det är livet som leker med oss nu

ganska kul onsdag faktiskt..!  haha jag,sarah,pontus,victor,jocke och erik har haft diskutioner med rektor,handledare,anneli o mattanter o veine för deras jävla polisutredning av korven (HAHA!)  i matsalen! inte ens värt att ta upp, taha.
efter skolan va jag med dennis, myspys. tvingade han att kolla på high school musical 2, bäst juuuu!♥
vi döpte om min katt till wall-e, sött tycker jag.
nu sitter jag här med silverschampoo i håret och ska snart ner och duscha.
sista dagen i skolan imorn innan lovet! riktigt gött, slutar tidigt också. kan det bli bättre? ne trodde väl inte det!
puuuusss



jag orkar inte.

HAHA BANAN

-

har lite läxor o så att göra idag så kommer väl inte vara så jättesocial här inte, men stå ut!
har haft en ganska kul skoldag ändå, men trött är jag iallafall.


så fortsätt bara andas, vi är större än det här.
vem har sagt att det är enkelt, att alltid brinna och va kär


you don't really care

nu är det såhär. att jag har precis slutat äta godis, för en längre tid då,med andra ord. så länge jag klarar! haha vi får väl se hur det kommer gå! och så ska jag ut och gå och sånt typ tre gånger i veckan. får dra med mig sarah eller min bantande syster.. eller dom dra med mig. taha!
ja, önska mig lycka till för det lär verkligen behövas.


gud va ont jag har i magen, magknip. sådär jättejobbigt ni vet,man kan typ inte ens stå utan att det bara sträcker och hela magen bara drar ihop sig som en klump. tänk den känslan, den har jag ganska ofta, typ två gånger i veckan,det är jobbigt och det gör riktigt jävla ont! :(

dennisdag


m i n   p l u t t i s   ♥

måndaaaaaaaag

som sagt, studiedag idag! och kom på att jag glömde mina no saker i skolan i fredags så jag kommer bara kunna plugga till det på tisdag,kommer inte kunna något :(
idag är jag verkligen hur seg som helst, inte sovit bra inatt alls..
men iallafall, dennis kommer hit sen och underhåller mig!♥

j a g  ä l s k a r  d i g

bästavän

har städat mitt rum, lyssnat på musik och annat,
och sen när sarpar kommer hem blir det promenad med henne, ♥
skönt med studiedag imorn iallafall, då blir det denn!:)

söndag morgon!

bara jag som faktiskt känner av att man har ställt fram klockan en timme inatt?
iallafall, igår va en trevlig kväll hos affe med jonathan,affe,dennis,my,vilhelm,felix och anton! chillkväll,nice va de ju iallafall :)
kom hem typ halv tolv och gick o la mig på direkten,
tack för kvällen allihopa! puss♥
 jag fick kepsen av affe :D


det får räcka. pussochhej!

dennis skriver

Hejsan alla bloggläsare! förlåt att jag inte uppdaterade igår och hoppas ni kan förlåta mig. Men som sagt så var det skola och var kul på rasterna men inte lektionerna, på spanskan så fick jag jobba med engelska och svenska. Dennis tycker att jag är fjäskunge som får göra det. efter skolan så följde dennis med mig hem, vi gjorde vi alltid är bäst på, Mysa och annat, han åkte hem med 21.30 bussen inte kul:( nästan precis när han hade gått så gick jag och la mig, var hur trött som helst. Idag så mötte jag denn han tog 12.17 bussen hit och väntade på han(saknar den skitungen:P) så nu har vi inte gjort så mycket, typ bara spelat bubble truble och dennis dampade:P inte kul. så snart ska vi iväg:) men hörs ikväll annars imorgon bitti! pussochhej / dennis, försökte få det att låta som manda:D klaga inte! posshaj


kväll

har precis duschat, innan det åt jag och innan det var jag ute och gick med bästavän!
alltid lika mysigt, bara gå och prata♥
ska föna håret typ nu och sen ner och kolla på tv,sen går jag väl och lägger mig runt halv tio. satans trött!
godnatt och puss!

