en dagens på det! ;)



haha, sött

måndag igen..

hej&hå, måndag igen! ny vecka, nya tag. skolan idag var... ja, som vanligt! just nu borde jag göra läxor, men jag orkar inte det riktigt. fast jag måste, för jag hinner inte ikväll. för då är det förläldramöte. alla sjuors föräldrar + elever. halv sju till cirka nio.. -.- fast ja, vi får ju gå in i nya skolan :D

SENARE

 
bilden blev så dålig för jag drog ut den. fick ta den från mitt arkiv, så kunde inte ändra storleken.
sådär, nu har jag ätit, pratat i telefon med felix, suttit en stund vid datorn och nu övergår jag till det tråkigaste.. just precis,läxorna. jag börjar lite smått och kör igång  med matteläxan, gör halva på ett ungefär imedatt det inte är inlämning förens på onsdag.sen skriver jag fler kapitel i "boken om mig" som tillhör svenskan då. svar ja, det är i svenskan jag ligger efter! senare gör jag so, det måste bli klart så jag kan öva till provet och sen spanska och fysik. fysik = läsa fem sidor,sen uppgifter. spanska=läsa, översätta flera gånger! puuh, det här kallar jag inte helg. inte en enda helg fri från läxor framöver nu.. ååh! :(((
puss!


goddagens söndag

gud va hungrig jag blev..  idag blir det massa läxgöra! ligger lite efter i... allt typ. så idag blir det läsning,skrivning,räknande och allt annat som har med läxor och skolan att göra på ett ungefär. :( fast på torsdag och fredag går vi i skolan bara halva dagen, och sen måndagen och tisdagen nästa vecka,är vi lediga helt. då bli det äntligen uppflyttning i nya skolan! skönt att slippa barackjävlarna. vi har ju ingenstans att vara nu, allvarligt. barackerna suger.. aja, ni får ett senare inlägg sen. pusshej :*

lördagen

den spenderades med sarah,felix och jonathan.sjukt kul faktiskt. jag puttade in sarah i en buske. hon låg på alla fyra i den då. fy va vi skrattade.hahahahaha! sen var det mycket annat kul och mysigt. posshaj (L)

fredagen

blev utskälld av en cp vikarie idag som vi hade på spanskan. vi ska tydligen ha henne i en vecka.. det första hon gjorde var att skrika på oss och det gjorde hon resten av lektionen också. och hon ska vara spanska vikarie och kan inte säga ett ord på spanska, för hon är utbildad so&svenska lärare.. toppen!
efter skolan blev det sarah&evelina,och då som sagt så färgade vi mitt hår!
 detta kallar jag inte ledighet!
affe träffade vi en stund också!


OJ

råkade färga håret igår

DÅLIGT UTAN BILDER,I KNOW

förlåt att jag inte har uppdaterat så mycket, eller lagt in bilder. men skolan har tagit allt denna veckan. läxor&prov hela tiden. hade engelska prov idag, igår hade vi diagnos test i engelska, imorgon är det multiplikationstest. igen! man ska få 25 poäng mer än förra gången! hon sa att ifall man inte klarar det så är man så dålig så då får man ta in extra hjälp och typ gå extra lektioner :0 oj.. och så är det massa annat, matteläxa,fysikläxa och hela jävla köret.. skoljogg idag också. och tror redan jag har råkat samla ihop mig till 20 minuters puff, vilket blir samtal hem. men dom flesta säger att dom faktiskt inte ringer hem, hoppas det! igår efter skolan var jag med evelina&victor. vi tjockade oss med chips och chocklad. haha usch. idag har jag vart med lisa&jocke, mycket skratt!
har inga bilder överhuvudtaget för jag har inte haft min kamera, men jag lovar bilder i helgen. imorgon blir det evelina&sarah och troligtvis sover vi över också och på lördag kanske det blir älskling!
lite uppdatering har ni där. ni kan få en snygg bild på mig och älskadevännen john! ;)<3

