hejåhå!

hejåhå! tror nog det är något av mina favoritfraser, haha!
vädret har varit precis som alltid idag, regnregnregn! regn brukar vara en mysig grej enligt mig,men nu vet jag inte riktigt,nu har det gått över gränsen alltså! regn varje dag på sommarlovet i typ en månad är inte riktigt det jag vill ha! men vi får hoppas på bättre väder framöver!
idag så har jag iallafall varit med ingen mindre än angelica&victor! imedatt det var dåligt väder så hängde vi i gympahallen ett tag, i både ljus&mörker! vi spelade bla in en sjukfilm,haha!<3
angelica söt som attan! victor på konsum!
våran gympasal är sååå snygg! älskar färgerna ihop, haha!
 vi var så sjukt lama att vi faktiskt skrattade åt detta! haha!

  mm, vi var lite oseriösa!


jaja. allt laggar fast idag, så mer bilder imorgon! pussheeej! :*

Och de små små orden är svåra ord Och de hårda orden är enkla ord

mmmm...kent! hans låtar är underbara verkligen!
jag har städat idag, tjänat lite pengar! ;) och umgåtts med min syster, och sett allt regn bara ösa ner.. fy...
och det börjar närma sig skolan, uschfy, jag orkar inte :((
jag kommer blir sådär ensam kvar igen, evelina ska till dalarna och nästa fredag så är sarah i motala i en vecka, det är alltid  jag som lyckas vara kvar själv! vafan :( några andra får väl underhålla mig, evelina när du kommer hem! tilda,ett tag sen nu! angelica? victor? felix!? jodå,det ordnar sig nog! haha..
jag gjorde varm chocklad med glass på förut, det var gott! jag&syster hanna kollade på idol 2005 också, haha, fy sjutton va dåliga vissa är ibland..! vi typ dog av skratt! <3
en mycket, vacker bild på mig från igår kväll.. maha, not!
ja,min katt har sin egna lilla stil!

det vi mest av allt vill ha är någonting som aldrig kan bli vårt

[Kent - på drift]
dagen började med en skön,snabb&varm promenad uppe på berget med bästa sarah! pratade om allt&ingenting, precis som alltid!<3 så nu sitter jag här, nyduschad och fräsch ;) idag blir det en sån där dag då jag ska försöka tjäna lite pengar, dammsuga&tvätta golv och kanske något mer!
nej,nu är jag hungrig som attan! hadebra,puss! :*

bajs att vi inte har mcdonalds i gränna. är så sugen på mcflurry! :((


29 juli, outfit


skorta,bikbok
snöre i midjan,från en annan tunika'
svarta tights

mahahahahahah

haha, ursäkta ryckrubriken, men kom inte på någon rubrik och orkar inte skriva datumet..
idag i vilket fall så var jag i den lilla staden som kallas jönköping, (dit vi grännabor tyvärr måste åka för att kunna köpa kläder och sånt bra),med sarah&evelina. jag hade pengar för en gångsskull, jag köpte en t-shirt,ett vanligt grått linne och ett par söta byxor för lilla 49 :-
vi hade kul måste jag säga, utan att ljuga!
och nu sitter jag här och lyssnar på älskade håkan!
hmm.. vill ni ha lite bilder&så eller? jo,det är klart! här kommer det :
 min anka,och saripari
min anka och sötevelina. focus på evelina där!
jönköping
 evelina&sarah's hår!
maha, har typ inga bilder från idag. men ja, det var ju några iallafall..

