:)))))))

jag är så jävla glad just nu, vet inte varför. känns bara så bra alltihop. dör lite av glädje.
blir en söt bild på mig o sarah bara för att.... ja. den är söt.

Snart är vi där, farväl nu alla stunder.Nu möts vi här, Här på årets sista dag

i förrgår, då jag senast skrev. orkade jag verkligen ingenting, så jag gjorde ingenting heller. var mest bara äcklig i min pyjamas hela dagen.
igår åkte iallafall jag o Anton in på mellandags rean. fick med mig en kjol o ett linne hem samt lite hårfärg o sånt.
när jag kom hem, halv nio, så åt jag o sen kollade jag lite på twilight - New moon, för den var på tv.fin film.
idag är det dagen innan nyårsafton. kan inte fatta att året snart är slut. men hoppas iallafall att nyårsafton blir bra.
har väldigt konstigt ont i min axel, eller inne i axeln. har nog sovit konstigt, som vanligt då. hehe.. ): ska färga mitt hår idag, eller inte hela, utväxten. den vackra ska försvinna. hehe ne den är inte vacker, så himla ful.
annars har jag inget planerat idag. bara vara glad kanske. hejdå :)

SARAH ÄR MIN BÄSTA VÄN

HJÄRTA GÅNGER MILJONER PÅ DIG!

I PICK THE WORLD UP AND I'MA DROP IT ON YOUR FUCKING HEAD

jag var med anton förrgår kväll o igår. han är världsbäst. jag älskar honom. så himla mycket♥
har använt min kamera lite för mycket kanske. haha, har dock inte kollat på bilderna i datorn än, men ska ta o göra det nu.
har annars inte mycket planer för dagen, vill in på mellandagsrean, men orkar inteeeee, sovit dåligt inatt, så orkar ingenting egentligen just nu. blev väckt av att någon ringde typ halv tio, inte så himla gött :(
puss

YOU CAN FIND ME ON A TABLE FULL OF VODKA AND TEQUILA

är lite glad just nu, eller ganska väldigt glad. köpte en kamera idag! en kompakt systemkamera, samsung. ska ha hemma den på prov, uppnår den inte kraven får jag pengarna tillbaka. verkar vara bra o så, håller på o sitter o läser en manual på 120 sidor, o skriver ner det jag än så länge vill veta, kommer ta tid. haha.
har haft en mycket bra jul, fått fina julklappar o så :)
bland annat en resa till egypten med familjen i april!!! :D:D
senare sen kommer nog anton hit så sover han här, om jag fattat rätt, hehee :)
ska nog in på mellandagsrean innan allt är slut, gick aldrig in på a6 idag, orkade bara köpa kameran, hehe.
lovar att det kommer upp några julbilder senare eller nått
förövrigt så har jag på mig en halsduk som min farmor har stickat som jag fick i julklapp av henne, o ringen jag har på mig fick jag av hanna :)

julgran,bingolotto, hela familjen,

på förmiddagen så drog jag runt hemma själv, sen kom petra o vi började våran eviga jakt på julgran, först i gränna, men allt var stängt. så våran jakt fortsatte ända till jönköping, samt lite a6 o max o sånt trevlgt. men vi kom iallafall hem med en julgran, som bakom sig har en mycket intressant men oviktig historia, haha;)
nu står den fint klädd (men enligt mamma väldigt fult)med massa julklappar under sig i ett hörn o jag o mina systrar o föräldrar ligger allihopa helt utslagna i soffan o kollar på bingolotto,  har även försökt att vinna något kul, men som vanligt gick det inte lika bra som man kanske väntat sig.
nu börjar det iallafall kännas som jul, har kanske börjat fatta att det är julafton imorn. hmhm.
förövrigt så skrev jag inte sådär otroligt mycket igår, inte sådär för mycket. så kan säga nu att jag är innerligt tacksam att det är lov nu, så jävla skönt. ska försöka ha lite kul detta jullovet. dock hade jag faktiskt ett mycket trevligt jullov förra året om jag minns rätt, eller det var både trevligt o tråkigt, men det är ju sånt som ändå efter ett ta g är bra.
o så har jag nått att säga om årets julkalender som jag fullt ut har följt hela december. vad menar svt med detta? när i denna julkalender handlar det om jul? ingenstans, verkligen ingenstans. lite tråkigt, otroligt tråkigt faktiskt, för det sänker julkänslan en hel del.
annars är det mesta bra,helt okej.
har tagit lite kort nu när vi har klätt granen, men sitter på hannas lilla mac just nu, så langar dom imooooorn, eller kanske i övermorn, fast kanske inte har tid då heller, så kanske annandag jul. hehe det märker vi. ser fram emot julbordet och myset. trevligt trevligt.
hejdå, vi ses när vi ses.

