14:41; 'you think you're cooler than me'

hehehe.hej.
känns som jag har haft lite dåliga dagar nu dom senaste, dåligt humör o bara allmänt down o sovit dåligt o inte vart pepp på nått. men de försvinner!
resa inbokad på tisdag också! fint.

en bild på sarahs fingrar bara för att hon ska sova här inatt!
puss


18:09; 'you're a lovekiller'

Måndag: stan med mamma!♥
Tisdag: först in o fixa fult pass som blev fult som vanligt. hahaha. sen åkte jag till anton o vi tog buss till stan o hoppade av vid stan o gick till ö.b för han ville ha godis, haaaah. mysig dag o så♥

Onsdag: (igår) anton kom hit, o vi va ute typ hela dagen tills vi gick hem o kollade på film för vi va så trötta. sen satt vi ute o pratade om allt o ingenting♥
idag: vart i stan med mamma o petra en snabbis! men nu o resten av dagen har jag känt mig lite hängig, inte så kul faktiskt. men får hoppas det går över. antagligen är jag bara trött efter natten, inbillar mig massa saker jämt, att de är någon som kollar på mig o blabla så vaknar typ hela tiden. äckligt äckligt. jag hatar mörker.
förövrigt en go bild:  killen i bakgrunden, hahaha

15:01; de finns ingen poäng i att vara fri längre. för jag vet att denna natten kommer döda mig om jag inte får va med dig.

var med anton igår, han är snällast o underbarast i vääääärlden verkligen♥

idag är det en seg söndag. dåligt äckligt väder o kallt. så jag bänkar mig i sängen med film o popcorn o tjocka kläder o duntäcke! precis sett filmen Ghost. den var fin!
pusssss


14:57; det gör inte ont, så länge du är med mig.


hemma från motala iförrgår kväll! älskar dig sarah bästus!

fjeryjn

nu ska jag göra mig klar o sen drar jag o sarah! ha det bra så hörs vi typ på lördag. puss!

20:38; 'i was made for lovin' you baby, you was made for lovin' me'

[inlägget kom aldrig upp igår!:c]
lite trött efter natten. sovit borta med trevliga människor. fast sov ju inte så mycket om man säger så. kom dock hem hyffsat tidigt imorse, så hann färga håret o äta o duscha innan energin tog slut helt o jag slocknade i soffan en stund, ganska skönt!
pappa kom hem med en kamera imedatt hans blev stulen, hah.. jag var tvungen att inviga.

20:26; 'I'm walking away. from the troubles in my life'

söndags:
åkte till pontus o victor med sarah. vi stannade inte länge i kaxholmen innan vi bestämde oss för att cykla till willys i huskvarna! det gjorde vi o jag blev skjutsad hela tiden, jävlar va ont de gjorde! när vi kom fram köpte vi godis o såna grejer. sen bestämde vi oss för att äta pizza så det gjorde vi typ i en park eller nått. sen skynda hem igen o så tog jag o sarah kvart över nio bussen hem.mycket trevlig dag♥

12:20;

fredag 16: hemma o segade. klippte gräset o annat tråkigt!
lördag 17: victor o felix födelsedag. grattis!
o jag var med anton o sen var vi o min familj inne hos mina grannar o åt, dom är ganska galna! haha :) anton åkte hem typ 1, hehe♥
söndag, idaaaaaaag: ska va med victor pontus o sarah. får se vad vi hittar på!


önskar fortfarande att vi spelade in den stunden. det var så fint. du var så fin.

19:22;

jag är tröttchey_96. sovit borta o träffat massa goa människor denna veckan.trevligttrevligt!
fått massa medicin o skit idag också till utslagen, borta om 3-4 veckor sa dom!
gått ute i spöregn med petra också, mysigt.
ätit dåligt med mat så är hungrig nu. gud va jag vill ha mat. ska gå o äta nu.
hejdå.

