mamma <3

grattis till världens finaste mamma på morsdag.
jag älskar dig,mest i hela världen.
jag behöver många i mitt liv, men allra mest dig (o pappa)♥


14:16; 'forever dosen't live here anymore'

rixfm festivalen i jönköping igår! var där med jocke dennis anton pontus tom felix o my! redigt nice.
sarah fattades dock :(
men kul dag iallafall. puss på er alla♥ 
klaga inte på bildkvalitén. mobilbilder

 skitsamma om det är kassa bilder. DET ÄR DARIN ♥ ♥ ♥

12:14; tävling

jag o pontus är med i en tävling. har vi tur kanske vi blir valda, då vi får testa nya Canon Eos 550D i en månad, o sen skriva om den o så, gör vi det bäst så får vi kameran. riktigt nice! hoppas vi vinner :D
http://www.smartson.se/testpilot-550D.html  om ni också vill va med!

19:31; 'time goes by, faster than I'

nu känner jag för att skriva en sjuhelvetes lång text om allt o inget alltså. kanske får jag den inte sjuhelvetes lång för orden försvinner väl kanske efter ett tag. men jag kan ju iallafall försöka!
jag har inte skrivit på ett tag.. o med detta "på ett tag" menar jag alltså sen den artonde. på nio dagar med andra ord! allting händer så snabbt nu för tiden så det har hänt mycket men ändå lite på dom nio dagarna, beror helt på vad man jämför med ioförsig. jag har tydligen kommit in i någon känslomässig stress, när jag tänker på en viss sak som jag inte tänker nämna här får jag ont i magen o huvudet, o det är jobbigt för jag kan inte sluta tänka på det. men aa för att se det positivt, livet rullar vidare. fast ändå, jag önskar att man bara kunde dra härifrån för någon vecka o sen när man kommer tillbaka är allt helt perfekt o folk har bara glömt allt. men jag tror inte på sånt. jag tror inte på att det blir bättre av att springa ifrån allt. även fast allt jag tänker på ibland är att bara få springa här ifrån, bara få lämna allt o alla över ett tag o bara få vara helt själv. ingen som stör mig. ingen som gör mig ledsen. bara jag, jag o mina tankar,o bara få rensa hela huvudet, o alla andra gör det också. men ändå, hur kul är det att glömma allt då? är det inte isåfall roligare att kunna minnas det, att göra det till historia, historia som man inte glömmer. aja, det fixar väl sig.
skolan.. den tar kål på mig som den antagligen gör på hur många som helst om dagen. ja, skolan är jobbig, det bara är så. men jag försöker iallafall ta mig igenom den och jag är väl på god väg, ska verkligen kämpa i åttan för första betygen o allt det där. fortfarande spänd inför att få tillbaka matteprovet vi hade förra veckan. jag är inte alls bra på matte, men får väl iallafall hoppas på godkänd. ja hur går det med spanskan då? jo jag fortsätter med att sitta i det där äckliga verkligen jättekalla grupprummet varje lektion o jobba med engelska, det är ju ioförsig bra,för då går det bra på glosförhören, men det är så otroligt tråkigt att sitta där helt själv i fyrtio minuter.
men jag ska inte gnälla för snart är det ju faktiskt slut, för terminen iallfall. det är 13 dagar kvar. hur många skoldagar vet jag inte, men 13 dagar iallafall. och det är så ofattbart faktiskt, sjuan har gått så jäkla snabbt o jag trivs verkligen med min klass! första tiden, i barackerna, var ändå roligast,allt blev så seriöst o trögt när vi flyttade in i själva skolan, iallafall efter ett tag. o alla lärare har slutat förstå en om man är trött eller inte hunnit med just den läxan o så, det gjorde dom alltid i början, men inte längre. men ja. skolavslutning,sommarlov, klänningar, brunbränd,sol,klarblå himel,skratt,vänner, bad o bara leva livet o må så jäkla bra! låter inte det härligt? jo det gör det, som bara den. men om jag nu kollar ut ser jag bara grå himel vilket gör en helt deprimerad.
påtal om deprimerad, var det någon mer än jag som såg grey's anatomy igår? okej kanske, kanske inte. i vilket fall är det det bästa programmet i världen. egentligen var det inte så sorgligt, men när en ensam (som vanligt) trött o känslig amanda tänker på allt konstigt, så blir det så sorgligt o jag grät i cirka 15 minuter även efteråt också, när jag borstade tänderna o allt. jag fattar inte, men det kändes så himla skönt. att bara få ut sig allt. jag vet inte hur länge jag har väntat på att få göra det,men det har bara inte gått.
vad gör ni när ni är ensamma? det är sånt jag gillar att höra på, vad folk gör när dom är ensamma, det finns så lite men ändå så mycket man kan göra. om ni är som jag, gillar att höra sånt. så kan jag gärna berätta vad jag gör när jag är ensam! om jag är ensam när jag kommer hem från skolan så äter jag framför tvn o dricker oboy, alltid oboy. sen kanske jag gör mina sysslor om jag har några o sen ligger jag bara o kollar på tv, kanske sover en stund, kanske pluggar lite om jag behöver eller kanske sitter vid datorn o bara lyssnar på musik om det är tiden då ingen är inne på msn, o då jag inte känner för att prata med någon. om jag är ensam hemma på kvällen så.. ja vad gör jag då egentligen? jag sätter på filmer jag annars inte kollar på, dåliga filmer oftast, äter något gott som min mamma hade sagt att jag inte fick äta, som chipsen som ska va till helgen som väntar, eller kanske dricker upp läsken. ja sånt där lamt. jag gör egentligen ingenting när jag är själv. jag kan också bara ligga o filosofera, vilket jag älskar att göra. hur skönt är det inte att bara ligga o lyssna på musik o tänka helt själv, det är helt underbart,faktiskt.
herregudars va jag är sugen på fika. ikea's kladdkaka o cola, mmmmmmm va gott!
nu vill jag lyssna på fin musik eller äta något, för jag börjar bli hungrig. okej nej jag börjar inte bli hungrig, har vart hungrig hur länge som helst nu men inte orkar flytta på arslet, men nu ska jag faktiskt ta o göra det!
ha det bra så får ni en sån här fin o lång uppdatering igen kanske!


