honey you should know, that I could never go on without you

mina ögon är sönder nu.
har packat klart allting och sen runt sex så åker jag med sarah o robin in till resecentrum o så drar vi till stockholm. hoppas det blir roligt iallafall. vill dock inte gå upp så tidigt och vill inte komma hem så sent på måndag. men det blir säkert bra iallafall.
det har vart lite lycka idag iallafall, träffade äntligen anton. han är jättebrun och jättefin.
bilder och sånt antingen måndag kväll eller tisdag. får se vad jag orkar och hinner. hejdå.
jag måste börja träna.. mina ben bara växer och växer. varför är jag sånt jävla matvrak???
-
sarah, jag älskar dig.

dagen efter skolan har inte vart bra. hur mycket ska man orka?

bilderna är tagna genom fönstret, dom är väldigt dåliga och suddiga. men det var så fint så jag lägger in dom ändå. i hopp om att ni ska tro på mig när jag säger att det var så mycket finare i verkligheten.
jag tar ju alltid likadana bilder när jag ska ta på mig eller min kläder eller nått (vilket jag verkligen ska sluta att göra, ska försöka förnya mig) så jag tänkte lite, varför inte två till som ser likadana ut som alla andra?
älskar min mammas chinos. nom nom.
idag kommer anton hem, vet inte är dock o han smsar mig inte. :(

ANTIKA LÖFTEN SOM VI BLANDAR, TILLS VI BÅDA SLUTAT ANDAS

anton, det finns inte ord som räcker till för att förklara hur mycket du är för mig. även när du inte är här. är så ensamt utan dig. imorn kommer han äntligen hem. en vecka har känts som iallafall två♥
-
dagen har bestått utav; eget arbete, sitta i ett grupprum och planera rån(nej inte på riktigt) med några trevliga, ännu mer eget arbete, en kvarts musik, elevråd, en lång pratstund med fyra trevliga lärare om saker som har med skolan att göra, städa hos sarah,äta lite, dra oss iväg på en tråkig raksträcka till församlingshemmet och sitta där i 3 timmar med min kära konfa grupp, kall väg hem, väldigt kall väg, börjat packa till konfa lägret som är i helgen och ätit ännu mer. ska snart kolla på lite läxor, eller på tvn, helst tv.
-
sen i söndags har allt känts så mycket bättre. "lättade mitt hjärta" eller vad man nu ska säga, till mina föräldrar, grät och pratade om min extrema känsla av ensamhet . världens bästa föräldrar, verkligen. ♥
p.s imorn hade jag tänkt mig att kanske gå ut och gå och göra läxor och packa klart till stockholm. därför ska jag inte starta min dator imorn. men på fredag, om jag hinner ska jag skriva nått innan jag åker, annars hörs vi inte förens på måndag kväll. är borta från fredag kväll till måndag kväll :)

LÅTAR UTAN TEXTER ÄR DET FINASTE SOM FINNS

trodde mina nitar som jag beställde i söndags skulle komma idag, men icke då!:( (ska snygga till shorts)
har avbokat resan till trysil. vill inte längre, verkligen inte.
dagen har vart okej, även fast tisdagar är det värsta jag vet, även fast skolan dödar mig väldigt långsamt. funderar ibland funderar jag på ifall jag har någon slags socialstörning? finns ju hur många diagnoser som helst nu för tiden som inte ens alltid märks.
livslusten idag är inte hög. känner också för den delen för att bara ge upp skolan denna veckan. men jag vet att jag inte kan det. det skulle aldrig bli bra igen.
petra jag o hanna ska syskontatuera oss detta året. kanske i vår eller något sånt. om jag inte dör av rädsla när jag tar vaccinet den 10 februari (jag är en mycket konstig människa som skrämmer upp mig själv o svimmar av rädsla och varje gång jag hör någon säga något om något äckligt, som har med leder eller såna äckliga olyckor att göra, blir jag alltid svimfärdig och får tänka på något som....en låt eller nått istället)  så får jag göra det. längtar som fan, kommer bli så fint, som petra o hanna♥