åååh!!! hatdag!

fyfan va allt gick fel förut idag! jag var så irriterad och arg på verkligen allting! petra lånade mitt busskort igår, och självklart lämnar hon inte tillbaka det, utan hon åker hem till johannes som bor i bunn,och jag får inte tag på henne, sen får jag inte tag på felix, så jag vet inte vad jag ska göra, jag har inga pengar,hanna hade inga lösa pengar och sen var ingen annan hemma!
sen skulle jag göra cola i våran sodastream,vilket jag inte har gjort på länge så jag kom inte ihåg helt hur man gör. man ska ju först hälla i vatten,sen kolsyran och sen smaken,men jag tog smaken innan kolsyran, men vafan,det spelar väl ingen roll tycker ju jag då,men tydligen gjorde det det.för när jag hade hällt i kolsyran så börjar colan spruta utav helvete, så jag tar tre handdukar och ni skulle  bara veta min aggrition just då! allt gick så fel och det bara sprutade cola. jag trodde seriöst att jag skulle döda någon idag!
men sen rånar jag våran familjsspargris så jag kunde åka till felix ändå, så allt jag gick bra tillslut och vi hade mysigt som vanligt! älskling (L)
lämnat felix för över en vecka :(( han åker på fotbollsläger på torsdag till söndag, och jag åker till motala på tisdag istället tydligen, allt kör ihop sig nu.. jag orkar inte ihopkörningar och idag orkar jag deffenitift nte lösa dom, för jag är lite smått sur idag för att allt gick så fel i början av dagen. jaja,, imorgon är det en ny dag,nya tag!
ska gå och lägga mit typ elva idag, är riktigt trött!
puss!!:*

dagen går segt..

jag har inte gjort så mycket sen senast jag skrev, endast kollat lite på tv,ätit mat,tagit lite kort&bläddrat i h&m katalogen som jag inte har fått chansen att läsa förens nu! min syster har snott den, haha!
även att jag har haft riktigt tråkigt idag, och varit helt ensam hemma och inte gjort någonting så klagar jag ändå inte på det, det är skönt ibland att bara få göra vad man vill här hemma, lyssna på vilken musik man vill, på vilken volym man vill, kolla på vilken film man vill ,och kolla på vilket tvprogram man vill, äta vilken mat man vill och när man själv känner för det. vissa dagar passar det verkligen in att man inte har någonting att göra!
gud va jag vill ha en systemkamera, min kamera blir bara sämre och sämre för varje vecka. plus att den inte är tillräckligt snabb som jag behöver ha den oftast. så den räcker lixom inte till till det jag vill att den ska kunna, och det jag vill fota. sånt suger för då kan jag inte komma framåt i det jag vill sattsa på. men jag ska ju spara pengar ett tag, och så kanske släkten och mina föräldrar vill bidra lite så tillslut kanske jag har råd! iallafall med en lättare och nybörjar systemkamera! får hoppas på det bästa!
puss:*
allt blir bara en ända stor fail med min kamera, blir så arg på det!

fyy!

alla drömmer om fåglar,även du även jag

Just nu sitter jag här som en slappis och än så länge har jag inte gjort någonting,
(okej, jag har kollat på o.c, jag håller ju på att gå igenom alla säsonger!)
håkan hellström spelas i högtalarna på högsta volym även idag, precis som alltid, och lite variation med kent emellanåt också! 
usch och fy jag har blivit förkyld, tänk om det är svininfluensan, då kanske jag dör! fyyy, min syster kanske har det! :'( 
jag är trött, jag är sjukt trött, och idag är det ändå illa väder, så varför inte bara vara sådär lam&ledig och bara gå omkring hemma och släpa fötterna efter sig i mjukiskläder, såna dagar är inte heller fel att ha innan sommarlovet börjar dra mot sitt slut,vilket det tyvärr börjar göra nu!
föresten,jag har börjat spara pengar,och jag ska bannimej klara det nu också, det brukar inte gå så bra, men jag ska inte öppna min spargris förens om ett väldigt bra tag! så ska jag tjäna pengar,spara min månadspeng och sånt där. sen blire shopping eller vad det nu ska gå till, maha ;)
nu ska jag göra annat. annars blir det här ett väldigt långt och väldigt onödigt inlägg. och idag skulle jag kunna göra många småkorta väldigt onödiga inlägg hela dagen,bara för att jag inte har något annat bra för mig, men jag får väl hitta på något! ha det bra, puss!
p.s på torsdag åker älsklingsfelix på fotbollsläger till på söndag,:((
och på söndag åker jag till motala med sarah tills typ onsdag! :)


jag vet att min avundsjuka kan bli ett problem

söndagens outfit!


svart tygkofta,lindex
vitt linne,h&m
tunika,365 sunshine, MQ
svarta tunna tights (skulle egentligen vara barbent,men det vart illa väder..)