ÄLSKADE EFTERLÄNGTADE JULLOV

äntligen slipper man stressen för iallafall 19 dagar. var ju då julavslutning igår. vissa sjöng o så, sen fick vi betygen, dom allra första för 8orna. mina betyg var på vissa delar bättre än jag trodde o vissa sämre än jag trodde, men det var väl helt okej ändå.
sen drog jag med mig anton in till a6. köpte lite fint o gick runt där o bara myste. ♥.
idag är dagen innan julafton. känns kul, men sjukt. denna kväll brukar vara den mysigaste, uppesittarkväll o klä gran med familjen. så jag ska bara sitta o vänta på att dagen ska gå så den kan bli kväll, tehe.
julgrans bild sen förra året. har inte blivit mycket julbilder detta året. ingen kamera juu :(

JAG 2010. ÄN SÅ LÄNGE


FTIDIG JANUARI:
TILL HÖGER!
SEN JANUARI:

TIDIG FEBRUARI:

SEN FEBRUARI:

MARS:

APRIL:

MAJ

JUNI (FINNS INGEN MÅNAD SOM JAG SAKNAR SÅ MYCKET SOM DENNA. JUNI 2010♥)

JULI
AUGUSTI

SEPTEMBER

OKTOBER (finns ingen annan bild)

NOVEMBER

DECEMBER


TAR ALDRIG BILDER LÄNGRE. INGEN KAMERA :(((

FAN FAN FAN DET SKULLE VA DU

igår var det måndag och trippelboll i skolan. min klass vann inte detta året, surt. haha.
efter trippelbollen gick jag o anton hem till mig. o myste hela dagen. finns ingen som gör mig så glad som anton. inte på samma sätt iallafall, inte ens nästan på samma sätt. ♥.

idag var det tyvärr en vanlig dag i skolan, fast mycket lamare lektioner, lite städning, lite film och sånt.
har bara legat framför tvn o njutit av att slippa tänka på skolan o läxor. skolavslutning imorn. jullov! kan inte fatta att julafton är i överövermorn. känns helt sjukt. så jävla snabbt har allt gått. jag orkar inte försvinna med tiden. hinner inte med.

känner bara mer o mer hur deprimerad man blir av att frysa. kände inte mina ben på väg till o från skolan idag. helt bort domnade. o just då kände jag hur mycket jag bara ville stanna där, och frysa till döds istället. tills mitt hår skulle gå att bryta av, tills mina ögonfransar o mitt snor var istappar, tills mina läppar var så knallblåa dom bara kunde bli, tills mina ben inte gick att flytta längre, tills mitt hjärta o blod fan var fastfruset. bara få stå där o känna kylan pulsera ut i hela kroppen, och bara stå där o lida o känna att det är sista jävla gången. ja exakt så kände jag just då.

JAG SER DOMEN I DINA ÖGON

somnade i soffan igår innan nio. sov i lite mer än tolv timmar inatt, behövligt. åkte till stan med mamma o pappa på förmiddagen. gick på gudstjänst vid fyra, med sarah. familjegudstjänst (fortfarande inom konfan), kom hem för en stund sen o ska nu kolla på julkalendern som jag missat i helgen, hehe.
ska sova tidigt ikväll tror jag. känns som en bra idé.

är trött, annars är det mesta helt okej, fast just nu har jag ingenting att skriva. tråkigt. enormt tråkigt.
en lampa

←↑→

tjenaaa. efter skolan igår tog jag med mig anton hem o sen mot kvällen gick han, jag o sarah ner till skolan, till lanet. vi tre stog i cafét. lamt som fan. men fick ju lämna det ibland som tur var. har inte sovit sådär jättemycket inatt om man säger så, trött som fan. anton o jag har bara legat hemma o glott på tv hela dagen, gick hem runt nio i morse. jag ska ner till lanet senare igen, o stå lite till i cafét. haha.
hörs imorn eller nått .
hejdå

jag var bara halvvägs ner mot botten, när jag trodde jag hade nått den

kylan tränger in överallt. rakt genom kläderna och ut i blodet, in i hjärnan, överallt. den följer t.om med in. överallt är denna ständiga jävla kylan. och den drar orken och lusten till allt ner till botten. skolan förstör allt lite extra också för den delen. snart jullov, skönt det. men vill ha sommar o kunna leva lite igen.

inte gjort mer än att vara i skolan och legat hemma och halvsovit i soffan. men det är så livet ser ut just nu för mig. inte det mest intressanta, ne jag vet.
men igår iallafall, efter skolan, åkte jag hem till anton med honom. en väldigt mysig dag. vi t.ex bakade pepparkakor, jättefina blev dom, haha. gillar verkligen o va med han ♥
två av våra fina pepparkakor :)
i helgen är det lan på skolan, ganska gött ändå. ska stå i cafét. det är hela helgen, kommer vara död på måndag, hehe.
nu ska jag göra lite läxor eller så. hejdå.