BARA TISDAG

veckan rullar sakta fram,väldigt sakta fram. dagarna går sakta, lektionerna framförallt går sakta.
istället för att hitta på någonting idag, tyvärr så blir det så att jag måste plugga istället. ligger väldigt efter i svenskan.. måste läsa fysik, göra matte och engelska glosor&spanska glosor också. fast tog bara hem svenska,fysik och matte idag. tar resten imorgon! är så trött på dessa förbannade läxor!
och jag är nästan helt fattig, och jag är på sånt shopping humör! dör på mina kläder som fyller min garderob.. vill ha tjocka&stora tröjor nu till hösten. det är ju det bästa som finns att krypa in i och gömma sig lite i stora halsdukar&tröjor nu när det är kallt och man fryser ihjäl redan innan man kommit till skolan! jag vill att det ska bli vinter och snö,det vill jag verkligen. men gillar inte detta mellanting som är just nu. vädret är helt konstigt, varmt halva dagen och sen iskallt, eller först kallt och sen varmt. finns inga kläder som är anpassade för sånt väder precis..
idag ska syster hanna äntligen klippa mig! ska ner nu och be henne göra det nu. det har trotts allt gått en timme&25 minuter sedan jag frågade henne när hon skulle göra det, då sa hon om en halvtimme-timme.. lite övertid där! haha puss!
 ger mitt hår en diss för dagen också! det har vart lockigt halva dagen.. fy va jag inte vill ha lockigt hår. ibland är det fint, men inte alltid.. på bilden ser man som tur var inte dom själva lockarna.

:(

http://minneavtherese.blogg.se/
usch.. så himla sorgligt&hemskt :(


HEHEHE 21 SEPTEMBER

jag gillar inte skolan. och jag gillar inte att min handledare gör så att jag kommer försent till elevensval alla gånger! men jag gillar min klass!
och jag gillar att min mamma har köpt hårfärg till mig idag! för jag ska färga håret i typ.. helgen. har så himla ful hårfärg nu så jag tror jag dör. pinsamt! gult,brunt,orange.och det gillas inte! (n)
hittar ingen bild på hårfärgen som hon köpte,men ni märker ju när jag färgar hur det blir. hoppas det blir bra bara! :))

förlåt

förlåt för allt jag har ställt till med nu. jag vet att det är mitt fel. förlåt alla som jag har gjort det jobbigt för, och förlåt för att jag har förstört eran dag möjligtvis. jag lovar att jag ska hålla mig undan ett tag. jag lovar

KISSIE PÅ VAKNA! MED THE VOICE

där är hon ju fullt normal, och hon säger att hon är oseriös i bloggen,vilket hon har skrivit i sin blogg också. fast folk verkar ju tro att hon är fullt seriös.

BILDER SEN IGÅR HEHEHEHEHE

HEHEHE STENARBLOMMASOLEN VAR FINHEHEHEHEHEMUFFINSMUFFINS

IDOL 2009

av dom som fick guldbiljett så var dessa mina favoriter:

http://tv4play.se/noje_och_humor/idol?videoId=1.1191424&renderingdepartment=2.34558
och hon, fast hon fanns inte med på youtube
det fanns så många fler bra, men detta är några av dom. älskade röster alltså!

JUST NU JA!


Har precis duschat, så sitter här i underkläder och bara linne och handuken som en turban runt huvudet. Haha. Ska snart gå och föna håret, inte helt tort, för föning sliter så mycket på håret. Så jag gör bara det ibland nu för tiden. Ska ta på mig lite kläder sen också och fixa mig lite. Så är jag klar sen iallafall. Som sagt ska vi ju till min moster senare. Fast det blir inte förens typ vid 5 eller så.
Jaja, pusshej!

VIIIIINTER

å va jag längtar till det blir vinter! det är ju så mysigt. snö,mössa,halsduk,tjocka tröjor, mörker. jag allt som har med vinter att göra är mysigt. så länge det är snö iallafall!

bara kolla! underbart :))))

EN GUL BIL

godmorgon bloggen&bloggläsarna! :))
haft en bra start på helgen[frågetecken] (mitt frågetecken vill tydligen inte fungera längre..) jag har iallafall haft en bra start på helgen! igår efter skolan var jag som sagt med älskling! Lika underbart som varje gång(L)
och idag så ska jag väl inte göra något speciellt förutom att åka och gratta min moster som fyllde år igår. grattisgrattisgrattis!
hanna har ännu inte klippt mitt hår, hon är ju aldrig hemma! men ska tvinga henne till det idag, ifall hon hinner då.. hehe!
fick en gul bil ur petras nesquik flingpaket idag,hehehe den var fin.fast den blev finare när jag satte på klistermärken som var på. med andra ord: ränderna på sidorna,dom där konstiga sakerna som ser ut som lysen och fönstrerna!
BILENDEN ÄR FIN







