let me steal this moment from you now


(ofixat hår. detta var igår kväll, testade mittbena, men det finns inte på bild)
hade blommiga ben

SÄLEN!

är så jävla arg. dator helvetet kan inte ens spara en bild asså. då är den fan dum i huvet. är så jävla arg så jag vet ärligt inte vart FAN JAG SKA TA VÄGEN!!!!!!!
skulle egentligen vart massa bilder här men datorn behöver ju psykisk jävla hjälp!!!
ska in till mina grannar (som är på bilden) snart o äta o kolla på melodifestivalen. hejdå.
hatar livet lite. en aning. ganska mycket.mest.

Haft lite av en paus

Om någon missförstod inlägget med cigarett bilden,så var lugna,jag röker inte,de är inte jAg på bilden:) Denna veckan har vart otroligt trött,jag har vart otroligt trött.vart på prao nu då denna veckan,gått bra o vart ganska kul, praoar som servitris. Veckan har bestått av anton,stan med Sarah,konfirmationsträff,drogföreläsning och ja,inte mycket mer. Förövrigt så mår jag helt okej,har inte tänkt efter så mycket o de ska man ju inte heller alltid,är trött bara. Kan inte lägga in bilder,är inne på pappas iphone vilket också resulterar detta konstiga inlägg.fattar inte varför men raden där ladda upp bilder ikonen är går inte att se,så får vänta till imorn,vilket jag lovar denna gången,ska börja blogga bra igen nu. :)

trött chey

är nog verkligen den tröttaste i världen just nu. orkar inget mer för dagen. vi hade det jättebra i sälen med fint väder o mycket trevligheter, men snacka om att de tar på krafterna! gick upp vid åtta varje morgon också för att verkligen ha hela dagen framför oss. bilder kommer inte idag. - hade även första prao dagen idag med ju, det gick bra. nu ska jag sova, ser fram emot det väldigt mycket o har gjort det hela dagen! godnatt.

I Sälen!

Hej! Sitter i våran stuga nu. Jättemysig faktiskt. Har ont i hela benen efter skidåkningen,bellat massa gånger o åkt in i snödrivor men jag lever,haha. Sen efter vi ätit,vilket vi ska göra om en stund,så ska vi basta. Imorn ska vi åka igen o ha ännu en dag full med tålamod. Ha de bra,hejdå P.s jag kan åka skidor. Eller a,snowblades. O jag är inte så trött som jag trodde att jag skulle va i med att vi åkte vid tjugo över fyra imorse. Och... Idag har jag varit på världens Äckligaste Statoil mack, jätteäcklig var den. Hejdå

EVERYTHING IS SHIT - except you Love

idag blir två av världens bästa ungar 15 år. sarah o robin! grattis! ♥
ska till dom senare idag med paket :)
en extremt gammal bild på oss alla tre!
-
än så länge idag så har jag ätit både frukost o lunch o vart ute o gått en stund. ska nu hoppa in i duschen o sen fixa mig o dra till familjen ahlberg.
färgade mitt hår igår. skulle bli naturligt blondt. men det är någon blandning mellan grå o honung typ, lite coolt faktiskt. visar bild sen.
hejdå.