bästa mamman och pappan i världen. älskar er och så glada att ni är mina♥

hey mr DJ


slutade tidigt idag, typ tjugo i två va klockan! himla skönt.för en gångs skull gick jag faktiskt hem på direkten! ikväll går jag ut och går med sarah. annars har jag inget att göra idag, inte haft någon koll på läxor eller något denna veckan.
min handledare gunilla ringde nyss. "hej amanda. det är slöjd imon..du går va?"  jo jag struntade ju i slöjden i fredags, det fick ju hon reda på och vi pratade om det och så, och det är så skönt för hon förstår verkligen att jag tycker att det suger, hon är iallafall bra på att pusha "du klarar det amanda! du är duktig! gå på den även att det suger så hårt. både för min och din skull". sen sa hon att jag va gullig, hon är ju det :)
jaja, trött som bara den är jag iallafall, så ska sova tidigt idag. missde grey's anatomy igår, pga hockey. ej okej:( 

knock you down


längesen det såg ut såhär.....
men nu är iallafall snön borta. finns några fläckar kvar men inte många :D


sometimes love comes around
and it knocks you down
just get back up
when it knocks you down

when I look at you my mind goes on a trip

onsdag!

onsdagar är lite av mördardagar,äter sent,har no,har matte,so och sånt jobbigt!
men iallafall, har haft eftermiddagen att se framemot för äntligen är petrapluttan hemma! så ska snart ner och kolla på film med hanna o petra. bästa systrar♥

SARAH PLUTTAN

skolan var som en vanlig tisdag,fast lite tröttare men lite roligare.
efter skoooolan följde sarah med mig hem, mycket snack mycket snack ;) vi kom också på hur fult ordet bästisar är. hahah♥
inte mycket läxor denna veckan. otroligt skönt! fick dock tillbaka svenska provet idag och jag fick vg och då blev victor arg men jag blev glad, tihi :)
jag vill helg, nuu! orkar inte skolan.
imorgon kommer petra hem. guuuuuud så jag har saknat efter henne!
pussochhej

å så segt med måndag


dagens amanda.
skolan va chill idag,som varje måndag. mysig dag hemma idag också.
på bra humör idag det är bra!

håååååååååret

jag säger bara en sak: tur att det finns silverschampoo! haft i det i trettiofem minuter o nu är det mycket bättre än förut.
och ja,ni ska få bilder!


ingen vind kan blåsa omkull oss nu

mitt hår blev fet fail,men de är ju nice.. men för att se det positivt: det röda är borta nu iallafall, nu är det bara kämpa för att få bort det gula sen är det typ blondt. det är nice däremot.
idag ska jag bara slappa. inget annat. orkar inte.

söndag morgon!

måste ju säga att helgerna går på tok för snabbt! :( redan söndag, tidig morgon också dessutom och jag sitter här med färg i håret! köpte som sagt slingfärg igår, så har precis lagt i det och sitter och väntar på att jag ska få skölja ur det. hoppas det blir bra iallafall! både igår och idag vaknade jag vid halv sju och är jättehungrig. fattar inte varför men har väl gått upp så tidigt alldeles för ofta nu i mitt liv så det börjar sätta sig!
aja, vi hörs senare ska nog skölja ur mitt hår typ nu.

ursäkta mig

blev ingen uppdatering igår,varför? jo för att jag åkte hemifrån hyffsat tidigt och kom hem runt halv tio på kvällen. för runt elva på morgonen åkte jag,mamma,pappa och sarah till stan. jag köpte hårfärg och en vårjacka som jag älskar! jag och sarah gick kvar efter att mamma&pappa hade åkt hem. vi träffade lina och dennis och aron och nån elias som lina kände. men jag och sarah gick mestadels själva, vi dissade lite.
när vi va hungriga så gick vi till coop och köpte drickyoghurt,baguette och lite gott och satte oss på en bänk inne på a6 och åt, någon konstig sa såhär till sitt barnbarn "sätter du dig där får du smaka på godis" hahaha.
vi åkte ner till stan och tog bussen till kax därifrån som gick 17.12, på bussen träffade vi trevligt folk som vi satt o pratade med. som sagt så åkte ju jag och sarah till kax. vi mötte upp victor, vi gick till skolan och väntade på pontus som vart borta i en vecka! snacka om att man har saknat honom alltså! det var mycket trevligt, vi låg på ett bandymål, gick runt och pratade om allt som hänt i veckan. vi tog 20.53 bussen hem.
trevlig o värd lördag! puss


freeedag, fy så skönt!

