19:53; 'bygg nått vackert som krossar allt'

det här med blogg.. what's the point egentligen? att folk ska kunna läsa om ens tråkiga dagar? för att folk ska veta vad man gör? men hur kul är det egentligen då? om man tänker efter, hur kul är de o veta att någon random frida,14 år var sina tre bästa kompisar i helgen. oj va intressant! är det det egentligen? jag läser bloggar, men mest för tidsfördriv faktiskt, inte för att jag egentligen är så himla intresserad om vad frida gör en tisdags eftermiddag. hur intressant kan de va egentligen? o vad är det som får en att fortsätta läsa fridas blogg? tidsfördriv?intressant? knappast intressant egentligen. dom enda bloggarna som faktiskt är intressanta är ju såna som verkligen handlar om nått. någon som mår dåligt o kanske skriver om sin ångest eller nått, någon som skriver om konstiga eller djupa tankar, någon som skriver om självkänsla, någon som skriver om idrott, någon som skriver om mode, någon som skriver om musik, någon som skriver om foto. ja det beror ju såklart på vad man tycker är kul att läsa om o vad man tycker är intressant. men vad får folk att vilja läsa vanliga fridas vardagsblogg då? där hon skriver om att hon ska städa sitt rum en tråkig söndag, att hon ska till skolan en vanlig onsdag o sen gå på fotbollsträning. ja hur intressant kan de va egentligen? varför läser man vanliga bloggar för? mm.. dagens fundering!

imorn är det måndag. imorn är det skola. ska bli lite kul ännu en gång faktiskt. idag kommer anton hem. imorn får jag träffa anton. imorn har jag sovmorgon.imorn verkar bli lite utav en ganska bra dag!


Kommentarer
Postat av: evelina

re: precis. de flesta frågar 'hur mår du' mer för att de känns som att de måste fråga det, men ingen bryr sig egentligen om svaret. och ja, när man försöker förklara, verkar den som lyssnar helt ointresserad. fattar inte grejen. om man nu ska försöka bry sig, så kan man ju faktiskt försöka och inte låtsas.



fast ja, antar att det är dom som verkligen känner en, som märker förändringar. så, att folk inte ser att man inte är sig själv ibland, kan man väl ta som att de inte känner en helt och hållet liksom. om du förstår vad jag menar.

2010-08-22 @ 21:00:32
URL: http://hhivefive.blogg.se/
Postat av: evelina

re: precis, så de som kallas artighet blir inte alls så artigt i slutändan.. men ja. alla är ju inte sådana.



ne, inte jag heller. knappt någon, vilket är rätt synd.

2010-08-22 @ 21:09:04
URL: http://hhivefive.blogg.se/
Postat av: frida 14år *host pontus

sluta hacka på Frida 14år!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2010-08-22 @ 21:28:05
Postat av: Phelicia

sv: åååhja! KENT<3

2010-08-23 @ 14:54:29
URL: http://phelicias.blogg.se/

har du nått att säga,tryck här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0