YOU KNOW - LOVE IS TOO HARD TO BREAK

Söndag: första advent med andra ord. på eftermiddagen åkte jag till min anton och följde med han o hans föräldrar till jönköpings julskyltning o gick där o sen åkte vi hem till hans farfar o fikade. sen åkte jag hem lite efter nio.
mycket mysig eftermiddag&kväll♥



Måndag: åkte tidigt iväg till stan med mamma. egentligen i syftet att jag skulle på synundersökning, men det blev mycket annat också. ekohallen, solåsen, a6, o hela köret. nästan alla julklappar är klara nu, skönt det. plus att jag köpte lite nödvändiga saker till mig själv också.
för övrigt börjar jag bli förkyld, o ne förresten, jag hade inga större fel på synen o jag orkar faktiskt inte gå till skolan imorn, men är det någon dag man faktiskt orkar det?


äntligen gick det att lägga upp bilder. jag vet,asfula bilder.men jag orkar faktiskt inte bry mig sådär väldans mycket.

påtal om ingenting, så har jag inga planer alls på denna veckan, fast ja, det har jag ju nästan aldrig. ska väl försöka plugga en del o så antar jag.

mitt hår är fortfarande sönder, men det har börjat växa nu iallafall, för utväxten har kommit nu. lite för mycket utväxt. plus att det är jättegult överallt nu. fint. vackert. ne men jag kan faktiskt inte göra nått åt det för tillfället, jag vågar inte göra nått åt det än. då kommer det trilla av, o jag tror inte att jag är sådär jättesnygg utan hår.
ne hejdå.

28 - A cartoon caracter that you´d love to meet in real life.

björne från björnes magasin. så gullig.

SOLEN HAR GÅTT UPP. DEN SKINER INTE PÅ OSS

livet förändras, var jag än går. och det kommer kanske inte alltid va vi två, bara så länge det finns stjärnor över oss o bara så länge våra hjärtan klarar av att slå.

hjälpt mamma att julpynta lite typ hela förmiddagen. äntligen blir det lite mysigt.
ska försöka att göra så lite som möjligt idag, haha ne.
hittade hanna's kamera laddare idag o extra batteriet. så äntligen kan jag ta lite bilder ibland igen.

ALLTSÅ VADFAN ÄR DET FÖR FEL PÅ BLOGG.SE EGENTLIGEN!?!?!?!?!?! DET GÅR JU FAN INTE O LÄGGA UPP BILDER!!!

HAN SOMNADE BAKOM SINA NYA SOLGLASÖGON OCH HAN DRÖMDE ATT HAN INTE BEHÖVDE NÅN

jag börjar bli lite van. lite van vid att vara helt ensam hela tiden. van vid att sitta hemma varje kväll o typ.. ruttna. så på nått sätt så känns det som en skön sak att göra idag. känns skönt att bara sitta hemma med mamma o pappa, och mina systrar om jag har tur. fast det kanske bara är tillfälligt. jag brukar nämligen inte tycka att det är så himla trevligt att sitta ensam och bara glo in i en datorskärm och vänta på att nån ska kontakta mig. det är den delen av mitt liv jag inte gillar sådär särskilt mycket.
det är liksom ingen som förstår vad jag menar när jag försöker förklara att jag är ensam, att jag inte har någon på samma sätt som jag hade dom i början av detta året, eller förut överhuvudtaget. att ingen försöker ta kontakt med mig längre, eller vill träffa mig eller någonting annat. men det är så, kanske bara jag som märker, jo kanske för att det är mig det handlar om.
jag har inte samma närhet eller kontakt eller sätt att prata med någon längre. inte ens med sarah, sarah min bästa vän. jag har inte det med någon, jag vet inte vad som har hänt. jag umgås aldrig med folk längre. alla bråk och all annan skit har bara förstört allting. kanske är det mitt fel, eller så är det inte det, jag har inte en aning. men jag vet att jag har så lätt för att börja bråka eller tjaffsa med folk, för lätt. kanske är det mitt fel att jag har tappat kontakt och närhet med alla, kanske är det för att jag bråkar för ofta. jag o dom jag alltid pratade med förut, har kanske bråkat för mycket för att orka med varandra längre.
kanske är detta sanning - eller så är det bara som jag tror. men vad det än är, hur det än är - så känns det så jävla mycket. varje dag känns det. det känns liksom som att jag har blivit en enda stor skugga som bara är i vägen.

