17:59;

hellululu. för vissa syns tydligen inte blogginlägget jag gjorde igår. mongo, men aa. måndag idag. fortfarande lite huvudvärk, men ytterst lite! så jag har vart i skolan som vanligt. o jag har klippt gräset också faktiskt, riktigt duktigt o så har jag gjort lite engelska läxa.
snart tänkte jag att jag skulle ta o lägga färg i håret för utväxten börjar bli stor, haha:( o sen duscha. fått komplimanger om mitt hår idag. så snällt. ska klippa mig på lördag, nej ingen big deal för de ska inte bli så stor förändring, jo, att jag slipper vara rädd att de ska gå av när jag plattar de pga att de är så himla slitet!! :(
jaja, bye

15:04;

va ett tag sen! okej ne egentligen var det faktiskt i förrgår jag senast bloggade. men iallafall!
fredag: först skola, o jag mådde inte så bra sista timmarna, huvudvärk o förkyld som attan är jag också! fredagens schema i skolan är inte heller så jäkla faktiskt om jag ska vara helt ärlig.. men jag står ut än så länge! efter skolan åkte jag o mamma in till a6 o där mötte vi anton! tog fula foton som jag ska ha på idkort, köpte skor o mat.. haha. sen åkte vi hem o anton hängde också med hem, o sen var vi här hela kvällen o natten, han sov här. myspys♥
lördag: världens segaste dag. vi kollade på tv o film o gick runt i pyjamas hela dagen. fast vi var ute i regnet lite också o spelade ett tråkigt spel o blablabla. o sen åkte han hem någonstans efter nio. tack för dagarna älskling,du är bäst♥
söndag: idag med andra ord. huvudet dunkar som aldrig förr o näsan är full med snor :( ska egentligen städa nu, men fastnade här lite. ska bara sega mig genom denna dagen i hopp om att huvudvärken försvinner.
sett sista delen av twilight idag också. dom filmerna är så fina allihop! nu ska jag städa. heeejdå.

anton i mina vackra tofflor o mjukisbyxor!


16:34; 'ingenting finns kvar'


såhär såg jag ut när jag skulle dra mig iväg till skolan o egentligen såg jag ut såhär mestadels av hela dagen också faktiskt. så kallt är det nu, ska de va kallt ska de va snö också, inte bara regn :(
torsdagar kommer nog bli väldigt jobbiga i skolan efter typ tre torsdagar, då allt verkligen börjar. bara denna första torsdagen var lite jobbig.
tänkte egentligen lägga in lite gamla bilder men fattar inte vad som hänt med den externa hårddisken. datorn märker den typ inte. men denna datorn är lite psyko så de förvånar inte så mycket egentligen, men de suger ju.
heejdoo

17:44; 'the darkness ends tonight'

okej nu har skolan börjat dra igång på riktigt iallafall. o dagarna börjar likna varandra, precis som vanligt när de är skola, man har inte mycket att skriva precis, ena skoldagen är lika mycket okej som den andra. iallafall än så länge plus att onsdagar är verkligen jättesköna. slutade hyffsat tidigt idag. gick hem själv med musik i öronen o tänkte på hur detta året kommer bli. kom såklart inte fram till något. det är ju inget man vet än.men de är nog bra att man inte vet det. trodde att jag verkligen skulle va svinnervös o verkligen ta allt på allvar nu när jag börjat åttan,de är lixom den bilden jag har fått av det hela. men ne, känner ingen skillnad än. men de kommer väl kanske.
har legat o kollat på tv hela dagen o sovit en stund i soffan. o hade faktiskt inte tänkt göra mycket mer heller. blir väl nått sånt segt som tv hela dagen ut. hehe skönt:)
p.s snacka om höstväder idag, regningt, kallt som satan, trodde jag skulle dö, var som en isbit hela dagen!

bilder som jag tog i februari!


21:42;

okej det blir en snabb uppdatering. skolan idag var som vanligt fast lite roligare faktiskt, vid vissa tillfällen. blev indelade i våra röda o gröna grupper i engelskan o matten. matten är lite tveksam än för jag kommer så långt efter alla..  men aa får se hur det går! o var med saknade anton efter (som jag förövrigt inte vart med på en vecka faktiskt:(♥) o han tog 19.15 bussen hem o då gick jag o duschade o har precis kollat på fångarna på fortet, ganska ruttet program men ändå lite kul, haha! trött idag, som satan så ska göra mig klar för att sova, borsta tänder o det där.  har vad jag vet inget för mig imorn så då blir det nog bättre med bloggandet.
annars är väl de mesta som vanligt faktiskt. ha de braaao. puss!

