I look like this today


happy halloween my friends! :D

det blir inte mycket till uppdatering idag, för jag drar till kaxholmen vid halv sex med evelina! vi går  hem till pontus och där kommer några vara. vet inte helt vilka än.vi ska kolla på film&annat mysigt! bilder får ni imorgon och så.
sitter och leker med min cam, haha. liv!
jag bjuder på dessa bilder:
svar ja, mitt hår är helt uppsatt, därför jag ser flintskallig ut. hah!
 jag har kommit på värsta bra ideen! min telefon vibrerar jävligt hårt. det hörs som bara den när det ligger på ett bord eller något och vibrerar, så du har jag satt en toffs runt, dubbla varv, vilket gör så att den inte låter alls lika mycket! riktigt smart av mig :jj
HA EN BRA HALLOWEEN NU, OCH SKRÄM ERA NÄRMASTE UTAV BARA F*N :DDDDDDD


just nu vill jag:

1. att det ska vara snö ute
2. att det ska vara jul, eller iallafall nära jul
3. köpa massa nya kläder
4. ha längre hår
5. ha piercing i tungan&en i läppen. men vet inte hur  antingen såhär: eller:
 eller:
 ja, lite fail där, men ni fattar!
6. börja på gymnasiet. [få jobba extra med det man tycker är kul även på skoltid!]
7. ha en ny telefon och jag vet vilken.
Ja, det är det jag vill nu


jakt på minnen från en förlorad tid

godmorgon! är riktigt trött idag, kunde inte somna igår kväll.. somnade någon stans runt 2 på natten. sjukt irriterande att bara ligga där och försöka somna. men aja. ska äta mat snart tror jag, sen städa undan på mitt rum. enligt mamma ser det tydligen förjävligt ut..? :p
jaja, puss!

homosexuella

jag har läst på några bloggar vad dom tycker om homosexualitet. vissa säger att det ska vara tjej&kille och inget annat, och andra säger att kärlek är kärlek, inget fel med homosexualitet.
Jag, tycker inte att det är något fel med det. Jag tycker att kärlek är kärlek, varesig det är mellan två tjejer, två killar, en kille&en tjej. jag tycker det är skitsamma vilken sexuell läggning man har. visserligen tycker jag väl inte att det är så mysigt att se två killar pussas&så t.ex men alltså det är så dom är, dom får väl vara kära i vem dom vill.
vi hade t.ex en musiklärare när vi gick i sexan som var lesbisk. hon och hennes maria väntade barn tillsammans. och jag tyckte att hon var så cool som vågade stå för det, hon vågade lixom berätta för högstadieelever och 6or om hennes sexualitet. jag beundrar henne fortfarande för det. jag tycker verkligen att det var grymt&modigt att hon berättade så mycket om dom. trotts att hon var beredd på att ryckten om henne kommer då. folk sa ju att hon kollade ner i tjejerna's urrigning, men herregud,det är bara omoget att hålla på så pga någons sexualitet. vissa tappade respekten helt för henne efter det, det gjorde inte jag. jag tyckte bara det var lite obehagligt när hon kom och höll mig på ryggen eller liknande.. det var ju kanske inte trygghet man kände just då. men ändå.
låt folk vara kära i vem dom vill.
dock tycker jag att såna som tänder på träd,på döda människor, gamla som tänder på barn, och dom på djur har en sjukdom.. och det har dom ju, lite psykiskt sådär. för sånt är då inte normalt.

<3

dom som säger att tiden läker alla sår - dom ljuger

kom nyss hem

från en promenad, bra amanda! det är inte alls ofta jag går ut och går, förstår egentligen inte varför. jag vet ju hur skönt det är när man väl har gjort det. borde ta det som en ny vana :))
tog lite bilder idag igen, haha. lite repris på vissa av bilderna. men aja, idag orkar jag redigera dom iallafall!


gillar min nya hårfärg ändå

så. nu får det räcka
puss :))

i walk along the lonely road

hej. ligger fortfarande som en enda stor deg i soffan. trött och slö som bara den! vill göra något idag,men har inget att göra. mer att plocka bort kläderna som ligger på mitt golv och dammsuga övervåningen.
jag är hungrig nu också.men känner ändå ingen hunger på något sätt.. ? men ska ta och äta nu ändå. antar att jag dammsugar efter det, sen tar på mig något annat än pyjamas och går ut och går en sväng, måste få lite luft idag iallafall.
ha de bra, puss!


gödmörgön

haha, hej.
vaknade faktiskt hyffsat tidigt idag tycker jag, 10:00. börjar bli hungrig så ska ner och äta frukost snart. senare idag tar jag väl en promenad antar jag.
igår, vart i 6 kom min moster hit och underhöll mig. vi satt och pratade i över en timme, tills mamma kom hem, om allt verkligen. och hon berättar hur hon och min andra moster alltid skämmer ut sig när dom är i stan, deras dagar är händelserika tillsammans alltså! hahaha :)) 
hon stannade till typ  halv nio, så hon var med när jag färgade mitt hår. jag gillar min moster <3
jajjjjjaa... pusshej!:*


färgning av håret!

FÖRE! 