5 hela månader med dig älskling, underbart!(L)
FELIX

MITT HÅR


fy så slitet det är! tillochmed vita i topparna :(((( för er som inte vet så får man vita toppar när håret är jätteslitet och det är just vad mitt är! min syster, hanna som pluggar till stylist ska klippa mig i veckan, kanske idag! :))
ska färga mitt hår snart också, kanske nästa vecka!


bilder idag igen

 så ful bild, och överredigerad en aning, men javafan, jag bjuder!
 
jaja, nu räcker det va ;p poss

17 september

Ännu en dag i skolan har gått och jag har ännu en gång klarat av det. Vi hade klassråd idag, bara klagomål om vårat extremt dåliga schema. herregud. och några gick till krister idag igen då, han blev bara arg, men tillochmed våra lärare tycker att det är dåligt. han kan väl iallafall försöka göra något åt det, vi har det sämsta schemat av alla :s
jaja, måste göra lite spanska glosor som vi har imorgon som jag inte har övat på, hehe! :)) vaknade kvart i fem idag, för av någon anledning fick jag alla sms som jag skulle fått på kvällen då usch va arg jag var..!
jaja, ska inte skriva för mycket onödig text, det är ett av mina grejer jag har bestämmt om min blogg, det blir så tråkgt för er läsare då. för ingen orkar ju läsa jobbig och lång text, haha!
sitter och redigerar bilder på picnik igen, rätt bra är det ju. än så länge så kan jag inte så mycket, men man lär sig! puss :*


HEHEHEHE CHOCKLAD

 HEHEHEHEHE OREDIGERAD CHOCKLAD

sextonde september

hallå bloggen! bestmt lite saker jag ska ha med i bloggen och så så att det ska bli en bttre blogg. hoppas jag  kommer ihåg att följa det nu då bara. och om ni har några tips eller vet något ni vill att jag ska ha med så r det bara att sga till.
jag vet, det fattas ä:n,  men petras funkar ju inte, och orkar inte trycka ctrl v hela tiden så ni får fatta sjlva! 
det blev inget blogginlgg igår, men i vilket fall så var jag med underbara felix. (L) oj vet ni föresten? jag och felix firar fem månader på fredag. herregud, nra ett halvår, helt sjukt va tiden går fort ibland! 
vi hade en vikarie i skolan idag som kallade oss tomma i huvudet. jag trodde seriöst att jag skulle strypa honom. usch. fast roliga som vi r så la vi jocke's telefon på lampan, med ljud på och en lam och seg sms singal på, så smsterroriserade sarah honom, och lraren fattade ingenting och vi alla bara garvade. hahahahaha! riktigt roligt faktiskt! :))
 och vi ska upp till krister imorgon och klaga på vårat schema, vi hinner inte duscha,fixa oss, upp till matsalen, eta, ner till skåpet, hmta böcker och allt det dr på tjugo fem minuter,det måste dom fatta. och våran lngsta rast r 40 minuter, och det r en gång i veckan vi har den. alla andra raster r typ fem minuters raster. skit dåligt!
kan faktiskt erknna att jag såg ut som att det vore en random hemma lördag idag. såg hemsk ut faktiskt.
  dock har jag inte haft mjukisbyxor faktiskt, hade jeans. och toffsen satte jag upp i slutet av dagen.