iiiiiddddddaaaaagg ääääärrrr dddeeeeeeettt mååååånnndddaaaaggg

idag har jag varit med min bästa vän,  och pratat och kollat på tv allt för länge.
idag har jag gjort allt för lite läxor, men jag kan redan allt som läxorna innebär denna veckan.
idag har jag inte ätit något tjockt, som godis och så. känns jättebra. nöjd med mig själv.
idag har jag saknat anton lite extra.
Idag har jag inte gått ut och gått, som jag lovade mig själv att göra. det blir imorn istället.
idag, eller nu. ska jag äta det första tjocka idag. glass. fast det är inte så tjockt egentligen. mest bara...gott.
idag, eller nu. sitter jag vid pappas dator, för min tar allt för lång tid på sig att stretcha innan den kan börja jobba, så jag orkade inte med den.
nej, nu skrev jag för långt. alla grejer skulle bara vara på en rad var hade jag bestämt med mig själv sådär lite i smyg. men nu blev det ju inte så :(
nu ska jag iallafall gå ner och kolla på tv, och gå o lägga mig för sent, eller kanske inte. orkar inte vara död imorn, ännu en mysig skoldag väntar ju. haha ne, jag hatar tisdagar. hejdå.

har nog lagt in den näst sista bilden förut,men vem bryr sig?

skrev aldrig igår, hade inte tid, (läs ork). var iallafall uppe tidigt tyvärr o följde med mamma o pappa till stan o kolla på soffa, testade nog 50 soffor idag. var trött i benen på kvällen. fikade även hos farmor med pappas familj. fick med mig lite sånt som kan va bra att ha hem, blev som vanligt inte bara det man ska. på kvällen, vid sju började världens längsta gudstjänst som jag sarah o robin var på. /genom konfirmationen\
från stan fick jag med mig: schampo, balsam, inpackning, deo, tuggummi, natt & dag creme, ansiktsscrub, tre trosor, en skjorta o en transparant tröja. behövligt :))
idag blev jag också väckt tidigt för att gå till kyrkan på gudstjänst och sjunga med konfirmandsgruppen. ikväll ska jag på trysil träff. inte lika taggad till trysil som jag var förut. känns inte lika kul längre. känner typ 4 pers tror jag, och känns som att dom inte kommer vara med mig iallafall. eller anton kanske är det om jag har tur.
kommit in i en konstig period. får ångest efter varje gång jag ätit saker som godis o choklad. dör och vill bara skjuta mig själv när jag kollar på mig själv i spegeln. dör lite inombords varje dag.

VACKRASTE STUNDEN I LIVET, VAR DEN NÄR DU KOM

känner inte för att skriva överhuvudtaget, speciellt inte ett glatt fejkat inlägg, för det passar inte riktigt mitt humör för dagen. eller för tillfället kanske jag mer borde säga. har nån konstig känsla i huvudet o kroppen, nått deppigt men ändå inte, ensamhet, men ändå inte, ledsen, men ändå inte. eller kanske allt det där ändå. fyfan hatar att jag vart ensam nästan hela veckan. träffade anton i början av veckan, sen dess har jag bara suttit helt själv hela dagarna och bara känt hur ensamheten har knackat på dörren, och utan att jag släppt in den har den gått in iallafall. känns så mycket som skulle vilja skriva här. så mycket som bara vill strömma ut på tangentbordet. men det kommer aldrig hända. tror jag inte iallafall.
ps, alla stjärntecken är tydligen bytta för att jorden har flyttat på sig eller nått sånt sjukt. har alltid vart oxe, nu är jag värdur. känns inte okej.

DON'T LET ME GO

både gått till och från skolan idag med gatulyktorna tända, som färgar den lilla snön som är kvar beige. kändes inte bra att lämna skolan då det hade börjat bli mörkt. slutade sent idag pga elevens val, världens onödigaste lektion,får inte betyg i det eller någonting.
jag har som vanligt inget liv så ska bara sitta o frysa i vårat kalla vardagsrum. det är inte kallt egentligen, men jag tycker att alla rum i hela världen är kalla ibland.

