HEJDÅ TEVEBORD.

bytt nu.
klicka här för att komma rätt!

sjung om dom gånger vi delat ett liv med en blick

Idag hade jag långt hår. Känns ganska kul att kunna variera. Hihu. Jobbade igår (mitt sommarjobb -> glassbar) det var kul. Hann inte mycket merden dagen än att plugga. Idag tar jag hand om sjuka mamma o hanna här hemma. Ska plugga matte sen för har prov på torsdag. Ikväll ska jag flytta mig till devote.se med nytt bloggnamn o ny blogg. Helt fräsch start. Vet dock fortfarande inte vad den ska heta.

lalalalaaaa

har varit med angelica idag. Lite mysigt utomhus med glass skratt pizza, + massa annat :) är dock kall o blöt nu. Ser lite framemot min första jobbdag som är imorn. Trevligt trevligt. Hejdå

fick med detta hem idaaaaag

imedatt jag bloggar från mobilen kan jag bara lägga in en bild i taget. jättelamt men iallafall. fick med detta hem. en jumpsuit,tröja o en tshirt :)

länge leve du min vän,du som alltid följt mig hem,nykter eller alldeles för full

haft örks-dag med klassen. örks = ridskola. så vi har ridit idag mellan nio o elva. satt o väntade på bussen en timme,fika räddade timmen. åkte hem o duschade o bytte om. åkte med kvart i två bussen till stan o helt oplanerat så gick jag där med victor o robin. trevligt. fikade också med petra osen åkte vi hen med pappa. bytte om o åkte upp till berget o gick femman. regnade som fan. kollar på greys anatomy o äter muffins. mysmys:)

DET KOMMER ALLTID VARA VI, FÖR JAG ÄR NAMNET SOM DU HAR PÅ ARMEN

lite trött och snart har även jag spelat sönder veronica maggios nya skiva. fast, den går nog inte spela sönder. så bra! tröttnar aldrig. är på jakt efter en jeansväst men verkar ju inte finnas någonstans.
funderar på att lägga ner detta tevebordet och börja om på nytt någon annanstans.
är trött nu och ska sova.

jag.vill.

jag vill:
- töja ett av mina hål i öronen och på andra örat vill jag ha som på bilden nedan:
- ha ett par färgglada dr.martens kängor:
- ha riktig sommar och sommarlov nuuuu:
- ha massvis med tatueringar:

- och massamycket mer.

:)

igår konfirmerade jag mig,så jag va i kyrkan en o en halv timme o sen hem dit hela släkten kom. vi åt massa mat o fika. på kvällen runt kl sex gick jag ut med angelica o john o senare kom markus,hade en mycket trevlig kväll,var hemma cirka tolv o gick o la mig nästan direkt. för dagen har jag inga planer,sola kan nog va gött,igår kom det varma o soliga vädret tillbaka.äntligen!:) mer bilder från konfan kommer när jag orkar starta datorn. puss!

seg vecka. gå o dö.

trött.trött som fan o deppig o nere o slut o vill inget mer. vill inte blogga för jag kan inte skriva vad jag vill. fel människor som läser,tror jag iallafall. antagligen så är det de. vill väl läsa de jag skiver o gör o ha något nytt att köaga på o snacka om till andra än till mig. som vanligt lixom. så jävla sjukt att de finns människor till allt egentligen o så sjukt att folk är så fega o töntiga o patetiska o töntiga ännu n gång. är så trött på människor som dessa. är så förbannat trött på mänskligheten o hur vissa människors hjärna o rätt o fel kompass ,som man fick lära sig på förskolan att man hade en, fungerar.

födelsedag.

att man ska tvingas gå i skolan på sin födelsedag är egentligen en skam,menar inte att jag led igenom dagen. men finns ju folk som kanske gör det på sina födelsedagar. tänk lixom om du statsminister eller vem de är som nu styr sånt,hade vart mobbad o fyllt år på en rutten tisdag och du går till skolan o inte en enda säger grattis.. hur känns de lixom. vill inte ens försöka leva mig in i situationen,som tur var de faktiskt folk som sa grattis till mig idag. haft en bra dag med massa tårta o sarah o familj. men nu vill jag bara gråta. mitt vanliga sentimentala humör är tillbaka,även i en femtonårigs kropp finns det humöret. har tänkt på att när jag väl står där inför döden,vill jag vara så jävla livserfaren så de är sjukt. vill va med om stora upp o ner gånga,extrema händelser o vart i många länder o sett så jävla mycket. hade vart så gött. nu måste jag sova,måste va pigg till gympalektionen som är första lektionen imorn,ska försöka köra hardcore o dämpa ångesten över allt äckligt (läs:gott) som jag ätit idag. godnatt.

tack vare dig så andas jag på nytt


phs: weheartit.com

orange sky

igår var det valborg och det firades med några goa i kaxholmen på kvällen. det var kallt och regnade, men det gick bra ändå. hade med mig kameran och lovade mig själv att ta iallafall två kort, men fan så kallt det var så jag orkade inte att frysa fingrarna av mig.
ph: weheartit.com


idag vaknade jag vid lite över åtta och det första mamma säger till mig är att jag ska vara färdig klockan 10. fattade inget. visade sig att hon o min moster hade planerat en trip till linköpings ikano hus för födelsedags shoppande.(fyller år imorn. måndag. kul) asgött! fick med mig mycket bra saker hem. blandannat en telefon. samsung galaxy ace. fin är den!
den ser jätte ihoptryckt ut o liten, men det är den inte. den är ganska stor.

RSS 2.0