Allsång i Gränna kan va något ibland faktiskt!

Goddag,godmorgon eller vad man nu säger den här tiden på dygnet,haha.
igår var det så mycket som söndag, det är då det är allsång i gränna!
jag var med angelica&victor och vi försökte komma in på allsången gratis för vi hade inga pengar, det gick ju inte bäst.. sen kom kajza,elina och felicia så vi var med dom resten av kvällen, vi stod bakom scenen, med andra ord backstage och pratade med johan&henrik palm,nanne grönv/wall,özz nujen, och cc&lee. johan&henrik hade ju humor!:D vi kramade johan,henrik och nanne, höhö! och stod och pratade med dom, intervjuade av p4 blev vi också,så på fredag är vi med i radio, idag var vi med i tidningen på bild och så kommer vi vara med på bild på sr.se. mmm, kändis snart då! ;) haha, tack för dagen&kvällen!<3
bilder kommer här! visserligen är dom sämst,men ändå;
det är faktiskt nanne grönv/wall som står där ;)

kände mig nästan tvungen att skriva mitt namn, bara för att man ser deras ansikten! :p
henrik palm
johan palm
han vinkade till oss, men imedatt min kamera är sämst ganska så ofta så blir allt bara så jävla suddigt.
henrik som sa att han skulle spela på en såg ;)
-"eey,henrik,henrik! det finns en aritst toalett där! hah"
-"får jag bara fråga, hur sett mitt hår ut?"  - "det är skitsnyggt!" - "säkert? så det ser okej ut då?"  -"ja,det är jättesnyggt!"  -"bra,tack!:D"
henrik&johan palm!

klädseln för dagarna!

den 23 Juli:

marinblå kofta,h&m
t-shirt,kappahl (min mage ser ut som om den pekar utåt..
svart kjol,gina tricot
svarta tights
den 24 juli

tjocktröja,systers,ullared
stor t-shirt gina tricot
svart kjol gina tricot
gråa tights
25 juli

band i håret
som sitter konstigt på bilden,satte upp det utan spegel!, i vilket fall är det ifrån h&m
randig tröja,mammas
svart linne,h&m
beige/beiga byxor
, som mamma köpte till mig i förrgår, kappahl

lördag! 25 juli

idag vaknade jag hos sarah! vi hann typ bara äta frukost och klä på oss,sen skulle hon åka iväg och jag gick  hem, fixade mig, och massa sånt och sen var jag med angelica, mycket trevligt! vi fular oss alltid när vi är, så några av våra fula bilder kanske ni kan få! jag älskar dig <3
 vi var lite sådär krångliga när vi la oss i en rund rutschkana när det började regna. jag satt längre upp än angelica, jag låg tillslut på henne.. mycket hat mot varandra då, men också mycket skratt. haha!

mer bilder imorgon, ska lämna datorn nu!
puss :*
 mitt hår cepar sig och sitter över mitt band och det stör mig grovt..
 jag säger bara: haha!
 ohja

ska väl kanske inte spränga min blogg med bilder,haha! puss<3

ett tag sen.. 25 Juli

kom precis nyss hem ifrån sarah, har sovit där inatt!
lite dagar ni har missat här känner jag..
torsdag dagen med tilda, blev inte bara med tilda. vi var med john och lite affe. vi var ute, kollade på film & var äckliga och letade pant i regnet till chocklad, haha tjockisar!.
maha söta små vänner! :* <3

ne, mer bilder och sånt får ni sen om dagarna och allt, ska vara med angelica typ nu! pusshej :*
senare
hallå igen! lite fler bilder kommer här:

