16:57; 'valborgsmässoafton'

igår var jag som sagt i stan med sarah gumman! fick min födelsedagspresent då. märks att hon känner mig bäst för det blir alltid bäst från henne!♥
idag är det så mycket som fredag, vilket är läääääskigt skönt. för jag är så fruktansvärt trött, men självklart så regnar det ute, när det är majbrasa o allt sånt. haha! ska iallafall vara med sarah senare idag, o vi är väl kanske dom enda som inte ska supa?;)
jag känner inte för att uppdatera så mycket denna veckan, för jag har lite att tänka på. men aa, ha det bra

wäääääääh

aa jag vet inte vad folket tror, men vet att det är folk som snackar om nått om att det är slut mellan mig o dennis, och enligt domma människorna gjorde han tydligen slut på sms. 
men jag kan säga att det är inte slut mellan oss två. så sluta snacka föfan. blir så jävla trött på sånt där snack verkligen, jag menar, gå o snacka om er själva istället om det är så jäkla kul
hejdå


19:50; 'i mitt liv handlar det om att vara ful'


ahjjnaetj

vill inte uppdatera idag. bara så ni vet. jag vill bara...sova o bara va.

21:26; 'hellooo'

vanlig seg jävla jobbig tisdag i skolan. tisdagar mördar mig lite faktiskt..
jaaaaaaja. efter skolan var jag med dennis!men nu ses vi inte på några dagar. men jag vet att du läser detta. love you♥
yeye, inga större planer för veckan! förutom på torsdag drar jag in till stan med sarpar! och sen i helgen så....fyller jag år! på söndag för att vara exakt:)
aa gud mina sår kliar ihjäl mig snart här helt ärligt, och min fot har somnat, jobbigt läge faktiskt.
ne kanske ska ta o förflytta mig någon annanstans i huset, eller kanske sitter kvar här. får se, hah!
om jag hade lite kärlek så var den till dig!

you know, i love you

så otroligt fint.
jag vill också ta kort på balonger.
fast när jag gör det,
blir det inte bra alls.

16:34;

hejhej. slutade tidigt idag ju, älskar måndagar!  jag har vart duktig o städat en heeel del här! resten av dagen ska jag bara dega, för det förtjänar jag. fast först ska jag städa hannas rum också, lite pengar skadar ju aldrig!:D
jag var väldigt trött när jag skulle gå upp i morse, det var svårt att sova igår. med täcke var det för varmt, utan täcke kändes det helt osäkert. inbillade mig massa läskiga ljud, skuggor, och att någon stog i mitt rum. det blir så vissa nätter, det är äckligt o jobbigt. men jag lyckades somna sen iallafall.
nej nu står det helt still i hjärnan på mig, kommer inte på nått att skriva :(
heeejdå

17:51; 'gud så mycket uppdatering det blir idag'

det är fult väder ute just nu,fast det är varmt. jag har precis vart ute, det blev ju ingen lång runda precis. haha ):
jag har världens sötaste föräldrar också för den delen!<3
nu ska jag väl städa mitt rum eller något liknande, om jag orkar göra det..
heeejs

15:26; 'just because i'm losing, doesnt mean i'm lost'

idag har jag gjort lite saker iallafall. lyssnat på musik o upptäckt massa nya bra låtar med just bästa bandet kent. och så har jag tagit en hel del kort, målat massa hjärtan med glitterlim på en hel svart sida i en typ.. fotobok eller något som jag fick i julklapp som jag aldrig använt. men nu ska jag faktiskt börja använda den, till något iallafall. kanske sätta in mina bästa bilder där i eller något sånt.
senare ska jag antingen följa med min syster ut en sväng när hon ska söka jobb eller så går jag ut på egen hand o bara går lixom, då går jag nog hellre åt höger än åt vänster (vänster=mot självaste gränna. höger=gå längs en väg hur långt man vill) då tar jag med mig kameran också.
heeeejdå.