VI GÅR UT O BRINNER UPP I NATTEN OCH SKYLLER ALLTING PÅ VÅRA FYLLEHUVEN

skolans café har börjat sälja toast. kan de bli bättre!? å så underbart♥
såg inte framemot en så seg o lång fredag i skolan som det alltid är, men med inställd no och teknik och världens slappaste och goaste so lektion, där alla bara satt o pratade o gick runt lite, så blev allt lite bättre. slutade vid tjugo i ett.


följde med sarah o pontus hem till sarah o var med dom en stund, men inte så länge för jag mår illa idag också, o är lite hängigare idag än jag vart dom andra tre dagarna jag mått illa nu. vet inte om jag håller på att bli sjuk eller om det bara är nått konstigt.
bilder från arkivet. för det står att det är nått fel på sidan när jag ska ladda upp bilder. roligt roligt.

GÅR INTE LADDA UPP BILDER. SEGT INTERNET - SEG BLOGG.

skolan var först över förväntan, men sen en besvikelse. vi hade inställd matte, och jag skulle egentligen ha inställd elevens val också, så skulle slutat klockan 1, asgött! men sen får jag veta att elevens val tydligen är iallafall, så får va i skolan till klockan 4 och ha en aslam 1 timme o 20 minuters rast! arg.
var med anton efter skolan. gjorde lite spanska, åt lite mat, pussades lite, skrattade lite, lite allt♥
sen åkte han hem,o jag gick ut o skottade. skottade som fan. massa snö!


stort problem: mitt hår har slutat växa. helt hemskt. vill ha långt hår. mitt hår är sönder. mitt hår kommer gå av. bra inpakning köps inom kort.
nu ska jag duscha! varmt. fryser som fasen. hejdå.

BEHÖVER LITE KÄRLEK FRÅN FEL SORT

jag orkar inte skriva så mycket idag faktiskt. men har som vanligt vart i skolan har lite läxor att göra nu o äta kvällsmat.
märkte idag att dubbla stickade strumpbyxor är mycket varmare om benen än vad ett par jeans är. mina lår domnade bort igår, men inte idag. det var ju ett plus.
det har snöat konstant i två dagar nu o det är massamassa snö.
igår var alla åttor med föräldrar på möte, vi är tydligen för grova i orden, för stökiga o lektioner funkar inte, elever får flyttas till andra skolor och hela de köret.
hejdå.

27 - A photo of your faviourite item of clothing.

skinnkjol!
dock har inte jag nån, men min syster har.
plus att det var nått mer jag tänkte på som jag själv har, men kommer fan inte ihåg vad de var! ARG JAG BLIR!
men skjortor är fint också:)

DET GÖR INTE ONT EFTER TRE DAR PÅ GOLVET.


jag tar typ aldrig bilder på mig själv längre, o när jag väl gör det blir det aldrig bra iallafall. så det fick bli en lite gammal bild på mig med en gulli sarah i bakgrunden, som jag faktiskt saknar, även att jag träffar henne typ varje dag, så saknar jag henne :(
skolan idag var mycket slapp, vilket är skönt. men det är två prov att plugga på denna veckan, plus en redovisning som ska hållas i no:n i minst 10 minuter, kommer aldrig komma upp i en så lång. har en liten power point, men kanske ska försöka hitta nått litet filmklipp som handlar om det jag skriver om, men antar att det inte finns, så får väl ta bilder eller nått sånt trevligt, eller bara prata långsamt.
annars, så mår jag helt okej idag. det mesta känns bara allmänt okej just idag. det är inte ofta det gör det.
är en mycket deppig människa egentligen tror jag. deppar över livet lixom, över skolan, ensamhet,allting. ja de är vad jag gör dom flesta dagarna. ganska sorgligt egentligen. men jag vågar aldrig skriva nått här, så jag fortsätter väl med att inte göra det, heh.
annars så har jag faktiskt lite olika saker att se fram emot varje månad nu framåt.
december - ja vad ska man säga? JUL!! och nyår (dock vet jag inte vad jag ska göra på nyår än, det får vi se)
januari - försöka få en bra start på året, och så är det storstadsläger med konfan.
februari - andras födelsedagar (glädje för deras skull att dom får cykla utan hjälm kanske) och så har vi trysil!
mars - första moppekursen, (ja så cool ska jag va) ännu en födelsedag
april - ne där har jag inget än.
maj - födelsedag och själva konfirmationen
juni - SOMMARLOV!
verkar väl bli en ganska bra början på 2011 sen :)
visste inte ens att denna bilden någonsin blivit tagen, men jaa. en gång var jag söt i lugg o mörkt hår o sarah var söt med kex, på medborgargården. vad vi nu gjorde där.