LITE ÅSIKTER BARA

idag, i skolan, på so:n så pratade vi om lagar och rätt. bla om dödsstraff. att det fanns folk i regeringen som faktiskt var emot det, och andra som var för det. och dom som var emot det, tyckte alltså att alla människor har rätt till ett liv. att det är en mänsklig rättighet. dom tycker alltså att ifall en 43 årig gubbe,(utan någon egenbildad familj, alltså utan fru,barn osv) skulle göra illa en 14 årig tjej, våldta henne när hon helt oskyldigt är påväg hem från en kompis eller så, så hårt och så våldsamt att hon inte kan få barn, och knappt kan gå längre,så tycker dom att fängelse några år räcker. eller ifall han hade dödat henne och utnyttjat hennes kropp sexuellt, tycker dom också att endast fängelse räcker. dom tycker alltså inte att man ska avrätta denna mannen och inte förstöra resten av hans liv.
jo men visst, det verkar ju normalt! nej det gör det inte. det är hemskt att dom ens tycker så. alla människor har inte rätt till ett liv. jag låter säkert som en hemsk och okänslig människa när jag säger så. men alltså jag tycker inte att alla har rätt till ett liv. folk gör så hemska saker nu. jag menar, tycker dom som är emot dödsstraff, tycker dom att det är okej att gubbar går och förstör tonårstjejers hela liv? fattar dom inte att våldtäckter sitter kvar hela livet i minnet ifall man har råkat ut för det. det är ju fan något av det hemskaste som finns! tycker dom att det är bättre att vi säger lars, 48 år går och förstör tonårstjejers liv iställer för att lars själv dör? lars förtjänar inte att leva ett liv efter att han har gjort något sånt, iallafall inte enligt mig.
för jag tycker att folk som förstör andras liv på det hemska och våldsamma sättet inte förtjänar något annat än just avrättning. jag förstår inte hur man kan va emot dödsstraff? jo men visst, det är hemskt att det faktiskt har hänt att folk har blivit oskyldigt dömd till dödsstraff och faktiskt avrättats helt oskyldig. det är hemskt, det är det. men sätt högre bevis krav då. jag menar, ifall det antalet av bevis som dom nu måste ha för att kunna straffa folk, ifall det antalet kan göra att folk blir oskyldigt dömda och straffade, så höj bevisantalet då. så bara skyldiga kan och blir dömda för straff.
jag tycker att alla barn och ungdomar har rätt till en framtid och ett liv i framtiden. det tycker jag verkligen. men gamla äckliga gubbar som tydligen måste vålda små tjejer för att dom är så äckliga så dom inte kan få någotannat, tycker jag inte har rätt till en fortsatt framtid i livet!

ONE LOVE

hej bloggen!
ligger i petras säng och fryser. konstigt nog har jag ändå mjukisbyxor och tjocktröja på mig. och duntäcke. Skönt. är trött, fortfarande och precis som alltid. ska försöka hinna och gå och lägga mig typ nio idag. så jag hinner sova någon timme extra iallafall. bara jag kan sova (y)
nu fick jag ett riktigt sug efter glass.. kommer snart!
så. nu har jag en skål glass bredvd mig :))   har no prov imorgon, om planeterna,varaför vi har dygn och årstider, månens faser, mån och sol förmörkelse, temperatur på månen, rotationstider. sen hoppas jag/tror jag inte att det var något mer. det kommer gå åt helvete för mig. precis som alltid i no. oj,nu fick jag ett aggrissions samtal från min syster för att jag inte kommer och kollar på hennes fotbollsmatch....hehe....
pussheeeeeej :*

BILDERNA



TRYCK PÅ DOM SÅ BLIR DOM STÖRRE

FÖRMIDDAG

Igårkväll var jag och sarah först med markus och john, sen gick vi hem till sarah igen och åt pizza, sen var vi med John igen. Sen kom Eddie&Affe också. Sen stack dom, och då var vi med John igen bara. Mycket trevligt. Sarah och jag kom hem runt tio. vi pratade med jonathan,satt vid datorn lite smått, pratade med robin och sen satt vi och pratade bara så som bästisar kan göra<3
nu pratar jag i telefon med joakim och snart ska vi dra till honom och sen kommer jonathan också! puss :*


HOS BÄSTA

är hos bästa saripari nu! än har vi inte gjort särskilt mycket haha. snart ska vi nog ut. hon ska bara fixa sig och få på sig annat än långkalsonger&linne, haha ;) jonathan ska vi ringa också och se om han känner för att komma hit och vara lite med oss nu ikväll! hoppas på det bästa! dennis kanske kommer också. och john och markus ville hitta på någon med! ja, det fixade sig tillslut och som sagt så fick vi några att vara med! toppntoppn (y'
hehe, puss :*