EFTER!
oj

också

bilder från promenaden jag gick förut. så skönt att bara vara ute och gå för sig själv, lyssna på musik&låta tankarna bara flöda igenom huvudet. det är det bästa som finns!
tog lite bilder också :

MEN FÖR I HELVETE BLOGG.SE!!!!!!!!!! JAG HATAR DIG!!!!!!!!!!!!!! JÄVLA CEPE LAGG!!!!,
KAN INTE ENS LÄGGA IN BILDER!!


såhär såg jag ut igår


hehehehehe

bilder från gårdagen


okej... en diss! och en hiss!


DISSEN: går till äckliga pepsi max. pepsi överhuvudtaget är äckligt. men pepsi max är ändå värst..

HISSEN: går självklart till bäst coca cola. det godaste man kan dricka! :)))))))

inte bra för tillfället..

jag är illa mående hungrig,men det finns ingen färdig mat. och jag orkar inte laga mat, är för hungrig för det. och bara för att jag är hungrig är jag sur. och de brukar jag oftast låta gå ut över min telefon. typ kastar den i golvet eller något. eller så river jag sönder papper eller något annat.. för er som undrar; nej jag lider inte av damp eller något liknande. jag kan bara bli riktigt arg ibland..


update: okej, jag kokade mig lite makaroner!


godmorgon kära vänner!

sitter i soffan och äter frukost och lyssnar på musik, Melissa Horn(L)
och idag e jag så himla glad! det var en bra dag igår. felix e min igen. å vilken lycka!♥


och så hade jag väldigt kul på stan igår. jag och jocke var där utan sarah i en timme, för hon kom senare. jag och jocke garvade ihjäl oss på bussen pga av att sitta som ett L, hahaha! åt på mcdonalds, tog ballonger, åkte läskig hiss i parkeringshuset, garvade ihjäl oss åt den och annat. när sarah kom åkte vi till asex, gick där och var lama, men hade mycket kul. garvade som bara den åt alla fula killkläder det finns! 
jag åkte till felix med 17:10 bussen. pratade och mös och sånt. mysko gubbe som började prata med oss :s
jag missade sju bussen,jag missade åtta bussen.. haha! så pappa hämtade mig kvart i tio , var hemma tio.
tack sarah,jocke och felix för att ni gjorde min tisdag :)(L)


ikvll! får jag ny hårfärg. maha!:D ni får se sen hur det blir.
bilder frå igår får ni sen när jag orkar gå upp till min dator. PUSS

godmorgon!!

stort grattis till petra som blir 18 år idag! :D:D grattisgrattis!<3
och ha så bra på kryssningen. som hon åker på idag :)
 riktigt gammal bild på mig&syster<3


idag åker jag till stan, med sarah&joakim. sen stannar jag upp vid felix på hemvägen.
bilder får ni sen. puss!

vet inte riktigt vad jag ska skriva här..

bilder från idag kommer här! efterlängtad dag<3<3

godmorgon!

sitter och kollar på tv, och äter frukost. har petras dator.
påtal om den så ska petra köpa en ny dator nu efter hennes födelsedag. då kommer jag få denna. det är egentligen ingen önskedröm, den suger.. alla knappar finns inte. ä fungerar inte, så får kopiera hela tiden, femman,sexan funkar inte, pilen innan 3:an när man gör ett hjärta funkar inte, rulla uppåt knappen funkar inte, binderstreck och understreck funkar inte, knappen är borta på rulla neråt , på h,r,s,d,på femman, på sexan, på pil, på rulla upp och ner.. den är seg som ingen annan dator.usch jag hatar den! men ska kolla ifall man kan tömma den på typ allt och se om den blir bättre. inte för att jag tror det,men iallafall!
efter jul ska jag sattsa på att köpa mig en ny telefon. är riktigt trött på min dåliga samsung.. jag ska köpa mig en bra sony ericsson! funderar på att antingen önska mig en i julklapp, eller önska mig pengar och sen köpa en,fast då kommer  jag alltid på massa annat jag vill köpa för pengarna.. så ska nog önska mig en i julklapp! :)
idag, senare sen. ska jag vara med sarah,angelica och tilda.och ikväll ska jag springa bort lite av det jag har tryckt i mig som tröst..
jaja, bilder och uppdatering får ni sen. PUSS!

så kallade kill/tjej sporter

alltså jag tycker att det är så himla töntigt när killar säger att rida är bögigt. om man nämner en kille som rider så är det alltid en eller fem stycken som drar kommentarer som "är han bög eller?"  eller också kan dom säga "men jävla bög!" eller också "faaaan va bögigt! åå va bögigt!!"  herregud, hur gamla är ni, 3 år? det finns inga tjej och kill sporter. det finns tjej/kill kläder, det finns grejer som är lite tjej/kill grejer, som smink,målade naglar, bära tights och strumpbyxor, och sånt är lixom tjej grejer. men alltså sporter, det är ingen skillnad där! ridning är för båda, fotboll är för båda, innebandy/bandy är för båda, volleyboll,golf,handboll, och alla sporter är för både tjejer&killar. det finns inget värre än killar som dömmer killar som rider för bög enligt mig! jag tycker det är så himla fjantigt! väx upp! ska ni inte börja kalla tjejer som spelar fotboll för lebb då också eller? tänk efter,det är samma sak! vissa folk tycker lixom att nee, tjejer ska inte spela fotboll,det är en kill grej,en killsport! och jag tror att det finns flera killar som faktiskt vill rida, fast dom vågar inte göra det för dom vill inte bli kallade för bög. alltså jag blir så trött på det! låt alla killar, låt alla tjejer hålla på med vad dom vill! låt dom spela vilka förbannade sporter dom vill!! och ni alla som läser det här som tycker att det är bögigt att rida om man är kille, det är er alla jag menar! det är till er jag skriver! tänk till lite, väx upp!!
jag tycker det är jobbigt att snacka med såna personer! så töntigt. det är inte killar som rider som är töntiga. det är ni som säger att dom är töntiga som är töntiga.
ååå! förlåt att jag blev så arg. men jag måste få ut det. jag måste skriva det någonstans. det är så förbannat äckligt töntigt att säga så!
tack för mig.

