17 - A TV show you’re currently addicted to.

greys anatomy helt klart! bäst i världen!

17:23; 'människor väljer att fortsätta fram utan mening eller mål'

blev tvingad av petra att följa med henne o mamma in till ikea idag, så gjorde det. var även på tråkiga coop o handlade mat. jag köpte ett smyckesställ på ikea, behövligt. alla mina halsband o armband bara ligger helt ihop smetade på en hylla i min bokhylla.
har så otroligt ont i nacken, får det ganska ofta. sovit konstigt eller nått. o huvudvärk så det bara smäller av det.
o nu vill jag faktiskt bara sova. sova som fan. men det är onödig slöseri med min lediga tid.

16 - The most beautiful picture of your best friend.

det finns hur många fina bilder på henne som helst. hon är världens finaste bästis!
här är finaste bilden på oss:
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

18:20; 'we are shadows'

det var ju faktiskt ett tag sen jag bloggade. trodde inte de va så längesen, men jaha ja,de va det tydligen.
nu är det äntligen lov o det är det bästa som finns!
har faktiskt pluggat lite denna veckan, men missade ändå spanska lektionen igår så hade inget prov ändå (haha syyyynd) så ska ha det måndagen efter lovet. gööött.
igår var jag o anton coola o sminkade oss till spöken eller något liknande o åkte runt till några i min släkt o skrämde dom o fick gooooodis, när vi kom hem tog vi en lång dusch o sen åt godis o kollade på film.
p.s lägg märke till det fina pussmärket på antons hals!
finns ingen bättre start på dagen än att vakna jämter min älskling♥
jag åkte till stan o han åkte hem med 14.15 bussen. jönköping har förnyat sig lite med. monki har öppnat här o gina o hm har flyttat till andra lokaler och gjort mycket finare! köpte ett linne på monki!
nu ska jag lära mig shoreline, med anna ternheim.
hejdoo.

18:22;

nu ska jag ner o äta o sen måstemåstemåste jag verkligen plugga. inte gjort läxor på minst en o en halv vecka, jag vet att jag har sagt att jag ska plugga osv men nee, det har aldrig blivit av. men nu MÅSTE jag verkligen. skolan dödar mig.
ligger efter två matteläxor, har matte & so prov imorn också. gött!
hejdoo .

15 - Something you regret.

det är väl sånadär saker som jag inte riktigt vill uttala mig om här. men jag ångrar många gånger hur jag betedde mig just då, eller då när jag förstörde, både för mig själv o för andra,o ja det har faktiskt jag också gjort, ganska många gånger har jag förstört saker som verkligen inte borde förstöras. men så är det o man lär sig av sina misstag.

18:09; 'man måste dö några gånger innan man kan leva'

ne jag skrev inte igår, men alla vet vad jag gjorde iallafall. jag var som vanligt med älskling o vi degade oss igenom hela dagen.
idag åkte ju alla 8or iväg o badade och bowlade, det var ändå roligare än jag trodde att de skulle va. är man med roliga människor så går ju allt! dock lär jag vakna med sådan träningsvärk i armarna, fick lära oss massa olika sim"stilar", jättejobbiga saker, och så skulle vi simma vanligt 400 m för att visa att vi kan, haha.
jag stannade i stan efter badet, anton stannade med mig o vi har gått på a6 hela dagen typ. jag köpte en jacka till mig själv o kinder ägg. o present till mamma&petra. petra fyller år idag o mamma imorn.
jag just nu. ser jättestor ut, ne jag har inte växt mer, ser tydligen bara ut som det. har mössa på mig fortfarande, vill inte veta hur mitt hår ser ut imedatt jag satte på mig mössan när håret var blött. hemskt. hehe.

18:49;

å shit fattar inte vad som har hänt med mig. seriöst, har blivit så jävla ful, har aldrig fina kläder längre, fixar knappt mitt hår (för det är så slitet),o sminkar mig inte. måste börja ta tag i mig själv, såhär kan jag inte se ut! jag har alltid varit den som så fort jag går utan smink så påpekar folk o säger ":O du har inget smink idag!" men nu har jag typ aldrig det. får ångest när jag kollar igenom min blogg.
det var då det.
måste börja se normal ut igen,haha.