fredag först var jag med älskling! sen gick vi och mötte pontus&victor'h [efter att jag hade fått tvinga felix!] och så gick vi till pontus. där det var en överaskningsfest för felix&victor som har fyllt år! dom hade inte en aning, haha dom blev chockade,det var kul! vi hade en riktigt rolig kväll, åt tacos,pratade,skrattade, åt tårta, pratade&skrattade ännu mera.
haha, tack för kvällen felix,pontus,sarah,victor,evelina,angelica,lisa,dennis,anton och en stund sara!<3
vi tog 22.22 bussen hem,då sov jag hos sarah! :*
lagom bra bilder:
 victor-pontus-anton
 lagom suddig bild på dennis
evelina-angelica

outfit 21&22 juli


den 21
svart linne, h&m
gråtröja, gina tricot, systers!
pösiga byxor, gina tricot

alltså jag stör mig på hur jag ser ut på denna bilden, men jag säger något eller sjunger samtidigt, eller något
och den är på hannas inlogg så jag kan inte kludda över..!:(
men iallafall:
randig t-shirt, h&m systers
avklippta jeans

tights

godmorgon 23 Juli

hellooo eller ja.. godmorgon blir det för mig!
idag runt ett ska jag vara med tilda!bilder får ni sen.
igår gick jag och la mig sent.....igen.. jag orkar bara inte gå och lägga mig och blir inte trött på kvällen heller,  det måste jag ändra på tills skolan börjar!
skitväder idag igen! det har regnat hela tiden sen jag vaknade. det gjorde jag typ kvart över.
jag hatar regn när det kommer i fel tillfälle, som idag tex, jag vill ju ha sommar i juli, och det tror jag inte att jag är så värst ensam om!
buuhuu :(
jaja, mer om dagen senare. nu måste jag börja göra mig klar.
puss :*


dag med evelina&john!

var med evelina och john idag. inte träffat john på typ evigheter,så vi hade kul.
kul att se dig igen! :)
vi gick typ runt i gränna och var sjukt lama :]<3

21 juli

jag gick inte och la mig så tidigt igår ändå, kvart i två tror jag klockan va.. hehe!
idag iallafall blev det stan med sarah,victor,evelina,felix,jonathan&dennis!
när vi skulle hoppa av bussen så stängde busschaffören dörren och fortsatte köra, fast att vi direkt tryckte på stopp knappen, jag&sarah brast i asgarv, hahahahaha
rikitgt kul som alltid. vilka kommentarer mina vänner kan ge folk ibland alltså!
HAHAHAHAH jag dog av skratt några gånger!
vi var inne på eb games ett bra tag också och spelade spel, haha, vilket liv!:]
jag har dom roligaste vännerna i världen!
tack för dagen alla!<3
jag sitter här och är dödstrött och lyssnar på musik&vill inte gå och lägga mig, och jag orkar inte gå och lägga mig heller..
det är illa!

 

20 Juli

vaknade halv tolv idag, var sjukt trött&det är jag fortfarande.jag kan bara inte somna på kvällen,vet inte varför men har vänt på dygnet.jag vet hur man vänder på dygnet,men vet inte hur man vänder tillbaka det? haha,det blir svårt när skolan börjar! men jag ska försöka gå och lägga mig innan två idag iallafall!
föresten, jag har ju friasms! det är ju 5000 man har då, på en månad. och jag har varit så smart att jag har smsat upp mina femtusen stycken på tre veckor. och det märkte jag i fredags,fast telia fattade inte det förens på lördagen. så till den 23 ska jag leva på pengar bara. laddade på med 100 kronor i lördags, i lördags tog dom slut.haha fy, jag kommer inte klara mig till på torsdag!  gud. så ni som har smsat mig och inte fått svar, jag dissar inte, kan bara inte svara. och jag har inga pengar nu som jag kan ladda på med :(

men iallafall, idag var jag med felix! han var söt och mysig som vanligt,
och vi hade mysigt och roligt som vanligt! :*<3


<3
träffade saris på bussen!:*

fräscha sniglar som äter andra maskar!