17:03 'får så jävla ont när jag tänker på det'


18:18



du brukade lysa upp alla rum du gick igenom 
Och du kunde smälta mitt
Hjärta bara genom att le
Du var den sista på jorden
Jag trodde skulle slås ner
Vem la sorgen i dina ögon?
Vem stal ditt ljus?

GÖTT VÄDER


16:03; 'något patetiskt'



vad är meningen då?

15:07; 'Så vackert, slutar andas, glömmer var jag är.Jag bara blundar, lyssnar, njuter av min värld'

 sarah tyckte att hon såg ut som en robinsson deltagare!
så himla söt!
 så brusig :(

våran egna lilla fina vägg. haha ;)


jag älskar dig bästavän!

agh ryry

Anonym om 17:53; 'lägg allt ditt hat på mig':
har du slutat blogga???
ja, eller halft. det kommer lite bilder ibland!

17:53; 'lägg allt ditt hat på mig'


17:46; 'du är det bästa som har hänt, en idiot som jag'





B
I
L
A
R

dom vita är godast!

17:40; 'svarta linjer, längs en askgrå horisont.svarta linjer'

vistadag yeeey, blött som satan!fast lite trevligt ibland var det faktiskt:) men ändå inte. trött som attan idag med för den delen.
gud va det suger att blogga, jag lägger nog av snart. jag har ingen lust alls!
eller så lägger jag av nu, fast ibland kanske det kan komma några bilder hit o dit. ha det bra! hejdå


S
O
M
M
A
R

19:31; 'it's us against the world, you and me, against them all'

jag känner att jag förstör det roliga med bloggning, det gör jag nog också. men aja.
idag har jag vart inne i stan först, köpte ny telefon, [äntligen] o en klänning som jag ska ha när petra tar studenten! det blev denna telefonen tänkte köpa en annan först, men dom  rekommenderade denna istället! funkar inte den så ska jag fan gå med min nokia 3310 istället,för då ger jag upp nya telefoner! om denna nu inte funkar....så suger ju livet lite, haha!
o så har jag klippt våran gräsmatta, o fy helvete va tugnt o jobbigt det var! mamma skrattade åt mig:(
hejdå.
bilder från....några kvällar sen

21:04; 'popcorn vore gotttt....'

jjjjaaaa, som sagt stan med sarah idag. vi fick gå runt med en skrivare som hon var tvungen att köpa åt sina föräldrar,det fanns inte ens påsar i storleken till den så vi fick gå o köpa en påse på ikea! så skämt ut oss har vi gjort tillräckligt idag!:)
jag har färgat mitt hår.....igen. konstigt att det inte trillat av faktiskt, hah! men det blev fortfarande inte bra, mitt hår verkar vara typ...imun(t?) från att bli blondt, fattar inte vad problemet ska vara alltså!:(
men nu är jag popcorn sugen så nu ska jag äta popcorn.
drar några gamla goa bilder först

vad fan gör jag..?