SHAKE UP THE HAPPINESS

Those Christmas Lights light up the street, down where the sea and city meet, may all your troubles soon be gone. Christmas Lights keep shining on
godkväll!
har precis kollat klart på dom tre julkalends avsnitten jag inte kollade på igår. så nu är jag ifatt o kan kolla på rätt varje kväll! :)
funderar på att börja med en annan 30 day challenge nu när jag är klar med den andra.. hmm..
mår fortfarande illa o huvudvärken blivit lite värre. men ska iallafall till skolan imorn o efter åker jag hem till anton, vilket iallafall är planerat än så länge!
PUSSHEJ

30 - A photograph of youself taken today + three good things that have happened in the past 30 days

jag har ju inte riktigt följt detta på 30 dagar, har väl tatt minst 50! haha ne men, ska försöka komma på nått!
1. det har kommit snö
2. fick mvg på en no redovisning (stolt som fan faktiskt!)
3. jag har tagit tag i att börja gå ut o gå!

hemmaaa

hållt mig hemma från skolan idag. mår illa, som jag gjorrt i tre dagar nu, o har ont i huvudet. ligger just nu o kollar på top model. älskade  program!
förresten så var det jättemysigt att sitta o kolla på julkalendern. längtar till jul,mysigt.
 skriver mer sen, jobbigt att blogga från mobilen. hejdå


VI VAR SÅ DUMMA DÅ, ATT VI LÅTSADES FÖRSTÅ

sitter i min nya tröja, som är fin, som jag köpte igår på lager, och fryser, och fin musik åker in i mina öron.
jag vill bara säga det att jag hade en väldigt trevlig dag igår med min familj.hittade lite trevligt. på kvällen kom anton. bäst hela bunten♥
idag hade jag kul med sarah pontus och victor. vi skrattade en del,en hel del♥
jag känner fortfarande inte mycket till julkänsla, även att det är julafton redan nästa vecka, och även att vi julstädade till julmusik på hemkunskapen. ingen julkänsla alls. så jag hade tänkt mig att jag ska kolla igenom alla 13 julkalenders avsnitt som gått nu samtidigt som jag dricker varm choklad och äter skumtomtar. det lär väl bli lite mysigt. 
jag vill möblera om i mitt rum, till något väldigt mysigt. jag vill få sängen mot en vägg igen. och alldeles jämte vill jag ha datorn, så jag kan sitta i sängen. har tyvärr ingen bärbar dator. :( 
hejdå


jag tänker på dig, jag kan inte leva utan dig. det är väl det dom säger, i sångerna dom sjunger. jag hör dom varje dag,o jag sjunger dom varje jävla natt. drömmer att du ler o vi, men här bor jag, bara jag. jag är ensam, jag är inte stark.

Genom dörren ut i världen, planetens vingar speglar sig mot skyn.

jag o sarah gjorde inte något speciellt igår, men det var bra ändå. vi åt tacos, hon har så härlig familj verkligen! och så kollade vi på en film som vi läst boken i skolan, snacka om besvikelse jämfört med boken! jagt gick hem runt halv tio!
idag vaknade jag ovanligt sent och sen gick jag ut o gick med pappa. gick 11 km, fattar knappt att jag orkade, men så jättejobbigt var det faktiskt inte, mest skönt. sen dess har jag bara gått hemma o myst. städat mitt rum också o lite sånt.
imorn ska jag o min familj åka till lager 157 och gå där o ha det mysigt. vi har inte gjort nått hela familjen på jättelänge, så mamma o pappa tyckte att det var dags! trevligt trevligt.
hejdoo
p.s tog förut kort på min utväxt, oj.. någon behöver ju färga håret iallafall. men ni får inte se bilderna, för det är ju pinsamt att jag låtit det gå så långt. haha.

HEHE

igår var det torsdag och vi hade special dag och slutade klockan 12, ganska jätteskönt. anton följde med mig hem o så var vi hela dagen,kollade på film o hade det mysigt. bra dag♥
idag och just nu befinner jag mig hemma hos sarah. vi försöker komma på någonting vi kan göra sen, men det lutar mot att vi inte riktigt kommer på nått, haha kul liv.
hade no prov idag i skolan, det gick faktiskt bra. har lovat mig ett vg på detta, så hoppas jag får det. fick reda på att jag fick mvg på min no redovisning jag hade i måndags också. hade även teknikprov idag också. gick dock jättedåligt.
hörs imorn, hejdooo
jag o sarah för ganska länge sen, haha