heeeeeeeeeeeeeeeeejsan. äntligen helg säger jag bara! denna veckan har dock gått väldigt snabbt o jag har vart med dennis 3 dagar i rad nu för jag va med han idag igen!men det gör ingenting för han är på ett ungefär den mysigaste och underbaraste jag vet♥
sarah och jag failade hårt på hemkunskapen med våra muffins,vi glömde smöret:( efter skolan stannade jag kvar lite, spelade pingis och pratade med felix,dennis,robin,eddie,victor och kristoffer. tehe! vid typ kvart över fyra gick jag och dennis hem till mig. dennis lämnade mig vid åtta och sen dess har jag typ pratat med hanna, kollat på älskvärda solsidan som äger allt så hårt! och tänk på hur mycket jag har ätit denna veckan och jag borde verkligen börja tänka på vad jag stoppar i mig. för jag kan ju inte äta hur mycket som helst hela tiden, tyvärr :c jag vill äta, jag är matvrak, men jag villl inte bli tjock. :( i helgen ska jag bleka håret, fett nice! hoppas det blir bra bara iallafall, eller att det inte trillar av, tehe. kul om det gör det. eller inte.
gud va mycket onödig skit jag har skirivit nu. men iallafall.jag kan inte lägga in bilder för jag sitter på min pappas dator,mehe. men vi hörs imorn. pussochhej!

jag och mina listor :D

Namn: amanda
Längd: 165,5 cm
Skostorlek: 38
Hårfärg: konstig
Önskar du att du bodde någon annastans: njaa, ibland.
Tänker du på självmord: ne
Tycker andra du är attraktiv: vet jag inte
Använder du droger:
Röker du:
Vilka shampoon använder du: silverschampoo
Vilka parfymer använder du: olika, men har oftast inte det. tycker att body lotion, med lukt då alltså luktar fräschare än parfym.
Vad är du rädd för: förlora. och då menar jag inte i spel osv.
Gillar du att tvätta: ne?
Gillar du berg-och dalbana: naa.. inte för stora

SENASTE..
Film du hyrde:
Vet inte,?
Film du köpte: hmm..
Låten du lyssnade på: lasse lindh - fem enkla saker
Låten du hade på hjärnan: vet inte varför, men hade carola - evighet på hjärnan förut,hahah!
Personen du ringde: pappi
Tv program du tittade på: grey's anatomy
Personen du tänkte på: denn såklart
Bok du läste: någon i skolan
Personen du fick mail av: mailar aldrig
Personen du fick brev av: de va längesen. typ när jag gick i tvåan o hade en brevvän.. haha.
Personen du fick sms av: victor d
Gången hela din familj åt middag tillsammans: snart tre veckor sen. petra är ju i italien så..
Saken du köpte: ahlgrens bilar

ALLMÄNT i
Vad har du gjort idag:
skolan,lisa,david,dennis.
Var det kul: nä. haha jodå
Hur tidigt stiger du upp: på veckodagarna halv sju..
Gillar du att slåss: haha ja faktiskt, det är ganska kul
Vad ska du göra ikväll: lata
Är du seriös: är jag väl, men kan ju va oseriös en hel del också.
Nämn en kroppsdel som du är nöjd med: tänder, hehe
Nämn en kroppsdel som du inte är nöjd med: kan man säga allt?
Vad är du allergisk mot: ingenting
Var har du ont:
magen,
Använder du hårspray: ibland. när håret verkligen inte är på min sida.
Kan du stå på händer: Om jag står mot en vägg brukar det funka
Favorit serie: grey's
Håkan hellström eller the Ark: självklart håkan!!!!
Bright eyes eller Lars Winnerbäck: aldrig hört bright eyes? men antagligen lars winnerbäck
Salt eller socker: socker
Gillar du kethup: lite bara
Är du glad nu: nnjaa
Var du glad igår: Ja.
En dålig egenskap hos dig: lätt avensjuk, när jag blir ledsen eller så på någon så dampar jag istället för att prata lugnt om hur det känns o så, o antar att det inte är bra, blivit ganska osocial
En bra egenskap hos dej: humor
Känner du någon som jobbar på sjukhus: ne
Vad dansar du till: Musik?
Stockholm är: snobbigt.. haha ne men jag vet inte riktigt. stort!
Göteborg är: lite mysigt
Kan du sjunga: alla kan sjunga
Mer värt än guld: familjen och vännerna
Spaghetti eller makaroner: makaroner<3<3<3
Ett land jag helst vill besöka: Grekland igen!