18-19 juli

grattis till mig och felix som firar 3 månader idag! (artonde) mm.. tiden går fort! :*<3
18 , var såklart då med felix! runt fyra kom sarah dit och överaskade mig, hon&felix  hade planerat. haha jag blev chockad!
haha.<3
sarah tog 17.40 bussen hem och sen tog jag 19.18 hem och då åkte jag till sarah och sov hos henne.
[påvägen hem blev jag erbjuden öl av några killar i en bil? haha]
vi låg och pratade och skrattade till cirka 3!
sen idag, 19, så fick vi en kick att åka till stan, så det gjorde vi,var där typ bara två&enhalv timme
failade när vi skulle köpa glass&chockladbollar, det visade sig att vi inte hade några pengar, haha!
så vi satt i en ikea soffa ett tag! (y
och på bussen hem hade mitt säte cpproblem så jag var tvungen att trycka det neråt för att det skulle hålla sig där,annars åkte det bara upp. och då satt det någon halvtant som satt och typ tryckte upp mitt säte, så vi hade lite fajt, haha sarah skrattade..! HAHA! sen dog vi av lamhet,ahahahahaha!
jag älskar dig bästavän! <3
ååhja

får avsluta dagen! puss på den :*

haha gud..

jag har kollat igenom lite bilder i min bilddagbok,
och jag har sett förändringar som är så stora på mig själv,
här får ni några gamla fula bilder på mig!
haha

gud alltså,jag kan inte fatta att det är jag på vissa av bilderna!:P

afv

american funniest home videos
kollar på det nu med mamma, vi skrattar så vi gråter åt folk som slår över med cyklar,
kör in i saker och flyger över styret,folk som tabbar sig,trillar i vattnet,
ramlar in på scen och
allt vad dom nu gör, sjukt kul! HAHAHAHAHA
bara jag som tycker det är roligt? ,
hahahaha gudars!
puss


17 juli

ett stort grattis till min felix som fyller tretton år idag!<3
hellu.
slappat idag bara, sovit,kollat på film,solat en del, smsat,gjort milkshake med bär i som var riktigt gott
och så ja,typ inget mer. riktigt segt.
glad är jag iallafall för jag har fått lite färg! och det är aldrig fel! (y
och tack till er som är så snälla och underhåller mig med sms, fortsätt så! :*
det är väl ändå fredag idag? ja,det är det. har noll koll på dagarna när man inte har skolan att tänka på!
men snart, om en månad har jag skolan att tänka på igen tyvärr, då börjar jag 7E, helt otroligt, kommer kännas så
konstigt i början,menmen..
nu ska jag ner och kolla på tv eller något annat lamt..
haha,puss :*
+
=




16 juli

idag har jag verkligen känt en såndär ledighetsdag!
(fått tillbaka min telefon föresten,gud sikken lycka!
och datorn får jag ha nu också!)

mina föräldrar har ju som sagt börjat jobba nu, så jag har ingen som kommer där runt elva "gå upp nu amanda"
haha.
så idag har jag legat i min säng i stortsätt hela dagen,(bara för att känna ledigheten och för att jag inte orkade något annat idag.) förutom då jag har hämtat saker att äta.
om du undrar så har jag kollat på O.C hela dagen, den bästa serien som finns!
jaja, pusshej :*

15 juli

dag med min felix! <3
vi hade kul&mysigt som alltid. träffade på erik också, kul typ, och hans kompis kevin?
och felix tappade bort sina 220 kronor! hur lyckas han med allt?
(idag,den 16,hittade han dom på skolgården :])
haha,det regnade på oss igen, vi var barn,som alltid!<3