TOMAT & BILAR

LÖRDAG!
var hemma hela dagen o bara segade igenom alla timmar som gick. runt nio kom anton hit.vi låg o kollade på en efterbliven svensk film. gick upp o la oss halv ett. (längesen jag var uppe så sent, hah) o vi vaknade o somnade o vaknade o somnade hela natten, känns dock som att jag har vart vaken hela natten,fast det har jag ju inte. plus att anton hela tiden skulle putta ut mig i sömnen.jättemysigt! 
SÖNDAG!
vaknade helt runt nio o sen vid halv tio ungefär så gick vi upp. duschade, jag velade med kläder i flera långa minuter, o sen vid kvart över 12 så åkte vi in till a6! vi åt på ikea först,till efterrätt såg vi fram emot god chokladmousse, men fan ikea (!) där lyckades ni inte. chokladmoussen smakade 80%kakao choklad och grädden var smör.
sen började julklappsletandet!
kom hem för en stund sen ifrån stan och gudstjänst.
ska nu ner o duscha innan dexter börjar, sen ska jag sova!
fråga inte om bilderna, dom är bara till för att fylla ut lite vackert

26 - A celebrity you don’t like, and why.

Ola Rapace!
Han är ofta sliskig i alla filmer, vilket ger mig intrycket att han är sån. snuskig o typ aggressionsproblem.
usch, har verkligen svårt för honom.


25 - A photograph of the town you live in.

GRÄNNA

torsdag o fredag

igår va de torsdag, va som vanligt i skolan o sen gick jag o anton hem till mig, o sen runt sex skilldes vi åt, han på utvecklingssamtal o jag med mamma in till kfum o khejdåolla på hannas klass modevisning, som jag var med på förra året, o sen hem.

idag är de fredag, är hemma från skolan, utmattad o huvudvärk. har annars ingen aning om vad jag ska göra i helgen. 

hejdoo. konstigt inlägg, bloggar från telefonen,segt..


FYLL MIG MED LUFT IGEN. GÖR MIG SYNLIG.

jag var med anton igår. han är bäst♥ o sen på kvällen fick jag plugga ihjäl mig på spanska glosor, jag kan dom:) 

har vart på konfa hela eftermiddagen, gjorde inte så mycket där idag, pratade mycket om advent o julen bara.
kom hem för en stund sen o känner nu att jag är jättehungrig o ska ner o äta nu.
sen vid nio ska jag kolla på greys anatomy!
jag försöker att trappa ner på denna grej med att fastna framför datorn i flera timmar efter skolan, har istället börjat ta tag i skolan, därför det är så himla dålig uppdatering ibland.
jag har ganska mycket att längta till nu, eller aa, saker att se framemot. jullov, julafton, nyår, storstadsläger med konfan i januari,o sen i februari trysil i en vecka.
göttgött.

