03 - A photo of your cellphone


fin display, ha ha ha.

ONSDAG HEJHEJHEJ


det där är jag. en väldigt konstig o ful bild. men vem bryr sig?
var så jävla opeppad på att gå till skolan idag. orkade verkligen intee :( men onsdagar är så slappa, så jag gjorde det ändå. haha :( så jävla tråkigt o skriva om skolan så jag hoppar över det faktiskt. slutade iallafall 14.00 idag. gick direkt hem o bara slöade i soffan o kollade på någon film som var på tv, o halvsov en stund. sen åt jag o gick ut o klippte gräset, fan va tungt o jobbigt de va,seriöst. haha :( suttit här en stund o nu ska jag ner o duscha länge länge länge. sen ska jag äta knäckebröd. så himla gott. blivit som min mamma, knäckebrödsmänniska. ska öva lite tråkigt till spanska provet också som jag kanske ska ha nästa vecka. wäh jobbigt. hejdå.
p.s fick ett sms av sarah för en stund sen. hon är i sverige nuuu. äntligen! blir ingen uppdatering imorn förens på kvällen heller för vi tänkte ta oss en sväng till stan faktiskt. puss.

Tisdag.


ne såhär såg jag inte riktigt ut igår större delen av dagen, endast på kvällen då man inte orkar vara särskilt snygg o efter att anton har vart o klämmt massa finnar o shit,känner mig så otroligt fräsch o vacker när han gör det. hahah nej. o mitt hår såg inte riktigt ut såhär heller, för en gångs skull var det faktiskt helt okej snyggt. har fortfarande inte tröttnat på min hårfärg, bara de att jag måste färga bort utväxten snart o önskar att håret var längre, men det fixar ju sig!
dator överhuvudtaget börjar bli ganska segt nu för tiden om jag ska vara fullkomligt ärlig. aja iallafall. jag var ju då med anton idag som ni kanske fattar imedatt jag är med han varje tisdag,hehehe. de va mysigt, o roligt. han är bäst♥
så jävla trött. på skolan.

skiter i 30 day challenge idag.


21:30; 'eeehehehe'

hjärnan har fått jobba något otroligt för mycket ikväll, gjort två o en halv matteläxa, haha fyfan. a skönt o få det gjort iallafall så jag slipper det sen framöver. har även hunnit med att städa mitt rum,äta popcorn, äta kvällsmat, kollat på ullared o början av csi, men det är så tråkigt o jag är så tråkig o trött så tänkte istället gå o sova. o så tänkte jag smsa med min fina anton ända tills ögonen inte orkar vara öppna längre, mehe.
ne nu ska jag gå härifrån o borsta tänderna o sen väntar sängen på mig. haha jag går alltid o lägger mig så tidigt.. fast jag somnar inte förens efter cirka en timma iallafall, men.. de är ju gött:)
lite bilder jag tagit idaaag

klumpen till vänster är internetradio, nrj forlive!

17:04;

de va segt att gå upp idag o de va segt att gå till skolan. o fick gå med väska hela dagen också, mitt lås till mitt skåp har cepat sig en aning så de händer inget när man vrider om nyckeln,haha:( så har inte kunnat komma in i mitt skåp på hela dagen, o skulle egentligen knippsa upp de, men han som gör sånt på skolan hade inte tid när jag hade tid, så gör de imorn på morgonen istället! får dock gå med väskan iallafall för har inget nytt lås, hahaha. men iallafall, idag så ska jag göra dom läxorna jag har med mig hem o så ska jag städa mitt rum hade jag tänkt, eller mamma hade tänkt att jag ska göra de, så får väl ta o göra det.
på sista bilden kan man fan spegla sig i min panna, hahah ne men seriöst, hann inte ta på mig foundation&puder imorse så.. hehe resultatet, syns ju på näsan o hakan också, mitt röda märke på hakan o alla vackra finnar o pormaskar på näsan mmmm fint.
p.s jag har ont i axeln o nacken för att jag ofta har tungväska o lång väg till o från skolan.aj.


02 - What’s in your bag?



två par vantar, mössa, loggbok, nessesär, plånbok,toffsar,hårnålar,busstidtabell,hårfärgsgrej, lepsyl, ett armband, pytteliten mp3 + hörlurar, penna, en ibumetin, oftast spanskagrejer.

