DYGNSUR I ADELÖV

Förlåt mig så mycket. men jag tog inga bilder idag. det spöregnade hela tiden,så ville inte ta upp kameran.. även att min kamera inte alltid är min bästavän, så vill jag ändå inte att den ska försvinna från sitt liv. haha!
tänkte bara göra ett snabbt litet inlägg för dagen och senare sen får ni ett till i vilket fall, men ändå! precis innan vi slutade så började det självklart att regna, och det fortsätter hela dagen. det förstörde våran dag lite, men vi hade kul ändå! jag,sarah,jocke,victor,eddie&philip tog bussen till adelöv efter skolan. gick runt,precis som man brukar göra där&på alla andra marknader, haha. regnigt hela tiden,men som sagt; vi fixade det bra ändå! sen frös vi,och var trötta så vi åkte hem med 17:47 bussen, precis som alla andra..  kom hem till kära gränna, och självklart så slutar det regna då. var kall så det både räckte och bli över. dygnsur överallt, stenfrusna fötter&kalla,blöta kläder.. inte riktigt toppen. så precis när jag kom hem tog jag en varm&lång dusch! och på med dom varma&sköna mjukiskläderna och tjocka strumporna.mm, toppen (y
nu ska jag göra så att mina gamla blåa jeans blir slitna. aldrig gjort så förut, så önska mig lycka till, haha ;) ni får före&efter bild senare ikväll!


Kommentarer
Postat av: Victor Davidsson :D <3

HAH, Amanda, de va den bästa dagen på länge ;) vi fixade det riktigt bra du :) <3

2009-09-04 @ 15:29:09

har du nått att säga,tryck här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0