11:36; 'om jag hade lite kärlek så var den till dig'

åååååå det finns inte ord som kan förklara hur mycket jag hatar sony ericsson just nu! ännu en gång har telefon jäveln slocknat. med andra ord så måste jag lämna in den, med andra ord så kommer dom läsa o ta bort mina meddelanden, mina anteckningar, och allt sånt. och sånt suger!!! för jag hade massa anteckningar o sånt! ):
åååååååå!!!!!!!!!!
och jag börjar helt ärligt bli arg på denna jävla veckan. jag börjar bli så jävla förbannad när jag bara tänker på den, fyfan..
true love dosent have a happy ending, because true love, never ends
jag har inte mycket mer att skriva

22:21; 'älskling det är livet som leker,det leker med oss nu.igen'

glädjen för dagen får gå till min familj. vi har kollat hockey, där hv vann, o så har vi ätit pizza o kollat på film. myskväll♥
jag tror inte det finns något bättre band än kent helt ärligt. världens bästa band. man blir så lugn..
jag har inte många ord just nu faktiskt. jag har inte mycket att säga. jag sitter här i min ensamhet i mörkret, lyssnar på kent, tänker o bara är.. bara är självaste amanda byman en helt vanlig lördagskväll, en amanda byman som kanske önskar att hon va någon annanstans, hos någon annan, med någon annan än bara sig själv. okej, nu pratar jag om mig själv som i..vad blir det?.. tredje person tror jag det heter.

jag sitter som vanligt o livsfilosoferar, på saker som "varför finns jag?" "hur kommer det sig att jag är som jag är?" osvosvosv. ja, det är sån jag är nu för tiden. det är såna saker jag tänker på för det mesta. jobbig jag är.
nu ska jag sluta skriva o fortsätta med mitt lyssnande av musik (om man nu kan säga så) o mitt tänkande av konstiga saker, sen ska jag gå o sova.
ha det bra så höres vi imorn. puss!
mitt internet är för s-e-g-t och l-a-g-g-i-g-t idag för att det ska ha kapacitet till att ladda upp en bild, så jag väljer att inte göra det.

16:04; 'when all hope is gone'


[gårdagen]
jag forsätter denna meningslösa veckan med en meningslös helg också. fast ikväll ska jag iallafall kolla hockey med min familj,hoppas att hv vinner idag!
jag gick faktiskt ut ifrån mitt rum igår, det gick först dåligt. sen bra. och det var skönt när det dåliga var över.
jag sörjer att jag inte kan smsa faktiskt :( det är mycket mysigare att ligga o smsa med någon ända tills man somnar, nästan som att somna med någon faktiskt. det är lite mysigare.
igår somnade jag typ kvart i elva. cirka en timme tidigare än jag gör på vardagar, det var väldigt skönt faktiskt, jag somnade först med musik i öronen, men jag kände att jag inte ville ligga o strypas inatt, så jag la undan det. och då är det som att försöka somna om igen, o det gick lite dåligt för jag mådde illa eller något o mina kuddar la sig aldrig till rätta..:( men det gjorde dom sen, så det blev bra tillslut!

jag är dö avundsjuk på sarah som fick sin lön idag så nu har hon massa pengar att vifta med o göra av med, så sitter jag här. helt döfattig och bara dräglar över mina hela...57 kronor. men jag fyller ju år snart. närjag vaknade imorse trodde jag att det var imorn jag fyllde år, men det är ju en hel vecka kvar faktiskt. men ja, då har jag ju iallafall nått att se framemot den veckan, o det är ju niiice.
men ser inte fram emot elevensval på måndag. jocke bytte grupp, så det kommer suga aas :( menmen, jag ser inte fram emot skolan överhuvudtaget denna veckan, jag orkar inte.
men nu ska jag dra. ha de bra, vi hörs antagligen senare. puss!


19:19; 'jag går ensam in i ljuset'



varsågoda. en bildbomb.

no one said it will be this hard

skrev inget igår för jag orkade verkligen inte det på kvällen. va först med dennis till kvart över åtta, sen kollade jag på hockey, duschade o sånt där, så hade ingen ork kvar sen, va så jävla trött o de är jag idag också. denna veckan har känts så otroligt ovärd, o bara för det känns bloggandet också jävligt ovärt. det är bara kul när man vet att man har många läsare osv och det har inte jag, haha :( så jag lägger nog av snart, bara så ni vet.
jag hatar när man kommer hem en fredag, efter ännu en ovärd o trött dag, o alla bara skriker hela jävla tiden, precis som dom gjort alla andra dagarna denna veckan. fyfan.
jag har stängt in mig på mitt rum nu och här stannar jag resten av dagen för jag orkar inte prata med någon i hela världen.
 