21:00; 'you are my everything, my head my heart my mind my wing'

okej inte världens nyaste bilder. sen i februari efter min första slingning påväg att bli blond.dock ganska go färg, haha.
ja iallafall, lisa kom vid tre. vi gick o köpte godis o sen till kyrkan. gudstjänsten var en timme så satt där o sen gick vi hem till mig. kallt som fan var det ute idag, gött ändå för jag vill ha vinter. vi satt bara o pratade typ om allt o inget o skrattade galet. o sen tog hon kvart över sju bussen hem. träffar inte lisa så ofta alls, men vi har alltid kul när vi väl träffas sen♥ jag har ätit kvällsmat, var egentligen så otroligt sugen på pizza, men nehe, så blev det inteeeee. lyssnar på anna ternheim just nu,längesen jag gjorde det senast faktiskt, typ förra vintern.. men å hennes låtar är så bra o fina o mysiga. man dör lite.mest bra på hösten/vintern faktiskt. vet inte varför riktigt, dom bara är det. dock hatar jag fortfarande att oasis har splittras, vet att de va längesen, men dom var så bra. sorgligt. ¨
vill inte till skolan imorn, jag orkar inte. är så trött på att gå upp tidigt. fast måndagar är ändå hyffsat slappa, skönt det annars hade jag nog dött lite tror jag. ska gå o sova snart tror jag. annars kommer jag aldrig orka upp imorn. hejdooo

 


01 - A photo of you, taken today and the outfit you wore today





30 day challenge.
ny kategori.

12:14; 'fan de skulle va du'


o ännu en gång så är det sista helgdagen. den är alltid så nära känns de som, o jag hatar ordet söndag det låter så tråkigt o grått, det är den ju dock också, söndagar är gråa, verkligen helt gråa, vad man än gör en söndag så är den alltid grå på något sett. igår åkte jag hem till finaste anton. vi lamade framför tvn, åkte till a6 en stund med hans pappa o bror,kollade på film osv. älskling♥  idag vid tre så kommer lisa hit, vid fyra ska vi på gudstjänst i kyrkan, genom konfan då. o sen vet jag inte vad vi hittar på, men de märker vi. skulle behöva iallafall en dags extra helg. hörs senare!
har iallafall en sak att se framemot denna veckan, sarah pluttan kommer hem!♥♥


11:44; 'nu är någon annan än jag närmare'

lördaaaag. antagligen bästa dagen på hela veckan. även att jag inte alltid har så mycket att göra på lördagar så är det ändå en väldigt bra dag. dock är jag förbannat trött. men aa igår var det vanlig fredag.var med anton efter skolan, gullbulle, vi gjorde nudlar o han förstörde mina med massamassa krydda, haha. o så var vi allmänt efterblivna bara:)♥ ska va med han idag igen faktiskt.
usch va min blogg suger, seriöst, vet aldrig vad jag ska skriva om eller någonting, o jag har en så jävla tråkig vardag också, å jag dör på detta. funderar på att sluta faktiskt.
o jag saknar sarah så jag snart dör. kom hem:(

18:24;

hatar torsdagar lite. inga raster alls typ o bara långa lektioner, men ska inte klaga, slutar iallafall helt okej tidigt. kvart över två. o idag när jag hade slutat kom syster petra o hämtade mig o så åkte vi in till a6. kollade runt lite o jag hittade en bh o en militärgrön transparant skjorta, äntligen hittat den, alltid vart slut innan.
sen hämtade vi upp hanna o åkte hem. har ätit massa mat nu, fan va gott de är med mat. det bästa som finns hej.
förövrigt saknar jag sarah, saknar verkligen att prata med henne.kom hem♥
o så även förövrigt är jag trött också, som as, hehe..
o så är jag lite arg på kommunen som tycker att vi ska gå i skolan från 9-16 varenda jävla dag. aldrig i mitt liv, inte en chans.hejdå fritid! hoppas verkligen inte att dom får det att gå igenom. o jag vet inte vad jag ska säga nu, kommer aldrig på något..
jo jag börjar bli trött på skolan nu faktiskt, börjar bli jobbigt med alla läxor som är hela tiden, o prov o hela köret. nervös faktiskt inför första betygen, men tror jag ligger hyffsat bra till i det mesta. fast no är väldigt tveksamt faktiskt, hehe. snart ska jag ner o kolla på tv, ska bara kolla klart allt här också. o så ska jag göra klart matteläxan. uusch 

p.s jag har världens underbaraste pojkvän. du är den finaste anton.