NU SÅ

drar jag till sarah!som sagt så sover jag där inatt, kanske får ett inlägg senare om vi är så osociala att vi sätter oss vid datorn! annars så får ni ha det så bra så hörs vi imorgon. puss :*


jag just nu! jag har på mig en stor grå t-shirt från h&m, stickade sjalen från ullared och svarta tunna tights från...? kommer inte ihåg! haha

I can't live with or without you

tjena tja hallå hej
goddagens fina lördag! solen skiner idag. Bra det, för det var precis det jag kände för idag, värme! Fast ändå så vill jag ha fina hösten. Idag ska jag vara med min sarah! vi vet inte helt än vad vi hittar på eller vilka vi ska vara med, eller vad vi ska hitta på. hehehehehe krånligt. men vi kommer säkert på det sen, det brukar vi göra iallafall! :)))
vet inte om jag bloggar hemma hos henne ikväll, antagligen. men bilder får ni imorgon när jag är hemma då. ska sova hos henne inatt, mysigtpysigt!
har lite överskottsenergi idag som ni kanske märker, hahahahahaha
:*

I SAW THE SUN


I have climbed the highest mountains, I have run through the fields. only to be with you

hej hallå tja tjena
äntligen fredag! Känns skönt, känns bra. Bra skoldag idag också, min klass är sjuktrolig! :)))
Det tog en timme och femton minuter för mig,eddie,robin och sarah att komma hem. eller typ en timme och fem minuter för robin och sarah, men en tmme och femton minuter för mig och eddie imedatt vi bor längre bort än dom. Ska bara sitta hemma idag, skulle egentligen gå på kfum discot, men orkade inte. Inte så pepp på't!
Grattis till söteddie som fyller 13 år idag! stoooooooort grattis till han!(L)
Och grattis till mina föräldrar som firar 10 år gifta idag! (L)
ni kan få några bilder sen, har petras dator.
puss:*

hehe, torsdag.. allmänt amanda babbel

hallå hallå! så lite som torsdag idag. Hoppades och trodde att det var fredag när jag vaknade. Och igår trodde jag det var torsdag! Men det var ju inte riktigt så, egentligen tur det, för hade inte gjort min matteläxa som är till imorgon. Gjorde den förut! Skolan idag var rätt slapp och skön, som alla torsdagar. Skönt det, är otroligt trött. orkar inte hela dagarna i skolan riktigt, alltid hungrig. som sista lektionen idag, matte. helt okoncentrerad. Trött och hungrig. Jag klarar mig inte på knäckebröd och vatten till lunch, men ibland är maten i matsalen oätlig.. usch. jag hatar våran mat..

jaja, tillbaka till vad jag gjort idag. Efter skolan var jag med sarah,jonathan,felix,pontus och victor! kvart över 4 åkte pontus och felix hem, dom skulle iväg. då gick vi resten runt, sen så gick jag och victor, vi gick ner till fotbollsplanen, satt där, pratade och sånt trevligt, sen kom eddie, sen kom sarah och jonathan igen och sen kom också joakim. vi alla satt och pratade och sen hem. Göra matteläxan och spanska glosor till imorgon också.. å, jag orkar inte!
iallafall, har inga bilder från idag, sorrysorry! :(
har precis kollat på idol. audition, som är nu, är det enda roliga med hela programmet!då man får se alla som failar och allt möjligt, klär ut sig och är oseriösa och såna som är helt hemska på att sjunga och fullt seriösa. stackars dom egentligen. Fått höra från sin familj och kompisar att man sjunger bra. Sen kommer dom dit, får möta juryn som bara skrattar åt dom och dom blir utskämda för över halva svenska folket! Det är ju taskigt av dom som säger att dom sjunger bra så söker dom och sen blir utskrattade och utskämda.. i tv!
nej fy..
puss :*