JEH HEJ

vart i stan med ungdomsforums människor idag. gick tillbaka till skolan o var där en timme. vi kom precis lagom till fikat vi fick. haha :)
är egentligen inte så jättetrött idag faktiskt. ovanligt för att vara helt ärligt. jag klagar alltid på denna ständiga trötthet. men inte idag. idag är det segheten istället som jag har att klaga på. segheten och det tunga huvudet o illamåendet som följt mig hela dagen. annars står väl det mesta rätt till just nu. förutom att jag känner mig aningen ensam här när ingen har kontaktat mig på hela dagen o jag har bara legat o sovit i soffan.
och jag har verkligen tänkt lite för mycket på förändringar som har hänt detta året. visst kan man känna ibland att man verkligen inte vill lämna ett år? man är lixom inte redo för att gå framåt. man vill stanna här, stanna vid detta året och hela tiden bara kunna tänka tillbaka tidigare av året bara, inte "förra året" utan bara "tidigare detta året". jag vill inte att det ska bli års skifte. känns som att det har gått för fort. det har hänt så mycket förändringar på så kort tid, för snabbt har det gått helt enkelt. det känns som att det var januari alldeles nyss. jag kommer ihåg allt, verkligen allt. har både hatat o på ett sätt tyckt om det som hänt.
men jag hatar att jag har glidit ifrån så jävla många på så kort tid. jag pratar fortfarande med dom, men inte alls på samma sätt, inte alls om samma saker. men det är väl sånt som alltid kommer att hända.
hejdo.

PEPPARKAKOR


29 - What’s in your make-up bag?

orkar inte riktigt ta en bild just nu, vill bara bli av klar med denna 20 day challenge.
men ja, vad finns i min smink väska? jag antar att jag inte har något ovanligt där i, jag har väl det som dom flesta tjejerna har. jag har egentligen två necessärer, men i den jag alltid har med mig, har jag:
1. neutral deo, med inte så mycket lukt.
2. deo som luktar jättegott
3. foundation
4. puder
5. två mascaror
6. eyeliner
7. ögonbryns penna
8. nån liten borste
9. två olika ögonskuggor.

FÅ MIG AV DEN HÄR JÄVLA GATAN, HAR STÅTT I REGNET SÅ LÄNGE ATT JAG BÖRJAT KRYMPA.

söndag:
måndag:
idag, tisdag:

helt ärligt hatar jag detta att skriva om mina dagar, så jag skiter i att skriva om dom dagarna jag missat att skriva på.men jag har iallafall hittat på lite saker, och söndagen blev inte som jag hade skrivit.men skitsamma för vad fan är meningen allvarligt talat? och vem bryr sig om vad jag gör på dagarna? är det inte lite mer intima saker man egentligen vill läsa om? jag vet ju att det är det egentligen, jag vet ju att det är det folk vill läsa om. man jag vågar aldrig. jag vågar inte skriva som jag känner vissa dagar. men jag ska väl försöka så mycket som det går iallafall.
sånt som kan få en lite gladare om man sitter själv på sitt rum i denna vinter depression som jag antar att ganska många faktiskt går igenom såhär på vinter.

KOM KOM ATOMBOMB


det mesta av tiden går till skolan eller andra trevligheter, kanske märks om man tänker på denna extrema uppdatering.
fredagen&lördagen spenderades med älskling. igår gick vi på bio, harry potter, lite sämre än man trodde att den skulle va, hände inte så mycket faktiskt. vi köpte hur mycket popcorn som helst, gott var det iallafall. plus att anton är bäst♥
idag ska jag ägna mig åt skolarbete, inte det roligaste precis. men sen blir det nog gränna julskyltning med sarah!
ska väl försöka uppdatera en aning bättre denna veckan.

tisdag onsdag torsdag

hej! har inte riktigt haft tid att blogga, skolan har vart ivägen.. i tisdags var de en vanlig tisdag, med tråkiga lektioner, o efter va med älskling, o sedan var de skolan igen.
igår va de skola o inget speciellt händer  , precis som vanligt. efter skolan var de konfa till sju o sen ganska mycket läxor.
idag, är de en torsdag då vi slutade tidigt, kon hem o kollade på sunes jul med hanna o viktor, o sen bakade vi pepparkakor o nu kollar vi  på sunes jul igen, o jag ska börja plugga till so provet vi har på tisdag .
ne annars händer de inget annat heller, är lite trött på livet emellanåt, men är faktiskt glad ibland också, även jag kan vara de, även att de inte alltid verkar så.  känner för att va lite glad o göra nått med några, men när jag väl får tillfälle, så tar jag de aldrig iallafall. 
ne, ska bli lite positiv nu för tiden, eller ska åtminstone försöka, bloggar från telefonen, så ingen bild idag.
hejdoo

RSS 2.0