Utkast: Sept. 22, 2010


lipa.lipa.lipa.lipa. det känns som att det är det enda jag gör nu för tiden på kvällarna. men det är alltid på kvällen ensamheten tränger sig fram. o den känns verkligen. ensamhet o mörker. vill bara lägga mig o skrika o gråta o aldrig igen behöva röra mig eller träffa någon. jag lipar över ensamheten, över rädsla,över att jag är så ledsen över hur jag har fått folk att må, över hur andra har fått mig att må, över hur mycket jag behöver just dig. över tomheten, över det mesta helt enkelt. jag förstår mig inte på mig själv. varför är jag så känslig så fort kvällen kommer? varför vill jag lipa för allt. varför lipar jag för allt. är ensamhet något jag ens behöver lipa över.kommer det ta kål på mig. kommer det mörda mig inifrån. jag är så rädd för det. vad gör man lixom, när allt är falskt o fel. jag behöver någon som behöver mig, på riktigt. o jag drömmer mig så gärna in i det livet, där det är finns folk som jag behöver, som också behöver mig.
"sluta dröm om det ljuva livet. du kommer aldrig va med om det"


18:15; 'ehm. O.N.S.D.A.G.'

skoljoggen, o herregud va tråkigt det är, upp på berget o gå/springa fem kilometer med hela skolan, oj va lockande,oj va trevligt! tänker inte vara med nästa år.. sen hem o duscha o byta om o äta. sen tillbaka till skolan endast för att ha bild vilket var jättesvårt iallafall för vi ska måla av ett halvt ansikte, haha lycka till amanda :(
slutade två så följde med angelica hem o vi hann bara att hon skulle hämta sina grejer o sen var vi tvugna att gå till konfan. var där för första gången idag. hyffsat segt faktiskt, men får väl se om de blir roligare. nackdelen är bara att det är i tre hela timmar.. från 3 till 6 men aja. vi kollade på film o diskuterade den typ o lite så. fick bok o annat. kom hem för cirka en halvtimme sen. tänkte äta lite snart o sen göra so läxa o sen kolla idol o så efterlängtade sängen, SÖMN! sova som faaaaaaan:):):)
bjuder på hur jag ser ut just nu, inte fixat håret idag. eller har inte fixat mig alls idag. tråkigt.

vackert utsvängt hår. hahahahaha! hatar det.

'jag har tittat på mörkret - sett hur det äter varje stråle av ljus'

(skrivet onsdag)
tisdag.
jag gick visst upp även att gympan inte peppade mig. o jag var faktiskt med också. som tur var fick vi vara inne. o vilken dag är det idag? jo anton dagen. så jag var med anton. vi åt toast, bakade o åt kladdkaka o kollade på tv.
har inte haft en bra början av veckan alls känner jag. det känns inte bra. oroar mig för en mycke krånglig vecka. får se hur det blir men ska försöka göra det bästa av alla situationer o inte deppa för mycket, med andra ord tänka bort kvällar o ensamhet.


21:21;

ska snart ta o tvätta bort smink o borsta tänderna o sen gå o sova. måste läsa världens dåligaste bok också som vi har i långläxa i skolan. "skriet från vildmarken" hundbok, kommer inte ens ihåg vad jag redan har läst i den, usch.
imorn kommer jag inte va alls pepp på att gå upp ur sängen, har gympa första lektionen vilket alltid betyder att jag fryser ihjäl. känner för att inte vara med, men måste nog va det, har missat ganska många gympalektioner faktiskt. jag har engelska prov imorn, inte heller världspepp men tror de kommer gå hyffsat bra iallafall. o imorn kommer svt o filmar på våran lektion, haha gött. o imorn efter skolan slipper jag frysa som en idiot iallafall (jag fryser alltid hela tiden) för då ska jag va med anton, o fryser inte särskilt ofta när jag är med han, nästan aldrig. han är varm o så gör han mig glad också, så lite extra värme där också. mysigt. kommer dö på onsdag, skoljoggen, haha pinsamt ju hur dålig jag är ibland. men pontus har lovat att gå med mig :)
ne nu ska jag gå o göra de jag ska o sen ska jag gå o sova för jag är trött, som vanligt o igen. hehe. hejdå.