HÄR KOMMER NÅGRA DAGARS UPPDATERING

förlåt! för seg uppdatering då förståss. Har inte hunnit riktigt. Läxor hit&dit hela tiden! :( skulle gärna slippa det!
igår..... aktivitsdag med alla 7or, i Örserum.
kasta stövel, rulla däck, trycka iväg en tvål och andra saker. 7E, alltså min klass - vann dragkampen. vi är bäst! :j några stållar badade, felix,sarah,pontus,dennis,kajza, jocke och dom!
Jag ville bada, men jag tog ett vuxet beslut och kom på att jag faktiskt är sjuk! och särskilt varmt var det ju inte. efter det så åkte vi hem till gränna igen. då stannade älsklings felix kvar. så var med han&angelica&joakim. fast angelica gick hem sen. så då va jag,jocke och felix. hoppade på höbollar och sånt där, mycket trevligt har man med er vänner!
idag...... skolan först, trögt som bara den! jag hatar onsdagslektioner. efter skolan blev det angelica. vi gjorde olika saker, höbollarna, var hemma hos mig och sånt där kul!
nu ska jag ner och kolla på idol! se alla som skämmer ut sig, haha! :)
lite bilder från dom olika dagarna! klicka på bilderna

ps! ingen missade väl inte våra sötisar i tidningen i tisdags? :)))

-

If I could reach the stars
I'd give them all to you


bilder


I had to find you, tell you I need you

SARAHBÄSTA

fortfarande sjuk egentligen, men jag gick tilll skolan ändå, orkar inte vara hemma och missa massa. orkar halvt sådär, men aja,det får gå!
skippade gympan idag iallafall.rätt okej måndag i skolan idag ändå!
efter skolan så gick jag runt lite med pontus, felix,victor,sarah,josefin,linus och angelica. sen gick jag och sarah till jocke som var i uppehållsrummet i skolan,för han väntade på att 7B skulle sluta,så satt vi där med honom, pratade och busade! jag städade också dock mitt skåp. lite ordning nu iallafall! sen följde vi några halvvägs till bussen, och sen drog jag och sarah hem till mig. äta och tjöta, äta glass och sen ut. feta med godis,bullar,vindruvor. haha :)) bästavän<3

HEHEEE

sitter och äter frukost. har duschat och faktiskst våfflat mitt hår! städat lite på mtt rum och pratat i telefon med sarah :) nu ska jag äta klart och sen lägga ner gympakläder,kolla på tv och sen sovasovasova!
Mår bättre nu faktiskt, skönt det! vill  inte va sjuk. skönt att det för det mesta bara varade över helgen. dock har jag fortfarande huvudvärk och förkyld som attan, annars så (y'
hörs imorgon, puss! :*

YOU DON'T KNOW HOW LOVELY YOU ARE

ligger fortfarande och slappar och gör inte ett skit, i hopp om att bli bättre och frisk nog så jag kan gå till skolan imorgon. känner inte för att missa massa nu i början!
lever på musik idag.. mmm! :* måste ta en ibumetin snart så huvudvärken och det tunga huvudet snart släpper!
puss på er:*


PICNIK

testar picnik.com imedatt alla säger att det är så himla bra att redigera bilder i. dock är det riktigt segt,men det funkar ju. fast jag kör helst med picasa 3. :) men petra har inte det på sin dator,så nu kör jag med picnik! här kommer en bild som jag har redigerat nu:

MARY-KATE OCH ASHLEY OLSEN


HOROSKOP,SÖNDAGAR OCH HÖST. RANDOM AMANDA BABBEL

JAG HATAR SÖNDAGAR! för att det råkar vara dagen innan skolan,den sista lediga dagen! och för att söndag alltid har låtit så tråkigt i mina öron! och jag känner alltid sån tidspress på söndagar, att jag alltid måste hinna med allt innan skolan och innan det blir kväll! och idag ska jag göra samma sak som jag gjorde igår, jo, rätt gissat! vila för det behöver jag göra idag också. fortfarande tung i huvudet och mega förkyld! fast jag gillar förkyld rösten, den är lite gullig faktiskt, så den vill jag ha kvar, man låter så roligt :]]
haha, ligger i soffan och kollar på tv och smsar med sarah, och vi har kommit fram till att våra horoskop som står i självaste klick! faktiskt stämmer! :p några gånger har det som det står faktiskt inträffat mig. jag tycker sånt är lite läskigt. egentligen tror jag inte på horoskop, det har jag aldrig riktigt gjort. jag tänker bara att det är någon halvknepig typ som sitter och hittar på allt, och någon gång kanske det inträffar, av en ren slump enligt mig.
nu känns det att det börjar bli höst, solen värmer inte på samma sätt längre och det regnar för det mesta! det jag gillar mest med hösten är att man kan gå i leggins,tjocka stickade tröjor och tjocka fina halsdukar! det är ju verkligen något av det mysigaste. amanda (L) höst! :)
ne,detta skulle inte bli ett allt för långt inlägg. puss på er :*
 