bilder från igår kväll med sarah


älskar dig,mest

outfit eller något


nej,såhär ful är jag inte vanligt vis. en dålig vara-med-på-bild-dag för mig idag..

och nu var det över

min konstiga men sjukt roliga släkt har åkt hem nu. mina mostrar kan dra såna sjukt roliga kommentarer ibland..haha! och mamma doppade min näsa i en kladdig muffins med chockladtopping på.. ja. så kan ett släktkalas hemma hos oss sluta! :))

jag&min mamma fular oss ;)

mamma - jag och petra som är lite efter och inte riktigt har koll på posen, haha! :))

SNYGGT

sitter hemma hos sarhis

hej.. igen.. det var inte längesen jag skrev senast. sitter hemma hos sarah nu, pratar&lyssnar på musik. myspysigt!
sen ska vi väl kolla på film eller något annat mysigt♥


för övrigt så har jag och sarah bestämt oss för att gå på en coldplay och en u2 konsert innan vi blir 18.får se hur det går ;) haha ne,men det måste vi ordna.

och mina sms går ut idag. illa illa..
hörs imorgon. och hoppas ni alla mår bra, bättre än mig! PUSS


right now

sitter på hanna's golv med hennes coola macbook dator! åå, ge mig den!
och väntar på att maten ska bli klar så jag kan äta och sen dra till sarah igen och sova hos henne ännu en natt. älskar att vara hemma hos henne. alltid lika mysigt&bra. mår bra av att bara komma in i deras hus och mötas av alla hennes trevliga familjemedlemmar som alltid är så snälla! :)
tar med mig kameran idag, för en gångsskull på länge. men var ju faktiskt inte berädd på att jag skulle sova hos henne igårnatt,därför den inte åkte med!
jaja, ska försöka må lite bättre ikväll också och inte vara så tråkig som jag var igår. förlåt om jag gjorde det tråkigt för er, men tack för stödet(L)
imorgon blir det släktkalas vid tre. hörs imorgon, och kanske ikväll. PUSS
okej. alla vet att ingen kan neka till att vi är snygga!
jag ser förjävlig ut för att jag har gråtit, ja

mitt hjärta,mitt liv, mitt allt

sarah&amanda, det har varit vi så himla länge. du har funnits vid min sida hela tiden, och som allra mest när jag som bäst behöver dig. och jag vill verkligen tacka dig för det, för allt. det finns ingen som är så bra som du är. det finns ingen som har hjälpt mig så mycket som du har. det finns ingen som jag älskar så högt som jag älskar dig. det finns inte ord som någonsin kommer förklara, vad du är för mig,vad du betyder för mig,eller hur mycket jag älskar dig. men jag hoppas du förstår det ändå. för jag behöver dig mer än någon annan i mitt liv.

when you lose something you can't replace

usch nu sitter jag och gråter här igen. som vi båda gjorde i timmar igår, och som jag gjorde hela kvällen igår. jag vill inte leva utan dig, jag skulle aldrig klara det. men vi måste offra någonting ibland. för oss båda, och för vårat förhållandes skull. vi måste klara det. men frågan är ifall det blir bättre? för mig blir det bara värre&värre. jag mår sämre&sämre för varje dag. jag får sån jävla ångest, för allt illa jag har gjort mot dig. jag vet att detta är det bästa, och det är ju bara en paus. men det känns som förevigt och det kanske det blir också. jag tänker på dig och på oss hela tiden. alltid. hela natten har jag tänkt på dig, hela dagen igår, hela dagen idag.. och jag förstår bara mer och mer för varje timme vad jag faktiskt håller på att förlora. och jag kan inte fatta att du inte är min för tillfället, och att du kanske inte kommer vara det mer överhuvudtaget. alla säger att det blir bättre sen, men det kommer det inte bli för mig. jag kommer fortsätta att gråta varje gång jag pratar med dig,om dig, tänker på dig, tänker på oss. precis som nu. jag kommer aldrig glömma dig. du är den bästa jag haft och jag någonsin kommer att få. du betyder så himla mycket, jag älskar dig, föralltid.
skönt iallafall att vi båda kan prata öppet med varandra om det här. du vet att jag kommer sakna dig.
tack till alla er som stödjer mig. jag behöver er verkligen. störst tack till sarah,jonathan och pontus. ni är bäst(L)


långa nätter

lördag förmiddag
har inte uppdaterat. sovit hos sarah inatt. i går var jag med felix, sen på kvällen var jag med sarah, och vi va med jonathan en stund, kollade på film,pratade&jag grät som en åsna..
sarah, älskling.. alltid du&jag. du är den allra bästa som finns<3333333
tack till familjen ahlberg också som jag alltid mår bra hos. ni är underbara hela högen!
idag, åkte vi med min pappa&hanna till stan. köpte present till min mamma som fyller år på onsdag, åt och så. nu är jag hemma. lyssnar på musik och tankarna bara rullar i huvudet på mig..
 dagens, 
bästas tröja&svarta tights.