hahaha

extremt jobbiga grupper, men vissa är lite klockrena faktiskt haha



Salem al Fakir ringer: "Keep on walking" "Okej" så stannar man ;ppPPpPPPppp

Kompisen: Vi ses inne på donken! "Visst!" så tar man MCdrive! ;PpPPpPPpPpP

när jag är med dig är livet så lätt

saker du tagit för givet kanske aldrig mera finns där.


jag har tappat hoppet om det ni kallar äkta kärlek

det blir en slapp onsdag, precis det jag hoppats på! fast på schemat står det också dammsugning och lite engelska läxa. men det går ju snabbt iallafall!
denna veckan har vart konstig. den har känts kort och fylld med funderingar och konstiga saker. och jag har blandat ihop dagar och tiden.
jag fick hem en tonårs parlören bok eller nått idag,som egentligen är till mina föräldrar som dom ska läsa för att få tips om hur man ska hantera oss tonåringar i vissa situation, men jag läste den istället o gud va bra saker det stog däri. ska tvinga min mamma att läsa den! även om hon redan har läst den två gånger från att petra o hanna fick hem en sån. men det är ju skitsamma, en gång till skadar ingen! :)
dålig bild men den är gammal, och jag satte in den bara för att inte få ett sånt där tråkigt bildlöst inlägg, för det är nog det tråkigaste som finns tror jag?

fhtjtgjazd

anonym: "varför måste du gå i mjukisbyxor?:o"
svar: för att alla andra byxor har sömmar som skaver mot mina sår så det gör ont.


vad jag bryr mig om nu är att från samma säng lyssna till samma regn


dennis kom hit en stund. det var trevligt. vi drack milkshake:)
jag är trött, typ helt sönderseg och dundertrött.men gud va sugen jag är på digestivkex. det är såååå gott!

godkväller

kom så glömmer vi döden, han röker i vår säng

15.09
kom hem för typ fyrtio minuter sen. gick hem innan språket, har ingen nytta till att va där. annars var väl skolan okej, dock är detta en sån där dag då jag känner mig verkligen ensammast i sverige. jag har såna konstiga tankar och funderingar för mig nu för tiden. jätteunderliga saker verkligen, djupa saker lixom.. jaja.
vi hörs senare.

jag håller livet kärt

har ingenting att göra. vårdcentralen idag, fått en infektion. ska äta tabletter tre gånger om dagen i tio dagar..
ska tillbaka dit på torsdag. kommer få gå i mjukisbyxor hela veckan också.. myyysigt!! :(
och senare idag har jag utvecklingssamtal också. mysigt.
jag mår lite illa faktiskt..  men det är väl bara tillfälligt. jag vill ha cola också, är himla sugen på det. och jag känner att jag inte vill sova inatt, jag vill inte gå och lägga mig. och en annan äcklig sak är att jag inte får duscha idag. för dom lindade ju in mina sår och då sa dom att jag skulle hoppa över att duscha idag för det håller inte mot det, men imorn kan jag göra det för då kan jag sätta om det.
håller på att rensa mina bilder, gud va mycket skitbilder jag har tagit som jag har onödigtvist sparat. haha.
ne nu är jag för uttråkad för att sitta kvar här. hörs kanske senare, pusshej!

tjabbalopp

igår var jag duktig på förmiddagen, städade o sånt där.
på kvällen var jag ute i gränna med sarah jonathan o dennis. mycket trevligt♥
ne jag ska väl ta o....ne de va inget, jag har ingenting att göra iallafall. jag vill fylla år nu!! hela två veckor kvar, det är mycket.. :(
jag vill fylla år, jag vill ha fint väder, jag vill ha kul. denna helgen har jag haft fint väder o kul iallafall, o det är ju bra!:)
jag har funderat o tänkt på en sak som jag verkligen undrar helt ärligt o som jag inte är säker alls på. kan man lita på någon helt o hållet? jag vet inte riktigt faktiskt. jag har kompisar o framförallt sarah som jag känner att jag kan lita på, men jag kan aldrig vara säker på om jag kan lita på dom, för jag menar,dom kanske har någon dom litar opå som dom säger det till o så kanske den har någon som den säger det till osvosvosv, sen är den hemligheten ute bland allmänheten. jag ska nog sluta anförtro mig på folk så mycket.

