under the coconut tree you be chillin' with me

äntligen är vårat internet fixat, så nu kan allt bli lika osocialt som vanligt i mitt hus. har ärligt talat inte saknat tv o datorn sådär mycket som jag trodde att jag skulle göra.det ända jag saknat är musik!
umgåtts med denna filuren med flera i kaxholmen, ätit korv och sjungt till magnus uggla.
fulat mig, svettats ihjäl i solen, blivit lite brun då jag solat i flera dagar,sovit hos lisa och promenerat och suttit på hennes altan invirad i en filt till långt efter solen gått ner.
haft ett ganska mysigt lov faktiskt.

är utan internet

så därför jag inte bloggat något, vet inte när det börjar funka igen, men jag klarar mig ganska jättebra utan nu när det är otroligt gött ute!
så hörs när det funkar igen.

S.O.M.M.A.R. typ iallafall.

asfint väder juuue. ligger ute o solar som jag också gjorde igår. mamma och jag cyklade två mil igår, så tyckte vi förtjänade sol och glass efter det. idag har jag dock inte tränat,men det gör inget. sol och glass har det blivit flera timmar iallafall.
ville bara säga att jag älskar vädret. och livet är ganska gött ibland. nu tillexempel.

sol.

vart på arbetsintervju eller vad man kan kalla det och har fått ett sommarjobb! på pirkro i hamnen, restaurang&glassbar. asgött!:)
-
har annars tränat lite i solen då hanna har pushat mig som fan, mina ben har darrat sen dess. duschat o solat lite. fint väder är det idag och hoppas på att det blir det i resten av veckan också, annars känns det faktiskt helt meningslöst med lov. eller ibland, känns det meningslöst med lov överhuvudtaget. såna dagar då man t.ex. sitter helt ensam och ingen vill kontaka än. då känner jag bara död åt lov och ensamhet och allt annat.
-
och just nu: död åt glocalnet. på riktigt. bara gå.och.fucking.dö.
-

.;.;.;

helgen är om några timmar över, men det lipar jag inte för. för det är lov! första påsklovet jag sagt till mamma att jag inte vill ha ett påskägg med godis i! försöker sluta.
igår var det lördag o började dagen med stan med mamma, fick hem lite grejer. senare var jag med sarah, det var sol o fint.
internet har förövrigt cepat hela helgen och stängt av sig när det har känt för det, därför jag inte har skrivit något. nu går det t.ex inte att lägga in någon annan bild än denna.
glass.är.godast.

jag vill slita av mitt liv som en tshirt och köpa mig ett nytt med någon som dig

idag känner jag för att vara lite deprimerad, eller ledsen iallafall. det känns som en sån dag och jag känner mig sån. lite ledsen, lite isärdragen. ska rulla ihop mig i en boll i soffan o kolla på tv och dricka varm oboy, det är det bästa när man är isär.
synd att skolan finns.

50's

vart på fågelskådningsdag med klassen och ätit mig något kilo tjockare på kex och darrat av kyla. har även vart på utvecklingssamtal där man lyssnar på lärarens lögner om att man är så duktig när man vet att det är det dom säger till alla. eller jag tänker så iallafall för jag tänker inget sånt där bra om mig själv.
.-
-

igår färgade jag mitt hår. ljusblondt då som vanligt för att ta bort utväxt och jämna till färgen. blev grågrönt. fattar inte vart fan jane hellen gjorde fel i den där färgen alltså, men aldrig mer jane hellen. ville dra till monacco och komma tillbaka när det var normalt igen. istället för att uppfylla min dröm så gick jag i tofs och luva och köpte en ny färg idag som jag nu sitter med och bara dör av hopp om att det ska bli bra.
-
-
jag är längst ner i den där vågen alla pratar om. orkvågen. hur mycket man orkar och hur lite man orkar. orkar inte bry mig om skolan längre, orkar inte plugga, orkar inte gå dit, orkar inte få bra betyg, orkar inte kämpa mer. känns så ruttet när det inte går bra iallafall vilket det inte gör just nu.
-
-
alla dessa fina bilder - bara för att jag önskar att jag levde på 50 talet.

KOM TÄTT INTILL, DET ÄR OKEJ

-
jag försöker varje dag att hitta orken att ens trycka på start knappen på datorn, för att kanske slänga ihop ett väldigt tråkigt och grått inlägg i denna tråkiga och gråa bloggen. känner att det inte riktigt är så det ska vara. har heller inte tagit några bilder sen 25 mars (dagen med stort D) och det är ju inte heller så det ska vara.
får väl se vad som händer med denna bloggen. mått ganska bra denna veckan och helgen för det är fint väder och massa varmt, hade dock lite livsångest igår, men jaja. 
-

.,:;-_

vår halvdag iallafall. nu tillexempel, men inte imorse.
-
haft en mycket äcklig vecka.
varit ful, trött, äcklig, fet (!!), inte tränat, inte vart med på gympan (förkykd&hostig) , inte gjort någonting inte ens läxor även fast jag haft all tid i världen.
börjar bli riktigt trött på mig själv nu faktiskt. usch!
-
hoppas att nästa vecka blir väldigt mycket bättre.
-
skulle egentligen haft utvecklingssamtal idag, men pappa är sjuk så det blev inget.

I'm going under

han sa att jag är alltid i behov av någon, jag behöver alltid någon nära mig som bryr sig om mig och som jag kan prata med, jag behöver det jämt och så har det alltid varit. det är så sant. jag vet inte om det är något negativt, han sa att det inte alltid är det, men jag vet inte.
det är sjukt att folk kan veta saker om än som man själv inte ens vet om förens dom säger det. ♥
skrattat ganska mycket idag faktiskt. en bra måndag. gick hem vid kvart över ett.

dunkande huvud och täppt näsa.

går fortfarande inte att lägga in bilder. fattar inte vad som är så jävla svårt?
skriva är inte riktigt för mig för är inte bra på att uttrycka känslor i ord,
fast i och för sig, är bättre med ord än prat. men inte här i bloggen då jag inte kan skriva fritt. varför är jag inte smart o startar en anonym blogg istället? hade vart mycket enklare.
-
börjar bli sjuk igen. mmm toppen!! :( mådde verkligen inte bra igår men gick till konfa grejen ändå, den var ju obligatorisk så what to do. har legat hemma hela dagen och kallsvettats och kollat på oc, mitt huvud kommer sprängas ikväll, jag skojar inte, det kommer göra det!
ska duscha nu, mitt hår är nog flötigare än flötigast.
gick tydligen med en annan bild. störande iomedatt det var en ful bild.

usel

fredag. lika rolig som vanligt på ett ungefär. ne men hade en grej planerad idag, men det blev inget med det. mm sånt som händer. imorn är det heldag med konfan i kyrkan för vi ska öva inför konfirmationen. halv tio ska vi vara där,å jobbigt :(
jobbigt är det också att det inte går att lägga in några bilder. vad är en blogg utan bilder?
-
påtal om blogg, varför fan bloggar jag? jag tycker inte ens att det är kul längre och har aldrig något intressant eller trevligt att berätta för er om. ni är några få typ 30 pers som läser. så jävla ovärt att jag ens lägger ner tid på denna jävla bloggen, den är ändå helt total usel.så jag ska nog lägga ner.
hejdå.

RSS 2.0