Maybe we are the damaged ones

oj jag är trött. är ni förvånade? det är iallafall inte victor. han sa att det är det ända jag säger "jag är trött"  "jag är hungrig"  "jag vill hem"  haha.
har frusit hela dagen, varje sekund.har vart i skolan o inte orkat. har ätit tre måltider på tre timmar. gått hem i kyla o frusit. vart på utvecklingssamtal. ätit kinder ägg o pimpim. myst i soffan med tjocka o sköna kläder.
o nu ska jag nog gå äta en toast o sen ska jag ta en lång varm dusch.
jag ska förresten sluta skriva att jag är trött varje dag. alla vet nog att jag är det ändå.
kan inte sova. vaknar - somnar om - vaknar - somnar om - vaknar. hela nätterna håller det på så.
jag hatar det.
hejdå.

HIMLEN ÄR GJORD AV STEN

farsdag idag ju, så om en stund ska mamma baka något gott o sen ska vi fika för pappa. sen drar jag iväg till kyrkan o kommer inte hem förens typ halv sju.
har mysig hålig stor tröja o leggins på mig idag o ovanligt stort hår. har inte haft stort på länge, så kände för det idag. plus att det kommer tryckas ner lite sen för ska ändå ta på mig mössa när jag går. fast det trycks aldrig ner helt om jag har gele o volym tång, det är bra. mycket bra.
hejdå.

När lugnet blev en sensation, förstod jag din dröm, om att få äga tiden.

det är redan söndag. imorn är det hel skolvecka som väntar. ännu en gång. orkar inte.
ska börja städa mitt rum snart och sen vid 4 ska jag med konfan till kyrkan o kolla på teater, slutar typ 18.00 för vi ska fika o sånt också. är på ett ungefär lika seg idag, inte trött-seg. bara orkeslös-seg. blir ju inte bättre av att jag trycker ner mitt egna humör o lyssnar på extremt mycket motsatts till pepp-musik. jag är expert på att få allt värre än vad det egentligen är.

24 - A song to match your mood.


13:27;

var nostalgisk med mina föräldrar igårkväll. låg o kollade på filmer från när vi var små. var trött, somnade i soffan, men blev väckt igen o gick upp o la mig. somnade ganska fort.
ska träffa anton, min finaste, senare idag.
är seg, hela jag är som en enda deg o jag har ont i magen. å orkar inte. o det blir inte precis bättre av att titta ut o se allt jävla regn, o att all snö är borta. orkar inte resa på mig, orkar inte fixa mig, orkar inte göra nått.

23 - The next plan you have coming up that you’re really excited for.

ska till trysil med några konfimander i februari!:)
göttgött. det ser jag framemot!

18:36;

äntligen fredag. har längtat som fan efter att bara få sova. men just denna fredagen har bara vart usch. hatad dag, helt o hållet hatad. långa tråkiga lektioner, fast inställd so. aslamt o sitta i sofforna med typ halva klassen o bara glo. men jaja, trevligt ändå.
har läst igenom min biuss idag också, hyffsat bra dom har skrivit om mig iallafall o det verkar gå gå rätt bra i dom flesta ämnena ändå, men ska börja bli plugghäst som fan nu :)
pratar i telefon med anton just nu o sen ska jag mysa med mamma o pappa hela kvällen, HEJDÅ!

TORSDAG

hej! hann inte skriva igår,så skriver i efterhand!
men jag var iallafall med anton efter skolan. det var lång torsdag igår, vi slutade fyra. men jag skulle egentligen sluta tio över två för min elevens val var inställd, men följde med anton på hans hemkunskap för annars skulle han inte komma hem till mig förens halv fem, så jag var snäll o var med han där, o sen gick vi ju hem till mig o kom inte hem förens halv fem iallafall, men ändå. kollade på tv, gjorde varma mackor o åt, lyssnade på musik, o sånt trevligt♥
o på kunskapskanalen var det ett reportage om våran skola. jag är med i närbild en gång, haha snyggt:)
för er som inte vet hur jag ser ut: 03:50 är det jag, :(
egentligen skulle elevers intervjuer vara med, bland annat min, men dom ljuger alltid för oss o tog inte med det o anneli, läraren som det typ handlar om hade dom intervjuat i en timme, men tog bara med cirka 2 minuter av det, så onödigt!!
men iallafall, länk:
http://www.ur.se/Skolfront/Aktuella-program/Superskola-och-stampelklocka/
hejdå.
bild på mig o mamma sen i somras i polen :)

22 - A photograph of the part of you that you like the most.

mina fötter. för att dom inte är sådär stora. 38 i skostorlek, ändå helt okej.