14 - Your current wishlist.

eget boende (lägenhet i stan), körkort&bil, massa nya kläder, längre hår, snö, vinter, jul, riktig glädje, ha kul, kamera, varmt rum, mindre rum, ny målat rum, ny telefon, en kram av anton,att ha talang.
o självklart massa mer.

17:43; 'du är bra för mig, ändå förstör jag allt'

var i skolan som vanligt och brandlarmet gick, brandövning, (nödvändigt på morgonen i kylan!!) o på hemkunskapen blev det helt plötsligt strömavbrott o det var i hela gränna, i cirka en kvart o vi skulle steka pannkakor o göra pannkakstårta. där låg det smöret o ruttnade, haha. precis som alla andra måndagar är också denna måndag helt utan värde, förstår inte varför mina måndagar alltid är så värdelösa, o varför gör jag aldrig något åt det? jag hatar måndagar, så extremt mycket! o nu kommer hela kvällen gå till att göra massa läxor. har två prov denna veckan. imorn ska jag vara med min egna, han som är min. o på onsdag ska jag iväg o bowla o bada med alla 8or, suger lite att skolan aldrig kan komma på nått annat att göra, har i alla år jag gått på ribbaskolan åkt o bowlat o badat. o sen på torsdag måste jag in till stan, men jag slutar fyra vilket gör det hela aningen jobbigare, men monki öppnar i jönköping då o vill dit, men får se hur det blir med det.
detta inlägget tog lång tid att göra. fast det gör alla mina inlägg, endast för att jag bara sitter o glor i flera minuter, tillslut har en hel halv timme passerat.

21:49;

trött - tröttare - amanda. seg - segare - blogg.se.
ja de är nuläget helt ärligt. finns en chans att jag har feber, men ytterst lite. mådde inte så bra imorse. men nu är det bättre o de har varit bättre i massa massa timmar nu. fast jag är fortfarande väldigt trött sen helgen. konfa lägret var utmattande. somnade lite innan ett ungefär o sen var vi tvugna o gå upp klockan halv 8 typ. de var inte så trevligt faktiskt, men annars var det faktiskt mycket roligare än jag trodde. trevliga människor var där iallafall. sitter vid pappas dator nu så lägger inte in bilder från min telefon, men bilder som är snodda från sarahs blogg. hehe.
åkte hem från anton klockan 17:10 för att vara exakt faktiskt, o då var det släkt hemma som väntade. kände mig ytterst fräsch efter våran fräscha morgon&förmiddag i pyjamas, haha.
 godmorgon. markus tildaa
 här sov jag o sarah!

ne nu ska jag gå o lägga mig så jag orkar ta mig upp imorn! heeejdooo

13 - What you want more than anything right now.

dusch o kameraaaaa.
ps. min kamera samling går faktiskt framåååååååååååååt. :D

12:51; sööndag

heeeej. konfa lägret var ändå helt okej, fast är trött så in i! kom hem typ halv två igår och duschade o grejs o sen åkte jag till älskliiiiiiiing. o så har jag sovit här inatt. myspys anton♥
nu ligger vi o kollar på tv som två degar, men ska snart börja röra på oss. lite bilder kan ni få senare idag. ska sno från sarah o har typ två på min telefon. haha.
hörs senare. hejdoooo
jag 2008. haha

12 - Your favourite movie.

jag gillar sorgliga filmer. att få gråta utan att behöva ha en egentligen riktig anledning till det.
jag har ingen speciell riktig favorit, men detta är väldigt fina filmer:

14:12;

torsdag. och jag har inte vart i skolan idag. vart hängig några dagar nu, så stannade hemma idag. börjar bli förkyld också. blä.
igår var de onsdag, o först var jag i skolan o sen var de ju konfa till klockan sex, så där var typ hela dagen borta, det sög lite.
imorn är de först skola o sen vid 17.00 ska jag iväg  med konfan till en lägergård i bunn o sova där en natt. kommer hem lördag förmiddag. får se hur kul det blir. haha..
gammal bild. tagen i februariiiiiiiii.
shit, snart ett år sen. tiden går så fort. eller detta året har gått så fort. ändå kommer jag ihåg nästan hela början av 2010, med andra ord förra vintern.

