan sagt det, men iallafall; influensa klassen..
råkade ta sönder min kära telefon idag.. ser ingenting på displayen. blev lite arg, kastade den i kakelgolvet. och oj,det var den telefonen det (y' så får ha en rutten gammal nokia nu, haha!
 min samsung
nokiajäveln jag har nu.
får ha min samsung som en mp3 nu då. går lyssna på musik utan simkort, tur det! utan musik klarar jag mig inte.
bjuder på bild från imorse:

heh.. puss!


svar ja

Ja, jag dissade min design nu. Den blev en aning tråkig i längden. Ska göra  en ny och fråga min kära syster Hanna om hon känner för att sätta in den åt mig. Men det beror ju på om hon är villig för det. haha, Godnatt på er!


min mamma fick mig nyss att gråta...

av rädsla.jag ska berätta:
jag var i källaren, som vi har gjort om till en helt vanlig våning. och då är tvättstugan längst in, sen en dörr,sen hannas rum&sen hallen. jag hade varit i tvättstugan och skulle precis gå igenom hannas rum. då står jag vid dörren in till hannas rum från tvättstugan. hannas rum är lite kantigt så man ser inte den andra dörren bakom väggen. men om man kollar in i hennes tavla som hänger vid sängen så ser man i en spegelbild ut i hallen där. det var mörkt i alla rum förutom lite ljus som var i hallen. jag slängde en snabb blick i tavlan och ser att någon står i andra dörren. blir självklart livrädd och skriker och tårarna började rinna utan att jag ens märkte det! blev så jävla rädd och det var riktigt läskigt faktiskt. + att jag är väldigt lätt skrämd.
fast när jag såg att det var mamma så började vi båda garva.. hahaha!:)



min mamma var så smart att hon köpte hem skumtomtar, ni vet såna man äter vid jul. så fick sån julkänsla, så började skriva en önskelista och det kändes som att det var december igen! dom där jultomteskummen är inte smarta att köpa för tidigt! :p
btw, tappade mitt puder på vårat kakelgorv nyss. det var det pudret det.. ska in till stan någon gång snart, antagligen nästa vecka - måste köpa lite ansiktsgrejer&lite smink och så.
mahaha hejdååå :D


ooh när det äntligen är över. när broarna inte syns till. ooh när du gett dig över faller vi tillbacks, dit du vill.

och kollar fortfarande på barnprogram. hannah montana! (y'
ska snart ner och duscha.
denna telefonen vill jag ha:

och det har jag sagt till min pappa., så kanske till jul? annars köper jag den själv efter jul. den kostar ju faktiskt endast 949 kr. på elgitarren (elgiganten) iallafall. 
jaja. puss!


ånej..

bara jag inte också är sjuk..!
kom nyss hem, gick hem från skolan. orkade verklien inte och hade sån konstig och smärtfull huvudvärk. men ne. sjuk är jag inte. det har jag bestämt. jag orkar inte och vill inte va det. så det ska jag inte bli. är inne och vilar idag så jag blir friskare.
ni ser mig i skolan imorgon igen ska ni se!:D
ligger och äter glass och kollar på barnprogram. skönt att få vila. 11 stycken hemma från min klass idag. influensa klassen? haha..
ha de bra. puss! :*

i början av dagen

var jag ungefär såhär glad:

det var kul. jag hoppade runt i skolan.
hehehehehehe

my God woke up on the wrong side of his bed




våfflat mitt hår. så nu är det större. självmant! :o
varför var det petra som fick sånt hår naturligt och inte jag..? :(

chockladpulver

tja! jag är typ den ända av mina kompisar som håller sig frisk! dom flesta har väl antagligen blivit drabbade av svininfluensan eller bara en vanlig influensa. det var inte alls många i skolan idag, bland sjuorna iallafall. ni alla får krya på er! speciellt sarah,jonathan&felix<3
lite sådär läxfri och skön vecka verkar detta bli. fast iochförsig är det bara måndag men det känns som mitt i veckan :s jaja, inget speciellt idag. puss!:*


3 till bilder


heeeheee, bilder


fler sen!

if we could party all night and sleep all day and throw all of my problems away, my life would be easy

goddagens! [söndag]
rätt så jättetrött, men ändå pigg. fullrulle hela kvällen och natten igår. till cirka 4, men sjukt kul var det ialllafall. haha!:)
tack för kvällen/natten/morgonen/förmiddagen pontus,felix,sarah&jonathan!<3
inte för att jag tog särskilt mycket bilder just på kvällen.. okej inga! men innan vi åkte. men ska ta några från sarah, hon tog! :)bilder:

okej.nu cepar det igen. puss!

godmorgon lördag!