• • • •


your fingertips across my skin

idag, trodde jag att jag skulle ta 10:15 bussen till stan. men nee, när jag suttit där i 10 minuter och mina ben är isklumpar så läser jag busstidstabellen. självklart går inte 10:15. den går 10:45. vandrar till andra delen av gränna imed att jag satt i fel hörna av lilla staden. endast för tidsfördriv gick jag till den vanliga busshållplatsen, sitter där i tio minuter o väntar o sen kommer den.
-
förstår fortfarande inte varför jag tog en sån tidig buss. jag trodde då att det skulle ta jättelång tid för mig att hitta födelsedags present till sarah o robin, men självklart gjorde det inte det. gick där i typ tre timmar o gick in i samma affärer hundra gånger, och väntade på att min klipptid skulle va. vilket var halv fyra. fyfan säger jag bara. det sög!
-
klippte mig iallafall sen, och vad är det värsta som finns tycker jag? jo precis, att klippa sig. det är jättekort och jag vill ha långt hår :(((
hoppas iallafall att det växer som fan nuuuuu.
ska senare idag lägga i hårfärg i mitt hår. vet inte exakt vilken variant det blir, har nämnligen två förslag. får se hur det blir.
känner att det här med att ta kort just nu går lite dåligt. tar bara kort på min frukost hela tiden, för mat är det bästa jag vet. men det är ju inte så kul att lägga in här. men de är för att jag är tråkig o livlös för tillfället o arg hela tiden för att jag saknar anton. eller jag är inte så arg, men jag saknar anton.
-
-
detta inlägget blev väldigt fult, o jag menar det. alla bilder är helt på olika håll. då menar jag inte håll alltså upponer, då menar jag i lite kategorier o sånt. ser jättedumt ut. men vad gör man? har inga nya bilder:(
hedå

WE♥IT

har nu städat mitt rum, duschat, powerwalkat i 50 minuter (dog lite), ätit smoothie o legat på spikmatta för att jag har träningsvärk i ryggen konstigt nog..' inte gjort det i den ordningen dock.
känner mig lite lagom ensam denna alla hjärtans dagen. inte ens en familjemedlem är hemma med mig. och inte har jag någon anton o va med, och inte har jag någon sarah heller att vara med.
deprimerande. får tänka bort att det är alla hjärtans dag. det är bara en vanlig tråkig måndag.
vill unna mig någon kaka av något slag. helst kladdkaka. men jag orkar inte baka plus att jag inte är särskilt bra på det heller. får sockersuga ihjäl mig. 
nu ska jag bara slappa sönder i soffan och vilja äta godis, men tyvärr finns det inget. :(

TÄNK ATT NÅTT JAG TRODDE VAR SÅ SVÅRT VAR SÅ LÄTT


alla hjärtans dag. vad är den dagen till för egentligen? att folk som inte har någon ska sörja medans alla andra har det så himla mysigt med förlovning, filmmys och grejer. deprimerande dag. detta är inte vad jag brukar tycka om alla hjärtans dag, men nu när jag är själv så blir tankarna bara negativa till denna hjärtdag.
-
jag ska städa mitt rum&ta en promenad idag. det är vad jag har planerat iallafall.
fick alla hjärtans dag present av mamma o pappa igår. en söt pyjamas♥

hatar rubriker

orkar inte skriva så mycket, haft en bra dag. blev stan o lång promenad, snacka om att jag svettades!
snart börjar solsidan. ska dricka smoothie. testade en ny idag. mango o hallon med jordgubbs yoghurt. gott!
är lite glad idag.
börjat packa till sälen, jättemycket grejer blev det. full bag:(
jag lyckades!
update: fan den funkade inte. det är egentligen en blinkande bild med flera bilder. fan!

om inatt inte var en krogig stig, och min morgon inte kändes så oändlig, då är ensamhet ett ord som inte finns

kom hem för en stund sen från promenaden. som vanligt jobbigt o jag har ont i mina höfter. inte vana vid att röra sig så mycket. haha :(
men nu är jag nästan frisk så jag ska börja gå ut o gå på dagarna nu med, sen i vår ska jag kunna springa massa :)
just nu är jag jätteseg o vill egentligen bara äta värsta feta middagen typ.
nu har jag suttit o gjort annat medans jag skrivit. så att jag nyss kom hem stämmer då inte. haha.
å vet inte vad jag ska skriva. vet inte vad som händer imorn. kanske drar till stan eller nått, eller så ligger jag bara i soffan hela dagen, det är ju en variant det med.