22 oktober - ingen bra dag för mig

sur idag. trött på skolan,på alla prov och på vissa människor som aldrig ger sig..
annars har dagen vart okej.
vattenkrig med pontus i uppehållsrummet - carina kommer - carina skäller ut oss - vi får torka upp vattnet - alla skrattar åt oss - jag får se förjävlig ut resten av dagen - hahahaha - det var kul! pontus min kära vän,han är allt för rolig alltså! :))<3
garvade ihjäl mig på engelskan idag, vi hade prov. just det var inte kul. men det var kul att annalena sa såhär innan vi börjar´"jag river sönder den som pratars prov!!!" skitsur var hon på oss.. sen kommer jocke där när vi precis har börjat "när slutar lektionen?" annalena går till jockes bänk,tar hans prov och lägger det på sitt bord och sätter sig ner som att inget har hänt. jocke ba "vafaaan??" hahahahahhaha jag&sarah dog typ..
annars inget kul idag. hejdå


21 oktober - bad&stan

tjollahopp! bad med skolan idag som sagt, nicenice. kärlek på sjuorna,verkligen!<3
orkar inte berätta massa saker,men det var en lyckad dag!
efter stannade jag&sarah kvar en stund. åkte vidare till stan,mötte upp jonathan som kom och så gick vi runt där, pratade om allt verkligen. gav en fattig en lite pengar, kände mig snäll! åkte hem med halv sju bussen, kom hem, hanna sminkade mig för hon ska lära sig massa vardagssminkningar och sånt, så då får jag vara försökskanin :))
 HAHAHA det var lite kul. förstår hur människan som lämnade nyckeln där i tänkte,men imedatt man ska lämna nyckeln i reseptionen så var det lite kul faktiskt.

HJÄRTA


HEHE


en solklar DISS på darin's äckligt dåliga fake version av finaste coldplay's dock uttjatade låt!
jag gillar verkligen inte darin's version av denna. han sjunger den inte bra. jag har aldrig tyckt om denna,och kommer aldrig göra det heller. plus att imedatt jag lyssnar mycket på coldplay och gillar dom, så blir det ännu svårare att gilla den, för den är så fake.. usch nej. blä. släng den i väggen! och svenska folket,gör inte så att denna kommer till topplistan så den spelas hela tiden på radio.. snälla!

OUTFIT


redan den 20 oktober. tiden går fort!

okej. hösten har verkligen anlänt om man´säger så! men jag gillar det! och jag peppar helgen! jag ska sova hos sarah lördag-söndag och på lördagen ska vi va med jonathan&pontus :D.felix skulle egentligen vara med han kunde inte =/ men vi får ta det en annan gång snart igen,när alla 5 kan :))
idag iallafall, så var det en vanlig tisdag i skolan. fast so prov, gick väl sådär.. fick tillbaka spanska provet. helt okej resultat ändå. kunde ju vart bättre iochförsig.
efter stannade pontus&felix kvar till kvart över 4. så jag sarah pontus&felix va, vi pratade bara, skrattade& låg i gympahallen. haha, lamt!
imorgon ska alla 7or,jag med då, bada i spermier&kiss. med andra ord på rosenlundsbadet! haha alltså det är så ofräscht där.. men ändå så badar man och tänker inte på det just då. äckligt..
puss!:*

dagen!!!!!!!!!!!!!!!!!!! haha förlåt

skolan först, slappt som as.kul på idrotten iallafall :))
efter skolan gick jag först hem, gjorde failade pannkakor. jag är inte familjens kock, så ni vet! (y'
sen satt jag vid datorn lite, segade och så.. som vanligt. haha!
sen stack jag till sarah&var med sarah&jonathan, lamt, vi låg och snackade,skrattade,dog och kollade på sunes (världens bästa) jul! sen följde vi han till bussen,sen satt jag&sarah kvar,pratade om saker. sen gick vi sakta. stog kvar och pratade utanför hennes hus och lite med robin.sen gick vi hem.
lam dag,men mycket skratt ändå. har man dom bästavännerna så har man :))<3







gulligt.
nej nu segar blogg.se sådär igen..
mer bilder imorgon eller så. puss :**

lite bilder som är tagna idag


bilder

från stan igår med hanni :*
 han var utklädd till en banan,haha fett kul!

idag har jag ätit chockladmousse, det är gott:

har inte fixat bilderna någonting nu,så ha respekt till det.
jag vill färga om mitt hår snart igen, rödare. och så vill jag ha svart löshår till. mmm fint! :)))

godmorgon godmorgon hör på vår frukostklubb godmorgon, förlåt att vi stör

haha godmorgon! vaknade för cirka fem minuter sen, ligger fortfarande i sängen,med petras dator. imedatt jag faktiskt har gjort saker hela helgen än så länge, så tänkte jag ta det lugnt idag, sånt skadar ju aldrig. vila, kolla på film och sånt mysigt :))
dock fyller jag och älskling hela sex månader idag. helt otroligt :o kan inte fatta att det är ett helt halvår.. tiden går fort när man är kär. jag älskar honom.
vi är nog lite konstiga för vi firar det inte med något speciellt idag. han kunde inte va idag,annars hade vi dock varit det. men aja, sånt är livet.
pusshej :*

kväll

ligger här i soffan och kollar på film, med mammsi :*
vi har ätit hamburgare och godis, små tjockisar är vi! :))
stan med hanna var bra, bilder får ni imorgon.vi hade det mysigt. skönt att prata och så (L)
godnatt :*


om 45 minuter åker vi

till stan. det blir bara jag&hanna. petra hinner inte idag :(
iallafall så tänkte jag bara visa vad jag har på mig idag&hur jag ser ut:

mitt hår är inte som jag vill att det ska vara idag.. -.-

hjälp?