VÅR OCH SOMMAR!

längtar till våren så jag dör snart alltså!
vår, och allt det innebär:
massa kvällar med sarah, helst på studsmattan där vi brukar spendera dagarna när det är varmt!
äta glass hela tiden!
sitta i solen på rasterna med sarah victor och pontus!
sitta på altanen och se solnedgången!
för min del: fylla år!
grillningen börjar komma fram!
SOMMAR!
och allt vad det innebär:
kvällar på altanen med familjen som ibland kan gå ur styr!
glädje!
bad!
varma promenader till vättern med kärleken!
värme!
rixfm festivalen, haha.
och massa mer. vill ha värme nu!

NEVER SAY NEVER!

idag träffade jag anton för sista gången för en hel veckas väntan till nästa gång jag får träffa han :(
idag har jag vart i skolan och gått upp och ner för trappor, ätit fralla och gjort/övat på alla mina läxor i det nästan äckligaste klassrummet i hela sextiofem minuter.
konstigt nog känns det som att förra onsdagen var typ igår, o helgen kommer jag knappt ihåg.
har ingen bild på mig själv från idag och har inga planer på att ta någon heller.

blogg från mobilen, hatar det. sega telefon!

tänkte bara informera om att de blir dålig bloggning denna veckan. mycket i skolan för tillfället, så ska plugga röven av mig imorn, vilket jag gjort nu ikväll också. men vad gör man inte för lite betyg.
idag har jag: svettats fan på gympan, haft en dålig so lektion, lyssnat på claes när han pratar gymnasium, skrattat åt miner man gör när man smjnkar sig o åt hur sarah höjer ena ögonbrynet, ätit som fan på burger king med pappa o anton , bestämt en cykel till min födelsedag, sörjt att anton ska åka, pluggat, slöat i soffan, druckit avslagen cola, ätit smoothie, borstat tänderna, o nu ligger jag i min sköna varma säng o ska sova nu. godnatt

FRÅN MOBILEN

min htc's kamera suger! ska få tillbaka min gamla sony ericsson av anton imorn, ska ha den istället. denna telefonen är inte så rolig i längden.

DET VERKAR SOM HON ÖVERLEVT SEN SIST JAG SÅG HENNE, HON KUNDE VA NÅN ANNAN, NÅN BÄTTRE, OM HON SLÖT ÖGONEN

skolan kom ju på denna fantastiska idé om att åka skridskor och curla idag. om det var nån jättehit? naa de vet jag inte riktigt alltså. var ganska segt imedatt vi hade skridsko åkning i 3 timmar..
efter åkte jag med anton hem till han. mysdag framför tvn! han lämnar mig på torsdag, i en hel vecka. han ska åka o bli brun:(♥
imorn är det vanlig tisdag. fylld med böcker, anteckningsblock, människor, nycklar, ansvar. får se om man överlever en vecka till.
mysko bilder. mysko manda.

under dina ögonlock, fladdrar drömmarna förbi

imorgon är det skola igen. ännu en vecka. fast imorn ska vi till jkpg o curla o åka skridskor. får se hur kul det blir.
fast jag ska va med anton efter. lär ju bli bra, som det alltid är med han♥

under dina ögonlock, fladdrar drömmarna förbi

imorgon är det skola igen. ännu en vecka. fast imorn ska vi till jkpg o curla o åka skridskor. får se hur kul det blir.
fast jag ska va med anton efter. lär ju bli bra, som det alltid är med han♥