21:33;

heeeej. har inte hunnit blogga idag o hinner faktiskt inte de så mycket nu heller. har vart med sarah idag efter skolan vi var ute mest. o skolan var hyffsat kul faktiskt förutom att vi fick veta att vi har prov nästa fredag, i värsta ämnet också,no! :( hörs imorn kväll för efter skolan är jag med anton!
puss!!

19:53; 'bygg nått vackert som krossar allt'

det här med blogg.. what's the point egentligen? att folk ska kunna läsa om ens tråkiga dagar? för att folk ska veta vad man gör? men hur kul är det egentligen då? om man tänker efter, hur kul är de o veta att någon random frida,14 år var sina tre bästa kompisar i helgen. oj va intressant! är det det egentligen? jag läser bloggar, men mest för tidsfördriv faktiskt, inte för att jag egentligen är så himla intresserad om vad frida gör en tisdags eftermiddag. hur intressant kan de va egentligen? o vad är det som får en att fortsätta läsa fridas blogg? tidsfördriv?intressant? knappast intressant egentligen. dom enda bloggarna som faktiskt är intressanta är ju såna som verkligen handlar om nått. någon som mår dåligt o kanske skriver om sin ångest eller nått, någon som skriver om konstiga eller djupa tankar, någon som skriver om självkänsla, någon som skriver om idrott, någon som skriver om mode, någon som skriver om musik, någon som skriver om foto. ja det beror ju såklart på vad man tycker är kul att läsa om o vad man tycker är intressant. men vad får folk att vilja läsa vanliga fridas vardagsblogg då? där hon skriver om att hon ska städa sitt rum en tråkig söndag, att hon ska till skolan en vanlig onsdag o sen gå på fotbollsträning. ja hur intressant kan de va egentligen? varför läser man vanliga bloggar för? mm.. dagens fundering!

imorn är det måndag. imorn är det skola. ska bli lite kul ännu en gång faktiskt. idag kommer anton hem. imorn får jag träffa anton. imorn har jag sovmorgon.imorn verkar bli lite utav en ganska bra dag!


16:04; 'jag står i skuld, en obetalbar skuld som växt sig stor o större,störst'

vaknade tidigt idag med så började förmiddagen med att följa med pappa till jönköping, för att köpa brädor,o present till min kusin o egentligen ta fula kort på mig i en ful automat till id kort, men den var sönder så blev inget med det. o så har jag plockat upp äpplen, klippt gräset o blivit jagad av getingar, svettats, duschat, o klätt på mig o snart ska jag väl ta på lite smink o sen om en stund ska vi på släktkalas. inte så händelserik söndag som man hoppats kanske, men aja. får hoppas att morgon dagen blir lite mer händelserik, skola o efter så är jag med sarah!
hörs senare!

(bild från weheartit.com)


22:15;

känns som att jag börjar bli, ganska old. går o lägger mig typ tio o vaknar sju, vad är det för rutiner lixom?
skulle egentligen gå o lägga mig nu hade jag tänkt, men loggade snabbt in på msn o av någon bra slump så var en saknad anton inne just nu, så blir väl fast här ett tag imedatt jag inte har träffat han sen i tisdags (!!) o nu är han ju ute o far igen.. :(
o bara så ni vet, så har jag blödit näseblod två gånger idag, o båda gångerna var typ..aslänge! jättestörande. vågar inte använda mitt mentohl nässpray nu ju så kommer inte kunna andas inatt, hehe.. kul.
börjar fundera på morgondagen.. tänkte att jag kunde va med sarah lite kanske men nehe, hon jobbar. kanske blir en sån här go hemmadag helt lonely igen, herregud va trevligt! ):
har legat o lipat lite i soffan typ nyss.. kollade på filmen "remember me" för andra gången, lipar lite i slutet faktiskt, men den är bra.
aa okej. godnatt.

18:00; 'vi mot världen'



jag orkar inte vänta massa år innan jag får tatuera mig :(

13:56; 'är jag en astronaut'

vaknade klockan sju idag. fast jag gick inte upp, för det kändes önödigt. så jag somnade om o vaknade halv nio igen, gick inte upp då heller, somnade om, vaknade halv elva, kände att de var dags att gå upp. o seriöst, sån huvudvärk har jag! o förkyld med :( så idag ska jag bara vara hemma o sega mig till döds, låter ju roligt.
måste seriöst ta lite bilder snart.. börjar bli lite panik. mobilbilder är ju himla trevligt!:( men min samling till kamera går framåt iallafall!
hörs seeen. puss


Idag är igår
och du ska ta mig härifrån
nu när det blåser på månen
ska du ta mig härifrån?
nu när vi fyllt alla hålen
nu när vi fyllt alla hål
är jag en Astronaut...