LOV

snön är tillbaka. inte kul alls.
nu är det sportlov. äntligen! anton har sovit hos mig inatt, vi gjorde oss en dubbelsäng på mitt golv. mysigt o vi kollade på tsatsiki.  nu kommer vi inte ses på hela veckan imedatt han ska till trysil, hoppas han kommer hem hel♥
han åkte hem för cirka en timme sen och nu ska jag ut o gå med mamma o pappa.
har funderat lite till på mina hårplaner, vet fortfarande inte hur jag ska göra med det. vet inte vad jag vill :(
'
nu måste jag skynda. hejdå

Where were you while we were getting high?

onsdag. meningslös men skön dag. kall dag också för den delen. börjat bli minusgrader igen.
har verkligen ingenting att skriva. tänker så mycket på dagarna, samtidigt som jag inte tänker på något annat än skolan o det jag gör för tillfället. allt känns så tomt typ, bara meningslöst och livlöst. jag är livlös just nu. har inget intressant att skriva. allt bara rullar och just nu tänker jag inte på någonting. jo, att jag inte orkar.
o som pricken över denna livlöshet sover jag extremt oroligt, känns dåligt. jobbigt liv jag har.
ehe, ne. ursäkta mina konstiga inlägg det senaste.


inte riktigt som nu ♥

VISSA DAGAR SÅ KAN JAG SAKNA TRYGGHETEN FRÅN GAMLA DAGAR.MEN DET FINNS INGET SOM KAN FÅ DOM TILLBAKA.

det är väldigt dålig uppdatering denna veckan, pga sjukan förra veckan!(SKOLAN SÅKLART)
längtar så in i till nästa vecka då det är sportlov, (ska förövrigt till sälen tors-sönd men familjen & våra goa grannar) o dom två veckorna efter lovet så är det prao! jag ska vara på en servering, bloir nog ganska kul ändå.
-
känner mig så död idag, känner mig verkligen inte levande. känner mig helt frånvarande, borta, i min egen värld typ.orkar inte bry mig om nått, orkar inte göra någonting. bara går där och följer med tiden schemat. känns inte bra, känns inte okej.
-
ska försöka skaffa mig en klipptid till nästa vecka. och ska kanske även då färga mitt hår lite. ja, jag ska börja exprimentera med mitt stackars hår ännu en gång. men ingen är väl förvånad. aldrig låter jag mitt hår vila o ta igen allt det får leva med. hehe.´ne men får se om jag kanske t.om väntar ända till efter sommaren. får se vad jag orkar med.
-
pluggade i över 1 o en halv timme idag. lite stolt. åt kladdkaka idag. besviken på mig själv. lyssnar just nu på dålig musik - inte min spellista, heh.  nu har jag slut på ord. fast jag har några ord kvar. jag har inga bilder för jag sitter på pappas datooooooor.
 
från arkivet, fintfint.

SÖNDAG.

imorn ska jag till skolan, vare sig jag är sjuk fortfarande eller inte. har 0.5 graders feber, senast jag kollade iallafall o är fortfarande förkyld.
ska snart följa med mamma o pappa upp o kolla på vindkraftverken gränna har införskaffat sig. ska även försöka ta o kolla om sarah har en sekund över och hälsa på henne lite, hon jobbar ju i närheten.
-
idag bokade vi resa till thailand i november i två veckor.fint!


där kommer vi befinna oss, o vid havet såklart! bara 250 m till havet. kommer nog bli rätt gött!

DU VET INGENTING OM MIG, JAG VET INGENTING OM DIG.

Fortfarande inte frisk. Igår hade febern höjts, idag när jag vaknade hade jag ingen men nu har det kommit tillbaka lite igen. Förkyldningen är fortfarande helt okontrollbar. orkar inte vara sjuk längre, blir så arg på att bara sitta inne och inte träffa någon! fan asså,vad vill gud mig!??
-
nu ska jag iallafall sätta mig och skriva ett brev om mina amibitoner och bra egenskaper, i hopp om att folk gillar mig saå att jag har en chans till ett jobb denna sommaren, hade ju vart toppen faktiskt!
-
gillar inte att jag inte får gå ut o gå, känns jobbigt att se mig själv gödas :(
-
hejdå.
bild från arkivet.