cola

från i torsdags

från i fredags

tog lite bilder från sarah's blogg. pontus loggar ju aldrig in på msn så han kan inte skicka bilder o mina sms kommer inte fram till honom, men aja.. dom kommer väl!

gjyksyk

mycket trevlig,mysig,kall o rolig kväll igår med grillning,snack o skratt med sarah, my,pontus,jonathan,anton o dennis!♥
ska tvinga pontus till att skicka bilder så bilder kommer!
håller på att tjäna ihop pengar o sånt genom att städa o fixa här hemma! det blir mitt årets sommarjobb, himla trevligt, va ute för sent o sökte,men aja hemma går lika bra!
fyller år snart också förresten. två veckor kvar exakt imorn!:)

skönt om man kunde byta värld för några dagar, eller kanske veckor, kanske tillochmed månader

orkar inte uppdatera idag för jag har ingenting att skriva.
hehe hejdå.

kliuooooooo

 snygg tjeeeej

tja


hej

ppppplbpsgkwhW


mysig,varm o chill dag med älsklingsdennis. fint väder o så vi har spenderat hela dagen på min studsmatta med musik och skratt♥

chiiiilllll

 ja bilden är mongo. hannas jävla dator gör så med mina bilder! :(

mysig fredag. mina systrar är snygga♥

http://hannabyman.blogg.se/2010/april/anorexia.html#comment
hon är så otroligt stark. o det är min andra syster med.
dom är världens vackraste och bästa systrar♥


_-


ta vara på tiden
för slösa är fel

kfhkthjltajtz

det har varit dålig uppdatering på sista tiden och jag varnar för att det kommer vara det i några dagar framöver nu också, typ fyra dagar eller något för jag har verkligen inte blogglust för tillfället. den kommer väl tillbaka antar jag, men därför väljer jag hellre att låta det vara lite. bara så ni vet det.
idag har jag som sagt va med dennis. jag vill tacka gud för att du fick chansen att andas.♥
imorgon är det fredag o då är det inte alls långt kvar till skolan börjar, fuck(!!) säger jag till det då, för jag orkar verkligen inte någon äcklig skola. men får stå ut iallafall.
vi hörs kanske imorn, pusshej.
 
                            victor                 sarah(raggarN)              pontus                       SNYGGT!
 ungefär såhär har jag sett ut hela dagen. orkade inte fixa håret eller sminka mig. dock har jag inte haft på mig min snygga nallepyjamas hela dagen. haha!

vi hade nutella krig. detta va början bara. han hade i hela nyllet sen, jag äger.

dålig uppdatering som fasen. jag vet.

igår va jag med sarah dennis victor och pontus! himla trevligt.vi satt,gick,pratade,kollade på fotbollsmatch,va hos sarah en stund o sen dom hem med 21.30 bussen. trevlig dag♥
oj nu fick jag ett sms att jag ska börja gå. ska möta dennis så vi hörs ikväll. ska försöka gå ut o gå ikväll med. puss

it's hard to say

glömde uppdatera igårkväll. men iallafall så var jag med angelica först o sen skulle hon träna barnen så då gick jag ut o gick med sarah. när jag kom hem väntade en ny telefon på mig. äntligen har elgiganten vart snälla mot mig. imedatt det vart så månha fel på den jag köpte efter jul så fick jag en sån där som alla har, sony ericsson w595, en vitröd. nicenice.

puss

GODMORGON

dagens planer är i stort sett : angelica♥  trevligt trevligt. antagligen får ni kanske lite bilder o så sen. ska göra mig iordning nu o sen äta lite o sen möter jag angelica kvart i ett.
igårnatt gick jag o petra ut o gick, innan det satt vi o lipade till musik. det var mysigt. syster♥
men nu måste jag fixa mig. puss

DENNIS HJÄRTA AMANDA




bästa killen! love♥


är trött som jag vet inte vad! ska nog gå och sova, stänga av telefonen o allt annat sånt där.
vi hörs imorgon, börjar nog dagen med att gå ut och gå, känns som det vore väldigt skönt faktiskt!
godnatt

välkommen,välkommen hit, vem du än är och vad du än är

godmorgon. ska städa mitt rum lite o gå igenom duschen lite snabbt o så sen kommer denn hit!:)
ni får se bild på håret senare, mycket bättre nu iallafall.
förkyldningen börjar gå neråt, inte lika snorig längre iallafall (å trevlig information). känns inte som det är lov nu en hel vecka, känns som söndag idag, o känns som jag ska till skolan imorn. men det ska jag inte :D
mitt hår är slitet,det är inte bra. jag vet inte om jag vill spara till långt hår eller behålla det kort? jag vet inte om jag ska ha raklugg eller snelugg? har alltid beslutsångest................ :(
ne nu ska jag börja städa mitt rum,vi hörs ikväll, posshaj.