15:41;

första skoldagen avklarad! göött. känns dock som att vi ska tillbaka dit imorn, men nee inte förens på måndag. kul att träffa alla o kul att se alla sjuor, tehe. helt okej med skolstart faktiskt. min fantasi skulle ta slut om vi skulle ha en vecka extra sommarlov, skulle inte ha nått att göra. haha..

SEXIGT!
iallafall, dagens jag.


'jag var snyggare förr Del 2'

 till höger!

12:04; 'mitt hjärta är ditt att förstöra'

hej!
sista dagen innan skolan börjar. hehe. overkligt känns det.
vaknade tjugo över åtta idag, tidigare än alla andra dagarna faktiskt, men de är ju bra så jag lätt kommer in i rutinerna.
har städat o möblerat om i mitt rum. o snart ska jag väl ta o gå ut o gå. inte särskilt likt mig men satt inne hela dagen igår så de lär ju behövas.
rummet:
före;

efter:

garderoben står där den alltid stått!
men jag tror nog detta blir bra faktiskt, p.s jag vet inte vart jag ska ställa min snygga tjugo år (haha inte riktigt så gammal men nära, hahah) gamla stereo, så den står vid skrivbordet än så länge. o på bordet vid sängen är det lite skit just nu, kam, ajax spray, trasa o sånt. men det ska inte va där :)


21:08;

okej. nu är det väl så då. som alla andra säger; "nu börjar allvaret igen" ja det är väl faktiskt så. o som vanligt efter varje sommarlov så blir jag så nervös. även att jag bara ska börja åttan, fortfarande samma människor. men så mycket hinner förändras över en hel sommar. både på allas ut-& insidor. det är det som är så spännande lixom. o även att jag kan bli så förbannad när det är så mycket ljud i uppehållsrummet o så trångt o allt de där så är de ändå lite mysigt o lite trygghet med alla dessa människor att ha runt sig hela dagarna. detta borde ni memorera mina vänner, för det tar inte så lång tid innan jag helt totalt vänder på dessa åsikter o vägrar att ta mig upp ur sängen på månarna. jag själv ska komma ihåg väl att jag tyckt detta.
tyvärr var sommaren detta året långt ifrån som jag o några av mina vänner hade planerat. men nedå jag sörjer väl inte det så mycket egentligen. det kommer fler somrar, o fler årstider överhuvudtaget. o såklart lär man sig alltid något, eller hur? denna sommaren har jag väl i stort sätt lärt mig att jag egentligen klarar mig bättre ensam. o jag är faktiskt så jävla säker på att jag skulle göra det - om jag bara ville, men jag vill inte. för vem vill egentligen vara ensam..
som vanligt har humör o allt annat gått upp o ner. men när gör det inte det i en knepig tonårstjejs vardag? men de har väl vart en helt okej sommar ändå. nu är det vinter som jag väntar på. kyla,mörker,jul,allt det där mysiga. vill inte ha detta mellanvädret, kallt o regnigt, vill bara ha snö o riktig vinter nu, tjocka kläder o det där. hoppas verkligen att denna vintern blir så mycket bättre än förra. förra vintern var lite sådär deppig, eller ganska mycket deppig, o det vill jag inte att det ska bli denna gången. men samma människor är inte längre inblandade så det är väl nästan omöjligt. okej. det var väl bara det.
hejdå.

14:32; 'för sista gången stog vi som frusna mot varandra'

detta har varit den lamaste dagen på väldigt länge.
dagen igår hos anton var jättemysig. vi gjorde inte så mycket egentligen,
men de är alltid underbart med han.
denna dagen har jag bara segat mig igenom, på riktigt verkligen. städat klart min garderob så nu är det lite ordning där iallafall, o kollat på gamla kort.å. o suttit här o degat.
o nu sitter jag o funderar på vad jag vill ha för text som tatuering. när jag fyller sexton, om två år (:()  så ska jag tattuera mig. funderar på en text på foten, utsidan av foten. såg en i stan som hade det, asballt, vrålsnyggt!
nu är jag ganska jättesugen på glass! så nu ska jag äta glass.
går o myser i älsklings gamla tröja, nomnom♥

13:43; jag var snyggare förr

 jag till höger!