17:32; 'hon är det här partyts ljus'

oj vet inte hur jag ska börja?
ehm.. hej. är oförklarligt trött idag. riktigt jävla trött alltså. helt extremt seg, hoppas ni lider med mig.
äckligt ute idag, slask. snön smälter ju :(((
iallafall så hade vi våran slappaste skoldag av alla skoldagar idag, hade även elevråd så jag missade en lektion. fick veta att jag klarade spanska om provet, gött!
känner mig så lonely idag, fast det gör jag väl nästan alltid, men ändå. var sugen på godis, men hade inget. så bakade chokladbollar♥
känner för att ta en dusch på en timme, mysigt. sitter just nu o äter pärlsocker och lyssnar på håkan hellström, i antons tröja, hög mysfaktor.
mobilkamera äger!!!

21:16; 'jag skrev mitt namn i vattnet. så du vet var jag finns.

å helt underbart ute idag! första snön har kommit! eller ja, första snön som lagt sig, o den stannar nog kvar för det är kramsnö o täcker gott o väl hela gräset och det är till o med snö på vägarna. snacka om gött!
så det har vart snöbollskrig i skolan, och hemma, haha. i morse var det bara lite blötsnö, men det har snöat hela dagen o är faktiskt mycket snö nu. underbart, äntligen!
var med anton efter skolan. först när vi kom hem var vi jättekalla, så vi satte oss med duntäcke i soffan o åt.
sen gick vi ut o åkte sjärtlapp (asså det ordet..) i min backe, skottade snö o kastade snö på varandra. sen gick vi in igen o åt kvällsmat o kollade på tv. han åkte för en stund sen o har glömt sin mobil här. anton, jag ska inte läsa dina sms, ta det lugnt. antar att han är helt överrädd nu,men jag ska inte. haha.
fick tillbaka massa prov idag i skolan som dom har rättat under lovet. inte nöjd med ett enda. det börjar gå så jävla dåligt. ska plugga som faaaaaan hela tiden nu har jag bestämt mig för. måste komma igen lite!
snön imorse:
snön nu:
nu ska jag gå o duscha o sen ska jag gå o sova! men fan, jag missar desperate housewifes. jag duschar imorn bitti istället. om jag orkar de, ne jag orkar fan inte de imorn.eller kroppen duschar jag ju alltid på morgonen, men måste tvätta håret, fan jag duschar nu istället!!! beslutsångest!!
hejdo.

21 - A photograph of the part of you that you dislike the most.

jag är inte nöjd med mig själv, så därför fick det bli en bild på hela mig.

17:00; 'alla balla människor på stureplan, ni kan dansa bäst ni vill. adjö mitt stockholm'

o så va lovet slut o tillbaka till skolan o alla rutiner, å orkar inte ju. men som tur var så är det inte många veckor kvar till två veckors ledighet iallafall. jullov!

idag har de vart riktigt jävla kallt ute o frost lite här o var hela dagen, o det sägs att det kommer snö ikväll o -10 grader inatt, gött.

ligger o kollar på tv o önskar att jag kunde ligga här hur länge som helst. orkar inte lyfta på mig o orkar inte bry mig om nått just nu. skulle kunna ligga här tills jag dör. nästan iallafall. så de är vad jag ska göra hela dagen, ja jag vet. lat. men jag orkar inte bry mig om jag är lat just idag.

hejdå.

jag förra vintern. mysigt med mörkt hår ♥♥♥♥


20 - A band/artist not many people know of, but you think should.

Ferras!
bästa låtarna: rush och take my lips

18:56;

hade en mycket trevlig kväll igår hemma hos sarah med hennes bror robin och så lille eddie. pratade om både konstiga o normala saker. kom hem ifrån sarah lite innan tolv idag. har sen dess gjort lite läxor, kollat på tv o film, halvsovit, ätit o pratat i telefon med anton. väntar nu på att mina syskon ska komma hem så jag slipper vara själv.