16:44; 'a long time ago, we used to be friends'



fryser.är hungrig, eller inte jätte, men väntar ändå på att mamma ska komma så jag får mat, he.he.
har ytterligare massa läxor att göra idag, gud vilken kul dag detta kommer bli. ska sätta på min myskläder o ligga i soffan hela dagen, dels med läxor, men iallafall.
igår hann jag aldrig träffa sarah, varken hon eller jag hann riktigt, vilket suger väldigt mycket för kommer inte träffa henne förens nästa fredag :c<3
jag gjorde dom flesta av läxorna igår o sen åkte vi till min moster som fyllde år, o fikade.
hyffsat lam skoldag, måndagar är lama som fan. hade mjölkrig med jocke på hemkunskapen, haha.
nu kom mamma.

12:16;


jag fattar inte varför helger går så otroligt fort hela tiden. o jag stör mig på att jag alltid får huvudvärk på helgen också, mamma sa nått om att typ man slutar stressa o slappnar av o de är typ kroppen reaktion eller nått sånt, heh. jobbigt är de iallafall, men jaja.
ska väl snart ta tag i lite läxor o få tag på sarah o se hur dagen blir. imorn får jag mitt barnbedrag. funderar på att dra in till stan i veckan faktiskt, behöver lite grejer.
hejdo


17:00;



usch vad jag inte har några bilder. stör mig så :c helg igen, gud va skönt! men hade en del att ta hem igår iallafall så blir lite plugg ändå. spanska o matte mest, ligger mycket e.f.t.e.r. ikväll kommer de folk hit så har duschat efter en mycket seg morgon o ska hitta något att klä på mig nu. imorn är väl planerna att försöka plugga så mycket som möjligt o även försöka få in sarah en stund i allafall för på måndag åker hon till frankrike o är borta i tio dagar. allt kommer bli helt segt :(
visst ja, bloggade inte i torsadags heller.. go dag i skolan där också. film - data - lunch o sen slutade vi, så vi slutade klockan tolv. jag o anton tog 12.10 bussen till jkpg o hoppade av vid a6, gick till burger king som är nyöppnat typ o satt där o åt o pratade om allt mellan himmel o jord ganska länge, sen fortsatte vi våran vandring till badhuset o så badade vi till typ fem sen gick vi upp till a6 igen o gick där till åtta då vi tog bussen hem. mycket mysig dag.

måste färga mitt hår snart också, börjar bli lite gult o utväxten börjar komma fram. blondt hår är svårt. måste införskaffa mig lite saker också, blandannat grejer till håret, värme skydd o såna grejer.
o så måste jag söka sommarjobb till nästa sommar också.
byyyeee

'jag var snyggare förr del 3'

ny kategori, haha!

19:51; 'heeeeeejsan'

helluu, börjar bli ganska dålig med bloggning som vanligt o har aldrig något intressant att läsa.fortfarande förvånad att de finns folk som läser, helt ointressant ju. jaja inget mer klag. skola igår, ja behöver jag inte ens säga det, går ju i skolan varje dag måndag-fredag. eller ja, om man bortser dagar man kanske är sjuk, men aa ni fattar.o det var inget som helst speciellt med denna tisdagen. inte vad jag kommer ihåg nu iallafall. efter var jag med anton, som vanligt på tisdagar ;) i stort sett kollade vi på filmer & åt pannkakor. liv, hehe.
idag var det en asgo dag i skolan. vi hade tre egetarbete lektioner o herregud min bänk var helt full med massa grejer jag behövde göra. ligger lite efter i no o matte. det suger ju lite, värsta ämnena. älska eget arbete.hatar att plugga hemma. sen hade alla 8or brännbollstunering, slutade klockan två. gött med typ spöregn när vi spelade brännboll. kallt som fan iallafall.hehe. sen gick jag o sarah hem till mig. o vi pluggade faktiskt lite spanska, behöver ju seriös hjälp med det. fattar inte ens vad det står i sjuan bok.. hoppade ju av efter ett halvår i sjuan så har ganska mycket att plugga igen. o så kollade vi på tv , åt toast osv.
detta är nog den längsta uppdateringen i min blogg som jag gjort på väldigt länge. börjar bli trött på detta lagget som händer mellan min dator o min telefon. blir så förbannad!!!!
 eget arbete!! tummen upp!

längtar till vinter o snö!!:

17:45;

måndag, ja vad annars än att man fortfarande är trött efter helgen, precis som vanligt både slutar & börjar man veckan med påsar under ögonen. haha.
har städat mitt rum, o nu pratar jag med anton i telefon. måndagen fortsätter nog i denna seghet..
ska försöka med spanskan igen nu faktiskt. får se hur de går, heh..
ska göra lite fysik sen också, förstår dock ingenting med får fösöka på det med då. heeeeeejdå