12:03;


puss

15;20: 'I could'nt love you more'

bloggar nu istället för ikväll.
söndag: var som sagt med antoooon. fast de blev inte mycket till maraton för vi orkade inte. haha.
sen senare kom sarah o va med oss o sen gick vi till hamnen, pratade o blabla o sen åkte anton hem o jag o sarah gick hem till mig o åt glass o pratade o sen sov vi.
måndag: vi vaknade ganska tidigt o åkte till jönköping. trevligt trevligt ;)
tisdag/idag: är hos anton. hehe igen. hahaaaaaa :)
söta♥

rtjryk

hinner inte blogga nu! jag gör det ikväll. puss!

11:46;

ne okej förra inlägget stämmer inte. jag är inte alls sur. jag var bara det lite förut.
anton kommer hit sen o vi ska ha harry potter maraton, haha. o sen ikväll kommer sarah tror jag eller jag till henne. inte bestämt än.pussppuuusss

bild från http://weheartit.com/

kkkkkkkkk

sur.surare.amanda.


11:17; 'jag har slitit ut så många skor i en stad där ingen längre bor'

fredag o lördag var jag med anton. fredag blev en dag i jönköping. bowling o vätterfest o dedär.
lördags blev en eftermiddag hos min mormor med min släkt o anton var söt o följde med, o kvällen spenderades hemma hos mig.


du&jag.


det gör inte ont
att jag kom på andra plats
och det rör mig inte alls
om det är dag eller natt
det gör inte ont
efter tre dar på golvet
och det gör inte ont
om det piskar ett regn eller bränner en sol
det gör inte ont
så länge du är med mig

21:32; 'vi kunde ha den bästa tiden i vårat liv men jag tror inte vi lever så länge till'

halloo. har som sagt vart i ullared idag vilket resulterar ingen uppdatering under dagen! gick upp tidigt o åkte dit tidigt o var där tidigt o gick länge o fick ont i fötterna men de va nice! kom hem med massa bra köp. fast de fyra bästa köpen var nog: en rutig blå skjorta (asball!), ett snyggt linne o två cdskivor: "Kent - röd". och "melissa horn - säg ingenting till mig" fint!
lagom tired nu efter dagen. vill sova men orkar inte sova redan. saknar min pojkvän o saknar min bästis.
sarah fan vi måste träffas snart!
okej hejdoo

20:09; 'ointressant'

oj. nu kom kvällshumöret. det kvällshumöret jag faktiskt inte haft på hur länge som helst, för att vara ärlig, jag hade det senast i vintras. detta "kvällshumöret" består av tankar o musik, o bara en deppig amanda.
tänk egentligen. att varje steg som du tar, kan bli ditt största misstag. det kan förstöra eller också laga. det vet man ju aldrig. det är en risk man får ta. som risken man tar i det fallet då man får välja. välja mellan vänner tillexempel. välja mellan två vänner är nästan det värsta som finns. hur man än gör eller hur man än väljer så gör man alltid någon ledsen. ständigt får man leva med samvetet att man valde bort någon. ständigt går man o undrar hur det hade blivit om man valde den andra, o aldrig kommer man nog fatta hur det känns att bli bortvald om man inte vart med om det. eller hur det känns att ofta bli bortglömd o utbytt. som en reserv ungefär, man funkar när det passar någon annan. men alla vill väl funka hela tiden? alla vill väl alltid duga, right? det vet ju alla.
blir man känsligare med tiden? jag tror jag blir det. om jag kollar tillbaka i min blogg från sent 2009 o läser alla konstiga texter jag lagt ut så kommer jag ihåg hur jävla nere jag var den tiden. jag förstår inte hur jag orkade det. om allt det som var då hade varit nu hade jag aldrig klarat det. jag har blivit mycket svagare o gråter för ingenting. jag klarar inte press o jag klarar oftast inte att höra andras åsikter om något. jag låtsas att jag klarar åsikter, o jag låtsas att jag skiter i vad andra tycker o tänker, men det tar, ganska hårt o jag tar åt mig. men jag fattar fortfarande inte varför.
jag vet att jag har skrivit helt rörigt o man fattar nog inte ett skit om man inte är amanda byman.
o aaaah jag blir så arg på sånt här ibland.
hejdå.

love.




kärlek.
kärlek på bilderna o kärlek till alla som utstrålar kärlek.
jag dog lite av dom här bilderna. det är så fint.

källa: http://weheartit.com/
förutom en av bilderna som är på mig o min älskling.
fast ni ser nog vilken det är.