20:47; Oh this town Kills you when you are young

hej! det blev stan idag. precis som planerat. jag sarah Pontus Anton o jonathan åkte in. men jonathan försvann på vägen. så det blev bara vi fyra kvar. vi strosade runt o det var egentligen bara sarah som faktiskt kollade på något.
på vägen hem stannade jag redan i kaxholmen istället för att åka hem. var hos Anton en stund. vi åt makaroner o kollade på tv. fick springa till bussen. kände mig hyfsat vidrig o komma in helt andfådd. men vad gör man.
trevlig studiedag. men orkar verkligen inte gå tillbaka till skolan imorn. men som tur är har vi slappa onsdagar.
hejdo.

11 - A photo of the item you last purchased.

godiiiiiiis!

10 - Your dream wedding

vet ärligt talat inte om jag vill gifta mig. bröllop är fint o många av dom gånger jag ser ett bröllop på tv så börjar jag lipa, för det ser så fint ut. men ifall jag ska gifta mig vill jag nog göra det i en väldigt fin kyrka med endast dom närmaste för mig o min kille. o det ska vara sommar eller en väldigt fin vinter. o med fina klänningar!
bild från google!

19:57; så dansar vi till dansmusik igen

heeeeej.var i skolan fram till lunch idag o sen åkte jag o sarah från våran klass iväg med ungdomsforum till huskvarna för att prata med politiker. det skulle hålla på till kvart i tre men drog över till kvart över tre istället. var hemma lite efter fyra o när jag kom hem väntade anton på mig. gullig. sen kom pontus också så satt vi o åt o babblade på om det mesta. dom åkte hem med 18.15 bussen o då gick jag ner o handlade mjölk åt mamma o tablett askar åt mig. haha.
imorn har jag studiedag.  blir förmodligen stan med sarah pontus o anton. haha mycket pontus&anton på sistone. trevligt:)
ser fram emot lovet som är om två veckor! då vill jag ha kul o ska försöka se till att de blir det också. tehe.
är på jävligt gött humör just nu är väldigt glad. kommer aldrig somna inatt! woho. kan nån komma o va glad med mig?
hejdoo

hegshnsih

bilder från igår:
antons stora kärlek är inte jag, det är godis....
haha pontus
söta pojkar
nu räcker det. hejdå.

20:53;

hej! åkte med 13.15 bussen till pontus! vart ute o fotat hela dagen förutom sista timmen då vi gick hem till han o spelade guitar hero. anton kom runt fyra också! mycket trevlig dag. pooossss
okeeeej. de går ju inte snabbast att ladda upp bilder asssoooo.
okej. det tar utan att överdriva tio minuter per bild. fattar inte vad som segar så för jävligt. laddar upp bilder imorn istället.
o hoppar 30 day challenge idag, var en sån konstig sak. bild på vad som finns i mitt kylskåp typ. vem bryr sig!?
hejdå.



11:39;

söndag! idag ska jag åka en sväng till Pontus! kameran åker med så bilder kommer ikväll!
igår kom anton till mig o också lite släkt på kvällen!
nu ska jag snart gå o duscha, ska bara kolla runt på bloggar o facebook först!
hörs seeen

08 - A photo of someone you fancy at the moment

vem annars♥

18:25;

på en fredag ska man väl ändå känna att all stress o jobbigt bara släpper? men så är det inte för mig. är stressad. väldigt stressad. o jag gillar inte alltid helger sådär jättemycket i med att jag aldrig har någon att va med typ, ingenting att göra. känner bara usch på fredagar&lördagar ibland. då man sitter helt ensam o vet att många andra har så kul o man blir helt deprimerad. på helgerna är jag ganska tom egentligen. tänker lite mer än vad jag borde. kanske för att jag inte har en skola o så mycket tid att tänka på då. men så ska de inte vara. på helgerna ska man ju va glad hela tiden o känna att livet är perfekt. vad annars är meningen med dom?
ne vad ska man mer säga? jag har inget att säga faktiskt.
otroligt lambild.