å shit va efterbliven jag är

HAHAHAHAHAHAH SHIT JAG DÖR

okej nu räcker det med pinsamheter. jag l-o-v-a-r det finns m-y-c-k-e-t värre bilder på oss!
hoppas sarah älskar mig myyyyycket nu. pusshej!

11:15; 'jag önskar att jag kunde stanna tiden, tysta alla nätverk,stoppa trafiken'

hallåhallå!
idag blir det stan med sarahparah pluttan! vi tar 11.45 bussen så ska dra om typ....20 minuter.(klockan är 11:05 just nu) är konstigt nog inte så jättetrött idag även att jag gick o la mig typ halv ett igår eller nått. låg helt själv på kvällen o kollade på släkten är värst o sen kommer petra som hade fått i sig lite för mycket o slänger sig på mig o slickar mig i ansiktet o babblar om att jag är fin o herregud va jag skrattade åt henne:) känns som att alla hade kul igår utan jag.shit va mobbad jag är.jag vill också ha kul.ihi.idag ska jag ha kul.tehehehe.
ja vad mer? hömhöm, jag tycker att alla borde lyssna på den här låten, för den är väldigt bra.tycker jag iallafall.men alla har olika åsikter. påtal om olika åsikter.. vad fan ser alla i justin "bebis" bieber (eller vad han nu heter)? han ser ut som någon disney figur o har röst som en 10 åring, seriöst.
nu måste jag borsta klart mina tänder o sen ska jag draaaaaaa. hejdå.

gammal bild, okej? mobba inte.

19:13


oj här va det snyggt!
vart paranoid o känslig hela dagen. har vart ensam hemma, känt att det är någon mer i huset, någon som inte ska vara här, o att det går någon bakom mig hela tiden. men när mamma kom hem, så försvann det. och så har jag gråtit åt high school musical 2, en disney film av alla filmer i hela världen. haha.
nu ska jag äta. hedjdå

12:55; 'love song'

hallåååå.
ursäkta att jag inte har uppdaterat, men haft andra saker att göra! lediga från skolan både igår och idag.
skulle egentligen dratt in till stan idag för att kolla ny telefon, men orkade inte. är så jäkla seg idag verkligen. o så är jag så jäkla trött på såna som inte kan hålla käften ibland utan bara ska snacka om andras liv hela tiden istället för sitt egna. det gör mig så otroligt arg, för det går ärligt inte lita på någon längre, alla snackar så mycket hela tiden. men det är väl sånt man får leva med, o bara hålla allt för sig själv istället för att berätta för andra för tillslut vet ju hela staden det iallafall. häääärligt. ne inte så.
kommer inte kunna ta några bilder på hela helgen för hannapluttan tog med sig kameran till karlstad eller vart hon nu skulle♥
jaja, hejddddddåå

'in thaa schooooool'

sitter i skolan och har so just nu, sittter i ett grupprum med sarah o victor. jobbar något om brasilien, skit tråkigt. orkade aldrig uppdatera för jag hade helt annat att tänka på. känner mig så jävla dum verkligen.hatar att se dig så ledsen:(
jaja, heeejdå


17:13; 'woohoohoo'

hej. hur har alla det? själv har jag det bra här med musik och jag är faktiskt ganska glad idag helt ärligt! haft en bra måndag, en bra start på veckan vilket alltid är gött! hoppas bara att resten av veckan blir lika bra, vilket jag tror den blir för vi är ju lediga torsdag o fredag! sen måndagen efter det också. ledig fem dagar, kan det bli bättre? aa, om det hade vart fint väder kanske. jaja, tillbaka till dagen. ska inte göra något idag, och det har jag inte gjort heller sen jag kom hem, också himlans skönt.
känner mig väldigt snygg idag, så tänkte dela med mig av det goda!