19:00; 'snurrar runt i en stad som glöder'

jag tog en buss in till stora staden som kallas Jönköping. o där gick jag med mina röda hörlurar [som numera är den bästa sak jag äger.kanske för att dom är så fina, eller också för att människan som gav mig dom är någon mycket speciell för mig] o var i min egna musik värld. hyffsat mysig dag faktiskt.
 
okej mobbad bild. var snälla o mobba den inte.


11:03; 'kärleken bara dog'

å dåligt humör idag. eller inte på heltid riktigt. men blir arg för småsaker. som att jag skulle städa förut. blev så arg så jag visste inte vart jag skulle ta vägen. helt cp. plus att jag blev väckt idag.tidigt. hatar att bli väckt. inte konstigt att man blir sur. jag orkar inte vara hemma idag pga risk att jag kommer förstöra hela familjens humör o då blir det inte roligt alltså. funderar på att dra till stan en stund. bara för att lixom, för att ha nått att göra.
och aaaaah min pengarsamling till kamera går ju helt åt helvete alltså. blir arg på det också. vill ha en kamera nu. vem orkar mobilbilder? påtal om mobil så måste min inlämnade mobil vara klar nu! det har gått flera veckor känns de som. ne men typ tre. o dom sa mindre än 21 arbetsdagar!!! å arg jag blir. fast jag vill ha en ny telefon nu iallafall.okej idag bara klagar jag, inte bra.

10:35; 'så lät det medans ångesten kom ikapp'

10 AUGUSTI: jag åkte till finis anton!♥ vi kollade på filmer för de var film väder o mös! o sen missade jag bussen så mamma kom o hämtade mig. i väntan på henne så satt vi på trottoaren o lyssnade på musik!


11 AUGUSTI: först var jag duktig hemma med gräsklippande o såna saker!
o sen duschade jag o åkte till pontus o anton!
vi kollade på film o sen va vi antagligen trötta så vi skrattade åt det mesta!♥ 
 knepig bild pontus tog!

det är skönt när man går själv med fin musik i öronen.
jag är bra på att vara själv - men usel på att vara ensam.

18:13; 'take only what you need from me'

har behandlat håret med silverschampoo nu,
råkade glömma tiden så lite gråa nyanser kan man allt hitta just nu!
tagit bort mitt härligt gröna nagellack också
o bytt ut det mot det ännu finare ny inköpta guldiga!
familjen har vart på helt olika håll i några dagar nu
men idag blev det återträff så vi har suttit en stund o pratat om dagarna
som gått!
ikväll blir det vanligt familjemys med mat o godis!

fortfarande tyvärr mobilbilder!


13:11;

hallå sverige! kom hem tidigt idag ifrån polen! har haft det bra,
men saknat sverige lite, frisk luft lixom. haha
men det har vart kul iallafall o köpt lite kläder o så.
mysigt o va med mamma&pappa också♥
det hände så att kameran lixom försvann.. såå det är bara mobilbilder jag har.
men stå ut!
 
okej det var i karlskrona, men de var roligt ändå.
vi åkte med färjan från karlskrona.





cool glass!

utsikten från hotellet! en himla masa människor där på dagarna!

mamma&pappa - söta!♥
 
världens längsta träpir!

ge mig kaffebar! AUTOMATEN!
(gamla reklamen ni vet)

mystiskt att den inte vällter/välter?

gamla stan

PUSS


18:39; 'i need you now'

2 AUGUSTI: dagen har passerat medans jag har varit i min egna sovande värld!
• ♦ •  NÄR TACKSAMHETEN SLAGIT PÅ FÖRSVINNER ALLTID REGNET UTAN SPÅR • ♦ •


18:30; 'hey hey i can't forget you ba-by'

1 AUGUSTI: sommaren lämnar oss sakta men säkert, o hösten kommer bara närmare.
jag spenderade dagen med trevligt sällskap, vi dansade o hade oss ända in på natten!
 IN ACTION!

13:23; 'just gonna stand there and watch me burn,but that's alright because I like the way it hurts'

fredag: åkte till kaxholmen med sarah vid fem o vi var med pontus o anton! var hos pontus o lagade o åt tacos o skrattade galet! sen gick vi till anton o kollade på film som jag o sarah inte hann se klart på riktigt för vi åkte hem till mig o pratade o åt ganska så jättelänge, kollade på en halv film o sen va vi trötta. 
lördag: vi åkte till a6. bestämde träff med pontus anton o kevin där inne. trevligt. sen åkte anton med mig hem o så var vi här o degade.
idag är det söndag o jag hoppas på en go dag!

bild sen i fredags!
pussheeej

RSS 2.0