11:58; 'i just cant get you off my mind'

11/7
fick äntligen träffa anton som vart borta en hel vecka! jag åkte till han o  vi badade, solade, brottades, sprang o hela köret! verkligen saknat diiiiiiiig!♥ 
[snacka om varm dag.typ svettats.ihjäl.]
idag 12/7
runt ett kommer anton hit!:)
varmt ute idag också, så jääääkla gött. fast på nätterna dör man lite av värme faktiskt, som inatt dog jag av värme, va tvungen o gå o dricka typ tjugomiljoner gånger. okej överdrev lite där, men ganska nära.

14:20; 'your love is my drug'



källa

13:53;


15:52;

tacka gud för att mammi finns! hon räddar min dag verkligen!
när hon kommer hem, om cirka tio, så drar vi en sväng till stan för att kolla vad rean har att erbjuda! fint!
puss!♥

alla älskar cambilder! men så ser jag ut just nu iallafall!

11:52;

ibland önskar jag att jag var den upptagnaste fjortonåringen i världen. idag tillexempel är en sådan dag jag önskar det. helgens planer har pajat ganska hårt. o alla är upptagna hela tiden. detta lär bli en dag då jag känner mig sådär otroligt ensam. jag vill ha nått att göra, jag vill åka nånstans,jag vill träffa folk,va social osv.
är allmänt nerstämd idag egentligen. orkar ändå inte göra nått, eller jo det gör jag ju, men nu säger jag bara så för att jag som vanligt inte har något att göra. vi får väl se vad mitt hem har att bjuda på.........HE HE!kul.
hejdå

15:06; 'o-o-o-o-o-o-oh my gooosh'



lite svartvita bilder bara för att jag är lite sad just nu. vädret gick från bäst till sämst, ungefär. eller ne de var inte bäst, men det var väldigt bra för det var varmt o jag låg o coolade mig i solen o sen bara försvann den o allt blev helt grått, precis som bilderna är.

21:33; 'there's so many ways to love you'

 favoritminennnnnnnnnn!

 kolla.........man ser mig. hahhaha.fetto arm.hahahahaha.söt.

11:53; [kommer inte på något]

var som sagt med lisen igår!♥
vi åkte impulserande in till stan o fulade oss på bussen. bälte är nog fan det fulaste som finns. hahahaha. (mobba inte mitt utseende taaaaaaaack!

att va med lisa är oftast ett äventyr. looooove på dig♥

20:05; 'den vackraste stunden i livet, var den när du kom'









okej. tråkigaste dagen jag haft på länge tror jag. gjort massa tråkigt jobb. somnat i solen. vilket var väldigt skönt faktiskt. vart på vårdcentralen pga äckliga utslag. får se om det är svinkoppor igen. då dör jag nog. precis som jag gör av denna uttråkningen jag lider igenom. men imorgon åker jag till lisa. henne har jag inte träffat på länge. mysigt att få vara med henne igen.
jag sitter och lyssnar på kent's nya album. fina låtar. min favorit är "varje gång du möter min blick". den är fin, och den passar till en fin person.
jag blir lite arg. för mitt saltvatten spray jag köpte. h&m's egna dock. suger lite faktiskt. det fungerar väldigt dåligt. tröttsamt.
okej hejdå va.


14:31;



dags att komma hem nu kanske!!!??????♥♥♥♥♥♥

19:30; 'take my lips and make them yours'

 [i solen!]


het dag number 1! svettats så jag dött lite.

14:35; även om ett sekel går så ska jag alltid vänta på vår tur'

hjärta 
tryck på "hjärta" fina låtar jaooo!

så jäkla trött är jag. när jag var med anton igår så sov vi typ hela tiden. jag var så trött att jag mummlade om konstiga saker som att någon tjock jävel hade ätit upp mina fingerknäckningar. mina tankar var på nått sätt på chips. det blev några såna konstiga osammanhängande saker. det var fint väder, men vi var för trötta för att vara i solen. o vi dog lite. o jag kommer sakna han nu när han åker idag någonstans långt ifrån mig i en vecka. och dagen innan han kommer hem åker jag antagligen till motala med sarah. niiice

känns som en meningslös lördag faktiskt. väldigt meningslös för att vara 100% ärlig.


14:06;


RSS 2.0