14 juli

stan med angelica, pusspåt :*


14 juli

hallåhallå bloggen!
igår gjorde jag typ ingenting,gick bara hemma hela dagen. tog lite bilder och sånt.
det kommer!
idag ska jag till stan med angelica! bilder kommer väl när jag får chansen att sitta vid datorn.
haha, puss ;*

dagens : toffs,stor t-shirt lager 157,svart cardigan? tunna svarta tights


släng en kommentar :*

ööök! 13 juli

jag är så arg på mina föräldrar just nu så jag vet inte vad! jag blir utan telefon igen! omengud va gött!
jag älskar det!
egentligen har jag dataförbud också,men vafan. dom jobbar,dom märker inget! ;)
aja! igår var jag med sarah först då som sagt. hon åkte typ tre. halv 4 var jag med evelina. vi plockade bigaråer i hennes trädgård och sen sålde vi dom. i sånadär förpackningar man säljer jordgubbar i!
vi fick inte sådär jättemycket sålt, men 5 lådor tror jag vi lyckades sälja!
sen var vi ute,satt på fotbollsplanen och sånt där! sen när jag kom hem, kom jag försent ännu en gång, och då blev det hus i helvete och ja.. det slutade med att jag egentligen är utan både telefon och dator. men dom märker inte datorn.
jaja, puss:*




11&12 juli

hallå!
igår var jag med älskling först! vi var på dagis hela dagen. låg&satt på bron i klätterställningen. myys!(L)
på kvällen gick jag med evelina&angelica på tivolit. vi hade mycket kul.evelina och jag fick oss några asgarv!<3
vi sa farväl till våra kära vänner martin&marco! :D hahah,
det har varit en ära att få lära känna er! ;)

nu ligger jag med alla sarahs saker på mig i hennes säng, hon fixar på sitt rum så hon var så snäll och la alla hennes saker på mig. tillochmed en plast fotölj på toppen av alla saker har jag..haha. men ja,datorn  har jag iallafall.
det bli krångligt om sarah ber mig om hjälp här snart, vilket det låter som att hon  behöver där inne i garderoben som är full med saker. haha, nu börjar hon dra bort saker här så jag får snart hjälpa henne!
hade bra puss!

11 juli

tiden går fort ibland alltså. men nu känns det verkligen att det är lov. förutom vädret då som absolut inte är på topp! men annars så, jag tänker inte på dagar&tid längre. sånt är skönt! (y
idag kommer felix hit! <3
höhö.puss:*

10 juli

var med angelica,sarah&evelina idag då som sagt. vi hade skitkul verkligen!
var på tivolit och snackade med martin och marco. haha,vi är störda!
och jag,evelina&angelica åkte en karusell som fanns där. den var faktiskt lite äcklig,
iallafall när man kände att man höll på att åka ur&när den stannar när man sitter där uppe.
den ställde sig såhär " / " och så satt vi där uppe.
och jag sitter där,höjdrädd och håller på att åka ur, jämter evelina som sitter och garvar åt mig
och säger "jaa.. amanda.. dom har ju byggt den för hand! HÖRDE DU KNAKET??"
hahahahaha usch!
och så gick till hamnen och åt glass och sånt där!§
bilder kommer när sarah har bestämt sig för att skicka dom.. (aa

godmorgon 10 juli

här sitter jag och pratar i telefon med sarah och tänker ut vad jag ska ta på mig.
illa väder idag. ser ut som höst på ett ungefär :(
klockan 3 ska jag vara med angelica,sarah&evelina. vi ska ner till tivolit! höhö
puss :*

en dag på stan!

gud va seg jag är just nu, jag sitter och skrattar åt mig själv och är så himla trött!
här kommer bilder från idag. sjukt rolig dag! jag skrattade så jag dog! tack så jättemycket för dagen allihopa!§:D
gud va vi skrattade åt detta! sätet hade gått sönder! hahaha
någon hade också ätit på sätena...

vi var roade av det här. fy så vi skrattade! hahaha

resten av bilderna är på ett ungefär bildförsök. haha.+ att jag inte orkar ladda upp fler,för det tar sån tid. men riktigt bra dag. tack!§
var ute och gick med bästis nu på kvällen också. behövligt att prata igenom lite saker. du är mitt allt

godmorgon!