heatujajazrjartyu

igår var det lördag. och den bjöd så mycket som på en kväll med grillning i skogen i kaxholmen med felix victor pontus jonathan anton o dennis. trevlig kväll :)♥
dagen har vart lite konstig, eller ganska mycket konstig. men det är bättre nu.
har vart på släktkalas idag,o städat lite på mitt rum.
har tänkt mycket på skitsnack idag. det här med att snacka skit, eller ja, snacka dåligt om sina kompisar. jag tycker egentligen att "skitsnack" är när man hittar på massa jävla grejer typ. har tänkt på folk som snackar dåligt om sina kompisar. "snackar dåligt" låter jävligt töntigt, men kommer inte på nått bättre ord riktigt. asså om man får veta att ens kompis har sagt att man är äcklig o slampig eller nått sånt, blir man ju så jävla förbannad så man vet inte vart man ska ta vägen alltså. men egentligen, man snackar ju lika mycket dåligt om folk man känner som man tycker att det bara är alla andra som gör, fast jag tror att man inte alls tänker på det på samma sätt som man gör när nån annan har gjort det om än själv. man ser det inte alls som samma grej. att viska till sin bästa kompis att den andra kompisen är en tönt eller vad man nu kan tänka sig säga, är ju egentligen lika illa som när du får höra att nån har sagt att du är en slampa. det är lixom samma grej. det spelar lixom ingen roll om vad man säger egentligen, fortfarande lika dålig stil. varesig man säger slampa eller tönt. men det tänker man ju inte riktigt när det är än själv som snackar, tror jag då.
fan va rörigt jag skriver, känner att ingen kommer fatta, om ens jag själv fattar, har nog mest bara skrivit lite. försöker låta klok? hmm jag vet inte.
inga bilder, hehe blä.

BABY YOU'RE A FIREWORK

får se vad lördagen har att erbjuda! mer snö har den redan gett oss iallafall.
snart är det sportlov. vilket betyder trysil!
jag fulade mig nån gång denna veckan.
uggla.

BOOM BOOM BOOM

något som skiljde denna dagen mot alla andra skol-onsdagar, var att det var storsamling och ribbaskolans lärare släppte loss lite med sång och dans. men det var underhållning iallafall, haha. och att vi hade musik istället för bild.
det var konfa efter skolan och nu är det kväll och jag är dötrött. typ.
vad fan är det för fel på blogg asså!?!??! går inte ladda upp bilder. sorgligt. hatar att blogga utan att kunna lägga in bilder, värsta jag vet :(

suddigt

andra dagen i skolan! känns som hundrafyrtioelfte! hehe nee. inte lärt mig mycket nytt denna dagen känns det som faktiskt.skolan är för dålig.ska man inte alltid komma hem med massa nya kunskaper? idag kom jag nog inte hem med någon alls. glömt orden jag lärde mig på svenskan och på matten satt jag o victor mest som frågetecken. så allt är i sin ordning. haha.
efter skolan åkte jag in till stan, tog med mig anton (förvånade?) hehe.skulle byta en jacka till andra grejer, ett par shorts o smycken blev det.
imorn efter skolan är det konfa som gäller. och läxor. spanska mest. har som tur var massa eget arbete imorn. har tyvärr massa läxor redan:(
synd, blev ingen bild på mig där. datorn pallade inte mer? eller publishme.se pallade inte mer? :)

JAG KÄNDE DINA ÖGON DEN NATTEN, DOM FÖLJDE VARJE STEG. DOM SÅG MIG SOM NÅGON ANNAN, OCH JAG KÄNDE MIG SOM DET.

å, dagen var ju förjävla bra. eheh, nej inte riktigt. finns så mycket skit att klaga på på den där skolan alltså.men orkar inte dra upp all min negativa energi just nu. känns inte värt det.
en stund efter jag kommit hem från skolan, efter mat o sånt, så gick jag o mamma o köpte fritidskortet o så gick vi in till mina mostrar en stund. ska slappa hela kvällen o hoppas på att natten blir fylld med lite mer sömn än den förra var :)

VI TESTAR NYA VÄGAR SOM ALDRIG TYCKS TA SLUT, JAG HAR FÖRSÖKT ATT FÅNGA DEN ANDRA, MEN HAR ALDRIG NÅTT UT.