ANTAL..
Gånger ditt hjärta brustit: har väl aldrig blivit jättesårad.. eller jo,det har jag. 1.
Hjärtan brustit pga dig: vet inte? en kanske?
Gånger ditt namn varit med i tidningen: några gånger,
Ärr du har på kroppen: 1 på hakan, tror inte jag har fler.

dennis säger att jag är en ahlgrens bil... c:

okej, jag vet att jag måste börja blogga bättre och oftare, ska försöka med det. idag iallafall hade vi som sagt engelska och svenska prov. det gick väl okej på båda. men blandade ihop massa saker på svenska provet.
efter skolan stannade jag kvar och väntade på lisa och dennis, vi mötte lisas kille david och så va vi i gympahallen. sen tog dom 16.15 bussen hem och dennis och jag gick hem till mig. men jag dissade han en stund och gick ut o gick i typ en kvart bara med min mamma som har fått kristallsjukan :( mammi♥
dennis lämnade mig typ tio över sex.. ej okej :(♥

lasse lindh har underbaraste musiken i världen. måste bara säga det!
snön börjar ju försvinna iallafall :D

ja dödar min dator

ja ar bestmmt mi nu, aldri mer denna jvla datorn. ska dö på den. vart med dennis ida. onom vill man inte dö på för an e bst i vrlden. så imla mysi. ina knappar funkar så ja slår snart sönder dom. oppas ni fattar vad ja skriver. vi ade oförbertt matteprov ida, ick ndå elt okej tror ja. imorn ar ja svenska o enelska prov. önska mi lycka till, tii.
imorn ska ja va med dennis, lisa o ennes lille pojk. trevlit trevlit. kollar på reys anatomy, de e bra.odnatt.

hjärta

spanskan var för en gångs skull rolig idag. man kan ha kul med lexikon,anton o en felix som inte fattar något :D
annars har alla andra lektioner vart lika tröga som alltid.
efter skolan följde angelica med mig hem, vi hann inte va så länge för hon har nyss gått, hon ska på bandyträning.så vi har typ inte hunnit göra nått. men ändå, fick ju ändå va med henne♥
jag vill ha en ny telefon för jag är så himla trött på denna äckliga nokian jag har nu.
ska snart få tillbaka pengarna för min förra, det ska ju bli skönt o då ska jag köpa ny, dock får mina föräldrar ge mig lite pengar då också.
sen ska jag nog gå ut och gå med sarah pluttan. min bästa vän♥

vet ni vad jag har kommit på?
man kan bli beroende av en människa.
jag är det.


SPOTIFY

spotify
1. SÄTT DIN MUSIK PÅ BLANDA.
2. KLICKA PÅ NEXT-KNAPPEN EFTER VARJE FRÅGA.
3. ANVÄND SÅNGTITELN SOM SVAR PÅ FRÅGAN.
4. FUSKA INTE.


1. Hur mår du idag? fix you
2. Kommer du långt i livet? jag vill inte vara rädd
3. Hur är skolan för dig? den fulaste flickan i världen
4. Vilket är ditt livs themesong? med ena foten utanför
5. Vilken är din livshistoria? bara för mycket
6. Hur ser din framtid ut? you found me
7. Hur blir din morgondag? stay with me
8. Vad är det bästa med dina vänner? try sleeping with a broken heart
9. Vilken sång beskriver dig bäst? det kanske kommer en förändring
10. Hur ser ditt liv ut just nu? en idiot som jag
11. Vilken låt kommer att spelas på din begravning? stay close, don't go
12. Hur var du som barn? your call
13. Vem kommer du att gifta dig med? ensammast i sverige 
14. Hur ser världen på dig? why
15. Vad tycker dina vänner om dig? warning sign 
16. Brukar folk i hemlighet fantisera om dig? augusti i helvetet
17. Kommer du någonsin få barn? tro och tvivel
18. Vilken låt beskriver den du är attraherad av? som jag hade dig förut 
19. Hur blir du igenkänd av folk? the scientist
20. Vilken är din livsfilosofi? fem enkla saker
21. Vad tycker dina föräldrar om dig? taxmannen
22. Tycker andra att du är attraktiv? little by little
23. Vad kommer du att säga när du gör slut med någon? när det äntligen är över



dennis. min dennis. så otroligt underbar är du.

aaaaaaaaaaaawww va söta!










2005: gran canaria
 HAHAHAHA fan va fet :(



och så lite annat:

hahahahahaha! vi är söta :)

tja!

ojdå. dåligt med uppdatering igår. men som sagt så va jag med dennis o sarah va med en stund också! mycket trevlig dag♥
idag har jag vart i skolan som vilken måndag som helst. helt okej dag! ska inte göra något speciellt heller. men har hittat massa gamla bilder på datorn ni kommer få se i nästa inlägg hahaha :)
dagens manda:

ingen lämnas kvar

godmorgon! så mycket som söndag redan. helgerna går för snabbt!:(
idag ska jag va med dennisplutt♥


hann inte uppdatera förut!