ännu en gång....HÅR

ja visst ja, vi färgade mitt hår i morse också. fortfarande är det gult, men riktigt ljust iallafall! ska låta mitt hår vila ett tag nu med så det hinner ifatt lite, har antagligen gjort allt lite tätt inpå varandra, men aja. sitter som vanligt med silverschampoo nu i håret för det va så jävla gult. hoppas det hjälper, tänkte ha i det i typ en timme. då gör det som mest verkan.

just nu:
ser ut som ett spöke.. den osminkade sanningen, vem har sagt att den är vacker..?
igår:


den sminkade sanningen..hoppas ingen har lovat att den ska vara vackrare.

bilder från påskafton!

hade en riktigt bra o mysig dag med sarah igår!
vi tog först 1 bussen in till stan,helvete va folk det va. äckliga raggare i en bil till mig och sarah "har ni kanske lust att visa lite bröst?" jävla äckliga.. och någon ställde in sarahs sko i hyllan på skopunkten när vi testade skor, hahaha! kom hem till sarah sen typ halv sju eller något för bussen tog sån tid genom stan o förbi elmia pga bilmässan. träffade jonathan på bussen också. när vi kom hem till sarah lyssnade vi på musik, gjorde mat,åt,pratade, hoppade studsmatta, och sånt mysigt. riktigt fint väder va det igår o det är det idag med!:D
kom hem för en stund sen, ska bara slappa ikväll mår lite dåligt. fortfarande otroligt förkyld,hostig o huvudvärk. inte bra :(
sarah bästavän♥

nyvakna och söta. hahahaha <3

påskafton!

skrev inte igår,ne jag vet.
men vi va iallafall lediga från skolan igår för att det är långfredag, riktigt nice juuu.
åkte med mamma och pappa till stan först, köpte tre tröjor,jättefina. tack mammi!♥
påvägen hem så hämtade vi upp dennis som följde med oss hem så var jag med honom, vi kollade på filmer.
Ronny&Julia, Bert och Spykids! haha liiiiv.. men det var iallafall mycket trevligt som alltid med honom. han åkte 21.30 bussen hem. då kollade jag på lite tv och sånt, sen gick jag o la mig sovit dåligt inatt också har blivit hur förkyld som helst o hes o allt :(
men iallafall, idag är det påskafton fått leta efter påskägg imorse, det tog faktiskt tid. men det visade sig att hon hade bara lagt det bakom kuddarna i soffan, där man faktiskt inte tittar. haha.
idag blir det iallafall att dra till sarah och sen sover jag hos henne inatt, trevligt trevligt. så uppdatering och sånt får ni imorn antagligen.


och jag vill regissera slutet


PAPPER OCH PENNA HEEEY


skärtorsdagen.


Torsdag, vilket är en skön skoldag. plus att vi har tagit lov nu också! riktigt skönt. Och dagen har vart bra, förutom på morgonen, första lektionen, matte. svimmade..de va ett tag sen jag gjorde det senast nu så de va faktiskt läskigt,hatar känslan. men iallafall, låg på bänken en stund först sen gick jag ner och la mig på golvet,sen kom gunnel, fick gå ner till henne och lägga mig, ta blodtryckstest och sånt, det var ingen fara, jag är ju en sån som har perioder då jag svimmar ibland. jobbigt,men lever med det.
imedatt det inte var någon fara så fortsatte jag dagen som vanligt.
senare idag ska jag och sarah ut o gå, sen ska jag väl försöka komma i säng ordentlig tid idag, ingen skola imorn,jag vet. men är läskigt trött. somnade sent inatt, ingen bra kväll igår :(
aja, min påskafton ska iallafall bli spenderad hemma hos sarah, sover även hos henne den natten också, bästvän♥
who's gonna make my decisions? I can't make them on my own.


RSS 2.0