funderar på att ta bort min design? börjar bli tråkig..
vad tycker ni?

dagen


idag ska jag åka till stan med mina systrar, lite systerdag har vi bestämt oss för!
dock var det inte säkert om det blir alla tre eller om det blir bara jag&hanna. det beror på petra då,
hon hade lite saker att fixa och så.
jajja,bilder får ni sen, puss :*

ANGELICAS FÖDELSEDAG

BÄSTA ANGELICA BLIR 13 ÅR. GRATTIS ÄLSKLING,HOPPAS DU FÅR EN BRA DAG. JAG ÄLSKAR DIG (L)

gårdagens dagens


You are my everything,my head,my heart,my mind,my wing

Oj så skönt med helg! som avslutning på vckan hade vi spanskaprov, det gick ganska dåligt faktiskt om jag ska erk'nna. jag sitter på petras dator, så ni får en '  n'r det ska vara ä.
idag var jag med felix. som jag på söndag firar sex månader med. han 'r underbar (L)
blir inga bilder idag imedattjag inte 'r på min dator.men kv'llen kommer i vilket fall bestå av tv,godis och kanske en film senare. michael jackson tema på idol ikv'll, som vanligt så ska jag kolla på det! :))
puss :*
anna ternheim (L)


om det är någons hår jag vill ha så är det petras!

 
så underbart är det! jag älskar hennes hår! :*

dagens gånger några gånger


haha ja.. ni ser ju!

torsdag 15 oktober,

hej bloggen. idag i skolan var jag nog på ett rätt tråkigt humör. förlåt er som jag kanske tjurade lite mot, inte meningen. var bara så himla trött..
hade jouren med ludde-shushi också, så vi städade, härligt! men skönt att slippa äckelengelskan. hatar den, musiken var kaos. hade vikarie - annalena - engelska läraren - usch..
aja. efter var jag med lisa i några timmar. så himla skönt att prata med henne(L)
imorse var det fint väder ute. med andra ord; frostigt. det är fint enligt mig.
p.s det gick åt helvete på svenska provet idag, jag klarar ingenting.

solnedgång

solnedgången har redan passerat och jag har inte ens kollat på mina läxor än.. oj. kanske dags nu!
orkar inte redigera alla bilder nu,så lägger bara in dom redigerade. jag älskar solnedgångar,dom är alltid så vackra!

?


imedatt du inte har skrivit vem du är,din blogg (om du har någon) eller något annat. så kan inte jag skriva till någon direkt person,men antagligen läser du detta! lite väl omoget att inte skriva namn heller..
vadå "nerpluggade hamnar på ribbis"? så du kallar alltså ribbaelever dåliga och nerpluggade? om du känner för det kan du gärna beskriva lite mer varför du tycker så? dom flesta av alla elever som bor i gränna,i kax,i ölms. i skärstad och så går på ribbaskolan. Visst ribbaskolan kanske inte har dom allra bästa lärarna i hela världen. men vi lär oss ändå saker, fast att vi har kul samtidigt. jag gillar inte skolan, vilket högstadium jag än hade gått på hade jag inte gillat skolan, det handlar inte om just ribbaskolan, utan för att skolan inte intresserar mig.
och vi som går på ribbaskolan, får visst en bra utbildning. jag menar,vi kommer ju in på gymnasium? sen beror det ju också på hur mycket man sattsar på sin skolgång. sattsar man riktigt hårt och verkligen vill så kan man tillochmed komma in på ett riktigt bra gymnasium och få bra slutbetyg tror jag nog. sin skolgång blir vad man gör den till, och inget annat.

DAGENS VADÅ..?

Dagens humör: trött som bara den,orkar ingenting just nu. men annars har jag nog vart glad idag,fast lite lättirriterad
Dagens borde: plugga -.-
Dagens frisyr: uppsatt i en boll men lugg&lite hår framme, ja ni såg ju på bilden..
Dagens klädsel: rosa chinos,med tunna svarta strumpbyxor under,svart linne&pappas svarta vanliga tröja&en stickad sjal
Dagens planer: skolan först då och sen plugga,vilket jag inte orkar
Dagens vill ha: godis&något nytt
Dagens längtan: helgen&lovet
Dagens önskan: att jag hade en laptop&systemkamera
Dagens tråkigaste: skolan, jag hatar dig.

kent

De småsmå orden är svåra ord,
och de hårda orden är enkla ord.
Och om jag fick chansen,
du gav mig chansen,
men nu är det försent


en dagens!

 ja.. ni vet ju hur man ser ut efter en gympalektion och gått hem i blåst.. för mig är svaret: förjävlig

föresten..