hm.. min natt var konstig^^
jag tog först med mig min mardass och hela köret ut på altanen, för att sova där. vid tolv hade jag legat där i typ en timme och försökt sova, men det gick inte. så jag tog mitt täcke och min kudde och la mig i soffan, en kvart senare sov jag. haha lamt..
ja.. klockan ett blire stan med sarah,angelica,evelina,eila,felix,pontus,dennis&jonathan! kanon (y
bilder och så får ni sen ikväll.hadebra, puss :*

min bästis

"tack. för att du stått ut med mig, när ingen annan gjort det. för att du alltid förstår &
hjälper mig. du är som ingen annan, du kommer alltid ha den speciella platsen
i mitt hjärta. din egna. alla minnen vi har, & våran humor, beskriv den i ett ord, bäst.
ingen förstår sig på vad det är du&jag delar. ingen, inte ens du, kommer
någonsin förstå hur lycklig du gör mig. hur tom och ensam jag är utan dig.
vi kan bråka, så in i helvete. men vi somnar aldrig utan att vara sams. jag minns
när vi bråkade & vi pratade, till två på natten. & jag tror våra bråk beror på rädsla.
att förlora varandra. men mig har du alltid kvar. alltid. jag sitter här & gråter,
för att mina ord, dina ord, nej inga ord i världen kan säga allt jag vill att du ska veta.
efter att i 10 år ha haft dig med mig, hos mig & i mig kommer jag aldrig kunna
släppa taget om dig. jag älskar dig amanda, så himla mycket."

det var vad hon skrev till mig
.
nu vill jag att du,sarah verkligen ska ta åt dig av det jag ska säga.
älskade bästis. jag vill börja med att tacka dig för att du har varit vid min sida så länge, att du verkligen har stått ut med mig och accepterat mig för den jag är. du har funnits vid min sida nästan hela mitt liv. våra minnen och allt kan få mig att både börja asgarva och gråta samtidigt. vi har gått igenom så mycket, allt jag har gått igenom med dig,har jag inte gått igenom med någon annan. vi delar något så speciellt, något som ingen annan förstår sig på. vi garvar åt saker ingen annan skrattar åt. du är värd så himla mycket, mycket mer än vad jag kan ge dig. men jag skulle aldrig låta dig gå.jag klarar mig inte utan dig. jag menar det verkligen. du är mer än halva mig. du är.. du är helt ärligt bäst. du i ett ord är bäst. jag vet så väl, så himla väl att mina ord, och allt jag har sagt till dig, och allt jag säger till dig, och allt jag någonsin kommer att säga till dig, aldrig kommer få dig att förstå hur mycket jag älskar dig. men jag vill att du ska veta att det inte bara är ord. jag är så extremt lycklig över att jag har dig., så lycklig så det finns inte. 10 år sarah, 10 hela år. och så mycket längre ska vi klara. vi klarar allt tillsammans. jag kommer aldrig kunna släppa taget om dig. jag älskar dig verkligen sarah, på riktigt, så obeskrivligt mycket.

onsdag 8 Juli

hallåhallå!
gränna marknad idag. gick dit med evelina,angelica,ronja&eila. sen stack ronja. och så sen träffade vi på vilhelm,affe och alexander (någon från falun?), och så sarah&joakim.vi gick runt och hade det lamt men kul. bekantade oss också med några som jobbade i tivolit, dom var 19&18 år, haha, roliga iallafall. markus och martin. hehe.. :D
när vi skulle gå hem började det spöregna, hmm.. tygskor&regn, det slutade inte bra. det var ungefär en sjö i mina skor. härligt det, och mitt hår bara slickade sig.. haha, hemskt! men som tur var kom mamma och hämtade mig!
amanda-angelica-evelina-eila
HAHA snygga harrypotter brillor.. ;)'
bästavän,du är värd mer än jag kan ge dig.
alltså gud va fräsch godis,nytt&allt! har ju tillochmed tappat färgen..
affe glad som alltid!
jaja,pusspuss:*

nyfärgat

så blev det. chockladbrunt typ ;)

här sitter jag

ja,här sitter jag med färg i håret! mamma har varit i stan idag, så hon var så snäll och köpte hårfärg till mig! behövligt för mitt hår började bli grönt, eller ja, det var grönt! det kommer kanske bli rätt mörkt, hon köpte en blandingsfärg så håret inte blir grönt igen.aja,vi får se hur det blir. bilder får ni sen! :)
jag just nu;
gubbkalsonger och en gammalgammal LORDI tröja som är från min lordi tid.. hmm.. längesen!