faktiskt har jag vart så duktig att jag följde med min mamma o pappa ut o gick idag. gick i värsta mördar backen, men sen va det kul för de va isbacke! kom hem, duschade, fixade mig o sen kom våra grannar in till oss. o mysiga syster hanna o johhanna kom också hem! vi åt, pratade,kollade på hockey o melodifestivalen o va himla roliga :)
tycker faktiskt att anna va en värdig vinnare, hon är otroligt duktig. fattar inte hur ni som tycker att salem töntmupp fakir skulle vinna tänker!? darin o anna va lätt bäst(L)

PUUUUUSSS O GODNATT.
SKA KOLLA KLART PÅ BECK NU O SEN SKA JAG GÅ O SOVA

sommar

g e    m i g    s o m m a r !!

några bilder från min sommar 2009!
den va riktigt bra,
men jag har bestämt mig för att detta årets sommar ska bli grym!

alla är högt över staden

godmorgon. ser ut att bli en fin lördag. dock har jag inget planerat idag riktigt.


bara för att jag inte lagt in bilder på länge, så fick ni några nu :)

freeeeeeeeeeeeeeedag!

hejsansvejsan
efter skolan va jag med angelica! mycket trevligt. hon åkte hem för en stund sen o nu sitter jag o pratar med dennis i telefon o lyssnar på musik.
skolan idag var helt okej, dock e jag otroligt trött på skiten, o det gick inte så bra för mig på provet heller känner jag. men vi får ju se.
just nu känns det inte så bra, upptagen med annat just nu. så hejdå!
kan inte lgga in bilder. hehe


mjaou

det har vart lite dålig uppdatering på sista tiden, det tycker även jag. men massa annat har gått ivägen. har duschat o allt ikväll o är otroligt trött så ska gå o lägga mig efter detta inlägget! imorn får vi ju se hur det går på mitt so prov då, för andra gången. hoppas verkligen på över godkänd punkten iallafall! har inte riktigt fått klämm på det där med grekisk mytologi o tycker bara att det är så himla onödigt att vi ska veta massa jävla myter. som jag o jocke sa, det är som att vi skulle hitta på en historia om jokima som åt en bok på bibloteket, o fick vingar o superkrafter osv. det är ju lika töntigt o kasst..!
pusssheeeej


mjaou

det har vart lite dålig uppdatering på sista tiden, det tycker även jag. men massa annat har gått ivägen. har duschat o allt ikväll o är otroligt trött så ska gå o lägga mig efter detta inlägget! imorn får vi ju se hur det går på mitt so prov då, för andra gången. hoppas verkligen på över godkänd punkten iallafall! har inte riktigt fått klämm på det där med grekisk mytologi o tycker bara att det är så himla onödigt att vi ska veta massa jävla myter. som jag o jocke sa, det är som att vi skulle hitta på en historia om jokima som åt en bok på bibloteket, o fick vingar o superkrafter osv. det är ju lika töntigt o kasst..!
pusssheeeej


NU FÅR MINA VÄNNER SKÄMMAS ÖVER MIG :D

hejsansvejsan! skolan idag va mycket trevligt. torsdagar är brao! :)
efter skolan drog jag o jocke upp till tempo, köpte två kexpaket o två drickor var. (hahaha fettopower!) sen gick vi till bibblan o pluggade faktiskt. riktigt bra av oss. dock mycket skratt också. men det blir det ju oftast! kom hem för en stund sen o nu sitter jag o har sjukt roligt med mig själv o min cam, hahahah!


Onsdag 10 mars - dag med pontus!

Efter skolan idag följde jag som sagt med pontus hem! mycket trevligt, vi pratade, kollade lite på tv, åt osv. mycket trevligt, längesen jag var med han nu! som vanligt pratar vi om allt :)♥
när jag kom hem typ tjugo i åtta så åt jag allt jag kunde hitta, va så jävla sur på skolan. på riktigt, så jävla trött är jag o dom bara kräver mer o mer hela tiden. o det har gått illa på dom senste 4 proven o det känns vääääldigt illa :(

en gammal vår bild på pontus :)


hinner inte skriva så mycket!

det har vart en mycket mysig dag idag. både i skolan o efter! skolan va bara allmänt mysig.. o efter skolan va jag med dennisälskling!♥

måste duscha o plugga som attan nu! kommer inte gå bra på omprovet jag fick på so:n annars.. uschusch.
ingen uppdatering förens på kvällen imorn. efter skolan hänger jag med pontus hem :)


close your eyes and count to ten


monday!