är svin trött o tanken på att det är skola imorn typ dödar mig. usch jag orkar inte. längtar till nästa lov,  jullov. o snö. det var frost ute idag. även runt klockan ett på förmiddagen. det är ett bra tecken. hoppas det fortsätter så!
jag vill åka iväg. åka härifrån.vill göra något kul bara.

16:15;

hellu. anton kom till mig igår efter väldigt mycket velande av vem vi skulle va hos, hehe. men iallafall. vi åt bland annat pizza o kollade på film o åt godis i mängder ( :( ) sen sov han hos mig. så vaknade jämte världens finaste kille idag.o vid två åkte han hem o runt tre gick jag till sarah. sitter här nu och vi håller på att slinga hennes hår. är själv väldigt sugen på att färga mitt hår till denna färgen igen:
men de blir inte förens om ett tag. kämpat mycket för detta håret! haha
hörs imorn för jag sover här inatt. pusshej!

19 - A photo of your handwriting.

gammal bild, men jaaa.

11:15;

igår blev de så att jag följde med anton in till stan. vi garvade åt fula byxor o en kille på 20+ som satt på bussen o petade i näsan o åt de han nu fick ut därifrån. haha! sen åkte vi hem till han, o kollade på tv, åt, spelade spel med hans bror o sen tog jag 21.34 bussen hem.tack för dagen pluttis♥



nu ska jag gå ner o duscha o sen försöka hitta kläder till dagen! hejdå!

18 - A photo of your house/apartment

mitt hus i väldigt mycket mörker. haha ni ska få en bättre bild.

10:48; 'vi lever i vår egen värld. allt vi behöver finns där'

skulle ju gå på gudstjänst igår, o ville inte gå själv så anton kom ner till mig också snäll som han är. o sen när vi kommer till kyrkan så är det tydligen inte gudstjänst. så vi går hem till mig istället o sen åkte han hem kvart över tio. mitt liv upphör när jag inte är med honom♥
för övrigt så hatar jag faktiskt lov. älskar att va ifrån skolan. men hatar ändå lov. alltid lika ensamt o deprimerande,fyfan.
inte helt säker på vad jag gör idag, men det märker vi. kom nu på att jag har en bild läxa att göra också.
hejdå.
en grön bild på amanda som brunett och i pyjamas.

hatat väder!

sitter i soffan med läxor framdör mig som jag faktiskt har gjort, lite iallafall. det blåser som fan o regnar hela tiden. känner för att poppa popcorn o bara sega tills att jag måste ta mig fram till kyrkan o gå på gudstjänst. ligger två gudstjänster efter, om man inte går tolv stycken får man ju inte konfirmera sig, hehe.
nu ska jag poppa popcorn o kolla klart på top model :)

13:48;

haha fina♥♥

idag ska jag ägna mig åt att göra läxorna som jag tyvärr måste göra. även att mitt huvud snart sprängs av värk.
har legat o kollat på film o tv hela förmiddagen o morgonen, dör av seghet.
nu måste jag resa på mig. hejdoo.
förstår förresten att detta kommer vara erat favoritinlägg någonsin, för det var ju så intressant information. ne men seriöst har jag ingenting att skriva.
jag var med sarah igår. vi var ute o hemma hos henne♥
nu; hejdå.

12:46;

igår var jag som sagt med anton♥ när vi stog o väntade på hans buss träffade vi sarah jocke felix affe o william. stog o pratade med dom en stund o sen tog jag sällskap hem med sarah.
o påtal om sarah så ska jag träffa henne om en stund. ska äta o lite så först.
jag o sarah för längesen♥

14:13; 'midnatts sol i en norrländsk vy'

ny månad ännu en gång, de går så snabbt hela tiden. men snart är det ju jul iallafall o det ser jag väldigt mycket fram emot! hatar dom första dygnen efter att man flyttat bak klockan, vaknar så otroligt tidigt o är dötrött otroligt tidigt. har städat mitt rum o duschat typ hela dagen, haha. senare, eller snart, kommer anton hit.

RSS 2.0