i taket lyser stjärnorna

har precis (äntligen)sett filmen! legat och gråtit som en åsna, men gud va bra den var!verkligen se värd! 
jag kan ju inte neka till att boken är bättre för det är den. men det är oftast så!


föresten,igår kom hanna hem med mitt minneskort till min mobil! äntligen,det har jag väntat på. nu gäller det bara att hitta min USB sladd som jag har slarvat bort.hehe, men den kommer nog fram snart!
gårdagen var en skön dag. jag kände verkligen den där ledigheten. jag bara slappade, sov bort halva dagen dock,men det var surt väder,så vad ska man annars göra? :)
just nu känner jag för att bara ligga här i petras säng och lyssna på underbart bra musik. och det är precis vad jag tänker göra!
hörs sen, puss!:*

ja

var ute&fotade lite. nu ska jag ut och gå med sarah! mer bilder får ni imorgon eller senare! puss:*


Håkan Hellström


Alla trodde att jag skulle förlora mig med vilken "runaway" som helst
Jag var slut när du hittade mig i GBG-regn
De kunde säga vad som helst till mig, de kunde dra åt helvete
men ett enda ont ord om dig har alltid fått mig upp i ringen

Och det enda jag riktigt hör nuförtiden är en vind som blåser genom staden
Och fast turisterna är borta går jag nästan aldrig ut
Så jag väntar tills imorgon bitti, det är den tiden jag gillar bäst
Då ska jag ta en promenad i parken

Och när du ser på mig är det knappt jag minns ett enda öknamn de kallade mig
Jag vet inte vem jag är, men jag vet att jag är din
och att dina ord i natten är det enda som når in

Jag vet inte vem jag är, jag vet att jag är din

gårdagens outfit!

   
på kvällen,när jag gick ut tog jag på mig pappas randiga tröja. över min stora t-shirt från ginatricot. nederdelen var tunna strumpbyxor.
jag ska föresten göra lite roligare outfit bilder. spegelbilder är det tråkigaste..!

5-6 Juli Söndag&Måndag

hejbloggen, konstigt det kändes att logga in på denna, haha,men det är så det är!
söndag, det var ju då som sagt släktkalas för hanna. min moster har ny hund. jättegosig och göörsöt!
man blir helt förälskad, som en liten varg ser den ut! !
men iallafall., jag var inte så jättesocial på "kalaset" satt mest och pratade med mina två mostrar i köket, haha!
senare sen när alla hade gått hem så gick jag ut och var med victor,joakim och sarah. inte så länge dock,men trevligt trevligt. sen sov sarah här, vi gick och la oss typ två, somnade ungefär halv tre efter ett asgarv, så vaknade vi idag halv ett!så åt vi,tittade på film och sen åkte hon hem :( <3

jag har också fått det här brevet från skolan inför 7an. vi blir 5 klasser trotts allt! jag går då i 7E, handledarna för min klass är Therese och Gunilla -.- Gunilla = surkärring, uschusch! :(

nu ska jag sitta kvar här ett tag,sen ikväll ska jag och sarah ut och gå!
föresten,det fina vädret har åkt någon annan stans. här har det bara regnat hela dagen!

hmm.. ointressant inlägg. ska börja skriva lite intressantare saker kanske..  haha.
vi hörs ikväll hadetbra:*

amanda har ny blogg!

hallå hallå!
från http://aamaandaabymaan.blogg.se  till  http://tevebord.blogg.se

klockrent!
orkade inte det gamla namnet.
men iallafall. jag är med sarah, hon ska sova här inatt.
bilder&allt sånt får ni imorgon!
pusshej :*

RSS 2.0