heeeelllloooo! skriver sen mer om dagen o så, för ska åka lite snabbt nu med mammi♥

söndagen!

denna söndag blev ju som sagt spenderad med finaste dennis♥ som kom någon gång vid ett o gick hem typ kvart över åtta. vi kollade på film, va ute o busade i snön, åt choklad,lyssnade på musik osv, underbart som alltid med honom!


agjsrhrha

glömde säga vad jag ska göra idag också! jag ska städa mitt rum, duscha o va med dennis :)♥


bild i repris, för jag har inga bilder på denna datorn.


melodifestivalen, skandal!?

hur i hela världen kunde pernilla tönt whalgren gå vidare istället för pain of salvation!
det är ju sjukt.. vad har folket för smak!? jag röstade fem gånger!:(




RÖSTA RÖSTA RÖSTA!!

JAG BER ER! RÖSA PÅ PAIN OF SALVATION!! DOM HAR PRECIS SJUNGT O MAN DÖR JU SÅ VACKERT!! REDAN RÖSTAT TRE GÅNGER!:D


blir så jävla trött


6

älskar att bara sitta/ligga o lyssna på musik o verkligen inte göra någonting annat!
detta är en väldigt konstig dag om jag får säga det själv. inget gick enligt planering o aa..
men iallafall, hoppas alla fick en bättre dag än mig. ska nog ut o fota lite nu eller liknande. riktigt fint ute idag ju, solen skiner o allt!

 
det blev ingen bra lördag..


vad sägs om att alla röstar på pain of salvation road salt idag på melodifestivalen? åå vilken toppen idé, gör det o ni är dom bästa i världen!:*


love


ändrade planer när det gäller dagen

blir inget kaxholmen
blir ingen sarah ingen jonathan ingen lisa o ingen pontus
blir ingenting antagligen

ändrade planer när det gäller dagen

blir inget kaxholmen
blir ingen sarah ingen jonathan ingen lisa o ingen pontus
blir ingenting antagligen

lördag tidig morgon!

oj, varför e jag uppe såhär tidigt för? kanske för att jag har sovit otroligt illa inatt. när jag kom hem från att vart med sarah så gick jag o la mig typ tjugo minuter efter att jag hade kommit hem. så typ tio över tio gick jag o la mig för att jag var så himla trött. smsade lite o somnade ifrån jonathan o dennis vid elva! sen vaknade jag vid fyra någongång. va varm o kuddarna kunde aldrig va som dom skulle, o täppt va jag också, så de tog en stund innan jag somnade om igen. sen vaknade jag vid åtta o har inte försökt att somna om heller faktiskt.
kvällen igår med sarah var mysig, kall.. men mysig o rolig!♥
 ne bilden e inte från igår!



idag ska jag antagligen till kax med sarah senare! o va med lisa jonathan o pontus :)


it's amazing how you can speak right to my heart without saying a word

nästan nyss hemkommen! ja, vi slutade klockan tre men jag o sarah på vår väg hem träffade joakim,lisa o ebba o va lite med dom!
skolan idag har vart bra faktiskt! matteprov började dagen med, gick väl...helt okej. sen slöjd som suger, mat, eget arbete, hahaha!! spanska, fick glass, :)! sen elevens val där jag o sarah har hemkunskap bland massa andra då,vi gjorde pannkakstårta. axel o sebbe är störda,hihihi :) sarah mosade pannkakstårtan med händerna när vi hade ätit klart, jävlar va vi garvade!
senare sen ska jag träffa sar igen. längesen jag spenderade en fredag med henne känns det som, men det ska bli mysigt. som alltid med bästavän♥

nästa osminkad idag också.bara foundation o puder!


fina syster!


har duschat precis o tagit fram saker till imorn, pratar i telefon med dennis nu o lyssnar på musik:)♥

godnatt!


vjdvvvergeqg

känner att denna datorn verkligen har passerat sitt bäst före datum för ett tag sen! :( den är ju segare än segast o nu har tangentbordet som ändå är hyffsat nytt slutat funka också! så ä funkar inte, sexan funkar inte, o denna < funkar inte heller. blir lite arg faktiskt.
fryser ihjäl gör jag ju också! både inomhus o utomhus! :(
heeeejdå

torsdag!