så ska våran skola bli någon modellskola? (alltså staty-modell. modeller av hus&sånt) jag förstod inte så mycket för våran lärare hade inte heller fått veta så mycket,men vi kommer typ få massa teknik saker och sånt. och lärare&rektorer blir sparkade. vi skulle få veta mer om det en annan dag..
tycker det är konstigt att dom har råd med att sätta ribbaskolan på det, (och vi elever skulle tydligen bli ett expriment för det här :s) [den fattiga lilla ribbaskolan i gränna, en av dom minsta städerna.. eller inte ens en stad är det] och att dom tydligen har råd att sätta in tekniksaker, modeller och allt annat skit. men dom har inte råd att lägga ner mer än 5:-/person/måltid när det gäller maten. vi elever kan inte äta oss mätta på våran mat i skolan på en dag.man kan inte hålla sig på den maten,det går inte. alla hatar den, det är så. tillochmed vissa lärare klagar! vi har sagt det flera gånger men dom bara skiter i vad vi tycker. istället lägger dom ner nästan alla pengar på det här onödiga! åå jag blir så trött!
och vi hade so idag. vi pratade om svartjobb. tycker det är sjukt att ifall min granne vill kippa gräset hemma hos mig och kanske ta hand om lite blommor och så,så ger jag den pengar för det,så kan jag anmäld för det. för det är svartjobb. då kan jag få betala böter. hur jävla töntigt är inte det? herregud sverige..
ni är för töntiga,allvarligt!

lite klag en onsdag som den här..

ja just nu sitter jag invirad i min filt & lyssnar på musik för jag tycker faktiskt att det är fruktansvärt kallt,det är det också. + att jag kom hem för en stund sen och jag gick ju hem i kylan,fryser ju ihjäl nu för tiden. men det hör till hösten&vintern,eller hur?
jag är så himla trött på skolan&den ständiga press dom lägger på oss. prov och läxor hela tiden. i övermorgon har jag spanska prov,på fredag har jag matteläxa,på tisdag har jag so prov, på tisdag har jag fysik läxa,på torsdag har jag engelska prov, och så fortsätter det så. jag orkar inte, och man ska kunna så himla mycket hela tiden också. och jag kan inte det. för jag är ganska dålig iskolan. fick tillbaka diagnos testet på matten, 18 av 26.¨så sjukt dåligt,blev verkligen inte nöjd. på svenska provet vi hade för ett tag sen f ick jag 40 av 49,5. ganska okej ändå,men fortfarande inte nöjd,för jag sätter också rätt höga krav på mig själv nu,för det har gått bra för mig i skolan på mellanstadiet,men nu skiter sig allt igen och jag bara sjunker när det gäller skolan, allt blir värre.. jag menar hallå, IV här kommer jag! blir det sen när jag ska börja gymnasiet! och jag orkar bara inte!! jag får dåligt resultat på alla prov!
nu ska jag inte klaga mer. fast bara på en sak till, idag ska jag plugga.. till alla jävla prov och läxinlämningar! ha en bra dag folket,bättre än min. så hörs vi sen. puss!

amanda,sarah&joakim. dom första 6 sekunderna. vi är coola


dubbel moral?

HAHA
hittade en liten fjortisblogg.. sjukt kul att läsa ju.
hon skriver såhär
"- Använd inte så mycket smink. Okej med ögon make-up men produkter som foundation och puder gör så att huden åldras snabbare, du får lättare problem med hyn och får även rynkor tidigare än andra."

jaa unga dam, lär dig av dig själv!

I hope you feel the way I do

tisdag
den första snön kom inatt :0 dock är det lite för tidigt, november kan det börja snö i, inte oktober!
skolan,helt okej. jag är trött som bara den! så idag ska jag bara ta det lungt, kolla på film&sånt, lyssna på fin musik&sitta här. jag fryser dock ihjäl.. fast att jag har mitt älskade duntäcke,som just nu är klätt i Får, haha :)))
 mysigt mysigt! nu vill jag göra varmchocklad med lite glass på, och så vill jag kolla på film. antagligen det jag gör ungefär nu!

amanda i långt hår


vad tycker ni? långt eller så jag har nu? :))))

what have I done to fall so hard for you

måndag
jag gillar bara måndagar ibland. idag är en sån måndag som jag inte gillar. jag har varit trött bara, fast vissa saker har faktiskt varit rätt kul i skolan ändå. på idrotten tex. vi körde fotboll, jag sög som vanligt. haha! jag&sarah fick asgarv åt ludwig för han gillar inte sporter, så går han ut på plan och bara "nu ska jag göra mitt bästa,precis som jag alltid gör" (ironi!) så går han förbi målet, får en boll rakt i huvudet och bara fortsätter gå,bryr sig inte eller något.det såg så himla lamt ut,så vi tyckte det var lite kul. haha!
hade löshåret i i en boll idag igen, ingen märkte något. är dom blinda eller? ;)
denna veckan blir rätt mycket plugg. spanska prov på fredag, so prov på tisdag (nästa vecka) och så samma vecka som vi har so prov så har vi engelska prov på den torsdagen. usch.. -.-
händer ingenting idag. jag fryser. nu ska jag göra annat antar jag.
puss


söndag med sarah

tog inte så många bilder alls
 petra satte i hennes löshår&satte upp i en boll,kollade dock hur det såg ut när det var nersläppt också. borde jag spara till långthår igen..?

sööndag

helgerna går för snabbt, bara jag som tycker det? men idag blir det iallafall förhoppningsvis sarahparah! pusshej :*
 HAHAHAHAHAHAHAHA alltså gud.... finns på jnytt.se tyvärr, från första dagen i skolan. WE ARE SOOO HOT!<3


fredag&lördag!