16:16; 'if i could just see you, everything would be alright'


14:07; 'fyll mig med luft,gör mig synlig'


tjennnaaa. gud vilken konstig bild, helt sne. men det är ju sånt man får leva med ibland. precis som jag får leva med att vara en otroligt trött o seg städtant idag. känns ej okej. gårdagen var väl mer än okej faktiskt. jag gjorde inget speciellt alls på dagen, o det va det som var det sköna. jag låg i soffan med datorn i knät o kollade på tv&film. sen låg jag i min säng o lyssnade på musik, vilket var himla skönt. sen hoppade jag in i duschen o på nått sätt kändes det som att mitt hår blev gulare efter den duschen.. men kanske bara jag som inbillade mig. sen ungefär en timme senare kom mina trevliga grannar som bor precis brevid oss, vi åt god mat, pratade om allt o lite till, spelade kort o jag sög först, men sen fick jag kläm på det o ägde ut alla! dom gick hem typ tolv, då var jag trött så det både räckte o blev över så jag gick o la mig. blev väckt 11.50 idag. skulle gärna velat sova ända tills jag själv vaknade för det hade vart huuuur skönt som helst.just nu lyssnar jag på om gyllene år o fryser om mina fötter o vill just nu stanna tiden så jag kan sitta här några timmar till utan att bli berörd alls, herregud va skönt det skulle vara. känner för att ta massamassa kort, men vet inte på vad än riktigt.. inget fint väder alls o har väl antagligen redan tagit kort på varenda liten grej vi har här i huset, o skulle verkligen inte vilja ta kort på mig själv när jag står där o posar när jag ser ut så som jag gör just nu. oj, där slocknade skärmen.. vilket den gör ibland. den är helt otrolig, så fort den flyttas en centimeter så slocknar den o sen måste den vara i en viss position, o just nu var den positionen att vara vänd helt åt sidan, så jag får kolla från sidan, hahaha. hoppas att ni gillar att läsa iallafall, för detta blev ganska långt. jaja, ha det bra mina vänner!

gud vilka snygga bilder

14:45; 'låt oss gå härifrån

http://tevebord.blogg.se/livet

enjoy. kommer säkert ångra det, men aja.. vad mer har jag att förlora?


23:46; 'kommer inte på något'

firat nästan en månads försenad 1års dag med sarah felix o pontus idag! helt sjukt va snabbt allt har gått o va allt har förändrats över egentligen, bara ett år.
men det har vart en ära att få spendera sommaren 2009 med er♥

sitter på lilladatorn, så lite gamla bilder kan jag slänga in imorn eller något.
puss på er!


23:43; 'you and me'

har inte fattat än. jag gjorde det igår, när jag väl pratade med dig, men nu. det känns helt overkligt. o jag känner mig så jävla dum. för att jag förstör för dig och för att jag har förstört det helt otroliga vi hade. ingen har någonsin brytt sig så mycket om mig som du gör o jag har aldrig känt att allt är så lätt med någon annan än dig. du har hjälpt mig så mycket o vi har kommit varandra så otroligt nära. o jag är så (jävla) glad över att vi hittade varandra o att vi har haft det så jäkla bra tillsammans, för det har vi verkligen. vi har kunnat snacka om allt verkligen o vi har haft helt cepe kul o helt underbart genom dagarna. jag har sagt så mycket till dig, om vad jag känner för dig o allt,  kanske har jag tjatat om det men jag vill verkligen att du ska veta att det har känts så himla bra med dig. jag ser upp till dig, för du är en sån himla bra människa. och jag hoppas du förlåter mig för att jag har förstört mellan oss, för det kan ingen neka till att jag gjort, för det har jag gjort. o det är jag ledsen över. jag vet ärligt inte hur jag skulle kunna klara igenom vissa saker om jag inte haft dig. du har stärkt mig o hjälpt mig mer än vad du tror antagligen. o jag älskar dig verkligen. o jag kommer aldrig lämna dig för du har blivit en så himla viktig del av mig o mitt liv. jag både hoppas o vet att vi kommer fortfarande kunna träffas o umgås o fortfarande ha cepe kul o bäst tillsammans♥

3 Januari 2010 - 6 Maj 2010


19:00;

ännu en gång då jag skulle kunna skriva hur mycket som helst om alla tankar jag har i huvudet just nu. jag är konstig, jag tänker alllllldeles för mycket, men jag tänker inte säga vad det handlar om, ingen förstår iallafall. hur mycket det tar emot.
du lever din dröm, o det är då jag önskar att jag kunde hålla käften
nee fråga inte ens, hejdå