ska snart gå och duscha och senare idag ska jag till sarah. efter det blir det noll% updatering förens på söndag då ni får både massa bilder&text! :))
för vi ska åka hem till jonathan och sova hos honom med pontus,felix och då jonathan!
igår kväll vet jag inte riktigt vad det var med mig. men jag gick och la mig innan klockan ens var tio, sen låg jag och smsade en stund&sen somnade jag innan klockan 11. det är rekord på en fredag kväll alltså!
men jag var så himla trött, somnade nästan i soffan. och jag vet att jag behövde gå och lägga mig tidigt så jag får sova ut lite!

friday i'm in love

hallå hallå!
iskolan var det offesiell invigning av skolan, politiker och allt annat var där. vi fick äta gustav adolfs bakelser eller vad det var.
efter skolan följde jag med pontus hem. pratade om allt och kollade på tv, vi åt upp nästan en full pepparkaks burk. haha tjockisar. och så fick vi jaga kaniner i nästan hela området! okej nej, mellan fyra hus.. haha! men det var jobbigt ändå. sen gick vi och mötte felix. vi var typ vid skolan hela tiden, pratade, cepade lite och så. sen åkte jag hem med 19:03 bussen.
glömde kameran, som alltid! men nu funkar det att lägga in bilder så kan passa på att lägga in dom gamla bilderna som inte gått att lägga in :

nehe.. endast en bild funkade.. :s

går fortfarande inte

att lägga in bilder! får göra detta imorgon, tänkte lägga in flera bilder från igår. men nej, så blev det inte!
dagens diss går till blogg.se.. på kvällen iallafall! HATA

hejochhå!

goddagens kära vänner! sitter på golvet med soffan som ryggstöd, lite fel.. och dricker cola och kollar på tv. ska göra läxor sen. åh va arg jag blev när jag skrev det. jag bara kände hur ilskan kom fram! :(
fast det är bara lite matte och läsa i hemkunskapsboken imedatt vi har hemkunskapsprov imorgon..
lektionerna i skolan idag har varit så himla mycket lugnare och jag tror nog alla har fått mer gjort idag för vi fick lyssna på musik, headset då. vi brukar aldrig få det tydlign. dåligt tycker jag. alla jobbar så himlamycket bättre.
jaja, nu ska jag väl göra annat antar jag. hörs senare. puss!

bilder tagna idag


nehe, och nu ville inte blogg.se längre. jag hatar bloggen på kvällen!
fler bilder imorgon :)

SNÖ!:D

äntligen har första snön kommit! ååh det känns så härligt. det har snöat i flera timmar nu. det lägge rsig på vissa ställen :))
skolan är inget att snacka om.det händer en hel del roliga saker där faktiskt varje dag. efter skolan igår var jag med sárah och jonathan var med en timme också :)
idag händer nog ingenting, ska ut och ta lite kort på snön och så nu så får ni se sen!
nästa vecka blir denna sega och söndriga datorn min. ska tömma den på absolut allt och börja om från början med den. skulle ju inte skada att lämna in den och fixa nytt tangentbord, men ja.. det kostar väl inte precis 100 kronor det..
jaja, puss!

ljug,ljug och kyss mig hårt en sista gång

trögt att gå upp idag, verkligen! mått lite dåligt idag också.. men det är bättre nu!
på gympan idag hade vi styrka. och ja.. vad ska man säga.. styrka är inte riktigt min egenskap. HAHA!
situps,armhävningar, rygglyft, grodhopp och massa annat. det var sjukt kul faktiskt. det såg så himla kul ut när alla gjorde det. jag&bästis skrattade ju så vi dog, vi ramlade ihop några gånger. hahahah, min klass är underbar :))
efter skolan stannade felix&pontus här, så jag var med dom och en stund sarah&jocke. när sarah hade gått&jocke hade gått åkte jag,felix&pontus hem till mig. pratade, garvade åt pontus som spelade något fiskspel på facebook och sjöng stolt att han hade gått upp en level.haha, roliga pojkar det där!:))<3
jag orkar verkligen inte skolan imorgon :(( men aja, ha de bra så hörs vi imorgon. puss!

jag minns varför jag föll för dig, varför jag alltid föll för dig

förlåt för dålig uppdatering! har inte riktigt hunnit bara! :(
men nu så!
lördags, halloween. jag hade riktigt kul! dock var sarah som satt uppe i motala riktigt saknad av oss alla..
dom som var där var jag,pontus,evelina,anton,felix,victor och lisa! jag,pontus&anton gjorde pizza, det gick inte riktigt jättebra, vi skrattade mest. sen åt vi alla den och kollade på en film. jag tyckte den var läskig, medans dom andra garvade både åt mig och åt figurerna och händelserna i filmen. sen satt vi och pratade och så, jag&evelina tog 22.22 bussen hem.
söndags. sista dagen på lovet, hmm.. sorgligt. men jag spenderade den med älskling, så det blev en bra&mysig dag ändå :D<3

fångade inte alla på bild och tog inte så mycket bilder tyvärr. men hade kul. tack för kvällen!

RSS 2.0