fredag, den första riktiga skoldagen denna veckan. skönt som attan! :)) gillar nya skolan också,fast ett minus på att vi inte har någon teckning i uppehållsrummet.. där man alltid är typ -.-
efter skolan blev det felix!(L)
lördag, felix igen! myspys(L) på kvällen kom sarah&jonathan också, roliga vänner man har alltså! mycket skratt där! :)) jag&sarah åkte hem med tio i nio bussen, tack för dagen<3

HAR KÄRAT NER MIG LITE


BARA SÅ NI VET, LITE UPPDATERING OCH SÅ

Bara så ni vet; har ni skickat en kommentar till mig, en fråga eller något ni bara vill veta vad jag svarar och ni inte har blogg, så har jag börjat svara tillbaka genom kommentarer igen. men är det någon fråga kan jag ta den i ett inlägg, så ni vet! ni kan fråga när som helst om något, det är bara kul! :))


sen förra inlägget har jag duschat, gjort inpackning(vilket verkligen behövs!!) gjort lite spanska läxor och typ inget mer.
p.s har nog glömt att berätta det, men sen i söndags har jag och sarah haft en tävling om vem som klarar sig utan godis längst! har klarat mig finfint hittills. och jag ska vinna! vi har inte riktigt bestämt vad man vinner ännu,men vi har kommit överrens om att det ska vara en sak (y'
puss! :*

Ölmstad dag!

Ölmstaddagen idag då. vi från gränna fick ju ta 9 bussen till ölmstad, vi hittade inte vägen riktigt, men sen såg vi en hage så vi gick igenom den, fick krypa igenom stängsel,haha!
annars var vi uppdelade i grupper, 5-kamp,rätt kul,fast att jag råkade sumpa en grej för hela mitt lag.. fast vi kom ändå 2:a och garvade åt min fail! och så fick vi självklart rida,det var kul att se alla på häst med ridhjälm. hehe :))
 
erik - sarah - amanda & tildas rygg!
blogg.se cepar igen.. fler bilder sen! -.-

min klass har stilen alltså!


onsdag

inflyttning&invigning av nya skolan idag. toppen dag, förutom mitt jävla skåp! underskåp, i hörnet,bakom en dörr.. toppen! men skulle kanske få byta (y'  annars var det bra, vi fick lämna in nycklar,städa gamla skåpen&tömma, flytta upp, få nytt skåp, äta tårta&dricka saft, gå på uppdrag i gränna i grupper, äta, och annat sånt. brabra :)) inget annat hänt idag.
imorgon ska min klass till ölmstad,vi ska vara på örks (=ölmstad rid&körsällskap) ridskola.. vi ska rida. haha. kameran åker såklart med, så bilder får ni. puss :*

bilder

var med angelica igår, (tisdag!)
 ja, jag står framför angelica,så stor är jag inte..


måndag

skönt utan skola! fått slippa skiten i 4 dagar nu, underbart! :)))
stan som sagt denna dagen, med sarah&min mamma var med en stund också. mina köp blev ett par svarta jeans, rea! ;) en vit,gul randig tröja med en ficka vid bröstet, en svart typ spets bh,hårband, och ett par vanliga svarta leggins,vilket behövdes!
jag&sarah tog bussen hem 16:12, så var hemma rätt tidigt. då var jag med angelica! vi var typ bara i gympahallen,pratade och sånt. vi satt i ett omklädningsrum, helt stilla satt vi typ, så det släcktes, hahahahaha fan va vi skrek..
tack för dagen alla <3
 vi kom fram till att denna colan var äcklig. för den tappade smaken efter ett tag..
mitt internet cepar som fasen, och vägrar vilja lägga upp bilder. så senare får ni fler bilder. idag, (tisdag) ska jag vara med angelica till typ halv 5, puss!

nu måndag

snart drar jag till stan med sarah!
bilder sen.pusshej!:*


söndagen

vi firade som sagt först min pappa, tårta&cupcakes på det som syster petra bakade! kände mig en aning tjock efter,haha :))
sen blev det iväg till felix. myspys. jag älskar dig <3


jag idag

ser väldigt... glad ut!

hmm...


jag ljög nog lite igår när jag sa att vi inte har kommit in i den alldeles för regninga oktober. igårkväll,inatt&imorse har det bara regnat, det bara öser ju ner. undrar lite om det inte har ett slut..?
imorgon fyller min pappa år. men vi firar honom idag istället imedatt han jobbar imorgon! så vi ska äta lite tårta och sånt, ;)
sen åker jag till felixälskling! :))
Puss :*

lördagsmys hos familjen byman

jo, igårkväll var det bara jag,petra&mamma hemma. så vi hade lite lördagsmys, godis,chips&dipp och självklart en film vi hade hyrt! myspys :))
[när jag och petra väntade på att mamma var redo att sätta på filmen,tog vi lite bilder ni kommer få se här!]
18 åriga syster fular sig :)))
 petra flätade allt mitt hår i mindre flätor bakåt, oseriöst alltså. hahahahaha fy så fult!

bra blandning?

 nutella macka + cola!
inte de godaste kanske,men det funkar! :D


när man rensar kan man hitta saker som verkligen väcker minnen..