fredagen blev allt annat än den vart planerad från start. haha. vid typ halv fem kom lisa till mig. o sen när vi åt kom sarah också, o sen drog vi hem till affe. var några stycken där. mycket trevligt. vid tolv följde jag med sarah hem o så sov jag hos henne.
lördag morgon. vid kvart över elva så hämtade pappa mig hos sarah, vi åkte hem o åt frukost o sen gick vi ut o gick. 8 km, det blåste som fan så jag ville inte gå hela rundan. sen hem o duscha fixa o äta o sen åkte jag med kvart över 3 bussen till pontus, där sarah redan var. det blev en soft eftermiddag i soffan med tv, prat o skratt. åkte hem med 18.24. myskväll med föräldrarna med konstiga filmer och massa godis!
idag,söndag. gick upp vid halv tio, blev såklart väckt.längesen jag gick upp så tidigt av mig själv, o fick veta att då var anton redan på bussen till mig. vi skulle på gudstjänst vid elva nämligen. vi båda ligger lite efter. så fick skynda mig o duscha o klä på mig, så när han kom åt jag frukost. sen när vi vart där så spenderade vi resten av dagen i soffan framför tvn. orkade inte mycket annat. jo typ kittla varandra till döds hehe.
mycket trevlig helg!
ser verkligen inte fram emot den kommande dagen och den kommande veckan. men vem vet? den kanske blir riktigt bra.
får inte lägga in bilder för min pappa nördar spel. då hackar allt o han blir arg.inte kul. hejdå.

HMM

klockan börjar redan bli eftermiddag o jag har ännu inte börjat leva. ska ner o duscha nu o sen ska jag få tag på sarah!
lyssnar på min 2010 spotify lista. mysigt. 

«»


igår var jag med denna skummisen. vi åt först världens godaste mat på chili thai. tyvärr var det så fullt så vi fick typ dela bord med två killar i 20 års åldern. borden var typ fem centimeter ifrån varandra, skojar inte. det var inte kul. haha. sen gick vi på stan en stund,fast allt stängde ju så tidigt så vi gick till filmstaden o satt i sofforna i en timme o 40 minuter o väntade på att bion vi skulle se började. vi kollade på Tron legacy. inte så jättebra faktiskt. men vi hade iallafall en väldigt bra dag♥
idag har jag gnällt över allt för många saker, t.ex att jag har sovit bort så många dagar detta lovet. o sover alltid för länge,o över att lovet är slut efter helgen. o så har jag bara legat i soffan o läst o kollat på tv, och skottat lite snö också, så jävla mycket snö igen ju!
men imorn ska jag iallafall träffa sarah o på lördag blir det nog sarah o pontus! får se vad vi hittar på.
hejdå :)
ungefär såhär har jag legat hela dagen, fast i pyjamas. haha vackert.

VISIONER I MITT HUVUD NÄR DU LER

ännu en gång snöar det o det täcker hela, vanligtvis, gråa  gränna. staden som jag så många gånger klagat på att det inte händer nått. ibland är det väl nån av gudarna som  hör vad man säger, o råkar ta i lite för mycket kanske.  men iallafall, idag åkte jag vinterns och årets första pulkaåkning. det åket,eller ja,dom åken,var med anton i lilla kax. vi har haft en väldigt trevlig dag med tvspel o pulkaåkning. bästaste anton<3
ska försöka vakna rimlig tid på morgonen imorn o inte på förmiddagen o gå ut o gåb eller så. mina ögon värker o mobilen kommer närmare o närmare ansiktet varje sekund. ska nu sova.
hejdå

när lugnet blev en sensation, förstod jag din dröm, om att hoppa av karusellen

  • Mitt nyårslöfte detta året är väl att försöka bli aningen nyttigare o börja röra på mig, kommer sluta som en sumobrottare till slut, hyffsat kul.. haha

1 januari var en väldigt konstig dag. vaknade sent, så hela dagen blev sen och när det enligt mig fortfarande var tidigt på dagen så var solen redan nere. blev lite arg på det, men skön dag iallafall.
2 januari spenderades med anton. o kvällen blev bara som ett enda slag i nyllet.
3 januari. idag. dagarna går bara snabbare o snabbare. skolan om en vecka.fan. ska försöka njuta av sista lediga veckan. hmmhmm..
idag ska jag iallafall bara vara hemma o låta mitt hår vara så flötigt det vill, det är det som är lov ibland.

2011,

haha, 1 januari. gött..
aja, igår firade jag nyår i kaxholmen med sarah felix felicia alice dennis vilhelm my o ida. var först hos felix o sen drog vi ut, o sen hem till alice o sen ut på tolvslaget!
vi är jävligt goa, sarah är inte med på bilderna, hon var borta just då.
själv tog jag aldrig några bilder, så jag valde att sno dessa ifrån my!:)♥

RSS 2.0