21:59;

tjenaaa. kollar på massa gamla goa bilder o tror jag dör av skratt. ska nog lägga in några någon dag. för jag hinner inte nu för greys anatomy börjar nämligen om fem minuter, vilket är det bästa programmet som existerar!!!!
har haft det trevligt med sarah idag. aaa tre minuter kvar, måste dra. heeejedå :)
en bild på mig o anton bara för att han är bäst. hejdå!


07 - A photo of yourself, not taken by you


06 - A PHOTOGRAPH OF YOURSELF WITHOUT MAKEUP

tisdag.

16:48;

onsdag o jag sitter hemma hos sarah o kollar igenom kläder hon inte vill ha. hehe. kollat igenom skolkatalogen, alltid lika kul. hörs sen. lägger upp 30 day challenge från både igår o idag när jag kommer hem. puss!

16:45;

tisdag:
slutade klockan tolv idag ju. anton följde  med mig hem efter. segade framför tvn, duschade, åt popcorn, segade ännu mer, hade disco i bilen och skrattade. myspys. ♥

05 - A photograph of yourself two years ago

 
jag till vänster.

16:29;

alltid lika trögt att gå upp på måndagar. men idag hade vi typ specialdag för lärare är o studerar. så vi slutade klockan 2. imorn börjar vi kvart över 8 o slutar klockan 12. har eget arbete hela dagen, snacka om hyffsat segt, men ska öva till no provet.



funderar på när jag ska äta. är inte hungrig, konstigt nog. är alltid hungrig annars, men inte idag. jag fryser o är som vanligt trött. alltid denna tröttheten. vafan gör den här egentligen?
just nu händer ingenting i min värld. allt står helt still. inget förändras.inget förnyas. skulle vilja åka någonstans. bara för att få känna på någon annan luft. bara för att få se några andra stjärnor.några andra hus. några andra människors stress och lugn. bara för att få förnya mig lite. jag lever i den tråkigaste staden. där allt bara står still. där allt förblir "som vanligt". tragiskt.




04 - “A day in the life”, photographs taken throughout your day



17:08;

hej! ja jag ber om ursäkt för att jag faktiskt aldrig bloggade igår. men fick stressa iväg till bussen för att åka till anton! nu vet ni vad jag gjorde igår iallafall. jag åkte hem till anton o var med han o sov hos honom inatt. det har vart jättemysigt. idag åkte vi med mina föräldrar in till a6 o så har vi gått där o dratt. köpte lite som jag behövde. o nu sitter jag med hårfärg i huvudet för att färga utväxten.
tänkte inte heller att jag behöver skriva om vad jag har gjort alla dagar denna veckan. det räcker nog med att jag har haft ganska kul o haft något att göra varje dag.
nu måste jag skölja ur min hårfärg. byyyye!

22:42;

hej bloggis! skönt de har varit med typ en veckas ledighet ifrån dator nästan överhuvudtaget. har haft en bra vecka o hyffsat kul vecka ändå. förutom att jag har vart skoltrött så in i helvete o aldrig kan sova ordentligt. tänkte ta igen lite sömn nu i helgen. så jag tänkte sätta på en film nu o gå o lägga mig o försöka sova. var inte i skolan idag pga huvudvärk o lite pga trötthet också. orkar inte skriva särskilt mycket nu så jag gör de imorn istället så får ni veta hur veckan varit. om jag nu har några läsare kvar!? haha..
hejdooo


hejdå.

å  fy vad jag suger på detta med bloggning,  men helt ärligt har jag ingen lust o har lite svårt för att hinna. antar att det blir en bloggpaus i en vecka nu.
eller jag antar inte, det blir det.
hörs igen på fredag!

RSS 2.0