hejhallå!
okej dag i skolan idag, inställd bild, social människor kom till oss på svenskan o gav påståenden o sånt. man skulle flytta på sig när man höll med o sånt. det var lite kul faktiskt. på musiken hade vi valfritt. jag valde självklart gitarr, jag skulle spela "when you say nothing at all" typ ingen hade hört den, hallå? den är ju typ jättekänd ju.
men blev arg på mig själv för jag var tvungen att sjunga samtidigt (jag står faktiskt för att jag sjunger jävligt dåligt,jag vågar ändå) o då glömmer jag självklart att byta akord samtidigt. det kändes inte bra.
hehe!
idag ska jag bara slappa o jag fryser fortfarande om mina fingrar :(
men ja, som sagt idag ska jag bara slappa med sjuka syster hanna! hörs senare, puss!

min daaaag

skolan var helt OK! gillar mina små söta vänner :]♥
efter skolan va jag med min fina pojkvänn, vi fyller två underbara månader! :)
för tillfället har jag inte mycket ord eller mycket att säga. så vi hörs imorn. ska gå o lägga mig snart ungefär.
puss


TILDA, DU SOM VILLE HA TEXT ATT LÄSA, HÄR HAR DU!

jo egentligen har jag inte mycket att säga här. men jag ska väl försöka att formulera mig långt eller något!
jag är så jävla trött ska du veta, och varför är jag det? för jag kan inte sova på kvällarna,för konstigt nog är det då jag börjar tänka på exakt allting, vad som händer nästa dag, hur jag ska göra me det o det, vad hände igår, jag måste ta med mig.. blablabla o fortsättning följer! dock har jag försökt att använda ett sömntips som jag fick av gunnel, det har jag dock bara använt en gång. då funkade det bra. grejen är den att jag skriver upp det jag tänker på,så vet jag att jag inte kommer glömma det. ska nog fortsätta så!
o så har jag bestämt mig för att sluta gå på spanskan också! jag menar,varför ska jag gå kvar om jag inte ens ska gå kvar egentligen? jag lär mig ingenting där endå, för jag skiter faktiskt i att lyssna för jag har ingen använding för det imedatt jag ska dra mig ur! men dom som känner mig väl vet antagligen att jag kommer gå dit ändå, hahahaha :(. skulle kunna gå kvar där egentligen, ifall inte gruppen var sån jävla kaos o ifall inte alla var så jävla omogna där. bara för att man sköter sig en gång eller säger till någon en gång blir man lixom hånad. jag menar, väx upp för helvete!
och aj, mina händer svider så torra dom är, gillas inte :(
aa.. nått annat allmänt jag kan dra upp här nu när jag redan håller på!? antar att jag ändå kan skriva vad som helst här utan att någon kommer se det ändå. för alla slutade väl läsa där vid tredje meningen! men det är ju deras problem, för jag tänkte nämligen öppna mig helt här o berätta alla känslor jag har!.......haha,jag skoja!det kommer inte hända! :)
helt ärligt skulle jag vilja lära mig spela gitarr, men jag känner att alla är så skeptiska mot allt som har med mig att göra. men jag vill det ändå. men jag har ingen gitarr o jag vill inte lägga pengar på dåliga kulturskolan heller o typ få lära sig bamse bara eller sweet home alabama, det är ju kanske inte det trevligaste. får hitta mig en annan hobby. det är gitarr eller dans som gäller för mig! ska prata med mamman min om det, o sarah o jag har ju faktiskt pratat om att börja på dans, så ska prata med henne också! annan sport är verkligen ingenting för mig.
ska nog sluta skriva nu. hejdå!

bild från 1 maj om jag ska vara exakt faktiskt! sarah ligger jämter mig, till höger, (då bilden togs alltså!)
en blond amanda!
vill blondera håret igen snart, men är rädd att det åker av då, så får väl vänta lite :(

jag insåg nyss att....

MATTE ÄR MIN FIENDE!!

matte o amanda är verkligen inte kompisar!


jshiuhgirghuirwhgu HEJ

vart med dennishjärtat idag efter skolan!
vi gjorde det vi är allra bäst på, dega ;)♥
har dock inte mycket mer att säga,skolan var helt ok som dom flesta skoldagarna, hehe! jag är jättetrött o måste göra min matteläxa som jag fullkomligt glömt bort som är till imorn..:(
det blir förresten dennis imorn med, för vi fyller två månader!
jag vet att denna bilden troligtvis kommer sticka ut sådär sjukt fult :( ska dock försöka fixa det för det ser så dumt ut, haha :c

jag lyckades!

som ni kan se lyckades jag faktiskt att fixa en bakgrund. syster hanna ska lägga in headern åt mig senare idag!:)♥