1. horoskop bild från google
2. höst bild från google

FORTFARANDE

fortfarande ensam hemma.. kommer dom inte snart? det här börjar bli lite långtråkigt!
förövrigt älskar jag coldplay! nu kollar jag på någon dålig svensk film på tv. orkar inte byta kanal.
men jag säger godnatt nu, för det blir snart kväll för mig! godnatt på er. dröm söta drömmar, puss :*

ENSAM HEMMA

ensam hemma ikväll! skönt med lugn och ro. fortfarande huvudvärk och mår dåligt. tung i huvudet och allt. så jag orkade inte åka till moster, tyvärr faktiskt. det är rätt kul med dom! så jag ska äta tacos, godis och kolla på film. mysigtmysigt... med mig själv! haha ;)
ytterligare lite orginal bilder, tycker det suger att lägga in helt ofixade bilder för bilderna är så dåliga då..
haha! här har jag spenderat min dag!
alltid som snyggast en sån här lördag!
fler bilder får ni imorgon eller något, då jag kan redigera dom.

haha :*

SOVA

nu ska jag försöka sova en stund.sätter på fin musik och bara slappnar av.
coldplay,kent,håkan hellström och annat :*

OCH INGET VET OM DET, MEN JAG SKA BERÄTTA OM ALLT FÖR DIG. JAG LIGGER PÅ SÄNGEN OCH TÄNKER "TÄNK PÅ MIG"

nu har jag kollat på en film och jag ligger i sängen med duntäcke och fyra kuddar under mig och lyssnar på musik och chattar med victor. chattar är nog ändå ett av dom fulaste orden som finns, iallafall enligt mig. hahah, det låter så töntigt. chattar hahahaha! jag vill sätta på en ny film, men jag orkar inte ta mig upp ur sängen,får sån jävla huvudvärk då..
men får försöka. annars får jag ringa på min sjuksköterska, mamma ;)
jag blev sugen på cola nu också :( får se hur jag gör. huvudvärk,film och cola eller utan huvudvärk,utan film och utan cola ? haha ;D
puss:*

HEHEHE LEGGINS

min mamma köpte ett par jeansleggins (typ jeansleggins) till sig själv, som man inte kunde testa i affären, och så var dom väldigt små och smala av sig. så dom var för små för henne,så jag fick dom istället :))
tack mammi :*

ORGINAL BILDER,HELT OREDIGERADE. SITTER PÅ PETRAS DATOR.STÅ UT!


godmorgongodmorgon

sitter och äter frukost och kollar på tv. det förvånar mig rätt mycket faktiskt. vaknade tjugo i nio idag. trotts att jag faktiskt inte mår bra idag. förkyld,vart det i några dagar nu fast det blir värre för varje dag som går.. och så har jag lite huvudvärk,och jag är livrädd att det är svininfluensan.. så denna helgen ska jag mest vara hemma och vila ut mig och ta det lugnt. fast ikväll ska jag och min familj till min moster och äta. det skulle tydligen vara med några fel också, som jag inte känner, men aja!
hörs senare,puss!:*

TVTVTV

sitter och äter godis,smsar' och kollar på film med mina kära föräldrar! känner att jag har ätit för mycket godis idag, haha. börjar må illa så nu slutar jag ((:
jag är så lamt trött idag, så förut låg jag och asgarvade åt mig själv ett tag,
HAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAA gånger hundra lät det då ;)
he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he
pusshej :*


PS:JAG ÄR LEDSEN

den 18, spelar håkan på liseberg! och jag vill verkligen verkligen verkligen gå! men mina föräldrar vill inte köra mig dit.. :(((( åååå jag dör! :'(


HEHHEHEHEE

domma låtarna är bra,men ändå inte.