KÄRLEKEN FINNS DÄR EN GÅNG \ BYGG NÅGOT VACKERT ELLER KROSSA ALLT

följde med mamma till stan idag för att vi  var tvugna att avboka våran resa till egypten för att egypten är avstängt t.om 30 april pga demostration. vet inte än om vi ska vänta med egypten eller åka någon annanstans. men iallafall, köpte fina underkläder på bikbok o ett par skor.
-
kände att jag inte borde åkt med dit. ligger nu hemma med feber och förkyldningen och halsen är inte bättre än. undrar hur länge det kommer sitta i!??
-
känns inte okej! missat två prov denna veckan, plus att vi ska ha två nästa vecka. 4 prov på en vecka tycker skolan att jag ska ha!! aldrig..
-
mina nitar kom idag. äntligen!

bagagirjhire

stannade som sagt hemma idag också. börjat på lite feber känsla också, och förkyldningen känns som den blir värre, missbrukar hostmedicin, ipren och näsdukar. blev arg idag för att jag inte fick gå ut, sol och +4 grader. helt jätteokej i februari!
-
blir hemma imorn med. fan va mycket jag får ta igen nästa vecka :(
har redan missat en redovisning jag skulle ha på engelskan, och imorn missar jag engelska provet. och kan inte göra so provet på fredag även om jag är frisk, för har inte haft mina so grejer hemma så har inte kunnat plugga. fick låna antons grejer, men han har ju bara skrivit hälften av allting, haha. söt.
-
har roat mig med att ta kort på fula blommor och ätit smoothie idag, och kollat på väldigt tråkig tv.

suck.

dagen har vart full av ångest när jag testade lite byxor idag jag har som jag känner aldrig används.
förstår dock varför nu. äter som en jävla gravidgris typ och det sätter ju sina spår. höfter breda som lagårds dörrar,med fett som väller över och magen börjar sakta, eller ne inte alls sakta, växa. ångest ångest ångest. jag har iallafall satt mina mål nu och har tidsschema på maten och såna grejer. gäller bara o hålla det nu.
-
trodde aldrig att jag var den som skulle börja tänka så mycket på vikt. fast det är ioförsig inte så konstigt, för jag har aldrig förut haft problem med vikten, för utom att jag var för smal, (men har insett nu att det kändes bättre än detta) och har aldrig förut på riktigt kunnat gå upp i vikt, men nu jävlar passar det tydligen :(
-
saknade ben.

¯ —

mat.
lär mig att dricka te. med socker så funkar det väldigt bra.
-
jag har inte känt mig som en bra människa idag. känt mig så dum.
-
stannar nog hemma imorn med, hostar som fan och rösten försvinner, huvudet bara dunkar.
-
godnatt.

STOCKHOLM!

  • VI HAR:
  • åkt tåg och nästan alla mådde illa,även jag. låg tryckt mot rutan hela vägen, usch. mår illa av att bara tänka på det,
  • kom fram till vandrarhemmet och fick våra rum vid kvart i ett på natten. hemskt trötta var vi. jag o sarah skrattade så vi höll på att kissa på oss när det kom en hårig gubbe i y-kalsonger o skulle på toa "hejhej! ursäkta mig o min klädsel..".
  • gått på stan och på bio,
  • ätit äcklig hinduisk mat och hungrat ihjäl.
  • vart på en tre timmars lång teater på dramaten och skrattat och andats in rök,
  • ätit många tidiga frukostar,
  • vart i bullkyrkan (en kyrka för hemlösa),
  • vart på ett judiskt museeum och diskuterat judar,
  • ätit på jensens,
  • vart i moské och fått se deras böner,
  • vart på allhelgonamässa,
  • ätit kvällsmat på mcdondals,
  • vart på ett forum om levande historia och jobbat med grejer där,
  • åkt tunnelbana hur mycket som helst, mina fötter känns fortfarande som dom är på hjul,
blivit många sena kvällar med massa folk i våra rum, åkt hiss mellan våningar och suttit trångt i rummen och skrattat. 
kom hem igår runt sju på kvällen.
ingen toalett inne på rummen, så vi fick stå i korridoren!
tog kort på victor och jakob som speglades i rutan!
på den hinduiska restaurangen:
orkar inte lägga in fler.
nu ska jag gå o möta anton. är hemma från skolan idag. åkt på hosta o jättehalsont, och extrem trötthet.

RSS 2.0