16:19; 'let me be your lighthouse'

ja sovit som sagt hos bästa anton inatt. vi har: ätit med hans familj + mormor&farfar, kollat på gamla kort, spelat guitar hero, o wii sports,  kollat på tv, spelat gitarr, spelat sega datorspel. ja de va lördagen. och idag: segat oss igenom morgonen. spelat lite mer guitar hero, kollat mer på tv, bakat goda choklad muffins, kollat på tv igen. mysiga dagar. love♥
o nu som vanligt så saknar jag honom redan så mycket.
o grattis till mina fina föräldrar som firade 11 år gifta igår♥



14:08;

kort uppdatering:
anton var snäll o kom till mig igår efter att han slutat skolan. vi segade oss igenom hela dagen, gjorde misslyckad pizza,kollade på grease och åt godis. han åkte hem runt 11.
idag tar jag bussen kvart över tre till han o sen sover jag där inatt. så hörs imorn!

väldigt failad bild. ful.

13:22;

okej. febern blev inte så mycket bättre. var i skolan en lektion idag, (var inte med på gympan) o sen gick jag hem. ska sova lite nu.

19:32; 'i love you'


19:11; 'den fria viljan var vår tonårsdröm'

onsdag: först skola o sen jkpg!
idag: skola först. usch vad jag har sett ut idag! helt ofixad, mjukisbyxor o pontus ganska stora tröja på de med. haha:) men mår inte så bra, typ dödligt trött o skakig o kännt mig svimfärdig hela dagen, så har bara tagit det lugnt nu. funderar på om jag har feber för kallsvettas också. men a, får se om de blir bättre.
ska bara kolla på idol senare, om de nu är idag. de ända roliga är att se alla miffon som är med, allt annat suger. hehe.. när jag sett det ska jag parkera mig i sängen för natten. annars är de väl lugnt o så.
yeahyeah. bye

21:28;

21:02: hej. fin tisdag faktiskt. hade sovmorgon idag pga inställd gympa, asskönt! o fint väder o sånt!
efter skolan var jag med fina anton. mysigt. vi målade, det pappret sitter nu på min anslagstavla.haha gulligt.
är så lycklig med dig.
har bestämt mig för att jag sitter här till högst kvart över, sen blir det läxor framför tvn!
har precis installerat ett nytt redigeringsprogram också.får se hur de funkar!
fan klockan är redan kvart över. heeeelvete va surt :(
håller på att lära mig programmet. men hela internet o allt laggar ihop :(
ne nu ska jag dra faktiskt. bye
21:27
bilden blev fail, de skulle va en fin bild på fina stjärnor över, men hittade ingen som var finare än denna! anstränger mig en annan dag! :)



"
har jag inte dig är jag ensam"

21:42; 'What are we supposed to do after all that we've been through'

nu har jag planer på att plantera mig själv i sängen. å va skönt det ska bli.




p.s bilder som jag tagit. för en gångs skull på länge.
lånade hannas kamera lite:)

16:53; 'big city life. Here my heart have no base'

mååndag. konstig natt.  somnade med film på -  vaknade av att jag  slänga fjärkontrollerna i golvet - tvn var avstängd (antar att pappa stängde av den) - snyter mig för att jag inte kan andas - går på toa,- kollar klockan - 03:43 - går o lägger mig o somnar om - alarmet ringer 06:25 (fattar inte att jag har sovmorgon) - somnar om iallafall - en timme senare: mamma väcker mig - får panik - har fortfarande inte fattat att jag har sovmorgon - fattar sen.
är otroligt trött så det sitter fint med inställd idrott på morgonen imorn!

problem i skolan också, med combin. ett himla liv om mig o mina språk val hela tiden känner jag. hoppas detta går igenom också då precis som de gjorde med spanskan.

jag är otroligt trött på att jag inte har någon kamera. men min samling till en går framåt iallafall. tur det.
heeejdåå

16:31; 'don't you ever get lonely, from time to time. don't let the system get you dooown'

heeej. inte riktigt hunnit, heh..
men iallafall i lördags var det ju som sagt massa människor här, de var ganska trevligt o sen på kvällen kom anton också! o så sov han här. på söndag låg vi o segade först o sen åkte vi till a6 o gick runt där o hade de mysigt.jag älskar dig.