NU ÄR DET DAGS FÖR FREDAGS MYS, OM DET SÅ ÄR DET SISTA JAG GÖR

sitter och pratar med sarahbästis i telefon just nu.
vart i skolan först idag. 7E <3
haha, ribbaskolans lärares planering alltså.. hahahaha!  invigning av nya gympahallen idag också! :)
efter skolan blev det älskling! mysigt&underbart som alltid. du är bäst <3
nu är det dags för freeeeeedagsmyyyyys! :))))

MODELL PÅ PLUSSGYMNASIET

min syster går på den nya skolan som har öppnats i jönköping. plussgymnasiet. tillsammans med bla lisa, min kompis, syster. och dom söker nu modeller som ska bli stylade av dom som går stylistlinjen på plussgymnasiet,och så och visa upp kläder och allt någon gång i november-december. dom frågade om jag,sarah&lisa vill gå då. och det tackade vi ja till!
jag tycker det verkar kul&spännande. och det verkade sarah&lisa också tycka. och det var kul att dom frågade just oss! :))

BYXORNA

FÖRE:
EFTER:
lite fail,men helt okej ändå! ni får gärna säga vad ni tycker också? jag gjorde en slitning lite på högra bakfickan också, eller under bakfickan!

DYGNSUR I ADELÖV

Förlåt mig så mycket. men jag tog inga bilder idag. det spöregnade hela tiden,så ville inte ta upp kameran.. även att min kamera inte alltid är min bästavän, så vill jag ändå inte att den ska försvinna från sitt liv. haha!
tänkte bara göra ett snabbt litet inlägg för dagen och senare sen får ni ett till i vilket fall, men ändå! precis innan vi slutade så började det självklart att regna, och det fortsätter hela dagen. det förstörde våran dag lite, men vi hade kul ändå! jag,sarah,jocke,victor,eddie&philip tog bussen till adelöv efter skolan. gick runt,precis som man brukar göra där&på alla andra marknader, haha. regnigt hela tiden,men som sagt; vi fixade det bra ändå! sen frös vi,och var trötta så vi åkte hem med 17:47 bussen, precis som alla andra..  kom hem till kära gränna, och självklart så slutar det regna då. var kall så det både räckte och bli över. dygnsur överallt, stenfrusna fötter&kalla,blöta kläder.. inte riktigt toppen. så precis när jag kom hem tog jag en varm&lång dusch! och på med dom varma&sköna mjukiskläderna och tjocka strumporna.mm, toppen (y
nu ska jag göra så att mina gamla blåa jeans blir slitna. aldrig gjort så förut, så önska mig lycka till, haha ;) ni får före&efter bild senare ikväll!


KVÄLLSINLÄGG

adelövs marknad imorgon. ska gå med några stycken men jag har inte en aning om vilka, haha. ska kolla det med sarah snartsnart. tyvärr så kunde inte pontus,felix&dom :( men aja..
bilder och sånt där får ni imorgon kväll då. går inte hem imellan! pussen :*

BUTTERFLY

hallåhallå!
[allt har löst sig, skönt!]
så mycket som onsdag idag då! det blir mest läxgöra idag.. :( Å det suger. men måste ju! jag hade väldigt kul på våran idrotts lektion idag. med sarah&joakim. vi tre dog av skratt. hahahhahaha! och jag dog av tråkhet på dom andra lektionerna på ett ungefär.. mmm...intressant!
har inte mycket att skriva precis. mest bilder jag kan lägga in. hehe. pussen :))

hej

Hela eftermiddagen har bara bestått av missförstånd från alla håll. Jag hatar missförstånd. Allt blir så fel och sen blir det bara värrevärre och i detta fallet är det väl inte så himla toppen.. Hälften löser sig och hälften inte. Får se hur det blir senare,eller något. Måste prata med några.
Vi hade ju idrott idag. Vi spelade fotboll. Och jag visade ju då mina stora talanger i det, hahaha, nej usch. jag är verkligen sämst på fotboll. Efter gympan så sprang hela klassen igenom vattenspridaren på A-planen. Hahaha, det var kul. Fast Ludde var smart och hade på sig sin telefon, och han stod i vattenspridaren ett bra tag. Så den pajade halvt.. mm.. smart!
ja, väldigt lam&trött är jag idag. usch.
Puss:*
 ser förjävlig ut.. lockigt hår & myströjan!


RSS 2.0