10:36; 'tjennnaaaa'

hela jävla veckan har snart gått, jag har vart hemma i snart tre dagar o det s-u-g-e-r så jag har bestämt att jag SKA gå till skolan imorn. jag mår faktiskt bra nu.
jag ligger o lyssnar på musik, på min sov/depp lista. o är jätte hungrig. har nästan inte ätit sen i måndags.. ätit lite yoghurt o två skorpor bara :( men nu ska jag fan ta o äta som jag aldrig gjort förr!
senare ska jag dammsuga huset o sen ska jag duscha o skrubba rent mig, luktar riktigt äckligt, hatar det. men just nu bryr jag mig bara om mat o att gå upp det kilot/kilona jag har gått ner dessa dagar.
har inga andra övriga planer för helgen. hade egentligen två saker planerade. men båda blev inställda tyvärr, vilke också s-u-g-e-r. men jag förstår anledningen.
yeye, hörs kanske senare. puuuuss

14:39; 'det finns inga ord'

äckliga jäääävla tabletter som förstör mitt liv o ger mig nått maginfluensa liknande. så jäkla äckligt!!
men mår bättre idag än igår iallafall. fast kan fortfarande inte äta.
nu orkar jag inte mer, hejdå! :)

21:23; 'wonderwall'


lagt in fler bilder i inlägget under nu!
måndag igen då ja. gympan idag var liiiite roligare, för vi hade första lektionen utomhus, spelade brännboll o dom mobbade mig för att jag suger. haaaaaaha :)
efter skolan åkte jag o mamma till vårdcentralen först, för det har blivit värre, fick veta att salvan dom gav mig inte ger någon effekt alls.. så fick nya tabletter. sen åkte vi förbi min moster, fick present. 400kr på bikbok!:)
sen hämtade vi dennis vid skolan så följde han med hem o så har jag vart med han hela dagen♥
nu sitter jag o försöker lära mig början av en låt, oasis - wonderwall på gitarren då, det går väl..sådär, framåt. haha:)
jaja, pussohej

ahhr

fått massa grattis på både sms o i telefonen o verkligheten o allt. gud va söta alla är! miljoner tack!♥

fyller år idag då ja! vet inte hur många gånger jag har sagt det nu faktiskt, men iallafall! min födelsedag spenderades uppe i linköping själv med min mamma o hennes pengar, tiiihi. hon är så snäll! och så fick jag också en shopping dag med hannapluttan. fick armband av petrasötan o så fick jag en gitarr! så nu kan jag äntligen försöka lära mig! :)
och av mormor&morfar o en av mina mostrar fick jag pengar, resten av släkten är sjuka. hahaha, krya på dom iallafall♥
när jag o mamma kom hem från linköping kom sarah o robin hit, bästavänner. satt o pratade om massa saker, åt bullar på min altan o skrattade. robin hade med sig ett paket också. så gullgt.bäst är dom♥

mer imorn. puss

14:50; 'kan du älska mig som romeo älskar julia'

känner för att skriva nått. nått långt betydelsefullt. men jag har verkligen ingenting att skriva helt ärligt. förutom såna här onödiga o tomma saker, ni vet såna här tråkiga saker om dagen. som idag tillexempel kan jag ju berätta att om en stund kommer en del av min mammas familj hit, vi ska äta tårta o såna goda saker, för min skull. för att jag fyller år imorgon. känns inte som det faktiskt så egentligen känner jag ingen spänning alls faktiskt.
inatt tar mitt sms paket slut, äntligen! har inte kunnat smsa på en hel vecka. riktigt skönt att kunna göra det sen igen:)
aa snart är jag fjorton då. fjorton är ingen speciell ålder alls. tror det är den jobbigaste åldern faktiskt.
men nu måste jag dra. heeejdå 

11:50; 'svarta linjer'

var som sagt med sarah igårkväll. det var mycket trevligt. vi gjorde olika saker, gick upp på berget o ner igen, gick till gården,haha sjukt lamt där inne, pantade, träffade massa olika folk, var nere i hamnen lite o blablabla, kom hem typ halv tolv,affe o hans två kompisar följde mig hela vägen hem. gulligt av dom! när jag kom hem kollade jag lite på film med pappa o sen gick jag o la mig.
tackar sarah mestadels för kvällen♥

RSS 2.0