GRÖNT GRÄÄÄS!!!!! AAAAAAAAAAA GE MIIIIG!
 hahaha smartjoel


fördriver tiden

2010
Hur har året 2010 varit hittills för dig? sådär
Bättre än förra årets början? nej, värre, jävla massa bråk
Har du träffat några nya vänner? ne, mer tagit upp kontakten mer med gamla vänner
Har du flyttat under år 2010? nej
Har du hittat en ny låt som du älskar? ja flera stycken
Har du kysst en främling? nae

KÄRLEK
Hur har din kärlek varit 2010?
bra
Har du varit kär? jag är det
Har du sagt jag älskar dig till någon? yes.
Har någon sagt jag älskar dig till dig? yes.
Har du haft ett hemligt förhållande? hahah nej

SORG&HÄMND

Har någon i din närhet tagit självmord? nej
Har någon i din släkt avlidit? nej
Har du slagit någon på riktigt med knytnäven? ne det tror jag inte. men skulle gärna vilja!!
Har du varit i slagsmål? nee,

PERSONLIGT

Har du gjort någonting du ångrar? ja.
Har du skämt ut dig? vem har inte?
Har du ljugit för en vän? ja, tyvärr
Har du varit ute en hel natt? nej
Har du blivit tagen av polisen? jag o sarah blev det en gång, hahahaha
Har du sovit i samma säng med någon av samma kön? ja

SKOLAN&FRITIDEN

Vilken skola går du på? ribbaskolan
Har någon varit elak mot dig i skolan? nej inte på seriöst
Hatar du någon i din skola? ja
Har du haft alla rätt på ett prov? nej
Har du förlorat en vän? jag antar det
Har du fått tillbaka kontakten med en gammal vän? yes 
Har du gått bakom ryggen på en vän? ne det tror jag inte
Har du ljugit för en bästavän? ne,inte om något viktigt
Har du många killkompisar? yes

FEM SKULLE:
Skulle du vilja vara längre?
nej.
Skulle du vilja väga mer? ja
Skulle du bli arg om din pojkvän gjorde slut om du har/hade någon? nej, vafan är de o bli arg för?
Skulle du vilja ha sex med en kändis? HAHAHAHA
Skulle du vilja dricka dig full nu? nej.

TIO KAN:

Kan du röra på öronen? nej.
Kan du slicka dig på näsan? om jag trycker ner näsan så, haha
Kan du kolla i kors med ögonen? ja
Kan dina föräldrar lita på dig? ja de tycker jag
Kan du låta bli att prata på 4 timmar? när jag sover eller om jag är ledsen
Kan du vara på fest utan att dricka? ja
Kan dina vänner lita på dig? ja.
Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? nej :C

FEMTON HAR:

Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? ja :c
Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? ja
Har du ett syskon? två världens bästa systrar
Har du varit full den här månaden? nej.
Har dina föräldrar ljugit för dig? vet väl inte jag
Har du redan tröttnat på dom här frågorna? lite.
Har du borstat tänderna den senaste timmen? nej.
Har du pussat någon som är fyra år äldre? nej
Har du haft sex med någon som är fyra år äldre? nej
Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre? nej.
Har du funderat på hur det skulle vara att testa droger? faktiskt inte.
Har du ljugit på någon fråga än då? nej (nu ljög jag)

NITTON VEM:

Vem är din bäste vän? sarah.
Vem älskar du? många
Vem vill du bli full med? haha vill inte bli det än
Vem är den bästa artisten? oj oj, de finns många
Vem pratade du senast i telefon med? papput
Vem har du en liten crush i? denn
Vem är snyggast i världen? jag? hahaahha nej.
Vem skulle du ge en miljon till om du var tvungen att ge bort det? dom som mest behöver det.
Vem är snällast i världen? victor h tror jag nog
Vem vill du prata med? håkan
Vem sov du med senast? antagligen sarah, oj det va längesen
Vem såg du full senast? haha
Vem vet allt om dig? sarah
Vem kysste du senast? denn
Vem kramade du senast? petra
Vem kan berätta allt för dig? vet väl inte jag riktigt men hoppas sarah
Vem kan du berätta allt för? min familj o sarah


petra åkte inatt

syster petra åkte ifrån oss inatt. kommer sakna dig syster.
älskar diiiiiiiiig♥


kärlek på musiken♥


aigisnggrghRGigjW

ligger här i soffan med dunkande huvud o lyssnar på musik. ska nog försöka sova en stund o se om det blir bättre.
det har snöat hela morgonen o håller fortfarande på. jag hade ju hoppats på att allt skulle bort nu, men nejdå. då kommer det ännu mer snö oväder. fan jävla snö..!

RSS 2.0