och det var precis vad jag gjorde. jag hittade detta:

och två andra lappar,(internet cpar,så kan inte lägga upp dom bilderna) den ena står det:
Rune              föralltid
Roland        <3
Robert
och den andra:
angelica          bästa vänner
amanda       <3 
sarah
dom tre lapparna betyder mycket för mig. för minnerna jag har med er. för tiden vi hade. och det gulliga är att det inte är jag som har skrivit domma lapparna, det är sarah&angelica som har gjort det. när dom har varit här och när vi tre har varit. det var ett bra tag sen dom skrevs nu faktiskt. fast även att det var ett tag sen så kommer jag fortfarande ihåg hur lycklig jag var med er. och alla minnen vi har tillsammans. jag kommer aldrig glömma det vi hade, och det betydde och det betyder så himla mycket för mig. jag älskar er två. så himla mycket.

höööst och vinteeeer! (L)

alltså det känns verkligen att hösten har kommit. dock som tur var så har inte regn perioden på hösten kommit än, och det är bra det. för den vill man inte ha! jag vill bara ha kylan, och i november&december, lite in på januari vill jag ha snö! älskar vinter. tjocka tröjorna,stickade mössorna&halsdukar, mysiga vantar, mörker och allt annat. det finns väl inget bättre än att ta på sig tjocka varma kläder, sätta sig i soffan med en filt och varm chocklad och kolla på film efter en dag ute i vintern! ne.. precis! älskade vinter, du är välkommen! :)))

fredagen!

skola från 8-11, skönt som attan! matte först i 65 minuter och sen hemkunskap och sen slutade vi! var med felix efter skolan. mysigt som vanligt! bästa killen alltså<3
han tog bussen hem 18.25, då gick jag hem och åt och sen hem till sarah&jonathan, vi var inne lite och sen ut, köpa chocklad och dricka,gick upp lite till medis. träffade evelina,philip och kajza. var med dom och sen vid 22.00 gick jag hem, var trött och orkade inte mer..! men det var kul iallafall. tack alla <3
(glömde kameran,precis som vanligt. måste ta med mig den vart jag än går när jag har blogg,så det inte blir så bildlöst, jag lovar! men lite godisbilder tog jag när jag kom hem, haha!)

meet me at the hotel room

lördag!

jag har miljontals lappar på mitt skrivbord i en sån här liten hållare. och dom ligger i helt o-ordning, så jag ska rensa dom nu, för det står saker på dom flesta, haha!

SAKNAR DIG SARAH! VÄLDIGT MYCKET!

inte träffat sarah sen i tisdags första lektionen. hemskt, tre dagar,känns som veckor har gått..! älskling :((

bilder som är tagna idag (torsdag)


when you try your best but you don't succeed, when you get what you want but not what you need

hej bloggen! denna skoldagen har verkligen varit meningslös. gick från 5 över 9 till klockan 11, skit skönt men kännde lite att då kunde vi lika gärna vara lediga hela dagen. hade först svenska och sen handledartid. så bara slappa lektioner. ska sätta på en film och vila lite nu också, är fruktansvärt trött..
puss:*

onsdag

egentligen skulle ni fått bilder från denna dagen,men petra hade tagit med sig min kamera utan att säga något,så det blir inte mycket bilder på det.. men i vilket fall så var jag med felix,pontus,dennis & jocke idag. vi gjorde väl inget speciellt, satt,stog,gick,pratade. hehe,tack för dagen.

tisdag

kommer inte ihåg, imedatt det är så mycket som torsdag när jag skriver detta. har varit väldigt dålig uppdatering, och som vanligt skyller jag på skolan. vi har haft rätt mycket prov och läxor på sista tiden.. och jag känner att det inte har gått sådär skitbra..

lite tyckande

jag har tänkt på detta idag; fy va jag hatar tjejer. absolut inte alla, så alla tjejer som läser detta ska inte ta åt sig. men alltså hela tiden när jag hör ordet "tjejer" eller ser ett tjejgäng på stan, så kallade "fjortisar" så tänker jag alltid att dom är sånnahär dryga, som tror att dom är så himla snygga och tar alla andras killar, strular med alla och... och bara är allmänt jobbiga. och såna som bara bryr sig om sig själva, byter killar som vanligt folk byter underkläder. det beror inte på visst folks utseende eller något, och jag dömmer inte folk som såhär. det är bara min inställning på tjejer på något sätt. vi tjejer är alltid och kommer alltid leva som i en tävling mot varandra, det är inte meningen och man tänker det inte alltid som en tävling,men ärligt så är det så. vi jämför med andra tjejer hela tiden, vi kollar på alla, dömmer alla, ska alltid vara bättre än alla andra. man jämför faktiskt också med sin bästa kompis. vissa skaffar "fulare" kompisar så att man själv ska framstå som den snygga som alla killar vill ha. då är man lixom den bästa av dom. jag tycker inte att det är´rätt så och jag tycker inte att man ska göra så. visst,jag jämför kanske lite,men hallå,det gör alla.alltid. man jämför hela tiden. men jag tänker inte att jag ska vara smalare,snyggare och bättre än mina kompisar och folk överhuvudtaget. men det gör alla andra. jag stör mig sjukt + att tjejer kan aldrig låta andra tjejer vara, dom ska alltid kommentera allting,vara dryga, eller bara hata den antingen pågrund av avensjuka eller något annat.
jag hatar att bli jämförd..

RSS 2.0