sidecut


sååå jääävla snyggt. synd att jag är för feg för att våga testa.. hehe.

testade lite, hahaaaaaa

14:07; 'I still fight while I can fight'

försöker vänja mig vid att använda firefox istället för explorer, men faaaaaaaaaan va firefox suger. så jävla segt o äckligt. hatar det.
var ju som sagt med finis anton igår efter skolan. fredags skolschema är så tajt o jobbigt. skolfotografering, oowaaa kill me. ser antagligen ut som ett miffo på klassbilden som vanligt, haha usch. hyffsat argsint fotograf hade vi ju iallafall.. haha. alla va tvugna att ta porträtt foto också för att skolan ska ha bilder tydligen, det är ju det värsta som finns. gjorde klart min jojjo på tekniken, duktigt. mysigt som vanligt att va med antooon, målade hans naglar i guld, han gillar inte mig nu. tehe.
idag var jag tvungen att gå upp tidigt för att jag o mamma skulle va i stan vid klockan tio för vi skulle klippa oss. det blev inte jättemycket skillnad vilket är bra, de är nog mest jag som känner de, lättare att få upp o så nu. inte mycket taget på längden alls, brabra. tydligen var det inte så jätteslitet, mest torrt.
ikväll kommer det massa folk hit, vi ska äta kräftor, sent. jag vet.hehe.

18:46; 'what if there was no time, and no reason or rhyme, what if you should decide that you don't what me there by your side, that you don't want me there in your life.

hellululu. var först i skolan som alltid, hehe.. o sen åkte jag sarah felicia o joakim till adelövsmarknad. fick jaga bussen, haha fail. o så gick vi där till lite över fem, bussen var en halvtimme sen, jobbigt. köpte två tröjor 20kr styck. såna där fattiga fula, hahahaha.
imorn kommer jag skratta ännu mer, för det är skolfotografering. hatar o stå där o se allmänt dum ut o posa, de värsta jag vet. kommer säkert med med värsta garvet eller nått, så hemskt. ja, vi får bara vänta o se hur mycket jag kommer få skämmas sen när skolkatalogen kommer ut. dock älskar jag att kolla på alla andra i den, höjdpunkten med att börja skolan igen typ.. haha ne. inte riktigt. men nästan.
imorn tror jag nog inte att de blir så bra uppdatering, för först ska jag till skolan o sen efter en väldigt jobbig fredag med en hel del jobbiga lektioner, så ska jag vara med en mindre jobbig anton. hjärta på det.
nu vill jag äta glass, o lite mat också kanske, nästan inte ätit på hela dagen, slutat känna hunger, heh.
idag i skolan hade vi fotboll på gympan, fast jag var dock inte med pga förkyldning gånger två. då flyttade ludde bänken så den stog på planen. det skrattade jag o jocke åt litegrann, haha.
en av tröjorna ser ut såhär, så go!

17:20; 'if I could just see you, everything would be alright'

det är helt sjukt, verkligen helt sjukt. hur bra du kan få mig att må. o det är helt sjukt, va fort du kan få min allra värsta dag till något så mycket bättre. om du bara visste, hur mycket allt du gör för mig betyder. om du bara visste hur glad jag är att jag har dig, hur stolt jag är över att jag har dig.om du bara visste hur ont det skulle göra om jag skulle bli tvungen att leva utan dig. om du bara visste.. hur bra du är. anton♥


15:23; 'låt de explodera i skyn'

för er som undrar, håret blev bra i förrgår. vitt o inte gult för en jävla gångs skull! :)
var med anton igår, han är så underbar!  o gjorde massa läxor. därför det inte blev någon uppdatering. känner att det här med bra uppdatering börjar spåra ut lite. hinner lixom inte alla dagar o så har jag aldrig något bra eller intressant att skriva. det känns som att hela världen har slutat snurra o som att allt står still. ingenting har förändrats, allt är som vanligt, allt. o jag är trött på det nu. vill att de ska hända nått. men de gör de såklart inte i denna ruttna staden. o så trött är jag o känt mig svimfärdig hela dagen, pga förkyldningen antagligen.
mitt nässpray tog slut i förrgår så har inte kunnat andas inatt typ. har vaknat hela tiden.
inte kul alls. dagen har inte vart särskilt bra överhuvudtaget. blir deprimerad av att inget händer, blir deprimerad av mig själv. blir deprimerad av allt! 
denna bilden passar in på hela dagen:

RSS 2.0